New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem biztos, hogy nincs igazuk, de az FO-t meglincselik ha Geno jobb lesz.
több mint 11 éve
😮 Manuel a Billsnél
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mára ennyi volt nekünk, hacsak nem tradelünk fel 😊 Kicsit többre számítottam, nagyon bíztam egy cserében. Holnap remélem a G, TE, S hármasból érkezik kettő.leeon83Az OLB posztot megint elhanyagoltuk, pedig Jarvis Jones is benn volt, ajánlom Ryannek h jó okkal tette ezt.
több mint 11 éve
Mára ennyi volt nekünk, hacsak nem tradelünk fel 😊 Kicsit többre számítottam, nagyon bíztam egy cserében. Holnap remélem a G, TE, S hármasból érkezik kettő.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sztem az volt hogy vártunk a tradere aztán beszartunk oszt gyorsan ráböktünk vkireWesterKizárt.
több mint 11 éve
Sztem az volt hogy vártunk a tradere aztán beszartunk oszt gyorsan ráböktünk vkire
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most vagy váltunk 4-3-ra egyértelműen vagy nem tudom minek egy 3-4 DE, de inkább 4-3 DT. :S
több mint 11 éve
Floyd és Loutulelei smafú? Amúgy sejthető volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sheldon Richardson
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Húzunk 1/13-ra.
több mint 11 éve
Nem jön a trade, ebből DT lesz szerintem
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
15 perc és kiderül.
több mint 11 éve
Én is Trade-et húznám, ha lehetne választani. Ami aggasztó, hogy Geno innen már csúszik a Billsig + tele lesznek pickkel, lehet tőlük is tartani!
több mint 11 éve
Remélem h feljön, mert Warmack most ment ki. Maradt jarvis, Vaccaro és Eifert aki esetleg szóba jöhet, vagy Lotu.BekiEifertet ne itt. Vaccaroval kiegyeznék
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Remélem h feljön, mert Warmack most ment ki. Maradt jarvis, Vaccaro és Eifert aki esetleg szóba jöhet, vagy Lotu.
több mint 11 éve
San fran valszeg feljön még egy csomó DT benn van
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Milliner az.
több mint 11 éve
A CB letudva!
több mint 11 éve
neeeeeeeeeeNa akkor WArmackWesterGeno??? 😀leeon83
Milliner lehet még
Lesz ez még így se!