New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
No, félidőben egy kis esélylatolgatás:jelenleg ugye 3-5-ös mérleggel a csoport uccsó helyén feszítünk. A schedule sok szépet nem mutat.
A Titans és a Jaguars ellen meccseket várom W-re. A Rams kérdéses és játszunk még a Seahawks, Pats, Bills, Cardinals és Chargers ellen.
Az előző szezonban a bye week előtt 4-3-as mérleggel álltunk, jelenleg a helyzet sokkal rosszabb.
több mint 12 éve
Annyival árnyalnám azért a dolgot Tomi, hogy az a jellemzés, amit Sanchoról adtál, az az idei évére kifejezetten igaz, és némileg a tavalyira is. Az előző két évében viszont pont Eli-s volt a srác, csinált egy rakat érthetetlen hülyeséget, aztán kulcs pillanatokban meg kimenekült, megdobta a döntő TD-t, stb. Ne feledjük, hogy Eli pl. az első SB-jében, a döntő drive-ban a csuda menekülős passza előtt adott egy olyan INT-et Asante-nak, amit én lehúzok egy kézzel, de Asante éppen valahol máshol járt és elpottyantotta. ( www.youtube.com/watch?v=K36wgL4VLHM)Az ilyen apróságok idővel elfelejtődnek, és vagy csak a csodapassz emléke marad, vagy a vereség keserűsége. Aztán legenda szövődik köréje, és így lesz Eli a 4. negyedes csoda, Brady a hidegvérű 2 minute drill gyilkos, stb. (Vagy éppen a kiégett Brady, ki honnan nézi.)
Sancho-t, akármennyire laza latin gyerek, alaposan mellbe vághatta TT idehozatala. Hiába új contract, hiába a sok szöveg, hogy ő a #1 QB, tudja, hogy TT jelenléte milyen nyomást jelent. És kizárt, hogy ez ne bénítsa.
Persze lehet azt mondani, hogy aki nem bírja a nyomást, az ne akarjon kezdő QB lenni. Ez tulajdonképpen igaz is. Csakhogy a QB kérdés minden csapat számára a legfontosabb kérdés, és ott van intő példának mondjuk Alex Smith esete, aki évekig szenvedett, hol kikerült, hol visszakerült a kezdőbe, de igazi bizalmat sosem kapott, aztán egyszer csak a sokadik évében jött egy edző, teljes bizalmat szavazott neki és hirtelen minőségileg más kategória lett a srác. Mi van, ha Sancho is hasonló játékos, mint Smith? Mi van, ha kidobják, és kiderül, hogy máshol beválik? (Elég Brees esetét említeni a Chargerssel, akit Rivers miatt küldtek el...)
A jelenlegi Jets személyzetnek se ideje, se másik opciója sem nagyon van már. Ha elküldik/lecserélik Sancho-t, akkor TT vagy csodát csinál, vagy bukik mindenki, edzőstül, menedzserestül, Tebow-stól. És valljuk be, azért Tebow ehhez a téthez mérten elég nagy kockázat. Szóval valahol érthető, ha Ryan ragaszkodik a kis macsóhoz. Inkább az nem érthető, hogy idehozta a nyakára TT-t.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Szvsz Eli és Sanchez hasonló számai között alapvetően teljesen más dinamika van. Eli inkább elbalfaszkodja a meccs elejét-közepét, de a döntő pillanatokban rendben van. Sanchez pedig pont a döntő pillanatokban hajlamos csődöt mondani. Elég csak arra gondolni, hogyan reagálnak a pass rush-ra: Eli mocskosan, fűvel a szájában is megdobja, Sanchez pedig ekkor homálykodik.Szerintem Eli INT-jeinek a döntő többsége a kurvára érthetetlen kategória, mint amikor egy futás végén úgy ejtette el a labdát, hogy védő nem volt a közelében. Vele szemben Sanchez a meccsek végén betlizik, ami egy erős védelemre és futó Off.-re alapozó csapatnál megengedhetetlen egy irányítótól.
Aztán lassan ez az egész ördögi körré záródik. Ő nem érzi a bizalmat; rosszul teljesít; még kevésbé bíznak benne.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
civilmanu: hidd el nem ok nélkül támadjuk Sanchezt. Jómagam elég sokáig türelmes tudok lenni, ha egy csapat egy játékosa, amelynek szurkolok rossz teljesítményt nyújt, de nem véletlen, hogy sokan írják, hogy a mexikói nem alkalmas és nem franchise QB.54 passzkísérletből 28-at célba juttatni kevés, hiába a sok passzolt yard. Nincs teletömve kiváló elkapókkal, de Kerley, Hill és Keller is bőven elég kellene h legyen, hogy legalább felzárkózzunk mondjuk pont tegnap a Miami ellen és nem 4&10-nél levonulni.
Elismerem, hogy a szerződés, amelyet kapott+a playcalling is mutatja, hogy a vezetés sem feltétlenül bízik benne, ahogy azt Ryan is mondja.
Most lehetne belemenni, hogy az O# több sebből vérzik, de felesleges, mert Sanchez nem tud vezérré előlépni és sokan nem tisztelik csapaton belül sem.
több mint 12 éve
VárjávárjvárjNézd meg a SB győztes csapatok irányítóit az elmúlt 10 évben.
nem azért hasonlítom Elihoz, mert annyira jó! Azért, hogy látszódjon, nem egy emberen múlik a szereplés!
Azt sem mondtam, hogy Sanchez rossz volt, vagy hogy jó! Azt mondtam, ugyanazt hozta, mint Manning, a csapat körülötte mégis vesztett, miközben Eli körül nyert.
Vajon, ha Dez kisujja nem lóg ki az endzoneból, most követelnék-e Eli fejét a Giants szurkerek, mint ahogy itt követelik Sanchez fejét? Hiszen szar teljesítménye mellett kikaptak volna!
Amúgy (innentől vicc): Elinak wildcard, wildcard, 10-6 -al SB győzelem.
Sancheznek: Conf, Conf, semmi - idén 10-6 összejöhet? SB összejöhet? hát hogyne! 😊civilmanu
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Sanchez a po-ban elég clutch volt azért.Így tisztább a kép az összehasonlítást illetően. Abban én is egyet értek, hogy nem csak Sanchez miatt áll így a csapatotok. Bár csak 2 meccseteket láttam, a D nagyon hullámzó, csakúgy mint az O. Az összkép alapján nem csak Sanchezzel van probléma, a hullámzó teljesítmény az edzők sara is. A Giantsnél pl. visszaesés van az O-nál, szerintem ezt az edzőknek kell rendbe tenni.gyurcziaz az alapvető probléma, hogy bár mind2 qb körül jó csapat volt az elmúlt években, Eli amikor kellett elő tudott állni olyan teljesítményével amivel a tesója is elő tudna. Meg tudott nyerni meccseket. Sanchez erre alkalmatlan.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Így tisztább a kép az összehasonlítást illetően. Abban én is egyet értek, hogy nem csak Sanchez miatt áll így a csapatotok. Bár csak 2 meccseteket láttam, a D nagyon hullámzó, csakúgy mint az O. Az összkép alapján nem csak Sanchezzel van probléma, a hullámzó teljesítmény az edzők sara is. A Giantsnél pl. visszaesés van az O-nál, szerintem ezt az edzőknek kell rendbe tenni.gyurcziaz az alapvető probléma, hogy bár mind2 qb körül jó csapat volt az elmúlt években, Eli amikor kellett elő tudott állni olyan teljesítményével amivel a tesója is elő tudna. Meg tudott nyerni meccseket. Sanchez erre alkalmatlan.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Így tisztább a kép az összehasonlítást illetően. Abban én is egyet értek, hogy nem csak Sanchez miatt áll így a csapatotok. Bár csak 2 meccseteket láttam, a D nagyon hullámzó, csakúgy mint az O. Az összkép alapján nem csak Sanchezzel van probléma, a hullámzó teljesítmény az edzők sara is. A Giantsnél pl. visszaesés van az O-nál, szerintem ezt az edzőknek kell rendbe tenni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Ja és a szar play hívás még mindig nem érdekel senkit?!?!?
Go Jets!
több mint 12 éve
Várjávárjvárjnem azért hasonlítom Elihoz, mert annyira jó! Azért, hogy látszódjon, nem egy emberen múlik a szereplés!
Azt sem mondtam, hogy Sanchez rossz volt, vagy hogy jó! Azt mondtam, ugyanazt hozta, mint Manning, a csapat körülötte mégis vesztett, miközben Eli körül nyert.
Vajon, ha Dez kisujja nem lóg ki az endzoneból, most követelnék-e Eli fejét a Giants szurkerek, mint ahogy itt követelik Sanchez fejét? Hiszen szar teljesítménye mellett kikaptak volna!
Amúgy (innentől vicc): Elinak wildcard, wildcard, 10-6 -al SB győzelem.
Sancheznek: Conf, Conf, semmi - idén 10-6 összejöhet? SB összejöhet? hát hogyne! 😊
Go Jets!
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Sanchez továbbta is egy erősen visszafogott fogaskerék az egész Jets erősen visszafogott gépezetében...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
azért Sanchezt egy ilyen kula szezon közepén egy 2szeres bajnok QBhoz mérni... na mind1. Egy lapra nem fér fel a kettő, nálam.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Civilmanu nem akarlak titeket bántani de hogy Sanchez nem lett volna rossz, ez barokkos tulzás.Rémes volt. Onnantól tudott dobálni és onnantól futottatok hogy a védelem preventbe kapcsolt. Az első félidőben nem sok momnentuma volt.
Gyenge meccs volt és semmi nem jött nektek össze. Cromartiet leszámítva szerencsére a játék dominált.
több mint 12 éve
Oké, akkor ne csak egy meccset hasonlítsuk össze, hanem mindkét irányító első négy évét.Mennyivel klasszisabb ez alapján a 2004-2007 Giants, mint a 2009-2012 Jets? A Giants eredménye/eredménytelensége tisztán Eli Manningen múlott? Az O-line edzőn kívül mindenkit vagy háromszor lecseréltek azóta, ezzel együtt az egész rendszer is folyamatosan változott.
Azt akarom kihozni az egészből, ha most Sanchezt kidobnánk és TT vagy netán Drew Stanton állna a helyére, hirtelen minden OK lenne?
Szerintem támadó edzőt kell cserélni.
Ja és igenis Megatron mostani számait hasonlítom a Demaryuséhoz, és elítélem, mert béna, és kikapok miatta fantasyben.
Go Jets!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"I'm a big Tebow fan, but I'm not a big fan of screaming to get the backup quarterback in," Keller said after the Jets' 30-9 loss Sunday to the Dolphins.
több mint 12 éve
Hát ez nagyon furcsa összehasonlítás. A Dallas D leszedte az elkapókat a pályáról, több drive indult a dallas térfeléről a turnoverek miatt. Az egyébként elit pass offensünk nem valami jól működött, voltak droppok rendesen. Ezekből a számokból kiindulva mi a volt az összehasonlítás célja? Ha az hogy a Gmen nyert ti meg nem, az nem állja meg a helyét, mert teljesen különböző helyzetben volt a két csapat a meccseken. Ha jól láttam ti futottatok az eredmény után, mi meg lazán eladtuk a 23 pontos előnyünket.Ez szerintem kb olyan, mintha Megatron mostani számait hasonlítanánk egy másik jobban teljesítő wr-éhez és az alapján ítélnénk el.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A vereségnek nem sok köze van Sanchez-hez, az első felháborodáson túllépve, a hőbörgés helyett ezt gondolja végig mindenki. Két stat line:Eli és Sanchez összehasonlítása egy mérkőzés alapján butaság meglátásom szerint. Manning nyomát Sanchez nagyon messziről követi. Nagyon sokat nem kellett mutatni a Giants O#-nak+a Cowboys védelem odatette magát.
28/54 51,8% 283yds/1TD/1INT
15/29 51,7% 192yds/0TD/1INT
Az egyik Sanchez, a másik Eli. (Nemmondommeg, melyik melyik 😊 )
A Giants is vesztett fumblit, mi is. A Giants keveseb yardot futott, rosszabb átlaggal, mint mi. Nálunk többet volt a labda. Mégis csak 9 pontot raktunk a táblára.
Lényeges különbség: Jets 51 passz play, 21 futó. Giants: 29 passz play, 28 futó.
A hiba, hogy a futó/passz play választás rosszul, rossz ütemben történik.
Amúgy a meccset meghatározta az onside recovery, punt és kick block, valamint a return yardok, ez spec. team hiba. Innen a Miami előnyben volt, mi meg szenvedtünk a sok dobással.
Amiért a legjobban haragszok: 3. negyed közepe, 4&5 a Miami térfelén, 24 ponttal vezet a Miami, és elrúgjuk! 5,0 yard volt a futás átlagunk!! Mikor akarunk nyerni??? Később, mikor már minden veszve, persze nekimegyünk...
A bye week alatt TT-vel gyakorolni kell a trükkös játékokat, mert így tényleg egy haszontalan, millió dolláros csali. Az ellenfél már csak röhög, mikor elkocog a fal mögött a snap-et megelőzően... Sokkal több wildcat kell, amiből passz is lesz néha, mert így az ellenfél már tudja, egyel kevesebb játékost kell fognia, TT úgysem csinál semmit slotból, center mögül meg úgyis fut.
A fenti mind Sparano és Ryan urak felelőssége, nem Sanchezé! Aki tényleg lehetne jobb is, mielőtt azt hinnétek, Sobri-féle TT imádat szinten védeném 😊
Na hajrá!civilmanu
Az 4&5 szitu nálam arra utalhat, hogy nem bízunk Sanchezben annyira h megcsinálta volna, lehet jogosan.
Igazából lehet védeni Sanchezt, de 54 passzkísérletből ismételten 28-at célba juttatni és éppen 50% felett hozni a pontos passzokat, gyenge.
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A vereségnek nem sok köze van Sanchez-hez, az első felháborodáson túllépve, a hőbörgés helyett ezt gondolja végig mindenki. Két stat line:28/54 51,8% 283yds/1TD/1INT
15/29 51,7% 192yds/0TD/1INT
Az egyik Sanchez, a másik Eli. (Nemmondommeg, melyik melyik 😊 )
A Giants is vesztett fumblit, mi is. A Giants keveseb yardot futott, rosszabb átlaggal, mint mi. Nálunk többet volt a labda. Mégis csak 9 pontot raktunk a táblára.
Lényeges különbség: Jets 51 passz play, 21 futó. Giants: 29 passz play, 28 futó.
A hiba, hogy a futó/passz play választás rosszul, rossz ütemben történik.
Amúgy a meccset meghatározta az onside recovery, punt és kick block, valamint a return yardok, ez spec. team hiba. Innen a Miami előnyben volt, mi meg szenvedtünk a sok dobással.
Amiért a legjobban haragszok: 3. negyed közepe, 4&5 a Miami térfelén, 24 ponttal vezet a Miami, és elrúgjuk! 5,0 yard volt a futás átlagunk!! Mikor akarunk nyerni??? Később, mikor már minden veszve, persze nekimegyünk...
A bye week alatt TT-vel gyakorolni kell a trükkös játékokat, mert így tényleg egy haszontalan, millió dolláros csali. Az ellenfél már csak röhög, mikor elkocog a fal mögött a snap-et megelőzően... Sokkal több wildcat kell, amiből passz is lesz néha, mert így az ellenfél már tudja, egyel kevesebb játékost kell fognia, TT úgysem csinál semmit slotból, center mögül meg úgyis fut.
A fenti mind Sparano és Ryan urak felelőssége, nem Sanchezé! Aki tényleg lehetne jobb is, mielőtt azt hinnétek, Sobri-féle TT imádat szinten védeném 😊
Na hajrá!
Go Jets!
több mint 12 éve
Csak a második félidőt láttam, de elég is volt, borzasztó amit csinálnak ezzel a csapattal, utolsó negyedre kb kiürült a stadion, mi ezzel a cél, mikor zavarják már el a mexikóit? Nem értem miért ragaszkodnak hozzá, legalább adjanak már egy meccset TTnek ha kikapunk kikapunk, de legalább megnyugszik mindenki...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rex says Sanchez will be starting quarterback moving forward. No QB change coming at byeCsoport uccsó hely itt jövünk!
több mint 12 éve
Ettől tartok én is.Asszem a semmi a helyes válasz.empty taxiHa ez se egyértelmű jel fentről, hogy Tebow játszon, akkor semmi.Sobri JóskaLesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Hétfő hajnalra jósolják a vihart, nem kizárt a tömegközlekedés teljes leállítása sem a hírek szerint. Azonban az NFL ill. a csapatok nem mondanak semmit, szóval valószínűleg megtartják a meccset vasárnap délután.Geeri
De Bízzad az Úrra a te dolgaidat; és a te gondolatid véghez mennek.
(Péld 16,3)
több mint 12 éve
Ez nekem Pats-szorongatott helyzetnek tűnik:Összefoglalva jobb, ha lassan rátérünk Ryan munkájára, Sanchez balfaszságaira és talán ami a legfontosabb a jó öreg draftra...nem tudom hogyan tudtunk egyáltalán csak megszorongatni is a Patset...Asszem a semmi a helyes válasz.empty taxiHa ez se egyértelmű jel fentről, hogy Tebow játszon, akkor semmi.Sobri JóskaLesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Hétfő hajnalra jósolják a vihart, nem kizárt a tömegközlekedés teljes leállítása sem a hírek szerint. Azonban az NFL ill. a csapatok nem mondanak semmit, szóval valószínűleg megtartják a meccset vasárnap délután.Geeri
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Összefoglalva jobb, ha lassan rátérünk Ryan munkájára, Sanchez balfaszságaira és talán ami a legfontosabb a jó öreg draftra...nem tudom hogyan tudtunk egyáltalán csak megszorongatni is a Patset...Asszem a semmi a helyes válasz.empty taxiHa ez se egyértelmű jel fentről, hogy Tebow játszon, akkor semmi.Sobri JóskaLesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Hétfő hajnalra jósolják a vihart, nem kizárt a tömegközlekedés teljes leállítása sem a hírek szerint. Azonban az NFL ill. a csapatok nem mondanak semmit, szóval valószínűleg megtartják a meccset vasárnap délután.Geeri