New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Asszem a semmi a helyes válasz.Ha ez se egyértelmű jel fentről, hogy Tebow játszon, akkor semmi.Sobri JóskaLesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Hétfő hajnalra jósolják a vihart, nem kizárt a tömegközlekedés teljes leállítása sem a hírek szerint. Azonban az NFL ill. a csapatok nem mondanak semmit, szóval valószínűleg megtartják a meccset vasárnap délután.Geeri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha ez se egyértelmű jel fentről, hogy Tebow játszon, akkor semmi.Lesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Hétfő hajnalra jósolják a vihart, nem kizárt a tömegközlekedés teljes leállítása sem a hírek szerint. Azonban az NFL ill. a csapatok nem mondanak semmit, szóval valószínűleg megtartják a meccset vasárnap délután.Geeri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Továbbá a meccs magyar idő szerint 6kor kezdődik nem elfelejteni! 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Minden jel arra mutat h igen. 😉
több mint 12 éve
Lesz ma mérkőzés New Yorkban?norris21Hétfő hajnalra jósolják a vihart, nem kizárt a tömegközlekedés teljes leállítása sem a hírek szerint. Azonban az NFL ill. a csapatok nem mondanak semmit, szóval valószínűleg megtartják a meccset vasárnap délután.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Lesz ma mérkőzés New Yorkban?
több mint 12 éve
Hayden Smith TE jött helyette, most van 4 WR és 4 TE a keretben...
Go Jets!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Már nem az. 😀Jason Hill repült.BekiElvégre Jet, ja már nem, hogy van ez? :Sempty taxi
több mint 12 éve
Jason Hill repült.BekiElvégre Jet, ja már nem, hogy van ez? :S
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jason Hill repült.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
LOL. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bart Scott nagy eséllyel out a Miami elleni meccset tekintve.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Áhh, Timmy boy nem kamatyol senkivel.www.sun-sentinel.com/sports/la-et-mg-mark-sanchez-eva-longoria-split,0,3134728.storyelhagyta Tebowért?Amadeus91
Ennyit Sanchez jó formájáról. xDBeki
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
www.sun-sentinel.com/sports/la-et-mg-mark-sanchez-eva-longoria-split,0,3134728.storyelhagyta Tebowért?
Ennyit Sanchez jó formájáról. xDBeki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.sun-sentinel.com/sports/la-et-mg-mark-sanchez-eva-longoria-split,0,3134728.storyEnnyit Sanchez jó formájáról. xD
több mint 12 éve
Nem csak a 2 pick, de hát Tebow fizuja is első körös. Évi 2-3 milla a minimuma (ha nem játszik). Ha projektként tekintenek rá (mint mondjuk Rodgers-re a Packers annak idején), akkor oké, de ha csak backupnak hozták, akkor ez elég sok.Ide lett hozva egy az előző csapatánál feleslegessé vált harmadéves irányító aki ha kell be tud ugrani játszani, BÓNUSZKÉNT egy két trükkös játékra is képes. Ki lehet ez? Az utolsó mondatot leszámítva akármelyik backup QB-ra illik. Miért lett idehozva Tebow? Mert kellet egy csere qb. Én nem gondolom hogy ennél nagyobb volumenű tervek vannak vele, ott ül a padon abban a tudatban hagyva Ryant hogy ha a kezdő lesérül van aki beugorjon és talán nem is teljesen inkompetens. Az slusszpoén hogy el lehet adni a mezeit és egy két playnél be lehet szaratni a D-t vele... Kell ennél jobb CSERE irányító? JayBCsereirányítóért nem adok 2 picket, egyébként is Stanton tökéletes volt arra a szerepkörre. Megbízható, tapasztalt, de azért nincs a rivaldafényben. Amadeus91
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow elhozatala a nagy kérdőjel itt, hiába boncolgatjuk nem fogunk rájönni, hogy mi volt Ryanék valódi szándéka.ebben a történetben nem is Elway szerepével van a gond, mert ahogy írod profi döntést hozott. Itt az a megkérdőjelezhető, hogy miért hozta el a Jets Tebowt és miért hosszabbított szimultán Sanchezzel nagy összegért.Amadeus91Ohh, Osweilerről nem tudtam, de akkor így lényegében visszaszívom, amit írtam, de jól tudom h úgy hírlett Elway nem komálta Tebowt?BekiNyilvánosan nem sok minden derült ki, de nagyjából az a helyzet amit írsz, Elway nem komálta túlságosan az unortodox rendszert. Szóval nem személyesen Tebow-val volt a gond, hanem a csapat játékképe volt problémás az ikon szemének.Höri
Sancheznek odadobtunk egy ekkora szerződést, amellyel gondolom valamilyen szinten biztosítottuk, hogy a "bizalom" él még felé, de ugye tudjuk, hogy ingyen elküldhetjük majd a 2013-2014-es szezon után.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
ebben a történetben nem is Elway szerepével van a gond, mert ahogy írod profi döntést hozott. Itt az a megkérdőjelezhető, hogy miért hozta el a Jets Tebowt és miért hosszabbított szimultán Sanchezzel nagy összegért.Ohh, Osweilerről nem tudtam, de akkor így lényegében visszaszívom, amit írtam, de jól tudom h úgy hírlett Elway nem komálta Tebowt?BekiNyilvánosan nem sok minden derült ki, de nagyjából az a helyzet amit írsz, Elway nem komálta túlságosan az unortodox rendszert. Szóval nem személyesen Tebow-val volt a gond, hanem a csapat játékképe volt problémás az ikon szemének.Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ohh, Osweilerről nem tudtam, de akkor így lényegében visszaszívom, amit írtam, de jól tudom h úgy hírlett Elway nem komálta Tebowt?BekiNyilvánosan nem sok minden derült ki, de nagyjából az a helyzet amit írsz, Elway nem komálta túlságosan az unortodox rendszert. Szóval nem személyesen Tebow-val volt a gond, hanem a csapat játékképe volt problémás az ikon szemének.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ohh, Osweilerről nem tudtam, de akkor így lényegében visszaszívom, amit írtam, de jól tudom h úgy hírlett Elway nem komálta Tebowt?Amit leírtál ez igaz, de a Broncosnál esetleg nem lett volna hasznosabb?Elway profiként dolgozik, neki megvan a terve Manning utánra, ezért vitte el Osweilert, aki 3-4 éves projektként elit szinten tud majd bemutatkozni. A jövő szempontjából jót tesz neki, hogy nem öli az idejét a depth charton Tebow és ha be is kell állni véletlen, ugyanazt csinálja mint Manning (=szobor a zsebben), így nem kell variálni rá külön csomagot.
Egy vállműtéten átesett irányító került elé (remélem nem esik baja Manningnek), de ha netán gondok merültek volna fel Manninggel a műtét után Tim tökéletes beugró lett volna. Igaz Manning más offense sémát igényel, de az offense az előző szezonban át lett formálva, amely Tebownak is központi szerepet adott és ebből adódóan simán megtarthatták volna Manning cseréjénekBeki
+ Tebownak ebben a holtszezonban volt trade-értéke, az idő múlásával ez egyre kisebb lett volna. Denveri szempontból a Manning-szerződtetés után Elway hibátlanul dolgozott szvsz.Höri
több mint 12 éve
Amit leírtál ez igaz, de a Broncosnál esetleg nem lett volna hasznosabb?Elway profiként dolgozik, neki megvan a terve Manning utánra, ezért vitte el Osweilert, aki 3-4 éves projektként elit szinten tud majd bemutatkozni. A jövő szempontjából jót tesz neki, hogy nem öli az idejét a depth charton Tebow és ha be is kell állni véletlen, ugyanazt csinálja mint Manning (=szobor a zsebben), így nem kell variálni rá külön csomagot.
Egy vállműtéten átesett irányító került elé (remélem nem esik baja Manningnek), de ha netán gondok merültek volna fel Manninggel a műtét után Tim tökéletes beugró lett volna. Igaz Manning más offense sémát igényel, de az offense az előző szezonban át lett formálva, amely Tebownak is központi szerepet adott és ebből adódóan simán megtarthatták volna Manning cseréjénekBeki
+ Tebownak ebben a holtszezonban volt trade-értéke, az idő múlásával ez egyre kisebb lett volna. Denveri szempontból a Manning-szerződtetés után Elway hibátlanul dolgozott szvsz.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Na pont ez a Tebow faktor, csereként is megér 2 picket 😊 Másra nem már arra jó volt hogy a halldokló Jets topic fellendül, ezt képzeld el new yorki méretekben.Ide lett hozva egy az előző csapatánál feleslegessé vált harmadéves irányító aki ha kell be tud ugrani játszani, BÓNUSZKÉNT egy két trükkös játékra is képes. Ki lehet ez? Az utolsó mondatot leszámítva akármelyik backup QB-ra illik. Miért lett idehozva Tebow? Mert kellet egy csere qb. Én nem gondolom hogy ennél nagyobb volumenű tervek vannak vele, ott ül a padon abban a tudatban hagyva Ryant hogy ha a kezdő lesérül van aki beugorjon és talán nem is teljesen inkompetens. Az slusszpoén hogy el lehet adni a mezeit és egy két playnél be lehet szaratni a D-t vele... Kell ennél jobb CSERE irányító? JayBCsereirányítóért nem adok 2 picket, egyébként is Stanton tökéletes volt arra a szerepkörre. Megbízható, tapasztalt, de azért nincs a rivaldafényben. Amadeus91
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ohh, igen Stantont nem is írtam, hogy vele mennyire kitoltunk lényegében, hiszen ezért jött hozzánk, hogy 2nd QB legyen.Ide lett hozva egy az előző csapatánál feleslegessé vált harmadéves irányító aki ha kell be tud ugrani játszani, BÓNUSZKÉNT egy két trükkös játékra is képes. Ki lehet ez? Az utolsó mondatot leszámítva akármelyik backup QB-ra illik. Miért lett idehozva Tebow? Mert kellet egy csere qb. Én nem gondolom hogy ennél nagyobb volumenű tervek vannak vele, ott ül a padon abban a tudatban hagyva Ryant hogy ha a kezdő lesérül van aki beugorjon és talán nem is teljesen inkompetens. Az slusszpoén hogy el lehet adni a mezeit és egy két playnél be lehet szaratni a D-t vele... Kell ennél jobb CSERE irányító? JayBCsereirányítóért nem adok 2 picket, egyébként is Stanton tökéletes volt arra a szerepkörre. Megbízható, tapasztalt, de azért nincs a rivaldafényben. Amadeus91