NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért szürreális, mert az a celeb státusz és endorsement (mezeladások, reklám szerződések, stb.) ami Tebow-t jellemzi, az elszakadt a sportolói teljesítménytől. Ennek semmi köze ahhoz, hogy rendes srác, és helytállt eddig amikor feladatot kapott.Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005Miért szürreális?Sobri Jóska
Amúgy a mondanivalóm lényege nem a mezeladások száma volt, hanem maga a celeb státusz, mint tény és ennek a következményei. Úgyhogy kár egy jelzőn vitatkoznunk. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Névtelen nyilatkozatokból könnyű kamucikket gyártani. Számomra az egészből csak annyi derült ki nagy valószínűséggel, hogy nincs elsöprő támogatása Tebow-nak az öltözőben.burzumAz egyik leghitelesebb és legjobban értesült Jets beatrwriter, Manish Mehta hozta le a cikket, fix h nem kitalált kamu sztori, hogy a nevüket nem merték vállalni az illetők az a Jetsnél meg sem lep.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igazából mindegy, a tulaj bácsi nem elégedett ez egyértelmű, Ryanék ha így folytatják csomagolhatnak.A Rams-től talán nem is olyan meglepő..kovi4701-2 meglepi vereség a Ramstől és a Jaguároktól (a kötelező vereségek mellett: Pats, Cardinals, Chargers) és Ryan bácsi már repül is. 😉BekiAz egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.beresrobierre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.Amadeus91
több mint 12 éve
Ezen 10 perce röhögök. 😊Új gyereket nem szeretnék,de ha a gyerek mindenáron grafikus akarna lenni,akkor nem lennék boldog.kolok1972Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005Miért szürreális?
Egyrészt te pl. vettél Luck mezt?
Mert én vettem Tebow-sat.
Másrészt Tebow nem újdonság, alltime egyik legnépszerűbb/eredményesebb/kedveltebb/elismertebb egyetemi irányító.
Aki ott megkedvelte kedveli most is.
Semmi olyat nem csinált, amitől az iránta érzet szimpátia, szeretet elmúlt volna.
Semmi balhéja nem volt, semmi kudarca, veresége stb. ami rajta múlt volna.
Amikor lehetőséget kapott, mindig maximumon teljesített, kihozta csapattársaiból is amit ki lehetett.
Oké, sok szakember szerint nem jól passzol. Zágson.
Te se akarsz új gyereket, ha sorban hozza az ötösöket, de mondjuk rajzból meg mindig hármas. Belefér.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Új gyereket nem szeretnék,de ha a gyerek mindenáron grafikus akarna lenni,akkor nem lennék boldog.Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005Miért szürreális?
Másrészt Tebow nem újdonság, alltime egyik legnépszerűbb/eredményesebb/kedveltebb/elismertebb egyetemi irányító.
Semmi olyat nem csinált, amitől az iránta érzet szimpátia, szeretet elmúlt volna.
Amikor lehetőséget kapott, mindig maximumon teljesített, kihozta csapattársaiból is amit ki lehetett.
Te se akarsz új gyereket, ha sorban hozza az ötösöket, de mondjuk rajzból meg mindig hármas. Belefér.Sobri Jóska
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005Miért szürreális?
Te se akarsz új gyereket, ha sorban hozza az ötösöket, de mondjuk rajzból meg mindig hármas. Belefér.
több mint 12 éve
burzum
154
Névtelen nyilatkozatokból könnyű kamucikket gyártani. Számomra az egészből csak annyi derült ki nagy valószínűséggel, hogy nincs elsöprő támogatása Tebow-nak az öltözőben.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
A Rams-től talán nem is olyan meglepő..1-2 meglepi vereség a Ramstől és a Jaguároktól (a kötelező vereségek mellett: Pats, Cardinals, Chargers) és Ryan bácsi már repül is. 😉BekiAz egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.beresrobierre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.Amadeus91
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Pont megérdemli egymást a csapat, a tulajdonos, meg a vezetőedző. De hogy ebből hogy sikerült nekik Teebowra kenni a kulimászt az nagy titok számomra.vontodAz, hogy a média folyamatosan rajta van, és folyton előás valami szenzációt, az érthető. Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.
Engem inkább maguk a kiszivárgott kommentek leptek meg. Nemigen figyeltem, hogy Tebow mit csinál a pályán kívül - csak játszani láttam -, de ha igaz az a jellemrajz amit a média, illetve a fanbase-e állít róla, akkor érthetetlenek ezek a kommentek. Lehet egy csapattársam akármilyen tehetséges vagy tehetségtelen, de ha egy kedves, a lelkét kihajtó, önzetlen ember, akkor nem fogok róla ilyeneket nyilatkozni a sajtóban. Szóval valami ott az öltözőben nagyon nem lehet rendben...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1-2 meglepi vereség a Ramstől és a Jaguároktól (a kötelező vereségek mellett: Pats, Cardinals, Chargers) és Ryan bácsi már repül is. 😉Az egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.beresrobierre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Az egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.beresrobierre mondtam, hogy Sancho és a Jets ft. Ryan tökéletesen megérdemlik egymást.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Az egy dolog hogy esélyt sem kap. De oltogatni nem kéne. Remélem jövőre egy olyan helyen lesz ahol legalább esélyt kap. Kár a Jaguarsért. Ott jó lehetett volna sztem.
több mint 12 éve
Nem vagyok oda Tebowért, de hányinger ami a Jetsnél folyik.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Azért az a nem semmi szegénységi bizonyítvány, amit a kedves Jets játékosok és Rex is kiállít magáról. Lehet, hogy kicsit magukba kellene nézni ugye... Sancho helyében a 70 körüli ratingjével igencsak csendben lennék... a 30. helyezett támadóalakulat is igencsak lapulhatna mint az a bizonyos a fűben... Na meg a futás. A nagyarcú banda 3.7-es és 3.9es Greene-el meg Powellel. Teebow is 3.4-es átlagot fut... Na mindegy. Pont megérdemli egymást a csapat, a tulajdonos, meg a vezetőedző. De hogy ebből hogy sikerült nekik Teebowra kenni a kulimászt az nagy titok számomra.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mekkora butaság volt Stantont kirakni csodaTebow miatt...WC backup QB. 😀
Most lenne egy azonnal bevethető csere QB-tok kezdő tapasztalattal.
Helyette van egy...nem is tudom mitek.Bazzani
több mint 12 éve
Mekkora butaság volt Stantont kirakni csodaTebow miatt...Most lenne egy azonnal bevethető csere QB-tok kezdő tapasztalattal.
Helyette van egy...nem is tudom mitek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Woody Johnson addressed media. Avoided question about futures of Ryan and Tanny, saying policy to evaluate after season.Ugyan sokat nem árul el, de Tanny és Rexy boy-nak van mit izgulnia, ha a hátralevő meccsek nem úgy alakulnak.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Jets owner Woody Johnson on Mark Sanchez: "He is our franchise quarterback... That's what he is."meg a qb draftről és a csapatépítésről.
Ennyit TT kezdő posztjáról ebben a szezonban. 😀Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jets owner Woody Johnson on Mark Sanchez: "He is our franchise quarterback... That's what he is." Ennyit TT kezdő posztjáról ebben a szezonban. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rex Ryan still believes Jets are a "positive" team.Marhára pozitív a játékosok a héten kritizálják Tebowt, egymásnak üzengetnek, Greene a vezetést is bírálta, ahogy Sanchezt is.
Olyan pozitív lehet a hangulat az öltözőben, hogy Tebow imádkozni sem merne benn, aztán a mérlegünk is nagyon pozitív elég ránézni.
Jó lenne, ha Sexy Rexy magához térne és nem hülyeségeket beszélne, hanem eredményeket mutatna fel végre.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Greene: "You feel bad for Mark, but at the same time, you want to win games. We're not here to protect people's feelings. If you want to win games, you've got to try something. If somebody's not getting the job done, you see if somebody else can do it. It's the same with coaching, or any position. You don't mean to belittle someone or say 'he sucks.' That's just the harsh reality."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ahogy írtam sztem trade lesz belőle a jövőben, TT nem itt kezdi meg a kövi szezont.most ezt egy udfa traktor is lehozza, vagy egy FB.Amadeus91Több futást adni neki, hogy belerongyoljon a védelmek közepébe. 😀BekiRex on Tebow: "We never brought him on here to be the starting QB."Bekidekóder: ötletem sincs, hogy mit kéne csinálni.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
most ezt egy udfa traktor is lehozza, vagy egy FB.Több futást adni neki, hogy belerongyoljon a védelmek közepébe. 😀BekiRex on Tebow: "We never brought him on here to be the starting QB."Bekidekóder: ötletem sincs, hogy mit kéne csinálni.Amadeus91
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Több futást adni neki, hogy belerongyoljon a védelmek közepébe. 😀Rex on Tebow: "We never brought him on here to be the starting QB."Bekidekóder: ötletem sincs, hogy mit kéne csinálni.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Rex on Tebow: "We never brought him on here to be the starting QB."Bekidekóder: ötletem sincs, hogy mit kéne csinálni.