NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jets.blog.hu/2012/11/28/rovid_kitekinto_a_2013-as_cap_helyzetrol
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kicsit újítottam a blogon néhány dolgot és igyekszem minden újdonságról beszámolni innentől. 😉jets.blog.hu/2012/11/28/ujraigazoltuk_mardy_gilyard_wr-t
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jets add T Dennis Landolt to practice squad. Also announce McGee (practice squad) and Gilyard (active roster) signings.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cap problémák - nyjetscap.com/2012_Articles/capproblems.htmlHolmes, Harris, Sanchez, Ferguson és Cromartie ötös 41M-et foglal le a jövő évi capből.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
newyork.cbslocal.com/2012/11/26/schwartz-jets-should-look-south-for-a-new-direction/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
több mint 12 éve
Gene Smith miatt és az ő kirúgásáért szív a csapat. 😊 QBnk meg most úgy tűnik van.Ja, hogy ti nem Luckért, hanem csak az élvezetért szoptok 😀 Zsír 😀WyattNekem még ez is sokkal jobb Tebow nélkül. iktriadIlyenkor mindig csak azt tudom mondani, hogy Timmy akart nagyon idejönni. Ha anno idén minket választ (nagyon köszönöm neki hogy NEM tette) már lehet kezdene nálunk többek közt a fanbase nyomása miatt. Így levesbe ment neki ez az év, és semmit sem fejlődött a QB poszton. iktriadKöszönheted is, hiszen a hétvége óta már két győzelemnél jár a csapat, amely nyilvánvalóan sokkal jobb Tebow nélkülWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, hogy ti nem Luckért, hanem csak az élvezetért szoptok 😀 Zsír 😀Nekem még ez is sokkal jobb Tebow nélkül. iktriadIlyenkor mindig csak azt tudom mondani, hogy Timmy akart nagyon idejönni. Ha anno idén minket választ (nagyon köszönöm neki hogy NEM tette) már lehet kezdene nálunk többek közt a fanbase nyomása miatt. Így levesbe ment neki ez az év, és semmit sem fejlődött a QB poszton. iktriadKöszönheted is, hiszen a hétvége óta már két győzelemnél jár a csapat, amely nyilvánvalóan sokkal jobb Tebow nélkülWyatt
több mint 12 éve
Nekem még ez is sokkal jobb Tebow nélkül.Ilyenkor mindig csak azt tudom mondani, hogy Timmy akart nagyon idejönni. Ha anno idén minket választ (nagyon köszönöm neki hogy NEM tette) már lehet kezdene nálunk többek közt a fanbase nyomása miatt. Így levesbe ment neki ez az év, és semmit sem fejlődött a QB poszton. iktriadKöszönheted is, hiszen a hétvége óta már két győzelemnél jár a csapat, amely nyilvánvalóan sokkal jobb Tebow nélkülWyatt
több mint 12 éve
A Jags-al az a gond, hogy évek óta egy passer csapatot próbálnak építeni, csak nem találnak hozzá egy jó passer QB-t. 😊 De folyamatosan így draftolnak, hozzák a WR-t, építik a passz-védekező falat, stb.A Jets elméletileg jobban passzolna Tebow-nak, legalábbis az elmúlt években látott. Erős védelem, és futásra alapozó offense, meccsenként nem több, mint 15-20 passzkísérlettel. Tebow-nak egy ilyen stílusú csapat felelne meg inkább, lehet, hogy ezért is döntött úgy, hogy idejön. Csak nem számított arra a katyvaszra ami fogadja...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ilyenkor mindig csak azt tudom mondani, hogy Timmy akart nagyon idejönni. Ha anno idén minket választ (nagyon köszönöm neki hogy NEM tette) már lehet kezdene nálunk többek közt a fanbase nyomása miatt. Így levesbe ment neki ez az év, és semmit sem fejlődött a QB poszton. iktriadKöszönheted is, hiszen a hétvége óta már két győzelemnél jár a csapat, amely nyilvánvalóan sokkal jobb Tebow nélkül
több mint 12 éve
Ilyenkor mindig csak azt tudom mondani, hogy Timmy akart nagyon idejönni. Ha anno idén minket választ (nagyon köszönöm neki hogy NEM tette) már lehet kezdene nálunk többek közt a fanbase nyomása miatt. Így levesbe ment neki ez az év, és semmit sem fejlődött a QB poszton.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát igen, a denverieké jobb voltkomolyan, semleges drukkerként is dühítő ez a teljesen nyílt köcsög módszer amit Tebow-val művelnek Rexék.Amadeus91Ennyi volt az össz dolga sajnos. :/BekiTebow-nak 2 bordája eltört és az állapotáról nem tudni semmit h vasárnap játszhat-e.Bekimegérte egy szezonon át összetöretni.Amadeus91
Mondjuk talán megérdemelne már egy kis bizalmat
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
komolyan, semleges drukkerként is dühítő ez a teljesen nyílt köcsög módszer amit Tebow-val művelnek Rexék.Ennyi volt az össz dolga sajnos. :/BekiTebow-nak 2 bordája eltört és az állapotáról nem tudni semmit h vasárnap játszhat-e.Bekimegérte egy szezonon át összetöretni.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jogos, elnézést a Colts szurkolóktól. 😊4-7-es mérleg, 5 meccs van hátra a jelenleg legrosszabb PO résztvevő AFC részről a Colts 6-5-tel.BekiA Colts 7-4-el áll jelenleg. A legrosszabb WC résztvevő ebben a pillanatban a Steelers - nekik van 6-5-jük -, de ha igazak a hírek, akkor BigBen hamar visszatér, és onnantól nem hiszem, hogy 10-6 alatt megállnak, ergo őket már nem tudnátok megfogni. A Coltsnak reálisan egy 9-7 körüli eredmény néz ki (Texans ellen nincs sok esély, a Lions, Titans, Chiefs hármasból 2 win összejöhet), azaz, ha végignyeritek a hátralevő meccseket, akkor tie-breakerrel beelőzhettek esetleg. De ehhez végig kellen nyerni, ami ugye... És akkor még ott van az elég jó formába lendült Bengals is, 6-5-el, akiknek ugyan nagyon húzós a hátralevő 5 meccsük, de ki tudja...
peterk2005
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennyi volt az össz dolga sajnos. :/Tebow-nak 2 bordája eltört és az állapotáról nem tudni semmit h vasárnap játszhat-e.Bekimegérte egy szezonon át összetöretni.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Tebow-nak 2 bordája eltört és az állapotáról nem tudni semmit h vasárnap játszhat-e.Bekimegérte egy szezonon át összetöretni.
több mint 12 éve
4-7-es mérleg, 5 meccs van hátra a jelenleg legrosszabb PO résztvevő AFC részről a Colts 6-5-tel.BekiA Colts 7-4-el áll jelenleg. A legrosszabb WC résztvevő ebben a pillanatban a Steelers - nekik van 6-5-jük -, de ha igazak a hírek, akkor BigBen hamar visszatér, és onnantól nem hiszem, hogy 10-6 alatt megállnak, ergo őket már nem tudnátok megfogni. A Coltsnak reálisan egy 9-7 körüli eredmény néz ki (Texans ellen nincs sok esély, a Lions, Titans, Chiefs hármasból 2 win összejöhet), azaz, ha végignyeritek a hátralevő meccseket, akkor tie-breakerrel beelőzhettek esetleg. De ehhez végig kellen nyerni, ami ugye... És akkor még ott van az elég jó formába lendült Bengals is, 6-5-el, akiknek ugyan nagyon húzós a hátralevő 5 meccsük, de ki tudja...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Helyzetelemzés:A Pats elleni vereséget követően nagyjából kijelenthetem, hogy immáron csak Ryan szerint van esélyünk a PO-ra.
4-7-es mérleg, 5 meccs van hátra a jelenleg legrosszabb PO résztvevő AFC részről a Colts 6-5-tel.
Lássuk be, hogy ilyen sorsolással (Cards, Titans, Chargers, Bills és Jags) még a tavalyi 8-8-as mérleg megközelítése is bravúr lenne.
Mondjuk a Cardsot a Rams elverte nem tudom h épülnek fel a QB-jeik, de...Chargers napi forma lesz, míg a Jags erősen javuló játékot mutat, a Bills amolyan ki-ki meccs lesz az L-ért. 😊
Tebow-nak 2 bordája eltört és az állapotáról nem tudni semmit h vasárnap játszhat-e.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy a gáz nálatokPedig sajnos, igen. 😕
'Fireman' Ed steps away, but not as fan www.metro.us/newyork/sports/article/1156831--guest-column-fireman-ed-steps-away-but-not-as-faniktriad
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy a gáz nálatok'Fireman' Ed steps away, but not as fan www.metro.us/newyork/sports/article/1156831--guest-column-fireman-ed-steps-away-but-not-as-fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem is tudom, hogy ilyen QB és WR corppal mégis milyen passzjátékot képzeltek el Ryanék. Hab a tortán a futójáték összeomlása is. Teljes csőd és ebben RR tövig benne van.Amadeus91Ha egy 20. számú Clyde Gates egy meccseden a legeredményesebb WR azért 1-2 dolgon el kell gondolkozni.
Hillt 2. körben draftoltuk volt talán 2 elfogadható meccse a srácnak.
Őszintén szólva én sem értem mit akartunk ilyen WR részleggel.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
nem is tudom, hogy ilyen QB és WR corppal mégis milyen passzjátékot képzeltek el Ryanék. Hab a tortán a futójáték összeomlása is. Teljes csőd és ebben RR tövig benne van.
több mint 12 éve
Szerintem Ryan az első két évében a (nagyon) jó állományt fanatizálva eljuttatta a csapatát a végső cél közeléig. Végül a célt nem érték el és a fanatizálás is visszaütött. Fejben, mentalitásban szétcsúsztak, a hiányosságokat nem kezelték, a cap csak nagy áldozatokkal kezelhető jövőre. Az egészet jól modellezi a Tebow-trade hiábavalósága, érthetetlensége.Kb. mint Gruden SB győzelme még Dungy csapatával. Csak Ryannek az SB részvétel se jött össze. Aztán minél inkább elkezdett belenyúlni a keretbe, annál rosszabb lett a helyzet és HC-ként minden kicsúszott a kezéből.
A Ryan-projekt nagyjából-egészéből bebukott. Kérdés, hogy hajlandóak-e belátni.tomi-tomi
több mint 12 éve
Szerintem ez nem stimmel. Vagy már eleve a tehetség nincs meg, vagy a mélység. Egy ground & pound csapatot ne vigyen a földre, ha a shot down CB és az 1. WR esik ki. Nincs futás elleni védelem, nincs futás. WR állomány kevés tudásban, egy erős átlagos TE nem fog passzjátékot teremteni.Szerintem Rex Ryan elküldése az egyik legnagyobb hiba lenne a Jets részéről.LordTamasBelegondolva, igazad lehet. Ryan úgy csinált egy jó csapatot, hogy a mai offense fixált ligában defensive felfogásban, erősen közepes offense-el ért el sikereket. (2 confdöntő igenis siker, főleg, hogy egy Pats is van a divízióban).
Ráadásul a jelenlegi játékosállomány a szar szereplés ellenére is igencsak jó. A védelem ugyan idén komolyakat betlizik, de ezzel együtt is mint egység nagyon jó, kis finomításokkal továbbra is a liga egyik legjobbja lehet. Ránézésre az offense-nek az alapjai is megvannak. Nem egy high-fligh, pontgyáros offense-é, de egy olyané amelyik ezzel a védelemmel bárki ellen jó lehet, annak az alapjai megvannak. Lényegében egy jó game manager QB-n múlik a dolog.
Namost, ha új HC jön, akkor egy olyan HC kéne, aki ezt a Ryan féle mindsettel összerakott rostert tudja eredményesen továbbvinni. Van ilyen a láthatáron?peterk2005
Ez a csapat 2009-2010-ben ellőtte az összes puskaporát és azóta nem sikerült semmit se pótolni, fejlődni. (Már tavaly is több pontot engedtek, mint a Pats védelme!) A tavalyi évet még ráverték Schottira, de idén furcsa lenne, ha Sparano vinné el a balhét.
Szerintem Ryan az első két évében a (nagyon) jó állományt fanatizálva eljuttatta a csapatát a végső cél közeléig. Végül a célt nem érték el és a fanatizálás is visszaütött. Fejben, mentalitásban szétcsúsztak, a hiányosságokat nem kezelték, a cap csak nagy áldozatokkal kezelhető jövőre. Az egészet jól modellezi a Tebow-trade hiábavalósága, érthetetlensége.
A Ryan-projekt nagyjából-egészéből bebukott. Kérdés, hogy hajlandóak-e belátni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)