NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Elnézést, éppen a Puskásban mondtam meg, hogy a Fradi simán nyer a Dózsa ellen 😊
De így is összejött, csak kevés rossz teljesítménnyel:
Rex Ryan, a sok szabálytalanság miatt (magára is vette a sajtótájékoztatón, Kyle Wilsont le kellett volna hozni abban a drive-ban, amikor sorozatosan elcseszte)
Kyle Wilson - hamar rájött a Bills, hogy bénázik, és kihasználták
Calvin Pace - inkább legyen kevesebb tackle-je, de azok pontosak. Meg lehet nézni a Seahawks védelmet, lehet, hogy vesztenek pár yardot, de a szerelés az tökéletes és megállít mindenkit.

Go Jets!
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Rekord bünti, 2 vesztett, 0 szerzett labda, nagyon inkonzisztens támadójáték. Az igazán jó csapatok szar játékkal is nyernek 😊
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Mert csak. Meg mert ez nem mardhat ki 😀toam
már én is hiányoltam 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Mert csak. Meg mert ez nem mardhat ki 😀
több mint 11 éve
Jets

Probable: G Willie Colon (knee), DE Quinton Coples (ankle), CB Antonio Cromartie (hip), DT Kenrick Ellis (back), WR Clyde Gates (knee), WR Stephen Hill (knee), WR Santonio Holmes (foot), T Austin Howard (ribs), WR Jeremy Kerley (concussion), LB Garrett McIntyre (knee), RB Bilal Powell (illness, shoulder), DT Sheldon Richardson (shoulder), QB Geno Smith (ankle), DE Muhammad Wilkerson (ankle), TE Kellen Winslow (knee).

Out: OL Oday Aboushi (knee).

Bills

Questionable: S Jairus Byrd (foot), G Doug Legursky (knee)

Out: CB Ron Brooks (foot), CB Stephon Gilmore (wrist), WR Marquise Goodwin (hand), K Dustin Hopkins (right groin).

Rexy azt mondta Coplesnak limitált szerepet szán most még, de azért meglepő, milyen hamar játékra jelentkezett a műtéte után. Kerley elvileg teljesen rendben van.
több mint 11 éve
Azóta már összes Jets-közeli forrás cáfol mindent, szóval nem kell minden lófasz tweetet komolyan venni 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
The New York Jets don't have to worry about any quarterback controversy following injured former starter Mark Sanchez declaring he won the quarterback competition with rookie Geno Smith.empty taxi
Most a Jetsről beszélünk:

Adam Schefter ✔ @AdamSchefter

Within Jets organization, QB Matt Simms has some real support to play. Should Geno Smith struggle, worth watching.
DoM
No igen, milyen meglepő lenne a helyzet, ha QB ügyben a Jets esetében nyugodtan ülhetnénk le meccsek előtt, hogy igen XY franchise QB-ja a csapatnak.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
The New York Jets don't have to worry about any quarterback controversy following injured former starter Mark Sanchez declaring he won the quarterback competition with rookie Geno Smith.empty taxi
Most a Jetsről beszélünk:

Adam Schefter ✔ @AdamSchefter

Within Jets organization, QB Matt Simms has some real support to play. Should Geno Smith struggle, worth watching.
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Na ha már puntereket cserélgettek és nem QB-t lehet látszik valami fény pontocska az alagút végén 😛dande
Várjunk még Sanchez idén még visszatér. 😀😀😀Beki
Remélem erre nem kerül sor. Ezért is drukkolok Genonak mint az állat 😀
Nekem nagyon tetszett amikor a kamera a pálya szélén mutatta Jets polóba.
Próbálta osztani az észt 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na ha már puntereket cserélgettek és nem QB-t lehet látszik valami fény pontocska az alagút végén 😛dande
Várjunk még Sanchez idén még visszatér. 😀😀😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ha már puntereket cserélgettek és nem QB-t lehet látszik valami fény pontocska az alagút végén 😛
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Puntercsere történt:  www.nationalfootballpost.com/Jets-cut-Robert-Malone-sign-Ryan-Quigley.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxi
Hát igen voltak érdekes dolgai a pats ellen

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Puntercsere történt:  www.nationalfootballpost.com/Jets-cut-Robert-Malone-sign-Ryan-Quigley.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
The New York Jets don't have to worry about any quarterback controversy following injured former starter Mark Sanchez declaring he won the quarterback competition with rookie Geno Smith.

They just placed Sanchez on the injured reserve-designated to return list, meaning he's out for at least eight weeks.

That means Smith won't have Sanchez looking over his shoulder.

Sanchez has a shoulder injury that doesn't require surgery immediately where he could potentially rehab the injury and return this season.

He got hurt playing at the end of a meaningless preseason game.

During the preseason, Sanchez completed 28 of 42 passes for 366 yards, two touchdowns, and two interceptions and had a 90.0 passer rating.

Sanchez isn't expected to return after this season.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
"Ahol pedig HoF irányító van ott szinte mindig ő miatta fognak a legtöbben a csapatnak szurkolni.
(Ha reagálni akarsz valamit akkor a Pats topicba tedd, hogy ne offoljunk itt)"
Mint írtam, nem pats fanokat akartam piszkálni, a Jets fanokat akartam biztatni. És azt is leszögeztem hogy, ez az én véleményem -ami nem feltétlenül igaz- de én úgy látom hogy egy emberes a Pats. Ettől még jó "csapat" csak nekem ez nem szimpatikus. Ennyi.

Ezzel szemben a Jets csapatként sokkal jobban tetszik, és még nem tudhatjuk előre mi lesz Genyóból.
Mindent bele Jets.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Ulpi: hasonlóan látom én is az offense helyzetét, nem vagyunk jobbak, mintha Sanchez irányítana, de hosszútávon jobb lehetőségünk nincs, mint megpróbálni Genoból kezdőjátékost nevelni. Erre gondoltál?
toam
Erre gondoltam. Egyszerűen Sancho zsákutca, kár még egy évet kidobni rá. Geno vagy tovább fejlődik, vagy nem, de legalább kiderül valami. Jó a kezdet, nem egy világszám, de sokkal értelmesebb mint volt. Sokat kell még fejlődnie.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ulpi: hasonlóan látom én is az offense helyzetét, nem vagyunk jobbak, mintha Sanchez irányítana, de hosszútávon jobb lehetőségünk nincs, mint megpróbálni Genoból kezdőjátékost nevelni. Erre gondoltál?
Robi: OC-ként Sparanonál jobbnak lenni nem nagy szám 😊 bár láttunk tegnap is faszságokat playcall szinten, de 2 éve először valahogy látom a fényt az alagút végén. A faltól a két guard távozása miatt visszaesést vártam, ehhez képest nem rosszak, főleg a Ducasse-Wilfork párharcon lepődtem meg.
Ja, és meccs előtt mindenki Amendoláról meg a TE-ekről beszélt, hogy mennyire fognak hiányozni, Kerley sztem majdnem ugyanaz volt nálunk. Aki a tavalyi borzalom alatt elkap 800 yardot, annak a hiányát tuti megérzi a csapata, főleg, hogy Holmes még mindig nem 100-as, Hill még mindig Hill 😊, Gates-et inkább hagyjuk.
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Itt ez OFF: De ritka nagy hülyeség amit leírsz. Mióta itt van Brady kb. ez az első év, hogy nincs igazi nagy nevű v. szerethető klasszis rajta kívül a csapatban fontosabb pozíciókban. Ez is csak azért van, mert Welkert cserélték Amendolára a jövő miatt, illetve Hörnit lesittelték. (Hopp Gronkról megfeledkeztem szóval mégis van ilyen)
Ahol pedig HoF irányító van ott szinte mindig ő miatta fognak a legtöbben a csapatnak szurkolni.
(Ha reagálni akarsz valamit akkor a Pats topicba tedd, hogy ne offoljunk itt)
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nekem tetszett a JETs játéka, azt hozta vissza amikor még Tomlinsonnal ment az offense és Sanchonak 10 passza volt egy mecsen. Én ezt a játékot szerettem meg akkor: brutális védelem, és nem egy olyan offense ahol van egy irányító és kb ennyi. Most is azt láttam Genoban, hogy ő nem lesz egy világmegváltó TB vagy PM irányító, de jó futójáték mellett el tudja majd vezetgetni az offenset. Lehet hogy velem van a baj, de már tele van a puttonyom hogy azzal, hogy az a király csapat ahol van egy hypolt irányító és ennyi. Nem akarom én a Patset túlzottan piszkálni de az a csapat egy emberből áll aki tényleg iszonyatosan jó játékos és az TB. Ha valakit megkérdeznek miért szereted a Patset, nem azt modja hogy mert Wilfork milyen király vagy Talib mekkora ász hanem mert ott van TB ennyi. Ehhez képest pl. Baltimoreban nem Flaccoról szól a csapat hanem legalább akkora király Rice vagy Suggs is. Ugyanez igaz a NY Giantsre is. Na mindegy ..
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
DoM
nem a futóteljesítményre gondoltam;
hanem a konkrét párharcokra a Los-on, amit nagy százalékkal nyertek meg, akár csak a tackle-DE küzdelmeket
(de elfogadom, ha azt mondjátok, hogy Wilfork teljesítménye esett vissza)
de biztosan számít a Mornhinweg-rendszer is, csak nem erre gondoltam 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
sapka
Colon érkezése biztos számít, de az igazi pluszt tényleg az OC jelenti, amit Robi is említett. Sparano félelmetes, hogy mennyire inkompetens volt. Plusz itt Ivoryt emelték ki, de nekem Powell játéka még mindig jobban tetszik, tehát futó poszton is történt minőségi váltás.
több mint 11 éve
Robi,
inkább a Pats-topic-ban válaszolok majd a hétvégén, mert (túl) sok olyan gondolat lenne benne, ami itt OFF.tomi-tomi
Én már próbáltam átvinni az eszme-cserét az AFC east csevegőbe válaszommal. Oda talán még jobban illik, mint a Pats topikba. Ez mégis komplexebb kérdés, nem csapatspecifikus.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Én például úgy látom, hogy a Jets offensetől előzetesen senki nem tartott, és nem véletlen. Nem lettek ők jobbak, mert Genyó dobál. Mégis jobbak lettek.ulpianus
Jobbak lettek, és nem is csak Genótól. Jobb lett az OC is, sokkal! Jobb lett a RB corps Ivoryval, aki sokkal jobb, mint Green. A TE sor ugyanolyan, Keller helyett Winslow. A WR sor tavaly nem létezett a slot Kerley mellett. Most visszatért Holmes és Hill a Georgia Tech után második évére óriásit fejlődött. A fal kb ugyanolyan. De a lényeg a QB és az OC váltás.Robilluma
vicces, de szerintem a fal ami igazán erősödött, tavaly nem tudtak ekkora dominanciát kiépíteni, persze lehet a Pats D fal romlott, de oda-vissza mozgásban meg volt a dominancia...
tavaly ilyen nem igazán volt, pedig elment Moore (aki inkább öreg volt, mint jó), és elment belülről a Bearsbe Slauson, és igazából nem jött senki a helyükre, illetve, de az egy szem Winters
és mégis, szerintem a Tampa ellen sem voltak 'nagyon' rosszak; viszont a tavalyi év nem igazán ment nekik
pedig Genonak tényleg 0 pocket presence-e van, Sancheznek is végülis, esetleg akkor Geno -1, ha Sanchopanza 0

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Robi,
inkább a Pats-topic-ban válaszolok majd a hétvégén, mert (túl) sok olyan gondolat lenne benne, ami itt OFF.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
...Robilluma
Van-e gáz a Patsnél? Van. 10-ből 5-öt nyerne a Jets? Max ugyanilyen körülmények között, egészséges skill playerekkel talán 10-ből kettőt. Jelenleg.zinedine5
Ez a lényeg, én is ezt írtam. A meccs viszont most volt, ilyen körülmények között.
Amúgy kész csoda, hogy egy Pats fan is így látja. Mondjuk te mindig is a kritikusabbak közé tartoztál 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!