NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ebben az 5 éves szerződésben van viszont nem garantált money is, ami annyit tesz h a kövi szezon végén ingyen mehet amerre lát (szerencsére legalább ennyi esze volt a vezetőségnek!). 😉Én is együttérzek vele.Ez az akció egyedül Sanchez zsenialitását és jó helyzetfelismerését dícséri.Sobri JóskaEz igaz, ezért is tettem idézőjelbe, de pl. vélelmezhette azt is, hogy Moore teszi a dolgát, és nyitja előtte az utat. Mások is futnak így a nagy tesó "hátán". Ez persze nem menti Szancsót, tényleg elég béna volt, bár én több együttérzéssel vagyok irányába finom női lelkemnek köszönhetően, mint te, aki inkább eltávolítandó akadálynak látod. Tebownak egyébként semmi keresnivalója nincs a Jetsnél, a Kansasnél pl. sokkal jobb helye lehetne.lucas
Sőt irigylem is sokszor:
Három évvel hosszabbították meg a két év múlva lejáró újoncszerződését. Az összesen 5 évre szóló kontraktus papíron 58,25 millió $-t fizethet Sancheznek, illetve elérhető még 10 millió $ eszkalátorok formájában.profootballbusiness.comSobri Jóska
több mint 12 éve
Én is együttérzek vele.Ez az akció egyedül Sanchez zsenialitását és jó helyzetfelismerését dícséri.Sobri JóskaEz igaz, ezért is tettem idézőjelbe, de pl. vélelmezhette azt is, hogy Moore teszi a dolgát, és nyitja előtte az utat. Mások is futnak így a nagy tesó "hátán". Ez persze nem menti Szancsót, tényleg elég béna volt, bár én több együttérzéssel vagyok irányába finom női lelkemnek köszönhetően, mint te, aki inkább eltávolítandó akadálynak látod. Tebownak egyébként semmi keresnivalója nincs a Jetsnél, a Kansasnél pl. sokkal jobb helye lehetne.lucas
Sőt irigylem is sokszor:
Három évvel hosszabbították meg a két év múlva lejáró újoncszerződését. Az összesen 5 évre szóló kontraktus papíron 58,25 millió $-t fizethet Sancheznek, illetve elérhető még 10 millió $ eszkalátorok formájában.profootballbusiness.com
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igaz Wilfork kicsit beljebb terelte Moore-t, de Sanchez "zsenialitása" kellett hozzá, hogy így belefusson. Annyi, de annyi más opció lett volna ahol futhat. Ha fut, akkor pedig számoljon azzal, hogy bármerre megy ledarálják a linebackerek vagy safety-k, de biztosra ment inkább és a saját emberében ledaráltatta magát inkább h így legyen fumbli.Ez az akció egyedül Sanchez zsenialitását és jó helyzetfelismerését dícséri.Sobri JóskaEz igaz, ezért is tettem idézőjelbe, de pl. vélelmezhette azt is, hogy Moore teszi a dolgát, és nyitja előtte az utat. Mások is futnak így a nagy tesó "hátán". Ez persze nem menti Szancsót, tényleg elég béna volt, bár én több együttérzéssel vagyok irányába finom női lelkemnek köszönhetően, mint te, aki inkább eltávolítandó akadálynak látod. Tebownak egyébként semmi keresnivalója nincs a Jetsnél, a Kansasnél pl. sokkal jobb helye lehetne.lucas
Röhej, amit művelünk.
Olvasom a Lions és Panthers topicokat, ahol szegény Bazzani és gabokocka+a többi szurker írja h edzőváltás kell, még a Panthersnél h mindig felül tudják múlni a rossz teljesítményüket, mi viszont nem is tudom szavakkal leírni mit művelünk.
Ma is kiderült, hogy a múlt héten nem mi voltunk jók, hanem a Rams intézte el magát.
több mint 12 éve
Ez az akció egyedül Sanchez zsenialitását és jó helyzetfelismerését dícséri.Sobri JóskaEz igaz, ezért is tettem idézőjelbe, de pl. vélelmezhette azt is, hogy Moore teszi a dolgát, és nyitja előtte az utat. Mások is futnak így a nagy tesó "hátán". Ez persze nem menti Szancsót, tényleg elég béna volt, bár én több együttérzéssel vagyok irányába finom női lelkemnek köszönhetően, mint te, aki inkább eltávolítandó akadálynak látod. Tebownak egyébként semmi keresnivalója nincs a Jetsnél, a Kansasnél pl. sokkal jobb helye lehetne.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Pedig nem termett ott hirtelen:Uram Atyám ez a barom isten verte nyomorékja. Ez nem lát, hogy a toszba szalad neki egy 150kg-os OL embernek. Talán nem látta???Nem akarom védeni szegény Szancsót, van neki elég baja nélkülem is, de azért abban, hogy az a falember "hirtelen ott termett" előtte, volt némi szerepe Vince Wilforknak is. Nem véletlenül ünnepelték a társak és mutatta a kamera a play után.lucas
Beki
SchleckEz az akció egyedül Sanchez zsenialitását és jó helyzetfelismerését dícséri.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
most néztem meg az összefoglalót...gyerekek erre nincs jó szó.Ryannek is lefőtt a kávé rendesen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mark Sanchez - QB - JetsJets head coach Rex Ryan confirmed after Thursday night's loss to the Patriots that Mark Sanchez will start in Week 13 versus the Cardinals.
"Mark will be the starting quarterback this week and we’ll go from there," Ryan said. Sanchez threw for 301 yards on Thanksgiving night but turned the ball over two times again. His fumble was returned for a touchdown and was part of the Patriots' 35-point second quarter. Tim Tebow has two broken ribs, so that will give Ryan another week to talk up Sanchez. Arizona entered Thursday night as the league's No. 5 pass defense after intercepting Matt Ryan five times last Sunday. This has another Sanchez nightmare written all over it.
több mint 12 éve
Uram Atyám ez a barom isten verte nyomorékja. Ez nem lát, hogy a toszba szalad neki egy 150kg-os OL embernek. Talán nem látta???Nem akarom védeni szegény Szancsót, van neki elég baja nélkülem is, de azért abban, hogy az a falember "hirtelen ott termett" előtte, volt némi szerepe Vince Wilforknak is. Nem véletlenül ünnepelték a társak és mutatta a kamera a play után.
Beki
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én már kb azt várom, hogy bevessétek Tebow-t és kiderüljön, hogy vele se vagytok előrébb. Meccs elejét néztem, majd fél óra alvás után felkeltem pont Sanchez bénázására. Hát nem vagytok egyszerű helyzetben az egyszer biztos...AsbeeLeszünk még nagyobban is, jövő héten Cardinals...
több mint 12 éve
Én már kb azt várom, hogy bevessétek Tebow-t és kiderüljön, hogy vele se vagytok előrébb. Meccs elejét néztem, majd fél óra alvás után felkeltem pont Sanchez bénázására. Hát nem vagytok egyszerű helyzetben az egyszer biztos...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Team owner Woody Johnson didn’t seem quite so sunny as he left the locker room and headed out of MetLife Stadium. Asked if he would answer a few questions, the grumpy Johnson declined to speak with reporters. Fireman Ed pedig a félidőben elhagyta a stadiont és állítólag deaktiválta a Twitter accját.
több mint 12 éve
Hát jobban járt az a Jets drukker aki ezt nem látta.Van baj rendesen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Komolyan jobb is h nem láttam, ezek egy rakás szar volt összefoglaló alapján is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elkezdem nézni a meccs összefoglalót, erre ez a barom mexikói kapásból INT a Pats 20-asán.Parádés 2. TD, ilyet beszopni, nice defense.
Uram Atyám ez a barom isten verte nyomorékja. Ez nem lát, hogy a toszba szalad neki egy 150kg-os OL embernek. Talán nem látta???
3 TD 53 secen belül? Erre is csak a Jets lehet képes...
több mint 12 éve
Ezt a szánalmas szart... Ez simán indok az edzőváltásra!
Go Jets!
több mint 12 éve
Gyerekek, én nem akarok senkit sem megbántani, de a 3. Pats TD előtt amit leművelt Sancho... 😀 még most is nevetek 😀JC6a seggen fejelés?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Gyerekek, én nem akarok senkit sem megbántani, de a 3. Pats TD előtt amit leművelt Sancho... 😀 még most is nevetek 😀JC6Sanchez ---> Benny Hill show
Hovatartozástól függetlenül szerintem ezen csak nevetni lehet. C'MON MAN gyanús... 😀
több mint 12 éve
Bevallom őszintén, hogy nem néztem a meccset és nem is fogom, de jól mutatja milyen felkészülést ment itt megint offense részről, meg Ryan zsenialitását:Hű Beki,ne is tedd... Én bevallom férfiasan a Jets nem a szívem csücske,de miután a sportág szeretete közös,azt kell mondjam,hogy ilyen meccset egyik csapat szurkolóinak sem kívánok.Ryant nem sajnálom,de a Jets szurkolóival együttérzek.
"Curious decision by Jets not to activate Greg McElroy when they knew Tim Tebow had broken ribs. Don't understand the thinking there"Beki
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek, én nem akarok senkit sem megbántani, de a 3. Pats TD előtt amit leművelt Sancho... 😀 még most is nevetek 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bevallom őszintén, hogy nem néztem a meccset és nem is fogom, de jól mutatja milyen felkészülést ment itt megint offense részről, meg Ryan zsenialitását:"Curious decision by Jets not to activate Greg McElroy when they knew Tim Tebow had broken ribs. Don't understand the thinking there"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Simán nyerünk!Nem tudom, hogy felkeljek-e hajnalban a meccs miatt, vagy le se feküdjek...😀
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tim Tebow listed as questionable (ribs). Other questionables: Sione, Kenrick Ellis, McKnight, Bart Scott, Kerley, Berry.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én még azt se tartom biztosnak hogy a pats lesz a csoportelső 😀 Azért jön még nekik is a Texans, 49ers, és talán még az egyik miami meccs is lehet L. Ha innentől minden meccset megnyerünk akkor talán - hozzáteszem nem sok eséllyel - csoportelsők is lehetünk. Mondjuk ehhez az O-nak egy közepes formát tartania kéneWesterÉvek óta az a kérdés, hogy mikor tudja vmelyik csapat megfogni a Pats-et a csoportban és letaszítani az első helyről. Erre ebben az évben sem kerül sajnos sor, legalábbis a részünkről. 😕
PO-ba jutásról csak akkor beszélnék a jövőben, ha elverjük a Pats-et holnap.