NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Tuti tippmixel. Más magyarázat nincs.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Jets announce that Mark Sanchez will be starter vs Jaguars.

Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.Beki
Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...apeszos
Még kiderül túl optimista vagyok vele kapcsolatban? 😀
Mivel Woody bá (és a szurkolók, akik a pénzt hozzák) McElroy-t akarták volna kezdőnek, míg Ryan ugye a mexikói mellett döntött, ha besül ismét...és még ki is kapnánk...Beki
ezt már direkt csinálja Rex. Biztos.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.Beki
Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...apeszos
Még kiderül túl optimista vagyok vele kapcsolatban? 😀
Mivel Woody bá (és a szurkolók, akik a pénzt hozzák) McElroy-t akarták volna kezdőnek, míg Ryan ugye a mexikói mellett döntött, ha besül ismét...és még ki is kapnánk...
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Ryan mondjon le

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Varható volt..
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Though nothing is final, one team source said he's "almost certain" that Jets HC Rex Ryan will name Mark Sanchez his starting quarterback.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Braylon Edwards-ot, aki a héten beszólt a Jets-nek waivelte a Seahawks és milyen érdekes, hogy azóta bocsánatot kért a Jets szurkolóktól és Sanchezt a barátjának nevezte.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem (még) nem fognak.
Eddig mindig azt mondták, hogy Sanchez elkényelmesedve, senkitől sem hajtva játszogat. Most nyomás alá helyezték, le fogják tesztelni, hogyan reagál erre. Kezdeni fog, néhány súlyosabb hiba esetén megint lecseréli Ryan. S ha van esze, utána újra kezdeti. Ha ki akarják rúgni Sanchezt ( s ezzel együtt kidobni 8+ milliót és bevállalni 15+ millió dead money-t), akkor azt nagyon biztos tudás alapján lehet megtenni.

"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.tomi-tomi
Következő szezont kihúzzuk még a mexikóival és akkor jön el az a pont, amikor ingyen le kell pattintani.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.tomi-tomi
😂 😂 😂

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szerintem (még) nem fognak.
Eddig mindig azt mondták, hogy Sanchez elkényelmesedve, senkitől sem hajtva játszogat. Most nyomás alá helyezték, le fogják tesztelni, hogyan reagál erre. Kezdeni fog, néhány súlyosabb hiba esetén megint lecseréli Ryan. S ha van esze, utána újra kezdeti. Ha ki akarják rúgni Sanchezt ( s ezzel együtt kidobni 8+ milliót és bevállalni 15+ millió dead money-t), akkor azt nagyon biztos tudás alapján lehet megtenni.

"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Remélem adnak McElroynak egy esélyt 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Gondolom McElroy sem azért ült idáig mert meglátták benne edzésen az új Tom Bradyt... Ha Sancheznél nincs jobb alternatíva akkor ő marad, én erre tippelnék aztán jöhet a draft.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoM
Nah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉DoM
Kiderül, én nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni, az fix, hogy Sancheznek egy darabig remélem, vagy végleg is annyi.
Tebow nem fog kezdő lenni, a beatwriterek alapján ugyan Ryan ezt mondja, de senki nem támogatná h kezdő legyen.
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoM
Nah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
Sanchez mentálisan összeomlott, minden döntésén ez látszik, ő idén már nem lesz jobb, tehát ha PO reményeket dédelget Ryan, akkor Mekkelroj kezdjen szvsz.Medvepapa
Mi több SB győzelmet dédelget. 😀Beki
Akkor Tebow, mert már Istenre is szükség van! 😛

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sanchez mentálisan összeomlott, minden döntésén ez látszik, ő idén már nem lesz jobb, tehát ha PO reményeket dédelget Ryan, akkor Mekkelroj kezdjen szvsz.Medvepapa
Mi több SB győzelmet dédelget. 😀
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Sanchez mentálisan összeomlott, minden döntésén ez látszik, ő idén már nem lesz jobb, tehát ha PO reményeket dédelget Ryan, akkor Mekkelroj kezdjen szvsz.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nos érdekes helyzet állt elő és Ryan tényleg törheti a fejét:

"I'm told owner Woody Johnson prefers Greg McElroy to be starting QB. GM Mike Tannenbaum & OC Tony Sparano prefer Mark Sanchez this week."

Ryan dönthet a munkája és a józan ész, amit diktál között.
Mike T pl. befoghatná a bagólesőjét, mert miatta is állunk ahol. Sparanot megértem, hogy van beleszólása, hiszen ő dolgozik Sanchezékkel, de drága GM-ünk mit okoskodik...Beki
Nem azért, de Woodynak kb. tizedannyi köze van a taktikához, mint a GM-nek. Attól függetlenül én is szívesebben látnám McElroyt a kezdőben, Sanchezt backupként, Tebowt pedig szokásos beugrós-mindesesként.toam
Úgy hírlik, hogy mindhárom QB beöltözik vasárnap.
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Nos érdekes helyzet állt elő és Ryan tényleg törheti a fejét:

"I'm told owner Woody Johnson prefers Greg McElroy to be starting QB. GM Mike Tannenbaum & OC Tony Sparano prefer Mark Sanchez this week."

Ryan dönthet a munkája és a józan ész, amit diktál között.
Mike T pl. befoghatná a bagólesőjét, mert miatta is állunk ahol. Sparanot megértem, hogy van beleszólása, hiszen ő dolgozik Sanchezékkel, de drága GM-ünk mit okoskodik...Beki
Nem azért, de Woodynak kb. tizedannyi köze van a taktikához, mint a GM-nek. Attól függetlenül én is szívesebben látnám McElroyt a kezdőben, Sanchezt backupként, Tebowt pedig szokásos beugrós-mindesesként.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mikorra várható a bejelentésWester
Akár ma, de legkésőbb holnapra, hiszen a kezdő QB-nak elég időt kell hagyni a felkészülésre. 😉
több mint 11 éve
Mikorra várható a bejelentés

Lesz ez még így se!