New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg szerint Rex Ryan imádja Warmackot, míg Idzik inkább Coopert prefarálja.Rich Cimini is tweetelte, hogy akikről a buzzok szólnak nálunk mint 1. körös opciók közöttük van Warmack és Cooper, továbbá Eifert, Mingo és Jarvis Jones, illetve hozzátette h QB 1. körben nem valószínű.
Tavon Austin pedig kiemelte, hogy Ryan nagyon sok időt töltött vele és sokat beszélgetett.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Újabb:Mornhinweg állítólag imádja Nassib játékát és a játékos is elmondta, hogy hatalmas érdeklődést mutatunk iránta, amelyet egy ebéd is jelzett.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Breer szerint intéztünk jó pár telefonhívást, hogy letradelnénk, de a top10 nagy része is így tenne. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Újabb draft pletyka:Conor Orr @ConorTOrr
Ryan Nassib told @ZBerm that the #jets are one of a few teams that have shown a heavy interest. Real possibility at 13 if the Bills pass?
több mint 11 éve
Figyu mán, mondjuk Mingo már elkelt, de Arthur Brown, Dion Jordan és Jarvis Jones még benn maradt.Jordan pass rusher (is 😊), Arthur Brown meg hiába OLB-ként van jelölve, ő 34 ILB vagy 43 LB. És sztem nem lesz elérhető a 2. körben, erre fogadni is mernék. Ő a legjobb nem pass rusher LB idén. Ha a 17. picknél a Steelers nem viszi el, akkor agygörcsöt kapok (ha még benn lesz egyáltalán, mert a Rams-nél van 43 OLB need) .
Melyik kéne? Jordan nem pass rusher, Jones csak az, és nyaki sérülése van.
civilmanu
Jarvis Jones-nál is azt kapnék, de más miatt... (Persze pont tegnap garantálta, hogy a 18. választásnál már biztos nem lesz benn 😂 , és ráadásul viziten is volt a Steelers-nél, huhh, már most izzadok, hogy ne őt válasszuk)
A Jets-nek sem kellene 9/13-ra bevállalni. De sztem nincs a térképen Ryannél, ő inkább az atletikusabb LBket szereti újabban.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Figyu mán, mondjuk Mingo már elkelt, de Arthur Brown, Dion Jordan és Jarvis Jones még benn maradt.A felsorolt 3 név közül számomra egyértelműen Dion Jordan lenne a megoldás. 2 méter feletti magasság, kb. 100 kg, aki igenis rendelkezik pass rusher képességekkel és ahogy Robilluma is írta 4-3 end és 3-4 OLB poszton lehet használni, bár nekünk utóbbi kell egyértelműen, de Ryan nagyon jól ki tudná őt használni. Sőt simán oda lehet állítani akár TE-k levédekezésére is, ami lássuk be a mi csoportunkban a Pats ellen pl. igen jó lenne, de a lényeg h Jordan sokoldalú játékos, így az én választásom rá esne.
Melyik kéne? Jordan nem pass rusher, Jones csak az, és nyaki sérülése van.
Ha LB helyett Safety kell, akkor Vaccaro helyett inkább Cyprien, jobb coverage-ben. (Pedig Vakaró milyen becenév lehetőség már...)
Az 1/9 -re támadó falember kell, ehhez ragaszkodom 😊civilmanu
1/9-re csak akkor húznék OL-t ha Mingo és Jordan kiment.
több mint 11 éve
Figyu mán, mondjuk Mingo már elkelt, de Arthur Brown, Dion Jordan és Jarvis Jones még benn maradt.Melyik kéne? Jordan nem pass rusher, Jones csak az, és nyaki sérülése van.
Ha LB helyett Safety kell, akkor Vaccaro helyett inkább Cyprien, jobb coverage-ben. (Pedig Vakaró milyen becenév lehetőség már...)
Az 1/9 -re támadó falember kell, ehhez ragaszkodom 😊
Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
2. kör ott van. 😉Míg Arthur Brown inkább 2-3. körben kelhet majd el.BekiAzt nem tudom hol álmodtad, 1. körös, esetleg 2. kör elejejjncaa
több mint 11 éve
Míg Arthur Brown inkább 2-3. körben kelhet majd el.BekiAzt nem tudom hol álmodtad, 1. körös, esetleg 2. kör eleje
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én a Chance Warmack/Jonathan Cooper (OG), és Mingo/Arthur Brown (LB) húzást várok az első körben. Másodikban E.J Manuel ha még benn van, vagy Escobar, elkapó TE, mivel blokkoló van bőven.civilmanuLáttam tegnap egy olyan smokescreent, mely szerint az Eagles is nagyon szereti Mingot és 1/4-re esélyes lehet, de ez tuti csak ködösítés, így én ha nem lesz trade (ami kétlek sztem 1/13-ra lesz trade partner) akkor 1/9-n Jordan/Mingo, 1/13-ra Warmack/Vaccaro várnék.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy meg tudjuk ismételni, a CB sor perpill ugyanaz, mint tavaly Revis nélkül, de a safety sor nagyobb kérdés. LaRon Landry helyett jött a testvére Dawan, de róla nem tudok véleményt alkotni, mert keveset láttam játszani, de valszeg nem egy szint a kettő, míg Josh Bush elé nagyon bízom benne h draftról érkezik egy rookie, aki rögtön starter lesz a szezonban.Akik 1. körbe cornert mondanak nekünk, azoknak megmutatnék pár highlightok az előző szezonból, vagy valami stat sheetet, hogy milyen is volt a passzvédelmünk. Revis nélkül. Átlag alatti depthtel. Minimális pass rushsal. A WR pickről már beszéltem, mekkora hülyeség lenne 1-2. körben, mikor annyi más bajunk van. Ja, és Tavon Austint mitől kapták fel ennyire? A kombájn előtt még 3. körben is láttam, most meg hirtelen top15 mindenhol? Félre ne értsetek, imádtam a játékát a WVU-ban, de nagyon egydimenziós játékos az NFL-hez szvsz, és csak egy neki tökéletes rendszerben tud kiteljesedni.toamBiztos vagyok benne, hogy azt a teljesítményt nem tudnánk megismételni! Te egy Cro, Wilson, D. Landry, Josh Bush secondary-vel neki mernél állni a szezonnak?
Civilmanu! Arthur Brownt minek, hova???leeon83
Míg Arthur Brown inkább 2-3. körben kelhet majd el.
több mint 11 éve
Akik 1. körbe cornert mondanak nekünk, azoknak megmutatnék pár highlightok az előző szezonból, vagy valami stat sheetet, hogy milyen is volt a passzvédelmünk. Revis nélkül. Átlag alatti depthtel. Minimális pass rushsal. A WR pickről már beszéltem, mekkora hülyeség lenne 1-2. körben, mikor annyi más bajunk van. Ja, és Tavon Austint mitől kapták fel ennyire? A kombájn előtt még 3. körben is láttam, most meg hirtelen top15 mindenhol? Félre ne értsetek, imádtam a játékát a WVU-ban, de nagyon egydimenziós játékos az NFL-hez szvsz, és csak egy neki tökéletes rendszerben tud kiteljesedni.toamBiztos vagyok benne, hogy azt a teljesítményt nem tudnánk megismételni! Te egy Cro, Wilson, D. Landry, Josh Bush secondary-vel neki mernél állni a szezonnak?
Civilmanu! Arthur Brownt minek, hova???
több mint 11 éve
Én a Chance Warmack/Jonathan Cooper (OG), és Mingo/Arthur Brown (LB) húzást várok az első körben. Másodikban E.J Manuel ha még benn van, vagy Escobar, elkapó TE, mivel blokkoló van bőven.
Go Jets!
több mint 11 éve
Félre ne értsetek, imádtam a játékát a WVU-ban, de nagyon egydimenziós játékos az NFL-hez szvsz, és csak egy neki tökéletes rendszerben tud kiteljesedni.toamPont, hogy több dimenziós:
"He's Percy Harvin, Roscoe Parrish and Andrew Hawkins all wrapped into one. Put him in slot, in motion, in backfield. Want to add more spread-option? Austin is your guy to create mismatches."
Legjobb tulajdonságai között: versatility. Pl. visszahordás...
Go Jets!
több mint 11 éve
Akik 1. körbe cornert mondanak nekünk, azoknak megmutatnék pár highlightok az előző szezonból, vagy valami stat sheetet, hogy milyen is volt a passzvédelmünk. Revis nélkül. Átlag alatti depthtel. Minimális pass rushsal. A WR pickről már beszéltem, mekkora hülyeség lenne 1-2. körben, mikor annyi más bajunk van. Ja, és Tavon Austint mitől kapták fel ennyire? A kombájn előtt még 3. körben is láttam, most meg hirtelen top15 mindenhol? Félre ne értsetek, imádtam a játékát a WVU-ban, de nagyon egydimenziós játékos az NFL-hez szvsz, és csak egy neki tökéletes rendszerben tud kiteljesedni.
több mint 11 éve
Sok értelme volt akkor eladni a liga legjobb cornerét, ha a helyére hoznak valakit, akinél tudja a fene, be fog-e válni. Ráadásul azért egy elég komoly sérülésen van túl. Oké, Revis elkért jó sok mánit, de garantált nélkül még a Jetsnek is nagy biznisz lett volna megtartani. Ő már bizonyította, hogy kétségkívül a legjobb.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan was the only head coach who attended D.J. Hayden's workout Monday. ESPN's Rich Cimini tweeted that Hayden is a possibility at 13.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
R. R. Martin véleménye a Revis-cseréről 😊Sok minden megoldás jó lenne, de Tannenbaumot visszahozni azt nem. 😀
grrm.livejournal.com/321271.htmljjncaa
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/gil-brandt/171004?pickId=25401501/3-ra felmenni Millinerért, mikor jó eséllyel a Browns a legkorábbi csapat, amely komoly esélyes a behúzására? Hát ezt ne. :S
Ezek egyre hülyébbekWester
több mint 11 éve
www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/gil-brandt/171004?pickId=2540150Ezek egyre hülyébbek
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
R. R. Martin véleménye a Revis-cseréről 😊grrm.livejournal.com/321271.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mike Mayock mock draftjában Tavon Austint és Eifert-et írta hozzánk. 😀BekiMayock kezd elnflpontkomosodni
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mike Mayock mock draftjában Tavon Austint és Eifert-et írta hozzánk. 😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
az lenne a legszebb h jönne Rhodes első körben 😀1/9:Én nem látom értelmét a CB húzásnak 1.körben mivel az annyit jelentene hogy elcseréltük a liga legjobb cornerét egy újonc CB-re és egy jövő évi 3/4.körösreWester
Dee Milliner CB
1/13:
Desmond Trufant CB
Beki
nagy trade volt ígyisugyis