NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan elmondta, hogy mindhárom irányítóval beszélni fog a döntése előtt. Elmondása szerint holnapi edzésre meghozza a döntését!+Keller bokája bedagadt nem tudni még mennyire sérült!
A mexikói haverunkat kihagyhatná igazán a sorból, sem mentálisan, sem vezérként nincs jelen a csóka innen üzenem!
McElroy és Tebow öltözzön be aztán valami lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most már igen. 😊BREAKING: Ryan a hét folyamán fogja meghozni a döntését, hogy ki lesz a kezdő, mindhárom QB esélyes.BekiEzt olvastad?
www.nfl.com/news/story/0ap1000000104880/article/tim-tebow-ripped-by-anonymous-broncos-playeriktriad
Eddig is olyan hírek jöttek, hogy Tebow edzésen gyenge és nem mutat olyat, ami miatt kezdő QB lehetne. Ugye Ryan is mindig azt mondta, hogy backup QB-nak hoztuk ide+volt korábban amikor Jets játékosok nyilatkoztak szintén névtelenül és elmondták, hogy Tebow soha nem lesz itt kezdő QB.
Ugyan gyűlölöm azt a mániát, ami TT-t körülveszi, de mégis egy 1. körös QB-ról beszélünk, aki vmit azért csinált Denverben, bár ott is utálták őt jó néhányan. 😊
Azonban, egyszerűen nem hinném, hogy egy elpuskázott szezon után egy fikarcnyi esélyt nem kap szerencsétlen (eddig!).
Viszont itt az idő most! McElroy-yal szépen felöltöznének ketten ellenetek és Sanchez rohadna külsős öltözékben és jegyzetfüzettel. Tebow itt nincs megbecsülve, ami részben Ryan baromsága is, pedig Sanchezt csak felülmúlni lehetne. 😉
több mint 11 éve
BREAKING: Ryan a hét folyamán fogja meghozni a döntését, hogy ki lesz a kezdő, mindhárom QB esélyes.BekiEzt olvastad?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
BREAKING: Ryan a hét folyamán fogja meghozni a döntését, hogy ki lesz a kezdő, mindhárom QB esélyes.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jogos, elnézést csak az 5-7-es mérleg megzavart. 😉Igazából felfoghatnánk úgyis a tegnapi győzelmet, hogy életben tartottuk volna a PO esélyeinket, de a ugyan a csapat szerepel az In the hunt részben, DE minden rivális nyert köztük a Bills, Miami, Bengals, Steelers és a Colts is.A Miami azért nem nyert (de nagyon jól játszott!), csak ugyanolyan mérlege lett, mint a másik két AFC East csapatnak.tomi-tomi
5-7-es mérleg draft szempontjából valahol 11-13. hely környékén evezünk.
Hátralevő meccsek:
Jaguars (2-10)
Titans (4-8)
Chargers (4-8)
Bills (5-7)
Ha nem tudnám, hogy Keller kiesett valszeg a szezon hátralevő részére és nem ismerném az offense gyenge teljesítményét, még reménykednék is; 2W-2L a reális elvárás sztem.Beki
több mint 11 éve
Igazából felfoghatnánk úgyis a tegnapi győzelmet, hogy életben tartottuk volna a PO esélyeinket, de a ugyan a csapat szerepel az In the hunt részben, DE minden rivális nyert köztük a Bills, Miami, Bengals, Steelers és a Colts is.A Miami azért nem nyert (de nagyon jól játszott!), csak ugyanolyan mérlege lett, mint a másik két AFC East csapatnak.
5-7-es mérleg draft szempontjából valahol 11-13. hely környékén evezünk.
Hátralevő meccsek:
Jaguars (2-10)
Titans (4-8)
Chargers (4-8)
Bills (5-7)
Ha nem tudnám, hogy Keller kiesett valszeg a szezon hátralevő részére és nem ismerném az offense gyenge teljesítményét, még reménykednék is; 2W-2L a reális elvárás sztem.Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igazából felfoghatnánk úgyis a tegnapi győzelmet, hogy életben tartottuk volna a PO esélyeinket, de a ugyan a csapat szerepel az In the hunt részben, DE minden rivális nyert köztük a Bills, Miami, Bengals, Steelers és a Colts is.5-7-es mérleg draft szempontjából valahol 11-13. hely környékén evezünk.
Hátralevő meccsek:
Jaguars (2-10)
Titans (4-8)
Chargers (4-8)
Bills (5-7)
Ha nem tudnám, hogy Keller kiesett valszeg a szezon hátralevő részére és nem ismerném az offense gyenge teljesítményét, még reménykednék is; 2W-2L a reális elvárás sztem.
több mint 11 éve
Az utóbbi hetekben távol tartottam magam a Jets meccseitől, de most érdekes fejlemények történtek. Ne legyen igazam, de a hét közepén bejelenti Ryan, hogy Sanchez a "mi" emberünk, szóval ezt a néhány meccset idén már kibírom, hogy látnám a csapatot, aztán talán jövőre ... 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ilyen nincs komolyan:More bad news for the Jets offense: TE Dustin Keller has a high ankle sprain, per source.
Valószínűleg vége a szezonjának és lehet, hogy utoljára játszott nálunk, mint Jets játékos.
több mint 11 éve
So thats how you score a TD
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee
480
Tebowt sem írnám azért le. Végigszívja az egész évet nehogy már 1 "jó" meccs miatt ő legyen a harmadik QB... Ennyit jelent ha nem Sancheznél a labda. Jön vki aki nagyjából oda tudja dobni a lasztit és nyerünk..Nagyon várom már a heti történéseket.
több mint 11 éve
Tebow pedig az aktív keretben lévő legjobb fullbackünk, szóval nem kéne róla sem lemondani még 😊
több mint 11 éve
Erre nem számítottam (á la székely vicc), de megmondtam szvsz 😀Hmm, úgy néz ki, a csapaton belül nem egyértelmű, hogy mi legyen. peterk2005De, nagyon is egyértelmű a csapaton belüli "állás". Sajnos. Próbáltam végig menteni Sanchezt, és valóban, az egész offense nincs könnyű helyzetben, de az utsó két meccs "legalja" teljesítménye után azért nálam is elszakadt a cérna. Ezzel együtt sztem McElroy hamarabb lesz full time kezdő QB mint Timmy boy.
toam
A védelemnek külön nagy gratula!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan hét közben jelenti be, hogy Sanchez vagy McElroy lesz-e a kezdő a Jaguars ellen.Ami a mai meccset illeti a Cardinals mindent bemutatott, hogy hogyan nem akarnak megnyerni egy meccset összességében. A védelem fantasztikus teljesítményének köszönhetően nem fizettünk rá a 3 pickre ill. egy zászló-s McElroy pick is volt.
Most jön a jó kérdés, ha McElroy kezd Sanchez vagy Tebow lesz a 3. számú QB? 😀
több mint 11 éve
vassadi
15 617
McElroy :cool: #RollTide
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pfejj, de undorító meccs volt, de legalább Sanchez végre padozott. Ryan meccs után kíváncsian várom mit mond erről.
több mint 11 éve
Na a mexikóit leültettük, egyből nyertünk, mióta vártam már erre.. 😀McElroy-nak meg gratula az első győzelméhez!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na akkor kicsit bővebben, mivel fontos meccs a csapat körüli hangulat szempontjából:Hát ha Sancho ennyi passzolt yardot hoz össze és a védelem is ennyi sacket, akkor elit napunk lesz. 😊
Simán nyerünk!
Sanchez ~250 yds 2 TD 1 INT
Greene ~90 yds
Powell ~40 yds 1 TD
Keller, Hill 1-1 TD
DEF 3 sack, 1 INT, 1 Fumble rec
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 11 éve
Na akkor kicsit bővebben, mivel fontos meccs a csapat körüli hangulat szempontjából:Simán nyerünk!
Sanchez ~250 yds 2 TD 1 INT
Greene ~90 yds
Powell ~40 yds 1 TD
Keller, Hill 1-1 TD
DEF 3 sack, 1 INT, 1 Fumble rec
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!
Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tim Tebow is officially inactive today. Others for Jets: Gates, Berry, Sapp, Harrison, Smith and Schlauderaff.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Itt válaszolok inkább, nem a Bills topikban.Köszönöm, hogy áthoztad ide a válaszodat! 😉
Futó valóban nincs, de érdekes ha az OL alig-alig változott vmit az évek során és a futás blokkolás sem annyira jó. Ez elit futó nélkül vajon a jövőben sem fog változni? :/Moore ahogy öregszik, jobb már biztos nem lesz. Woody visszavonulása azért komoly érvágás volt futójáték terén a jobb oldalon. LG-ben csak átmeneti megoldás van, bárki is karistoljon ott éppen.
Beki
A futójátékhoz két dolog kell:
1) minimális push a faltól, hogy legyen helye a futónak keresztüljutni a LOS-on. ha ez nincs, akkor szokott jönni a látványos táncolás és yardveszteség, vagy a másik változat, amikor fejjel előre, neki a falnak és 1 yard. hurrá.
2) a futó elég jó legyen ahhoz, hogy az egy irányváltást (vagy keresztülfutás a védőn) meg tudja csinálni, amivel túljut azon az extra védőn, aki a futójáték matek során mindig a védők oldalán fog állni. ha ez a második hiányzik, akkor ha jó a fal, lehet a 3, ünnepnapokon a 4 yardnak tapsolni.
ha van ilyen futó, akkor szép számmal fognak jönni a 8-10 yardok, esetenként még nagyobb nyereségek.
Jobb fallal Powell akár még jó is lehetne szerintem. DoM
Nos, Moore valóban nem lesz fiatalabb, de benne nem látok gondot, ahogy Slausonban sem (igaz h késő körös draft).
Én nagyobb gondot látok abban, hogy Greene a futójáték legnagyobb hibája a fal alkalmas lenne egy jobb RB esetén, hogy carrynként 4-5 yardot menjünk előre ne 2-3-akat.