NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Én még azt se tartom biztosnak hogy a pats lesz a csoportelső 😀 Azért jön még nekik is a Texans, 49ers, és talán még az egyik miami meccs is lehet L. Ha innentől minden meccset megnyerünk akkor talán - hozzáteszem nem sok eséllyel - csoportelsők is lehetünk. Mondjuk ehhez az O-nak egy közepes formát tartania kéneWester
Még jó, hogy ott a mosoly jel. Mondjuk én pár mondattal későbbre raktam volna, de ezt te sem gondolod komolyan. zinedine5
Nem hiszek benne, de azért érdekességként leírtam

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Én még azt se tartom biztosnak hogy a pats lesz a csoportelső 😀 Azért jön még nekik is a Texans, 49ers, és talán még az egyik miami meccs is lehet L. Ha innentől minden meccset megnyerünk akkor talán - hozzáteszem nem sok eséllyel - csoportelsők is lehetünk. Mondjuk ehhez az O-nak egy közepes formát tartania kéneWester
Még jó, hogy ott a mosoly jel. Mondjuk én pár mondattal későbbre raktam volna, de ezt te sem gondolod komolyan.
több mint 12 éve
Feltűnt a csapat neve nfl.com-on a PO picturenél, mint In the hunt, de olyan messze vagyunk h idén PO-ba menjünk h csak nah és hiába Gronk kiesése a Patsnél sztem simább vereséget szenvedünk, mint az első meccsen.
Beki
Messze vagytok a PO-tól? 2 győzelemre...
A 6-4es Steelers-Colts párost kell befogni. Előbbi a 3. QBjával játszik most az iszonyatosat brusztolni képes Browns, majd pedig a Ravens ellen idegenben (és aztán is ki tudja meddig). Luck-ék pedig azért nem verhetetlenek, be fognak csúszni nem várt vereségek. A Bills-t én momentán erősebbnek tartom jelenleg náluk. Ja, és a további menetrendetek: vs ARI, @JAC, @TEN, vs SD, @BUF. Jó forma esetén ezt le lehet hozni veretlenül. Jelenleg túlzásnak hangzik, de az NFLben ilyen túlzások néha meg szoktak valósulni.
Ha pedig nem az állásra, hanem a teljesítményre gondoltál, akkor ne az eddigi legrosszabb, hanem a jobb meccseitekből indulj ki (volt azért ilyen is idén 😊). A szezonban ilyenkor jön ki az edzői stáb ereje. Ki tud javítani a játékán, ki rakja össze az egyes csapatrészeket, orvosolja a szerkezetileg gyenge pontokat, ki hogy motivál stb. Ebben azért Ryan stábja jó (amíg van remény, utána már...) A Bengals pl nagyot javult játékban a Browns és Steelers elleni kiábrándító L után. Elég megnézni az ottani edzői stábot, kik a "felelősek". De a Steelers is mindig javul Tomlin alatt az alapszakasz vége felé.

Ez a meccs lesz a ti Super Bowlotok idén kis túlzással (az első Pats meccs is ilyen volt, ott a 3-0ás div mérleg és a továbbiakban csoport favorit titulus volt a tét, nem is sikerült olyan rosszul az a meccs, ugye? 😉). Viszont most a PO esélye, és így egyben Ryan állása múlhat rajta. Lesz itt kérem az öltözőben a meccs előtt rituális vérivászat emberáldozattal (a csapathírek szerint Tebow erre a legmegfelelőbb személy 😀), és minden mi szem szájnak ingere.
A D amúgy is kezd nagyon gorombulni, Revis után nincs komoly új sérült, a beépített első- vagy másodéves fiatalok kezdik felvenni a tempót (Wilkerson nagyon jó!). Ryan tudja mit csinál a védelemben.
Gronkowski kiesése nem tudom milyen hatással lesz az offense-ükre, kicsit egydimenziós lesz így a játékuk, gondolom sok 3 WRes felállás lesz a Lloyd-Welker-Edelman trióval. Hogy ez éppenséggel fekszik-e majd nektek az jó kérdés. Én utálom ezt a tisztán Brady-re épített spread O-t (mert kevés hiba mellett működik), inkább fussanak többet a TE-jeik mögött, abban több a hibalehetőség. Fizikális fociban amúgy sem nyomják le a Jets D-t, ahogy az első meccs bizonyította. Ráadásul a secondary a sebezhető pontja a D-teknek, mert most nem olyan mély, mint korábban. Remélem JMD feltalálja a spanyol viaszt és Shianco kap kb 50 snapet 😊. Lloyd már most is csak valami 30 snapet kapott, remélem ez folytatódik.
A futójáték eléggé rendben volt a Pats ellen az első meccsen de a Bills-nek és meglepetésre a Colts-nak is ment a dolog ellenük (az alatt a kb 30 perc alatt amit a 2 meccsből összesen láttam/kibírtam). Jó előjel.

Várom már ezt a meccset, sztem több okból kifolyólag sem lesz ez olyan sima mint gondolod, a Rams elleni önbizalomimpulzus is jókor jött (persze mikor nem jön jókor, de egy Rex Ryan csapatnál duplán ér 😊). Én 27-24 körüli eredményre számítok, bármelyik csapat javára. De azt se bánom, ha civilmanunak megint igaza lesz 😊.Robilluma
Én még azt se tartom biztosnak hogy a pats lesz a csoportelső 😀 Azért jön még nekik is a Texans, 49ers, és talán még az egyik miami meccs is lehet L. Ha innentől minden meccset megnyerünk akkor talán - hozzáteszem nem sok eséllyel - csoportelsők is lehetünk. Mondjuk ehhez az O-nak egy közepes formát tartania kéne

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A 6-4es Steelers-Colts párost kell befogni. Előbbi a 3. QBjával játszik most az iszonyatosat brusztolni képes Browns, majd pedig a Ravens ellen idegenben (és aztán is ki tudja meddig). Luck-ék pedig azért nem verhetetlenek, be fognak csúszni nem várt vereségek. A Bills-t én momentán erősebbnek tartom jelenleg náluk. Ja, és a további menetrendetek: vs ARI, @JAC, @TEN, vs SD, @BUF. Jó forma esetén ezt le lehet hozni veretlenül. Jelenleg túlzásnak hangzik, de az NFLben ilyen túlzások néha meg szoktak valósulni.Robilluma
Steelersnél összedrótozzák amilyen gyorsan csak tudják BB-t. Számomra nem tűnik túl valószínűnek, hogy lenne még esélyünk a PO-ra, hiszen 6 meccs van még hátra és ebből 2 győzelmi hátrányban vagyunk. Cardinalsnál még QB gondok vannak bőven, erősebbek nálunk. Jaguarsot elvileg vernünk kellene Hennevel együtt is. SD nagy kérdés, Titans és Bills meglátjuk milyen napot fognak ki.

Ha pedig nem az állásra, hanem a teljesítményre gondoltál, akkor ne az eddigi legrosszabb, hanem a jobb meccseitekből indulj ki (volt azért ilyen is idén 😊). A szezonban ilyenkor jön ki az edzői stáb ereje. Ki tud javítani a játékán, ki rakja össze az egyes csapatrészeket, orvosolja a szerkezetileg gyenge pontokat, ki hogy motivál stb. Ebben azért Ryan stábja jó (amíg van remény, utána már...) A Bengals pl nagyot javult játékban a Browns és Steelers elleni kiábrándító L után. Elég megnézni az ottani edzői stábot, kik a "felelősek". De a Steelers is mindig javul Tomlin alatt az alapszakasz vége felé.
Nagy a széthúzás a csapat öltözőjében továbbra is és valóban most fog kiderülni, hogy Ryan mennyire jó HC, de tavaly sem tudott csodát tenni.

Ez a meccs lesz a ti Super Bowlotok idén kis túlzással (az első Pats meccs is ilyen volt, ott a 3-0ás div mérleg és a továbbiakban csoport favorit titulus volt a tét, nem is sikerült olyan rosszul az a meccs, ugye? 😉). Viszont most a PO esélye, és így egyben Ryan állása múlhat rajta. Lesz itt kérem az öltözőben a meccs előtt rituális vérivászat emberáldozattal (a csapathírek szerint Tebow erre a legmegfelelőbb személy 😀), és minden mi szem szájnak ingere.
Vagy megkapjuk a végső kenetet, vagy mennybe menetelünk első lépése lesz, akárhogyan is de egy L út lehet a gödör felé.

A D amúgy is kezd nagyon gorombulni, Revis után nincs komoly új sérült, a beépített első- vagy másodéves fiatalok kezdik felvenni a tempót (Wilkerson nagyon jó!). Ryan tudja mit csinál a védelemben.
Kétség sem fér hozzá, hogy Ryan ért a védelemhez tudatosan építi be a fiatalokat a csapatba. Wilkerson nagyon jó szezont fut, Coples is odateszi magát, Demario Davis is lehetőséghez jut néha, míg a Revist helyettesítő Wilson játéka hagy meccsenként néha kívánnivalót maga után.

Gronkowski kiesése nem tudom milyen hatással lesz az offense-ükre, kicsit egydimenziós lesz így a játékuk, gondolom sok 3 WRes felállás lesz a Lloyd-Welker-Edelman trióval. Hogy ez éppenséggel fekszik-e majd nektek az jó kérdés. Én utálom ezt a tisztán Brady-re épített spread O-t (mert kevés hiba mellett működik), inkább fussanak többet a TE-jeik mögött, abban több a hibalehetőség. Fizikális fociban amúgy sem nyomják le a Jets D-t, ahogy az első meccs bizonyította. Ráadásul a secondary a sebezhető pontja a D-teknek, mert most nem olyan mély, mint korábban. Remélem JMD feltalálja a spanyol viaszt és Shianco kap kb 50 snapet 😊. Lloyd már most is csak valami 30 snapet kapott, remélem ez folytatódik.
A futójáték eléggé rendben volt a Pats ellen az első meccsen de a Bills-nek és meglepetésre a Colts-nak is ment a dolog ellenük (az alatt a kb 30 perc alatt amit a 2 meccsből összesen láttam/kibírtam). Jó előjel.
A Rams ellen sikerült megfognunk a futójátékot, de a Pats passz központú offense mellett hihetetlen mennyire működik a run is. Hogy mennyire változik a Pats playcallingja az függ attól is, hogy Hernandez felépül-e, ha nem valóban Shiancoe futásblokkolásban kiemelt szerepet kaphat. Mi csak a futásban bízhatunk, mert Sancho párszor földet fog majd és a WR corpunkból (Kerley, Hill, Gates, Schilens) nem tudni ki lesz bevethető.
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Feltűnt a csapat neve nfl.com-on a PO picturenél, mint In the hunt, de olyan messze vagyunk h idén PO-ba menjünk h csak nah és hiába Gronk kiesése a Patsnél sztem simább vereséget szenvedünk, mint az első meccsen.
Beki
A 6-4es Steelers-Colts párost kell befogni. Előbbi a 3. QBjával játszik most az iszonyatosat brusztolni képes Browns, majd pedig a Ravens ellen idegenben (és aztán is ki tudja meddig). Luck-ék pedig azért nem verhetetlenek, be fognak csúszni nem várt vereségek. A Bills-t én momentán erősebbnek tartom jelenleg náluk. Ja, és a további menetrendetek: vs ARI, @JAC, @TEN, vs SD, @BUF. Jó forma esetén ezt le lehet hozni veretlenül. Jelenleg túlzásnak hangzik, de az NFLben ilyen túlzások néha meg szoktak valósulni.

Várom már ezt a meccset, sztem több okból kifolyólag sem lesz ez olyan sima mint gondolod, a Rams elleni önbizalomimpulzus is jókor jött (persze mikor nem jön jókor, de egy Rex Ryan csapatnál duplán ér 😊). Én 27-24 körüli eredményre számítok, bármelyik csapat javára. De azt se bánom, ha civilmanunak megint igaza lesz 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán nyertünk!
Azért az első Rams TD-nél elnézték a síkot a secondary-ben, hárman fogtak egy srácot...

Go Jets!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Ryan mai nyilatkozatában nem volt fennkölt stílusú mondat úgy látszik Woody papa a találkozón helyretette a dolgokat és Ryan érzi h veszélyben a posztja.
Ami érdekesebb volt még h RR továbbra is bízik Stephen Hillben a gyenge teljesítménye ellenére. Hiába az h egy 2. körös picket Clyde Gates lenyom meccsek óta nehéz eltűrni.
több mint 12 éve
Sanchez 15/20 passzkísérleti mutató 178 yardért. Megint nem sikerült 200 yard felé jutni, amivel nincs is gond, mert sima W lett ezáltal.
Hozzá kell tennem, hogy a győzelem megint nem az offense fantasztikus teljesítményének köszönhető, hiszen a védelem 1 INT-et és 3 FF-et hozott össze.

Péntek hajnalban Pats ellen rangadó.Beki
Ha az offense több időt van fenn és kihasználja a labdaszerzéseket az már bőven elég

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sanchez 15/20 passzkísérleti mutató 178 yardért. Megint nem sikerült 200 yard felé jutni, amivel nincs is gond, mert sima W lett ezáltal.
Hozzá kell tennem, hogy a győzelem megint nem az offense fantasztikus teljesítményének köszönhető, hiszen a védelem 1 INT-et és 3 FF-et hozott össze.

Péntek hajnalban Pats ellen rangadó.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nyertünk, nincs értelme hosszasan elemezni. Ryannak egy hétig nagy lesz a szája most. Péntek hajnalban Pats, aztán Cardinals.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
#Jets owner Woody Johnson has his whole family here today at the Edward Jones Dome. Maybe planning big family meeting.

Interesting that Mark Sanchez also takes second-team reps at QB in pre-game warmups.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jets inactives: QB McElroy, DT Harrison, G Schlauderaff, G Hicks, TE Smith, LB Dowtin #nyj
több mint 12 éve
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A little risky for the Patriots to cut veteran WR Deion Branch. He could be claimed off waivers by another team on Monday.
Egy próbát megérne a dolog.Beki
Nem létezik, hogy a Pats-en kívül más csapatnak értéket jelentene. (S az sem, hogy a Jets-hez elmenne. 😀 szerk. Most látom, hogy ez nem rajta múlik. Visszavonva.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A little risky for the Patriots to cut veteran WR Deion Branch. He could be claimed off waivers by another team on Monday.
Egy próbát megérne a dolog.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem a Józsit kellett volna lecserélni, hanem az edzőt, aki nem tudta megoldani ezt az alap pedagógiai helyzetet.
Hasonlóan ehhez Sparano repülést várok.civilmanu
Lassan a defense marad egyedül, akit nem dobnánk ki. 😀
több mint 12 éve
Nem a Józsit kellett volna lecserélni, hanem az edzőt, aki nem tudta megoldani ezt az alap pedagógiai helyzetet.
Hasonlóan ehhez Sparano repülést várok.

Go Jets!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 438 — #NoStress
...

És mindezt csak azért írtam le, mert azt olvastam, hogy edzésen Sanchez meggyőző teljesítményt nyújt.Jan
És ha a meccseket edzésen játszanák le, akkor lenne is ennek jelentősége.

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Nem akarok se Ryan ellen, se mellette állást foglalni, de a világ nem abból áll hogy igen-nem, fekete-fehér.

Csak egy sztori a '90-es évek elejéről, amikor nagyívű karriert futottam be falunk megye 2-es focicsapatában. 😊 Volt a csapatunkban egy srác, nevezzük Józsinak (mert tényleg így hívták). Ő egy hatalmas labdazsonglőr volt, edzésen mindent meg tudott csinálni a lasztival, fizikai képességei alapján simán játszhatott volna 2-3 osztállyal feljebb. Csak egy probléma akadt, nagyon izgulós, félszeg gyerek volt, és kb összefosta magát, ha nagyobb közönség előtt kellett játszani, értsd kb 100 ember. Ezért nagyjából az első bekiabálás után bepánikolt, és utána két értelmes passzt nem tudott adni egész meccsen. Utána edzéseken parádé, kezdő, meccsen totál csőd.
És ez így ment. A szurkolók habzó szájjal osztották az edzőnket, hogy mi a f.szért játszatja ezt a fogalamatlan hülyét, aki csak akkor passzol emberhez, ha lecsúszik a lábáról a laszti? Tőlem is kérdezték, hogy mivel kenték meg az edzőt, hogy a Józsit mindig kezdeti? Hiába mondtam én is, meg bárki, hogy a Józsi nagyon tud, aki nem látta hogy mit művel edzésen, egyszerűen nem hitte el. Mert meccsen a valós tudásának kb 0%-át tudta hozni.
A csapatból, játékosok közül senki nem vitatta, hogy a Józsinak kezdeni kell. Egyszerűen mindent jobban csinált nálunk.

Szóval, ha edzésen az egyik játékos nagyon meggyőző, mindent jobban vagy gyorsabban meg tud csinálni mint a vetélytársa, akkor egy edző nagyon-nagyon nehezen mondhatja azt, hogy a másikat kezdetem. Ha mégis megteszi, az óriási feszültséget okozhat, mert attól kezdve bármely más poszton -nem kezdőként- játszó ember megkérdőjelezheti, hogy miért nem ő kezd. Edzőként -a csapat előtt- ilyen döntés nagyon nehezen vállalható, és csapategység szempontjából nagyon kockázatos. Szerintem.

És mindezt csak azért írtam le, mert azt olvastam, hogy edzésen Sanchez meggyőző teljesítményt nyújt.
több mint 12 éve
Oké. Akkor csak annyit, hogy celebbé nem mindig valós teljesítmény és logikus ismérvek mentén válik valaki. És még csak nem is azért, mert azzá akar válni.Sobri Jóska
Így van. És ha ez történik, akkor az szürreális.

Nem léphetnénk túl ezen? A mondandóm lényege az volt, hogy mivel celeb (akármi is az oka), emiatt a média mindig "beleakad" akár jó, akár rossz történik körülötte. Ezért érthető, ha kijönnek ilyen botrány-bulvár cikkek. A kevésbé érthető a csapattagok hozzáállása.peterk2005
Oké lépjünk, de a történések egyáltalán nem valóságon túliak (szürreálisak), hanem a 21.században nagyon is valóságosak, érthetőek, reálisak.

Az tény, hogy Tebow-ba beleakad a média (mondhatni keresi, hogy akadhasson).
Viszont az is érthető, hogy a csapattagok így állnak hozzá.
Egy csapat, melynek Ryan az edzője, a maga egoizmusával, pökhendiségével idővel szintén kevéssé fog csapatként viselkedni, nyilatkozni, pláne névtelenül.
Az elmúlt évek mivagyunkalegjobbak-feelingje a superbowltalansággal társulva ezt eredményezte.
Sok játékos, aki nyerni akar, élvezni a focit, SB-ba jutni, azt látja, hogy ez most kurvára nem sanszos.
Megsértődnek, frusztrálódnak és így nem csoda, hogy ilyen nyilatkozatok születnek.
Ha név nélkül nyilatkozhatnának Ryan-ről vagy Sanchez-ről szintén hasonló lenne az attitűd. (Vagy bárkiről, bármiről.)
A Jets mostanra kábé szétesett.
Egy stabil PO csapatból egy chockercsapat lett. Lehet keresni a felelősöket.
Tebow ezügyben teljesen indifferens.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/bv5ayeu2htpruep3f9os
Jets GM Mike Tannenbaum: 'I'm not worried about me'
The New York Jets are in danger of missing the playoffs for a second consecutive year, and general manager Mike Tannenbaum is going to have to answer for it.

Hajjaj, hogyne lenne miért aggódni...
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Oké. Akkor csak annyit, hogy celebbé nem mindig valós teljesítmény és logikus ismérvek mentén válik valaki. És még csak nem is azért, mert azzá akar válni.Sobri Jóska
Így van. És ha ez történik, akkor az szürreális.

Nem léphetnénk túl ezen? A mondandóm lényege az volt, hogy mivel celeb (akármi is az oka), emiatt a média mindig "beleakad" akár jó, akár rossz történik körülötte. Ezért érthető, ha kijönnek ilyen botrány-bulvár cikkek. A kevésbé érthető a csapattagok hozzáállása.

Ezek után valószínűleg jobban tenné, ha lv végén keresne magának egy olyan csapatot ahol pozitívabban állnak hozzá. A Jets meg elfilózhat, hogy mit csinál Sanchezzel illetve Ryannel jövőre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tebow celeb státusza abban is érdekes, hogy ő maga nem akart celeb lenni. Pályán érte ezt el. Nem egy Cam Newton kategória, aki ha a 4. negyedben fut egy TD-t 30 pontos hátrányban, akkor is Supermanezik meg vigyorog, ha a csapata amúgy 1-6ra fordul...Amadeus91
Pontosan, lehet Tebow-t ekézni meg, hogy nem pontosan dob stb, de a celeb státuszt egyáltalán nem ő vindikálta magának, egyszerűen felkapták, az egyetemi játéka alapján, egyébként nem érdemtelenül. A felvállalt hite pedig csak még rátesz egy lapáttal, az Usában ez különösen fontos, és persze alig várják, hogy valahol hibázzon és vmiben rajtakapják ezzel kapcsolatban is. Azon meg hülyeség vitatkozni, hogy a tavalyi Denveri feltámadásban a D-nek vagy neki volt nagyobb része a kettő nyilván együtt munkálkodott amellett, hogy a karizmatikus fanatizáló (a szó jó értelmében) voltát Tebownak nem lehet elvitatni.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Tebow celeb státusza abban is érdekes, hogy ő maga nem akart celeb lenni. Pályán érte ezt el. Nem egy Cam Newton kategória, aki ha a 4. negyedben fut egy TD-t 30 pontos hátrányban, akkor is Supermanezik meg vigyorog, ha a csapata amúgy 1-6ra fordul...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Pár hónapja olvastam, hogy Tebow a 40 legeladhatóbb ("marketable" ) celeb között van a világon, sportolókat, színészeket, mindenkit beleértve. Pl. az NFL mezeladásokban Manning mögött a 2. helyen állt idén nyáron a trade után, megelőzve RGIII-tól Luck-on át mindenkit. Valahol szürreális a dolog, de ez van.peterk2005
Miért szürreális?Sobri Jóska
Azért szürreális, mert az a celeb státusz és endorsement (mezeladások, reklám szerződések, stb.) ami Tebow-t jellemzi, az elszakadt a sportolói teljesítménytől. Ennek semmi köze ahhoz, hogy rendes srác, és helytállt eddig amikor feladatot kapott.

Amúgy a mondanivalóm lényege nem a mezeladások száma volt, hanem maga a celeb státusz, mint tény és ennek a következményei. Úgyhogy kár egy jelzőn vitatkoznunk. 😊peterk2005
Oké.
Akkor csak annyit, hogy celebbé nem mindig valós teljesítmény és logikus ismérvek mentén válik valaki.
És még csak nem is azért, mert azzá akar válni.