New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899Bucs?
Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31Today could very well be the last day Revis is a New York #Jet. #SadButTrue #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Profootballtalk.com reports the Jets have a "good" trade offer on the table for Darrelle Revis.
több mint 11 éve
Stylee
480
Nem kell azt kiszorítani, megy a levesbe... Szerintem is jó döntés. Pozitív érzésem van Garrardal kapcsolatban. Kiváncsi vagyok mi lesz még itt 😊Remélem kiszorítja Tebowt. 😊sztem is ez jó döntés voltWesterRich Cimini @RichCiminiokos igazolás.Amadeus91
The Jets announce signing of QB David Garrard.Beki
iktriad
több mint 11 éve
sztem is ez jó döntés voltRich Cimini @RichCiminiokos igazolás.Amadeus91
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Rich Cimini @RichCiminiokos igazolás.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiThe Jets announce signing of QB David Garrard.
több mint 11 éve
Nagyon jót mulattam a szerkesztői mock drafton! 1/9 Mike Glennon 😀leeon83BIGLOL
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini#Jets tender RT Austin Howard at 2nd round level.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jót mulattam a szerkesztői mock drafton! 1/9 Mike Glennon 😀leeon83Ne is mond fél percig kicsit én is gondolkoztam, hogy most mi is van. 😀
több mint 11 éve
Nagyon jót mulattam a szerkesztői mock drafton! 1/9 Mike Glennon 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31ESPN is reporting the #Jets are trying to resign Mike DeVito before free agency starts tomorrow. Don’t want him hitting the open market.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mindenki arra számít, hogy a Dolphins megszerzi Mike Wallace-t, míg mi jóformán semmit nem erősödünk még a riválisok is leköröznek minket. :/
több mint 11 éve
DRC minek ? Hogy fogjuk őt megfizetni?Westersanchez csinál tacot
több mint 11 éve
DRC minek ? Hogy fogjuk őt megfizetni?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Némi hír végre h a vezetőségünk még él:Manish Mehta @MMehtaNYDN
Jets targeting Cowboys outside linebacker Victor Butler in free agency, per sources.
Jake Steinberg @Steiny31
The #Jets have reached out to Dominique Rodgers-Cromartie's agent per @PFCentral. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiJosh Mauga signs 1-year deal for less than the amount of the lowest RFA tender ($1.32 mil). #Jets
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Conor Orr @ConorTOrrHearing that there are 6 teams that inquired about DT Mike DeVito, a free agent the #jets are interested in seeing come back.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
USC-s különítmény gyarapodna akkor. 😀Egy Carson Palmer? 😀 Van az a csapat, ahol él még a remény a... cut-ra 😀. toxiqueFlynn még csak fel sem vetődik? 😊MedvepapaLenne értelme, de a mostani cap helyzet miatt csak akkor lenne rá esély, ha cutolják.
toam
több mint 11 éve
Egy Carson Palmer? 😀 Van az a csapat, ahol él még a remény a... cut-ra 😀.Flynn még csak fel sem vetődik? 😊MedvepapaLenne értelme, de a mostani cap helyzet miatt csak akkor lenne rá esély, ha cutolják.
toam
több mint 11 éve
Flynn még csak fel sem vetődik? 😊MedvepapaLenne értelme, de a mostani cap helyzet miatt csak akkor lenne rá esély, ha cutolják.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31#Jets have a private workout scheduled with Texas A&M RB Christine Michael. #nyj
több mint 11 éve
Flynn még csak fel sem vetődik? 😊szvsz, ha Garrard egészséges tud maradni, akkor ő egy egész korrekt megoldás lehetne. Néztem a tavalyi Hardknocksban Miamiban, szorgalmas volt, tapasztalt, sérüléséig úgy volt, hogy kezdeni fog.Amadeus91Matt Moore is marad Miamiban egy évre még, így elfogytak a QB jelöltjeink rendesen, marad Garrard, Cassel és Quinn. 😊BekiO.M.G..... 😀
Ilyen felhozatal mellett a legoptimálisabb választás talán pont Tebow lenne... toxique
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"