New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nfl.com/news/story/0ap1000000118146/article/rex-ryan-reportedly-would-welcome-firing-by-jetsSzép nagy fizuja van, ha kiraknánk Woody-nak így is a zsebébe kellene nyúlnia, de jövő héten jön a "black Monday", nehogy áldozat legyen...
mondjuk Rexnek is elég vastag bőr van a képén. Le se szarja az offense-t, sajtreszelő feeling a csapat, makacsul kitartott Sanchez mellett, mikor gyakorlatilag teljes káosz volt a csapatban, aztán ő veri az asztalt, hogy rúgják ki, ha nem erősítik meg a támadókat?
Child PlsAmadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 908
mondjuk Rexnek is elég vastag bőr van a képén. Le se szarja az offense-t, sajtreszelő feeling a csapat, makacsul kitartott Sanchez mellett, mikor gyakorlatilag teljes káosz volt a csapatban, aztán ő veri az asztalt, hogy rúgják ki, ha nem erősítik meg a támadókat?
Child Pls
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiI can confirm @BrianCoz: Ryan addressed NYDN report in team meeting, told players it was "all lies." Rex presser at 1:20. #Jets
több mint 11 éve
Tebow mikor lesz kezdő?burzumSzerintem menj, és érdeklődj a jaguárok háza táján (szeretni fogják a témát). 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
RT @AlbertBreer Told repeatedly Tannenbaum hasn't been informed of his status for '13 either way. @MMehtaNYDN reports Rex hasn't either #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNI'm told Rex Ryan & Woody Johnson haven't discussed buyout. Rex wants to fix Jets O problems & hopes owner willing to provide financial help
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
hát most már verhetjük az asztalt, eléggé leegyszerűsödött a kérdés 😀 Mikor lesz Tebow kezdő a Jets-nél? Vagy most vagy soha. Klasszikus lyuk vagy semmi.Amadeus91Hétvégén Sancho lesz a kezdő, így nálunk már nem lesz kezdő Timmy boy. 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 908
hát most már verhetjük az asztalt, eléggé leegyszerűsödött a kérdés 😀 Mikor lesz Tebow kezdő a Jets-nél? Vagy most vagy soha. Klasszikus lyuk vagy semmi.Tebow mikor lesz kezdő?burzumFigyelj engem rohadtul nem érdekel, hogy Tebow fan vagy, mert ez egyértelmű, de ha értelmesebb kérdés nem fogalmazódik meg benned, kérlek hanyagold ezt a topicot és szerencsére már nem sokáig kell ide látogatnod ha Timmy távozik.
Sóbri sem jár ide minden nap verni az asztalt, hogy mikor kezd stb., mikor tudja h mi a helyzet a csapatnál és inkább kivárja h mi lesz vele.
A jövőben ha lehet hanyagold ezt a topicot, köszi.Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tebow mikor lesz kezdő?burzumFigyelj engem rohadtul nem érdekel, hogy Tebow fan vagy, mert ez egyértelmű, de ha értelmesebb kérdés nem fogalmazódik meg benned, kérlek hanyagold ezt a topicot és szerencsére már nem sokáig kell ide látogatnod ha Timmy távozik.
Sóbri sem jár ide minden nap verni az asztalt, hogy mikor kezd stb., mikor tudja h mi a helyzet a csapatnál és inkább kivárja h mi lesz vele.
A jövőben ha lehet hanyagold ezt a topicot, köszi.
több mint 11 éve
Szerintem ezt a kérdést itt s most jól gondold át különben komoly haragot illetve gondolatokban megfogalmazott nem épp hízelgő jelzőket zúdítasz magadra főleg Bekitől 😛 😉
több mint 11 éve
burzum
154
Tebow mikor lesz kezdő?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Egy nap alatt rengeteg infó jött a Jets beatwriterektől a csapat jövőjét illetően, íme a legfontosabbak:-GM Mike Tannenbaum és OC Tony Sparano menesztve lesznek
-Johnson adna még egy esélyt Rexnek, ezért olyan GM-t keres, aki együttműködne Ryannel
-Rex a források szerint választás elé állítja Woody-t:
vagy meneszti őt, vagy amennyiben marad Woody pénzt költ az offensere és új OC-t keres, ez abban nyilvánulna meg, hogy valahogy szabaduljunk meg Sancheztől és kivágná az élő szerződéssel rendelkező Sparanot
-OC jelöltek: Norv Turner és Cam Cameron (eddig róluk hallani)
-GM jelöltek: Joe Clinkscales (5 évig a Jets college scouting teamjét irányította korábban), George Kokinis (Baltimore personal assistant)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jets RapidReports @CBSJetsTannenbaum likely to be removed from job on Monday #Jets
több mint 11 éve
Köszi az infót!Ide capben nem sokat számítana, de jövőre 15M kimenne vele, kérdés, hogy kap-e új szerződést, ha nem benne van a pakliban. Cro és Wilson egész jól ellátják a dolgokat előbbi perfektül, így lehetséges.BekiRevisről tudunk valamit? Én korábbi kósza hírként azt hallottam, hogy a költségcsökkentés érdekében lehet, hogy megválunk tőle. Remélem, hogy a védelmünk nem építjük le, mert az még valahogy áll (még az idei siralom után is 2 Pro Bowler). David JetsonFA alatt úgy sem leszünk akkora tényezők, max resigning terén.BekiÉn nem imádkozni akarok, de függetlenül a vasárnapi meccs kimenetelétől (remélem L lesz) és azt várom, hogy Woody már jövő héten kiáll a média elé és bejelenti Rex és Tanny menesztését. A HC és GM keresés még ráér, de tudja a nép, hogy változtatni akarunk.BekiPersze, hogy én sem. Értsd az iróniát. 😊
PO helyett meg irány a draft. David Jetson
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ide capben nem sokat számítana, de jövőre 15M kimenne vele, kérdés, hogy kap-e új szerződést, ha nem benne van a pakliban. Cro és Wilson egész jól ellátják a dolgokat előbbi perfektül, így lehetséges.Revisről tudunk valamit? Én korábbi kósza hírként azt hallottam, hogy a költségcsökkentés érdekében lehet, hogy megválunk tőle. Remélem, hogy a védelmünk nem építjük le, mert az még valahogy áll (még az idei siralom után is 2 Pro Bowler). David JetsonFA alatt úgy sem leszünk akkora tényezők, max resigning terén.BekiÉn nem imádkozni akarok, de függetlenül a vasárnapi meccs kimenetelétől (remélem L lesz) és azt várom, hogy Woody már jövő héten kiáll a média elé és bejelenti Rex és Tanny menesztését. A HC és GM keresés még ráér, de tudja a nép, hogy változtatni akarunk.BekiPersze, hogy én sem. Értsd az iróniát. 😊
több mint 11 éve
Revisről tudunk valamit? Én korábbi kósza hírként azt hallottam, hogy a költségcsökkentés érdekében lehet, hogy megválunk tőle. Remélem, hogy a védelmünk nem építjük le, mert az még valahogy áll (még az idei siralom után is 2 Pro Bowler).FA alatt úgy sem leszünk akkora tényezők, max resigning terén.BekiÉn nem imádkozni akarok, de függetlenül a vasárnapi meccs kimenetelétől (remélem L lesz) és azt várom, hogy Woody már jövő héten kiáll a média elé és bejelenti Rex és Tanny menesztését. A HC és GM keresés még ráér, de tudja a nép, hogy változtatni akarunk.BekiPersze, hogy én sem. Értsd az iróniát. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
FA alatt úgy sem leszünk akkora tényezők, max resigning terén.Én nem imádkozni akarok, de függetlenül a vasárnapi meccs kimenetelétől (remélem L lesz) és azt várom, hogy Woody már jövő héten kiáll a média elé és bejelenti Rex és Tanny menesztését. A HC és GM keresés még ráér, de tudja a nép, hogy változtatni akarunk.BekiPersze, hogy én sem. Értsd az iróniát. 😊
több mint 11 éve
Én nem imádkozni akarok, de függetlenül a vasárnapi meccs kimenetelétől (remélem L lesz) és azt várom, hogy Woody már jövő héten kiáll a média elé és bejelenti Rex és Tanny menesztését. A HC és GM keresés még ráér, de tudja a nép, hogy változtatni akarunk.BekiPersze, hogy én sem. Értsd az iróniát. 😊
PO helyett meg irány a draft.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én nem imádkozni akarok, de függetlenül a vasárnapi meccs kimenetelétől (remélem L lesz) és azt várom, hogy Woody már jövő héten kiáll a média elé és bejelenti Rex és Tanny menesztését. A HC és GM keresés még ráér, de tudja a nép, hogy változtatni akarunk.
több mint 11 éve
Nem vallom magam hívőnek, de ez esetben biztos elmondok majd egy miatyánkot! 😊Lecserélni? 😀New York Jets @nyjetsSzerintem búcsú meccse és majd lecserélik hogy meg lehessen tapsolni! 😂Proxi
#RL Jets HC Rex Ryan has just announced: Greg McElroy has concussion, Mark Sanchez will start Jets' season finale @ BUF on Sunday.
Megy a tankolás ezerrel. 😀Beki
Ryant, Tannenbaumot és az egész staffot és Sanchezt cserélik majd a szezon végén, de nem ezen a meccsen, de megéri. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Simán kikaptok! 😀A próféta szóljon belőled. 😀
J-E-T-S! JETS! JETS! JETS!Höri
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lecserélni? 😀New York Jets @nyjetsSzerintem búcsú meccse és majd lecserélik hogy meg lehessen tapsolni! 😂Proxi
#RL Jets HC Rex Ryan has just announced: Greg McElroy has concussion, Mark Sanchez will start Jets' season finale @ BUF on Sunday.
Ryant, Tannenbaumot és az egész staffot és Sanchezt cserélik majd a szezon végén, de nem ezen a meccsen, de megéri. 😀
több mint 11 éve
New York Jets @nyjetsSzerintem búcsú meccse és majd lecserélik hogy meg lehessen tapsolni! 😂