New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
New York Jets ‏@nyjets
#RL Jets HC Rex Ryan has just announced: Greg McElroy has concussion, Mark Sanchez will start Jets' season finale @ BUF on Sunday.

Megy a tankolás ezerrel. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén is McElroy lesz a kezdő és a tegnap belinkelt Timmy nyilatkozatok alapján egyértelműen látszik, hogy kiakadt és nem hiszem, hogy pályára lépne vasárnap, tőle búcsúzhatunk.

Amúgy egyértelműen látszik, hogy nem Meki fogja megoldani a QB gondjainkat a köv. szezonra nézve, nagyon kellene egy 2. körös QB draft.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cromartie is megy a Pro Bowlra.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini
Confirmed that S LaRon Landry has been selected to the Pro Bowl.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tebow: "Who cares if they don’t believe in me as a football player. Your reputation, ur character, ur honesty is way more important to me"

Tim Tebow: "You work your whole life to build a reputation. Then people try to bring you down when they don’t understand even what happened"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson lehet nem játszik vasárnap.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nálam jó pick akkor lenne, ha kínálnak a Billstől és top10-be kerulnenk. 😉
több mint 11 éve
David Jetson 6
Lehetséges célpontjainkról (QB) rövid elemzés:

espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/19421/jets-starting-qb-in-2013-is?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterBeki
Szerintem mindinkább draftolni kell, nem máshol nélkülözött irányítókat szerződtetni...
Ez a gyászos szezon úgy is jó pickeket hoz a Jets konyhájára.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lehetséges célpontjainkról (QB) rövid elemzés:

espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/19421/jets-starting-qb-in-2013-is?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

civilmanu
Bejött ez már?zinedine5
Idén? Hatszor.tomi-tomi
Mivel a sok éves mérlegünk pozitív, többször jött már be, mint nem

Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tannenbaum has a very close relationship with Jets owner Woody Johnson, which might explain why the team is hesitant to simply fire him. If the report is true, the Jets are trying to both move on -- and stay with -- Tannenbaum at the same time. La Canfora wrote that many current GM candidates would "never consider" entering that type of situation.

"That's totally ridiculous," one NFL team executive said. "Only the Jets."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
CBS Sports' Jason La Canfora reports that the Jets' firing of offensive coordinator Tony Sparano is "imminent."

Eddig kb. az van, amire számítottam.
OC és GM repül, Westhoff visszavonul, így ST coach sincs, Pettine visszautasította a hosszabbítást (szezon végén lejár neki) így ő is megy asszem.
Marad Ryan egyedül? 😀 (persze ha az új GM is úgy gondolja)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Gondolom az lenne a dolga, hogy adható e kurva nagy hosszabítás egy olyan QB-nak aki biztató kezdés után, iszonyúan nagy gödörbe esik. Ja nem, azt most csinálja.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cap felelős sok GM mellett van, ez nem szokatlan, valszeg ha Maccagnan jön akk az ő dolga elsősorban a draft lenne, mint college scout director valszeg ért is hozzá.empty taxi
Értem én, de Tanny lenne ez az ember, akinek köszönhetjük azt, hogy jelenleg 7 játékos visz el a capből 48M-et? 😕
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Cap felelős sok GM mellett van, ez nem szokatlan, valszeg ha Maccagnan jön akk az ő dolga elsősorban a draft lenne, mint college scout director valszeg ért is hozzá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason LaCanfora blogbejegyzéséből egy részlet:

"The Jets are trying to beef up their front office, particularly in personnel, given their failing in the draft and free agency in recent years. But owner Woody Johnson is looking for a way to keep Tannenbaum in a different capacity, primarily as a negotiator/cap guy, sources said. The team has quietly reached out to potential candidates to gauge interest in the bizarre arrangement, including approaching Mike Maccagnan, Houston's director of college scouting."

Woody bának elment a cseppnyi esze? Őszintén mi a faszt akar még Tannyval, mint tárgyaló és aki beleokoskodna a cap helyzetbe? Mi lenne az új GM feladata?
Nem értem, egyszerűen nem értem a dolgokat, dehogy még a tulajunknak is elmenjen a maradék esze...

Edit:
Adalék az előzőhöz:
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora
Among the guys Jets are high on, HOU college scouting director Mike Maccagnan. But as expected, no interest under these parameters
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Áldott és Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves Jets és nem Jets szurkolónak! 😊

Este unalmamban sztem összedobok egy rebuilding mockot GM, HC és draft nélkül, amiben a cutok és resignek szerepelnének csak és az esetleges tradek.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Timmy kérte, hogy miután McElroyt nevezték kezdőnek, hagyják ki a Wildcatből. Ezért volt bent Kerlew helyette.

Kíváncsi vagyok mit kap ezért a médiától, mert mást ezért ízekre szednének...iktriad
Látszik amúgy mennyire nem bírod Tebowt. 😀Stylee
Meg tudom érteni, amilyen hírek jönnek róla. :/
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Timmy kérte, hogy miután McElroyt nevezték kezdőnek, hagyják ki a Wildcatből. Ezért volt bent Kerlew helyette.

Kíváncsi vagyok mit kap ezért a médiától, mert mást ezért ízekre szednének...iktriad
Látszik amúgy mennyire nem bírod Tebowt. 😀
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

civilmanu
Bejött ez már?zinedine5
Idén? Hatszor.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

civilmanu
Bejött ez már?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi mérkőzésről:

Mondanám, hogy McElroy sem váltja meg a világot nálunk, de a 11 sack miatt nem is volt sok lehetősége. Az egyetlen pozitívuma, hogy szépen futkorászik és lép ki a zsebből és nyomás alatt nem dobja el azonnal lehetetlen célpont felé.
Mondjuk az INT-nél nagyot hibázott, hogy triple covaregaba bedobta és volt még egy fumblija is.

Az OL...szörnyű, béka segge alatti és még lehetne sorolni tovább a jelzőket a teljesítményükre. 11 sack ember, ez nem a Cards szezon eleji fala...Az hagyján h passz ellen sem tudtak blokkolni, de még futás ellen sem.

Futók: McElroy majdnem többet futott, mint Greene. Utóbbi megmutatta a 2 TD-je ellenére is, hogy miért nem alkalmas kezdő futónak, ugyanis az OL gyenge blokkolása ellenére sem tudott plusszot bemutatni.

WR-ek közül Gates teljesítményét emelném ki, aki sokadszor is jelezte, hogy rá lehet számítani, szigorúan ebben a szezonban.

Védelem: sikerült 100 alatt tartanunk futott yardokban a Chargers-t, ami nem rossz, tudva h ez a gyenge pontja a defensünknek.
Passz ellen ismét kitűnőek voltunk, 4x sackeltük Rivers-t, de sajnos kétszer elaludtunk, így hiába "csupán" Rivers 165 yardja, ebben benne van egy 37 és egy 34 yardos TD passz is.

Speciel team sajnos Westhoff utolsó hazai Jets-es meccsén punt return TD-t engedett kár érte.

Jövő héten még egy Bills elleni vereség és mehet az egész stáb és kezdődhet a rebuilding.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Egyértelműen jelezte, hogy távozni akar, de megértem őt.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Kíváncsi vagyok mit kap ezért a médiától, mert mást ezért ízekre szednének...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Go Jets!