NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-ról:

Jets receive:
» Josh Gordon, wide receiver

Browns receive:
» Second-round draft pick

Why it would make sense: Though the team has insisted Gordon is not on the block, if the Cleveland Browns, who are trying to stockpile draft choices, could get a second-round pick back, I think they'd be happy to trade him. The receiver has lights-out talent and is improving every day. Getting the appropriate value in return for a player as good as he is will be difficult, though, because of the off-field issues in his recent past. Yes, he has the potential to make a gigantic difference, but is acquiring him worth the risk that he might become a detriment to your team?

I could see someone like Rex Ryan, who needs to win now to keep his job, seizing on the opportunity. The New York Jets are extremely thin at receiver, what with the hamstring injury to veteran Santonio Holmes, and might be interested in taking a chance on Gordon.

Incidentally, the Browns took a lot of heat for dealing Richardson, but the running back has struggled to make an impact in the weeks since joining the Colts -- and I'm sure few people are complaining about the move in Cleveland today.
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Salast is elhoztátok az Eagles PS-ből, nem?kristof
Ja, de most derült ki hogy sérült

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Salast is elhoztátok az Eagles PS-ből, nem?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Gates IR-en, Cribbs jött helyetteWester
Tehát a Pats ellen egészséges WR-jeink: Hill, Kerley, Nelson és a KR/PR Cribbs? 😀
Veretes az tuti. 😀
több mint 11 éve
Gates IR-en, Cribbs jött helyette

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Goodson ACL és MCL szakadást szenvedett, vége a szezonjának.
több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Cromartie tényleg szar volt. Valamint a 4. negyed elejétől a passz erőltetése, lett volna még idő bőven 2 TD drive-ra. Mint láttuk, a védelem megoldotta, három Steelers punt volt.
Az első Jets punt a 4. negyedben még csak-csak, de a második? Gyakorlatilag az edzők feladták a meccset.

Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Vereség mellé kezdésként Goodson ma MRI-re megy, de már a beatwriterek is előrevetítették, hogy ACL-szakadás->IR.

A tegnapi meccs győzelem esetén, akár esélyt adhatott volna arra, hogy higgyek a PO esélyekben, helyette kiábrándító offense teljesítmény és vereség->3-3-as mérleg és ezek után jön a Pats-Bengals-Saints trió, lazán egy 0-3-as széria is benne van bye weekig, pedig utána valamivel könnyebb a sorsolásunk.
Nem tudom, hogy Genoval mennyit foglalkoznak a QB edzők, de leszoktathatnák már az olyan rookie hibákról, mint a 4. negyed végén is volt a RZ INT-nél.
AZ OL valami kataszrófa volt megint: RB és PB fogalma alig jött ki tegnap. Nyeltük a sackeket rengeteg hurry volt, nah persze szegény Big Ben sem panaszkodhat ő is kapott rendesen. 😊
Véleményem szerint a defense ismét megtett mindent, amit tudott, de Cromartie pocsék volt, rengeteg passzolt yardot és TD-t is kaptunk róla és még nem is beszéltünk az end zoneban elejtett Steelers passzról sem.

Egy ponton fordulhatott volna sztem a meccs képe: ha Geno nem dobja túl picivel Hillt.
több mint 11 éve
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Nagyon kemény meccsre számítok. A steelers nagyon ki van már éhezve a győzelemre. Geno is jó formában van. Ha megtartja a labdát akkor megint egy nagyon jó teljesítményt nyújthat. Kiváncsian várom a mai meccset. Szerintem a forduló egyik legjobb meccse lesz!

Hajrá JETS!
több mint 11 éve
New York Jets cornerback Antonio Cromartie is expected to play Sunday against the Pittsburgh Steelers despite being listed as questionable with a knee injury, a team source told ESPN NFL Insider Adam Schefter.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Winslow 4 meccses eltiltást kapott.Beki
mit is csinált pontosan?Wester
Dopping.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Winslow 4 meccses eltiltást kapott.Beki
mit is csinált pontosan?

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Winslow 4 meccses eltiltást kapott.
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nyílván a jó hátkosok főlnek ki az elején....mint Sancho 😀... Én szerintem ha komoly is a sérülése PO-ra már visszajöhet!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cromartie térdsérülése nem komoly, de így is kérdéses a vasárnapi játéka.
több mint 11 éve
ESPN New York reports Jets CB Antonio Cromartie suffered a non-contact knee injury in Thursday's practice, and that the team is "concerned.Stez
Ne már

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 308 — Whoops, looks like something went wrong.
ESPN New York reports Jets CB Antonio Cromartie suffered a non-contact knee injury in Thursday's practice, and that the team is "concerned.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 770 — Így remélem megfelelek nektek.....
Boldog születésnapot Geno!!!Wester
Sancheznek is vajon ilyen örömmel kívántál boldog szülinapot 😉 😛 ejnye ejnye 😀
több mint 11 éve
Boldog születésnapot Geno!!!

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Októberi Geno-majális... Grat, hatalmas meccset nyomott a Jets! Egyedül Ferguson két hibája jut így most eszembe negatívumként, főleg az első, mikor érintés nélkül átengedte Osit.N-Drew
az nem Ferguson hibája volt, a blokkolási séma nem volt rendben a felállásnál
ezt pl. Höriék nagyon rosszul mondták,
röviden: a támadófalban mindenki felvette a saját emberét, és szépen megtartotta; de eggyel többen voltak (egy Osival többen)
a centernek kellett volna korrigálni, mert ő láthatta, hogy pl. a DT 7-es pozban van, és előtte is van 2 DT+ még a két LB és is a vonalhoz közelebb állt fel, ezért kiosztotta mindenkinek a szembenállót, Osi meg ott campelt a wide 9-ban
más blokkolási sémát kellett volna választani; pl. a TE-t bent tartani a fal mellett, vagy audible bubblet/sima screent futtatni velesapka
Akkor megint tanultam valamit, köszi!

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
David Garrard visszajött. Az úgynevezett exempt listára tették, és a Jetsnek 2 hete van eldönteni, hogy aktiválják-e.
 www.newyorkjets.com/news/article-insidewitheafb/David-Garrard-Returns-Placed-on-Exempt-List/20ec9995-bffa-4228-8946-953c24ebd06ciktriad
sztem max mentornak hozzuk visszaWester
Geno már mindent tud, amit Dave, max a sajtóval való viszonyát tudja upgradelni ("Hogy ne veszítsd el a fejed a médiával szemben, mikor mindenki a fejedet akarja." Extra kreditért - "Hogyan kell viselni a fedora kalapot nyertes meccs utáni sajtótájékoztatón". 😀)
több mint 11 éve
David Garrard visszajött. Az úgynevezett exempt listára tették, és a Jetsnek 2 hete van eldönteni, hogy aktiválják-e.
 www.newyorkjets.com/news/article-insidewitheafb/David-Garrard-Returns-Placed-on-Exempt-List/20ec9995-bffa-4228-8946-953c24ebd06ciktriad
sztem max mentornak hozzuk vissza

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.newyorkjets.com/news/article-insidewitheafb/David-Garrard-Returns-Placed-on-Exempt-List/20ec9995-bffa-4228-8946-953c24ebd06c
több mint 11 éve
Civil, sztem max te is csak hazabeszélsz az uccsó zászlónál akárcsak én mert sztem meg az volt 😊 előtte volt egy opi whiteon ami nem volt az, meg egy dpi joneson amit meg nem fújtak be, mind2 3. és out volt nekünk...szóval még ha neked is van igazad akkor is egálban tévedtek kb 😊peach
Ez olyan, mint a Fradi meccseken a lelátón:
- Tizenegyes!
- Ne izélj már, nem volt az...
- Pedig én megadtam volna!

Go Jets!