New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan: "I know we’re not where we want to be. We’re not even close. We’re not sniffing the playoffs.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The NFL trading deadline is 4 p.m. Thursday, but it's unlikely the Jets will make a deal, according to sources. Which means eight more games of Tim Tebow, which should keep the folks happy at ESPN's "First Take."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha jól emlékszem azért háborgott, mert a 2. körben Hill nem volt számára ismerős, de a scoutok jó véleménnyel voltak róla és nem ő döntött a draftolásáról.Mondjuk azt sem értettem miért a sajtó előtt kell ilyet.Delonso_Az a hobbytok. (Rex Ryan)Delonso_Jogos, hiszen az idei 2. körös WR draftért is háborgott.Beki
több mint 12 éve
Mondjuk azt sem értettem miért a sajtó előtt kell ilyet.Az a hobbytok. (Rex Ryan)Delonso_Jogos, hiszen az idei 2. körös WR draftért is háborgott.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow's presence in Jacksonville right now to visit family/friends during Jets bye likely fueled trade speculation. But no talks w/Jags
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.bucsnation.com/2012/10/30/3577822/legarrette-blount-trade-deadline-buccaneers-tampa-bayBlountot egy 7. körös pickért cserébe meg lehetne szerezni, egy próbát megérne szerintem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az a hobbytok. (Rex Ryan)Delonso_Jogos, hiszen az idei 2. körös WR draftért is háborgott.
több mint 12 éve
Az a hobbytok. (Rex Ryan)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
CBS mock draftjában két emberke DT és DE 1. körös húzást ír nekünk. Miért, ugyan miért kellene nekünk megint embert húzni a DL-be?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
+1 Ryan jellemzéséhez.Ha úgy nézzük Sanchez szerződése szerint ugye a köv. szezon végén ingyen kitehetjük, így ez is mutathatja, hogy bizony Ryanék már korábban is féltek, hogy Sanchez nem tud már hova fejlődni és nem fog előlépni leaderré sem.BekiHa nem Ryanről lenne szó, akkor azt mondanám, hogy elképzelhető, hogy a bőrét menti. Érzi, hogy Sancho nem fogja megmenteni az állását, ezért idehozza az egyetlen játékost, akit ha Sancho elbukása után betesz a csapatba, és elbukik, széttárhatja a kezét, hogy "nesztek, ti akartátok, ne engem hibáztassatok, én idehoztam, megpróbáltam".
De Ryan nem ez a típus, ő egy bulldózer, akiben a győztes mentalitás mellett (ami minden jó spsortolóban, edzőben megvan) nincs meg az óvatosság, a megfontoltság, ő a dupla vagy semmi döntéseket is gondolkodás nélkül meghúzza. Egy kicsit konzervatívabb menedzseléssel simán átvészelhette volna az idei évet. Ezzel a sérüléshullámmal, egy egál közeli negatív szezon simán eladható lenne New Yorkban is az elmúlt évek sikerei után. De TT idehozatala felkavarta az állóvizet, meghozta a nyomást. Lényegében egyirányú utcát teremtett Ryan számára.peterk2005
Félek tőle, hogy ez egy negatív szezon lesz valóban és nem 8-8, mint az előző.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Nem hiszem hogy Sanchez Jets színekben valaha is elismert lesz. Előbb vagy utóbb kiköt máshol és szerintem simán benne van hogy stabil elismert kezdő lesz. New Yorkban már eléggé népszerűtlen, minden szem azt lesi mikor ront és bizony ront. Csak húzhatja a halálát de el nem kerülheti, ITT.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
No igen épp egy hónapja elemezgették, hogy Drew Brees Hall of Fame szintű QB, ezt mindenki elismeri, stb.ennyi. Meg kell Sanchot tartani, hátha 10 év múlva HoF szinten fog játszani.
Nade ha most kezdene, túl sem jutna az első évek botladozásain (ő is rendesen bénázott eleinte...), már kibaszkodnák mindenhonnan, és el sem jutna a rekord passzolt yardos szezonig...civilmanu
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
No igen épp egy hónapja elemezgették, hogy Drew Brees Hall of Fame szintű QB, ezt mindenki elismeri, stb.Nade ha most kezdene, túl sem jutna az első évek botladozásain (ő is rendesen bénázott eleinte...), már kibaszkodnák mindenhonnan, és el sem jutna a rekord passzolt yardos szezonig...
Go Jets!
több mint 12 éve
Ha úgy nézzük Sanchez szerződése szerint ugye a köv. szezon végén ingyen kitehetjük, így ez is mutathatja, hogy bizony Ryanék már korábban is féltek, hogy Sanchez nem tud már hova fejlődni és nem fog előlépni leaderré sem.BekiHa nem Ryanről lenne szó, akkor azt mondanám, hogy elképzelhető, hogy a bőrét menti. Érzi, hogy Sancho nem fogja megmenteni az állását, ezért idehozza az egyetlen játékost, akit ha Sancho elbukása után betesz a csapatba, és elbukik, széttárhatja a kezét, hogy "nesztek, ti akartátok, ne engem hibáztassatok, én idehoztam, megpróbáltam".
De Ryan nem ez a típus, ő egy bulldózer, akiben a győztes mentalitás mellett (ami minden jó spsortolóban, edzőben megvan) nincs meg az óvatosság, a megfontoltság, ő a dupla vagy semmi döntéseket is gondolkodás nélkül meghúzza. Egy kicsit konzervatívabb menedzseléssel simán átvészelhette volna az idei évet. Ezzel a sérüléshullámmal, egy egál közeli negatív szezon simán eladható lenne New Yorkban is az elmúlt évek sikerei után. De TT idehozatala felkavarta az állóvizet, meghozta a nyomást. Lényegében egyirányú utcát teremtett Ryan számára.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha úgy nézzük Sanchez szerződése szerint ugye a köv. szezon végén ingyen kitehetjük, így ez is mutathatja, hogy bizony Ryanék már korábban is féltek, hogy Sanchez nem tud már hova fejlődni és nem fog előlépni leaderré sem.Ryan sztem fél beismerni magának, hogy ezt elbaltázta, de rendesen és valamiért nem meri meglépni még a cserét. Nem a szívem csücske Tebow, de nem tudom mikor fogy el a bizalom annyira, hogy a mexikói padra kerüljön.BekiNincs könnyű helyzetben Ryan. Ha most leülteti Sanchezt a padra, akkor beismeri, hogy az elmúlt 2 év + a nagy szerződés hatalmas hiba volt. Viszont ha nem lépi meg elveszti minden jets drukker bizalmát és támogatását. Nem lennék most a helyébe. Én meghúznám a cserét minden mindegy alapon, rosszabbul nem jöhet ki belőle. FViktor93
De ahogy írod is, ami a nyomósabb az az elmúlt 2 év, de akár az 1/5-re való feltrade is erősen megkérdőjeleződik érte.
Jets szurkolók jelentős része, főleg azok, akik imádják Tebowt, már régóta követelik a cserét. Ami biztos h a Seahawks ellen még Sanchez lesz a kezdő QB, de egy pofon után már megérhet az idő a cserére.
Gondolom Ryan nagyon unhatja már a mérkőzések utáni kérdéseket h lesz-e QB csere...
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ryan sztem fél beismerni magának, hogy ezt elbaltázta, de rendesen és valamiért nem meri meglépni még a cserét. Nem a szívem csücske Tebow, de nem tudom mikor fogy el a bizalom annyira, hogy a mexikói padra kerüljön.BekiNincs könnyű helyzetben Ryan. Ha most leülteti Sanchezt a padra, akkor beismeri, hogy az elmúlt 2 év + a nagy szerződés hatalmas hiba volt. Viszont ha nem lépi meg elveszti minden jets drukker bizalmát és támogatását. Nem lennék most a helyébe. Én meghúznám a cserét minden mindegy alapon, rosszabbul nem jöhet ki belőle.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sanchez pont az ellenpontja Tebow-nak sok dologban.Ryan sztem fél beismerni magának, hogy ezt elbaltázta, de rendesen és valamiért nem meri meglépni még a cserét. Nem a szívem csücske Tebow, de nem tudom mikor fogy el a bizalom annyira, hogy a mexikói padra kerüljön.
Leegyszerűsítve a dolgot, jól tud dobni, szép ívben, technikailag képzett, pro rendszerből jött, edzésen ügyes, elvileg mindent tud, amit egy jó pocket QB-nak tudnia kell.
Csak éppen nem tud nyerni, nem jó leader.
Tebow tud nyerni, jó leader, de a többi kategóriában gyérebb az eszköztára.
Érdekes látni, hogy mindezek ellenére Ryan nem húzta meg a cserét.
Én őt tökös edzőnek tartottam, de el kell ismerjem, hogy tévedtem.
Valamint a Sanchez-Tebow (és tavaly az Orton-Tebow) páros egy szinte tökéletes döntéselméleti dilemma.
Lecseréled e a biztos keveset a kockázatos sok-vagy-semmire.
Lehet tanakodni, hogy ki mit döntene, mivel indokolná.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Sanchez pont az ellenpontja Tebow-nak sok dologban.Leegyszerűsítve a dolgot, jól tud dobni, szép ívben, technikailag képzett, pro rendszerből jött, edzésen ügyes, elvileg mindent tud, amit egy jó pocket QB-nak tudnia kell.
Csak éppen nem tud nyerni, nem jó leader.
Tebow tud nyerni, jó leader, de a többi kategóriában gyérebb az eszköztára.
Érdekes látni, hogy mindezek ellenére Ryan nem húzta meg a cserét.
Én őt tökös edzőnek tartottam, de el kell ismerjem, hogy tévedtem.
Valamint a Sanchez-Tebow (és tavaly az Orton-Tebow) páros egy szinte tökéletes döntéselméleti dilemma.
Lecseréled e a biztos keveset a kockázatos sok-vagy-semmire.
Lehet tanakodni, hogy ki mit döntene, mivel indokolná.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Én ezt úgy értettem hogy Gabbertnélnél már rég elfogyott volna. Itt nem lehet szórakozni... Majdnem mint a Cowboys.Sanchez nem 1/5-ös QB. Az első köre is megkérdőjelezhető volt, öszvisz 1 évig volt kezdő a USC-n, játszott egy pazar Rose Bowlt majd mivel minden komoly prospect maradt még egy évet őt ki jött a draftra a Jets meg hatalmas reach-el behúzta ötödikként. Nagyok az elvárások, egy Gabbertet már máglyán égették volna el de hát az nem New York.. 😊JayBNew Yorkban is elfogy a türelem idő kérdése. 😊 Már sokszor fütyültek a nézők...Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sanchez nem 1/5-ös QB. Az első köre is megkérdőjelezhető volt, öszvisz 1 évig volt kezdő a USC-n, játszott egy pazar Rose Bowlt majd mivel minden komoly prospect maradt még egy évet őt ki jött a draftra a Jets meg hatalmas reach-el behúzta ötödikként. Nagyok az elvárások, egy Gabbertet már máglyán égették volna el de hát az nem New York.. 😊JayBNew Yorkban is elfogy a türelem idő kérdése. 😊 Már sokszor fütyültek a nézők...
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Sanchez nem 1/5-ös QB. Az első köre is megkérdőjelezhető volt, öszvisz 1 évig volt kezdő a USC-n, játszott egy pazar Rose Bowlt majd mivel minden komoly prospect maradt még egy évet őt ki jött a draftra a Jets meg hatalmas reach-el behúzta ötödikként. Nagyok az elvárások, egy Gabbertet már máglyán égették volna el de hát az nem New York.. 😊
több mint 12 éve
... arra akartam utalni, hogy ha pl. a Pats ellen a fumble után 3&X-nél az az újonc srác (a neve nem ugrik be) elkapja Sancho passzát, akkor lehet, hogy Sancho lett volna a meccs hőse. Így meg a meccs lúzere lett. Ilyen apróságokon múlhat, hogy kit milyen kategóriába teszünk.peterk2005Azon a meccsen még volt két (három) lehetősége: 18 yard-ról TD-t visz, vagy legalább elér egy nyomorult 1st down-t. Vagy a hosszabbításban FG-drive-ot vezet. Valahol nem véletlen, hogy nem sikerült neki.
Bizonyos szempontból igaza van civilmanunak, valahol igazságtalan két különböző skatulyába zárni Eli-t és Sanchez-t. Csak éppen Eli világ életében a család legbénább QB-ja szerepéhez szokott és mindig kikászálódott belőle; tőle nem olyan nagy meglepetés, hogy az NFL-ben is megtette. Sanchez-ben nem érzem azt a belső tűzet, amely alkalmassá tenné ilyen túllépem a saját árnyékomat történetre.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Na, ezt nem vártam Tőled! Még linket is adsz ahhoz a rémálomhoz! 😀tomi-tomiNem a kedvedet akartam rontani, bocs. 😊 Csak arra akartam utalni, hogy ha pl. a Pats ellen a fumble után 3&X-nél az az újonc srác (a neve nem ugrik be) elkapja Sancho passzát, akkor lehet, hogy Sancho lett volna a meccs hőse. Így meg a meccs lúzere lett. Ilyen apróságokon múlhat, hogy kit milyen kategóriába teszünk.
(Abban egyetértünk, hogy Sancho szerintem sem 1/5-ös QB, de Smith sem 1/1-es. Nem mintha, ez sokat jelentene, a liga mostani jobb QB-jei közül egyedül PM volt 1/1-es, a többi mind késő első körös, sőt hatodik körös, sőt UDFA. Talán az idei draft class lesz PM éve óta az első "igazi egyperikszes".)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Annyival árnyalnám azért a dolgot Tomi, hogy az a jellemzés, amit Sanchoról adtál, az az idei évére kifejezetten igaz, és némileg a tavalyira is. Az előző két évében viszont pont Eli-s volt a srác, csinált egy rakat érthetetlen hülyeséget, aztán kulcs pillanatokban meg kimenekült, megdobta a döntő TD-t, stb. Ne feledjük, hogy Eli pl. az első SB-jében, a döntő drive-ban a csuda menekülős passza előtt adott egy olyan INT-et Asante-nak, amit én lehúzok egy kézzel, de Asante éppen valahol máshol járt és elpottyantotta. ( www.youtube.com/watch?v=K36wgL4VLHM)Na, ezt nem vártam Tőled! Még linket is adsz ahhoz a rémálomhoz! 😀
peterk2005
Én nem sok "önerőből" megoldott clutch helyzetre emlékszem Sanchez-től. Kétségtelen, soha nem volt nálam feltrade 1/5-ös QB.
Egyébként hasonlóan látjuk Sanchez mostani helyzetét és a FO (számunkra) érthetetlen döntését.
Smith szerintem más tészta, de ez a Jets-topic.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)