New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Nagyon nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ma este..StyleeRemélem nem lesz Tebow time vagy ha igen, akkor a Jets megszívja (bocsi, de különben nálunk is kitörhet a diliház).
Ja és esik.
több mint 11 éve
Stylee
480
Nagyon nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ma este..
több mint 11 éve
McElroy inaktív, Tebow aktív. Simán nyerünk!Ez ne vedd azért biztosra...
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ugye mikor a vetélytársat kell célozni milyen pontos=headshoot. 😀Amadeus91Amíg Sanchez a 3. opció arra, hogy labdát kapjon, jöhetnek!toamRexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Amíg Sanchez a 3. opció arra, hogy labdát kapjon, jöhetnek!toamRexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amíg Sanchez a 3. opció arra, hogy labdát kapjon, jöhetnek!Rexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Rexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nyugi Colts tőlünk is kikapott. 😀Miért? Idén a Colts is kikapott tőlünk és idegenben OTt játszottunk a Texansal (is). 😀iktriadSzerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Ha kikapnánk a Jags ellen, akkor van még szint ahova süllyedhetünk. 😉Beki
Sikerült olyan mélyre zuhanni, ahonnan nincs lejjebb, lehet h McElroy-jal se lesznek jobbak, lehet h Tebow-val se, de valamikor ki kéne próbálni, hátha mégis...Black_Adder
több mint 11 éve
Miért? Idén a Colts is kikapott tőlünk és idegenben OTt játszottunk a Texansal (is). 😀Szerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Ha kikapnánk a Jags ellen, akkor van még szint ahova süllyedhetünk. 😉Beki
Sikerült olyan mélyre zuhanni, ahonnan nincs lejjebb, lehet h McElroy-jal se lesznek jobbak, lehet h Tebow-val se, de valamikor ki kéne próbálni, hátha mégis...Black_Adder
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Ha kikapnánk a Jags ellen, akkor van még szint ahova süllyedhetünk. 😉
több mint 11 éve
Szerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Sikerült olyan mélyre zuhanni, ahonnan nincs lejjebb, lehet h McElroy-jal se lesznek jobbak, lehet h Tebow-val se, de valamikor ki kéne próbálni, hátha mégis...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
A sorsolás a rossz. Hazai meccs jönne, Ryan nem merte volna visszaküldeni Sanchezt kezdőként a pályára, mert a nézők ráborították volna a stadiont. 😛
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Egyik szúrkolótársunk olyan szerencsés volt, hogy a Hálaadás napi Jets - Patriots mecscen ott lehetett a Metlife stadionban. Az élményeiről a FlyEagles.hu-n számolt be: philly.blog.hu/2012/12/04/kalandok_amerikaban
több mint 11 éve
Ez hülyeség. McElroy sokkal jobb, mint Tom Brady. Vesztett már el Superbowl-t? Nem. Brady kettőt is. Hány PO meccset vesztett 2007-óta? Egyet sem. Brady már 3-at. Volt, hogy nem tudta megcsinálni a GW drive-ot? Na ugye. Bezzeg Brady...Ebből látszik, hogy nem olvasod a szaksajtót és szakemberek véleményét 😊Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉DoMMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
"Greg McElroy like Tom Brady, ex-New York Jet says" legalábbis Marty Lyons korábbi Jets DL így gondolja. Megjegyzem, tudom, hogy a 'Bama sikerei nem a passzjátékon alapulnak, de azért ott irányítónak lenni 24-3-as egyetemi karrierrel nem rossz. (TB 20-5 volt a Rozsomákoknál.)Burkus
(Aki nem érti, elnézést, insider Pats joke...)
több mint 11 éve
Ebből látszik, hogy nem olvasod a szaksajtót és szakemberek véleményét 😊Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉DoMMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
"Greg McElroy like Tom Brady, ex-New York Jet says" legalábbis Marty Lyons korábbi Jets DL így gondolja. Megjegyzem, tudom, hogy a 'Bama sikerei nem a passzjátékon alapulnak, de azért ott irányítónak lenni 24-3-as egyetemi karrierrel nem rossz. (TB 20-5 volt a Rozsomákoknál.)
több mint 11 éve
Gondolom Sanchot kezded woodoozni 😛 😉 kérj tanácsot Jimmytől (nem Zámbótól 😀)dandeDerrick Harveynál nagyobb voodoo mágus nincs.😀 Bár egy ideje nem lehet tudni merre van.
több mint 11 éve
Gondolom Sanchot kezded woodoozni 😛 😉 kérj tanácsot Jimmytől (nem Zámbótól 😀)
több mint 11 éve
Csak mondom Henne 3-1es mérleggel bír a Jets ellen. Ismeri a ottani secondaryt(Bell meg csapattársa is volt), lehet még Shorts is bevethető lesz.A ligautolsó csapat ellen ha nem nyer Sancho, akkor legalább ő is repül. Ha igen, az már érdekesebb story 😊 Mondjuk ha úgy vesszük, McElroynak se lehetett volna jobb matchupot kitalálni debütálásnak, de őt azért nehéz komolyan venni mint hosszú távú megoldásAsszem kezdek woodoo-zni. 😀
a Yahoo tippeldében egyébként 50-50% a két csapatra beérkezett voksok aránya momentán 😀Höri
Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A ligautolsó csapat ellen ha nem nyer Sancho, akkor legalább ő is repül. Ha igen, az már érdekesebb story 😊 Mondjuk ha úgy vesszük, McElroynak se lehetett volna jobb matchupot kitalálni debütálásnak, de őt azért nehéz komolyan venni mint hosszú távú megoldásAsszem kezdek woodoo-zni. 😀
a Yahoo tippeldében egyébként 50-50% a két csapatra beérkezett voksok aránya momentán 😀Höri
több mint 11 éve
A ligautolsó csapat ellen ha nem nyer Sancho, akkor legalább ő is repül. Ha igen, az már érdekesebb story 😊 Mondjuk ha úgy vesszük, McElroynak se lehetett volna jobb matchupot kitalálni debütálásnak, de őt azért nehéz komolyan venni mint hosszú távú megoldása Yahoo tippeldében egyébként 50-50% a két csapatra beérkezett voksok aránya momentán 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Szerintem (még) nem fognak.Nem kell túlbonyolítani, simán csak ez történt
Eddig mindig azt mondták, hogy Sanchez elkényelmesedve, senkitől sem hajtva játszogat. Most nyomás alá helyezték, le fogják tesztelni, hogyan reagál erre. Kezdeni fog, néhány súlyosabb hiba esetén megint lecseréli Ryan. S ha van esze, utána újra kezdeti. Ha ki akarják rúgni Sanchezt ( s ezzel együtt kidobni 8+ milliót és bevállalni 15+ millió dead money-t), akkor azt nagyon biztos tudás alapján lehet megtenni.
"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.tomi-tomi
több mint 11 éve
Jaja...A Raiders DCje akar lenni jövőre és ezért kivágatja magát 😊ezt már direkt csinálja Rex. Biztos.Amadeus91Még kiderül túl optimista vagyok vele kapcsolatban? 😀Jets announce that Mark Sanchez will be starter vs Jaguars.Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...apeszos
Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.Beki
Mivel Woody bá (és a szurkolók, akik a pénzt hozzák) McElroy-t akarták volna kezdőnek, míg Ryan ugye a mexikói mellett döntött, ha besül ismét...és még ki is kapnánk...Beki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!