New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi most gyűjtjük az irányítokat? Erre gerjednek most a Jetsnél?Stylee
Valamelyiküknek csak sikerül eltalálnia hosszabb távon is, hogy hova kell dobni a labdát 😉 😛
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Mi most gyűjtjük az irányítokat? Erre gerjednek most a Jetsnél?
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
érdeklődtök jason campbell iránt.

pár éve a tampa csinált ilyesmi QB halmozást 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello ‏@BrianCoz
KC Star reporting the Chiefs have reached a deal with ex-Jet DE Mike DeVito #nyj

DeVitoról ennyit.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nincs is szebb, mint nézni, hogy mindenki szarrá igazolja magát míg mi kisorsoltunk 2 vizitet Mike Goodson RB és Brandon Gibson WR-nek. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.cbssports.com/nfl/blog/jason-la-canfora/21861755/eagles-buccaneers-in-pursuit-of-jets-darrelle-revis
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
The Revis derby isn't limited to one team. Several have had trade talks, including the Eagles and Bucs, and NYJ highly motivated to move him
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899

Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.Beki
Bucs?Wester
Most azt mondják a jól értesültek!leeon83
Igen, meglátjuk lesz-e belőle vmi.
több mint 11 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
 www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899

Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.Beki
Bucs?Wester
Most azt mondják a jól értesültek!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
Jets have targeted their replacement for Shonn Greene... and it's Raiders RB Mike Goodson, per sources. #nyj
több mint 11 éve
Pouha kidobására 6 millió indok volt, mint ahogy azt korábban már megbeszéltük, Holmes viszont pozitív csalódás szerintem mindenkinek. Azt gondoltam, hogy őt csak a nagy lóvé érdekli semmi más. Kíváncsi vagyok hogyan módosítottak!?

Chase Danielre és Brandon Gibsonra megyünk rá úgy tűnik ... beszarok mekkora nevek 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Jets WR Santonio Holmes' has agreed to a restructured contract and will remain with the team for the 2013 season.

Hoppá akkor Pouha nem miatta ment.

Jets are looking for cheap free agent tight ends, I'm told. Doesn't bode well for Dustin Keller returning at this point. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mi az FO stratégiája akár a mai napra nézve, amúgy Pouha azért ment mert Holmes nem ment bele az átalakításba elvileg.Beki
Rohadjon meg 😀Wester
Amúgy egyre jobban érik a 4-3-as def sémára váltás, mert Kenrick Ellis ugyan tud NT-t is játszani, de DT-t is tolt, szóval igazi NT-nk nincs rosteren. 😊
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Nem tudom mi az FO stratégiája akár a mai napra nézve, amúgy Pouha azért ment mert Holmes nem ment bele az átalakításba elvileg.Beki
Rohadjon meg 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mi az FO stratégiája akár a mai napra nézve, amúgy Pouha azért ment mert Holmes nem ment bele az átalakításba elvileg.
több mint 11 éve
Elengedtük Pouha-t : Megvan DeVitora a pénzWester
DeVito elő sem került még ma, 2 WR után érdeklődünk erősen.Beki
A Wr sem prioritás azt a draft egy későbbi körében megoldhatnánk

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Looks like Mike DeVito will hit the open market. Jets have made him a "priority," but there r plenty of other serious suitors, I'm told #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Elengedtük Pouha-t : Megvan DeVitora a pénzWester
DeVito elő sem került még ma, 2 WR után érdeklődünk erősen.
több mint 11 éve
Elengedtük Pouha-t : Megvan DeVitora a pénz

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Állítólag am kamu volt az ajánlat csak piacot akarunk csinálni Revisnek
Azt mondják Revis ügynökeivel még nem is beszéltünk

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
De amúgy még mindig nem értem hogy miért jó az hogy az amúgy is szar cap helyzetünkön tovább rontunk?
Még ha kapunk is draft pickeket miből fizetjük ki azokat játékosokat akiket draftolunk, ha még DeVitot is újraakarjuk igazolni?
Még mindig Cro-t kéne tradelni 😒Wester
Ha Woody nem akar fizetni neki nézzük ahogy jövőre elsétál ingyen idén meg holdoutol?Beki
Ha holdoutol idén akkor automatikusan meghosszabodik a szerződés 3 évvel (ha jól tom van ilyen kitétel), azt meg ő sem akarja. De Woody mér ilyen hülye hogy tovább ront a csapat helyzetén? Miért nem lehet kifizetni Revist jövőre mikor lesz hely?
A csapatnak se éri meg és ezért nem értem az egészet

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
De amúgy még mindig nem értem hogy miért jó az hogy az amúgy is szar cap helyzetünkön tovább rontunk?
Még ha kapunk is draft pickeket miből fizetjük ki azokat játékosokat akiket draftolunk, ha még DeVitot is újraakarjuk igazolni?
Még mindig Cro-t kéne tradelni 😒Wester
Ha Woody nem akar fizetni neki nézzük ahogy jövőre elsétál ingyen idén meg holdoutol?
több mint 11 éve
Még mindig Cro-t kéne tradelni 😒

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Bucs?Wester
Nem tudom az Eaglesről is szó volt.
több mint 11 éve
Leszarom, csak történjen már végre valami, aztán kezdjük el építeni a csapatot jövőre!