NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
én most néztem twitteren mehta szerint holmes biztosan fog játszani,kerley eddig az aki biztos nemAmerikai foci liga blogja facebookon. Épp 3 perce irták ki kbStyleeam hol olvastad ezt?Westeramúgy ja, ki lesz no. 1 wr Salas?WesterSzerintem lassan engem is felhívhatnának, hogy menjek WR-nek holnap....StyleeStephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.Styleeaz úgy faszaWester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee
480
Amerikai foci liga blogja facebookon. Épp 3 perce irták ki kbam hol olvastad ezt?Westeramúgy ja, ki lesz no. 1 wr Salas?WesterSzerintem lassan engem is felhívhatnának, hogy menjek WR-nek holnap....StyleeStephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.Styleeaz úgy faszaWester
több mint 11 éve
am hol olvastad ezt?amúgy ja, ki lesz no. 1 wr Salas?WesterSzerintem lassan engem is felhívhatnának, hogy menjek WR-nek holnap....StyleeStephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.Styleeaz úgy faszaWester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
amúgy ja, ki lesz no. 1 wr Salas?Szerintem lassan engem is felhívhatnának, hogy menjek WR-nek holnap....StyleeStephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.Styleeaz úgy faszaWester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee
480
Szerintem lassan engem is felhívhatnának, hogy menjek WR-nek holnap....Stephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.Styleeaz úgy faszaWester
több mint 11 éve
Stephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.Styleeaz úgy fasza
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee
480
Stephen Hill, Santonio Holmes és David Nelson is sérüléssel bajlódik, valószínűleg kihagyják a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést.
több mint 11 éve
Unatkozik, problem? 😊 Ja, meg szoknia kell a gangsta stílust, ha már pár hónapon belül munkanélküli lesz.
több mint 11 éve
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Érdekes: Hill szerint tájékoztatták, hogy kevesebb snapet fog kapni és lehet kezdő sem lesz, Mornhinweg pedig az egészet cáfolta tegnap. 😀Rex said he would consider taking Stephen Hill out of the starting lineup.BekiPedig a Ravens sok mély passzot nyel be, kéne Hillcivilmanu
több mint 11 éve
Rex said he would consider taking Stephen Hill out of the starting lineup.BekiPedig a Ravens sok mély passzot nyel be, kéne Hill
Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Genonak 345 passzolt yard kell még, hogy a franchise legeredményesebb rookie QB-ja legyen passzolt yardok tekintetében.
több mint 11 éve
Beatwriterek jelentése alapján vagy egy kötés, vagy egy gipsz van Mangold jobb csuklóján.Bekiaz nem jó
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Beatwriterek jelentése alapján vagy egy kötés, vagy egy gipsz van Mangold jobb csuklóján.
több mint 11 éve
Stylee
480
Sajnos azt látom, hogy Geno sem lesz a megváltónk. Én drafton húznék valaki tehetséges, kevés intet dobó irányítót. Sanchez mehet ahova akar és megversenyeztetném Genoval, aki jobb az játszik.No látod, ez is benne van a pakliban, de ki az a barom HC, aki Sanchezzel akarna dolgozni?BekiEz szép és jó de ha Geno nem kezd el normálisan játszani a végén még megtartjuk.......StyleeEgy szép folyamat lesz Sanchez karrierje az tuti:Az 4 éve volt... 😀silent79392009-ben viszont Sanchez is az volt. 😀BekiÉs Ő már nem rookie 😀silent79392013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
Feltrade érte, majd a fent említett mutató 2009-ben és kb. 2010-ben is, amikor is főcsoportdöntőbe jutott a csapat, utána 2 katasztrófa szezon, idén IR, jövőre cut. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rex said he would consider taking Stephen Hill out of the starting lineup.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
No látod, ez is benne van a pakliban, de ki az a barom HC, aki Sanchezzel akarna dolgozni?Ez szép és jó de ha Geno nem kezd el normálisan játszani a végén még megtartjuk.......StyleeEgy szép folyamat lesz Sanchez karrierje az tuti:Az 4 éve volt... 😀silent79392009-ben viszont Sanchez is az volt. 😀BekiÉs Ő már nem rookie 😀silent79392013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
Feltrade érte, majd a fent említett mutató 2009-ben és kb. 2010-ben is, amikor is főcsoportdöntőbe jutott a csapat, utána 2 katasztrófa szezon, idén IR, jövőre cut. 😀Beki
több mint 11 éve
Stylee
480
Ez szép és jó de ha Geno nem kezd el normálisan játszani a végén még megtartjuk.......Egy szép folyamat lesz Sanchez karrierje az tuti:Az 4 éve volt... 😀silent79392009-ben viszont Sanchez is az volt. 😀BekiÉs Ő már nem rookie 😀silent79392013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Egy szép folyamat lesz Sanchez karrierje az tuti:Az 4 éve volt... 😀silent79392009-ben viszont Sanchez is az volt. 😀BekiÉs Ő már nem rookie 😀silent79392013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
Feltrade érte, majd a fent említett mutató 2009-ben és kb. 2010-ben is, amikor is főcsoportdöntőbe jutott a csapat, utána 2 katasztrófa szezon, idén IR, jövőre cut. 😀
több mint 11 éve
Az 4 éve volt... 😀2009-ben viszont Sanchez is az volt. 😀BekiÉs Ő már nem rookie 😀silent79392013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
2009-ben viszont Sanchez is az volt. 😀És Ő már nem rookie 😀silent79392013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
több mint 11 éve
És Ő már nem rookie 😀2013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat voltWester
több mint 11 éve
2013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyjBekia különbség az hogy sanchez körül sokkal jobb csapat volt
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
2013 Geno: 16 INT, 4 fumbles; 2009 Sanchez thru 10 games: 16 INT, 3 fumbles #nyj
több mint 11 éve
A Bills videózással töltötte a hetet, és felkészült. A Jets nem (ahogy hallom, tegnap este valami show műsorra volt osztálykirándulás)
Go Jets!