NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
ezt már direkt csinálja Rex. Biztos.Még kiderül túl optimista vagyok vele kapcsolatban? 😀Jets announce that Mark Sanchez will be starter vs Jaguars.Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...apeszos
Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.Beki
Mivel Woody bá (és a szurkolók, akik a pénzt hozzák) McElroy-t akarták volna kezdőnek, míg Ryan ugye a mexikói mellett döntött, ha besül ismét...és még ki is kapnánk...Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Még kiderül túl optimista vagyok vele kapcsolatban? 😀Jets announce that Mark Sanchez will be starter vs Jaguars.Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...apeszos
Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.Beki
Mivel Woody bá (és a szurkolók, akik a pénzt hozzák) McElroy-t akarták volna kezdőnek, míg Ryan ugye a mexikói mellett döntött, ha besül ismét...és még ki is kapnánk...
több mint 11 éve
Jets announce that Mark Sanchez will be starter vs Jaguars.Még csak most kezdte??? Azt hittem már nyakig benne áll...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jets announce that Mark Sanchez will be starter vs Jaguars.Mindenki meneküljön, amerre lát a Jags szempontjából a legjobb döntés született, Ryan pedig elkezdte ásni a sírját, ha besül ismét Sanchez.
több mint 11 éve
Stylee
480
Varható volt..
több mint 11 éve
Though nothing is final, one team source said he's "almost certain" that Jets HC Rex Ryan will name Mark Sanchez his starting quarterback.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Braylon Edwards-ot, aki a héten beszólt a Jets-nek waivelte a Seahawks és milyen érdekes, hogy azóta bocsánatot kért a Jets szurkolóktól és Sanchezt a barátjának nevezte.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem (még) nem fognak.Következő szezont kihúzzuk még a mexikóival és akkor jön el az a pont, amikor ingyen le kell pattintani.
Eddig mindig azt mondták, hogy Sanchez elkényelmesedve, senkitől sem hajtva játszogat. Most nyomás alá helyezték, le fogják tesztelni, hogyan reagál erre. Kezdeni fog, néhány súlyosabb hiba esetén megint lecseréli Ryan. S ha van esze, utána újra kezdeti. Ha ki akarják rúgni Sanchezt ( s ezzel együtt kidobni 8+ milliót és bevállalni 15+ millió dead money-t), akkor azt nagyon biztos tudás alapján lehet megtenni.
"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.tomi-tomi
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.tomi-tomi😂 😂 😂
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Szerintem (még) nem fognak.Eddig mindig azt mondták, hogy Sanchez elkényelmesedve, senkitől sem hajtva játszogat. Most nyomás alá helyezték, le fogják tesztelni, hogyan reagál erre. Kezdeni fog, néhány súlyosabb hiba esetén megint lecseréli Ryan. S ha van esze, utána újra kezdeti. Ha ki akarják rúgni Sanchezt ( s ezzel együtt kidobni 8+ milliót és bevállalni 15+ millió dead money-t), akkor azt nagyon biztos tudás alapján lehet megtenni.
"Három jó irányítónk van. Jól érzem magam emiatt. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint sok más csapat." Fantasztikus ez a pali! Természetesen Ryan.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Remélem adnak McElroynak egy esélyt 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Gondolom McElroy sem azért ült idáig mert meglátták benne edzésen az új Tom Bradyt... Ha Sancheznél nincs jobb alternatíva akkor ő marad, én erre tippelnék aztán jöhet a draft.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kiderül, én nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni, az fix, hogy Sancheznek egy darabig remélem, vagy végleg is annyi.Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉DoMMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
Tebow nem fog kezdő lenni, a beatwriterek alapján ugyan Ryan ezt mondja, de senki nem támogatná h kezdő legyen.
több mint 11 éve
Akkor Tebow, mert már Istenre is szükség van! 😛Mi több SB győzelmet dédelget. 😀BekiSanchez mentálisan összeomlott, minden döntésén ez látszik, ő idén már nem lesz jobb, tehát ha PO reményeket dédelget Ryan, akkor Mekkelroj kezdjen szvsz.MedvepapaMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mi több SB győzelmet dédelget. 😀Sanchez mentálisan összeomlott, minden döntésén ez látszik, ő idén már nem lesz jobb, tehát ha PO reményeket dédelget Ryan, akkor Mekkelroj kezdjen szvsz.MedvepapaMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
több mint 11 éve
Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
több mint 11 éve
Sanchez mentálisan összeomlott, minden döntésén ez látszik, ő idén már nem lesz jobb, tehát ha PO reményeket dédelget Ryan, akkor Mekkelroj kezdjen szvsz.Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/
több mint 11 éve
Még van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Úgy hírlik, hogy mindhárom QB beöltözik vasárnap.Nos érdekes helyzet állt elő és Ryan tényleg törheti a fejét:Nem azért, de Woodynak kb. tizedannyi köze van a taktikához, mint a GM-nek. Attól függetlenül én is szívesebben látnám McElroyt a kezdőben, Sanchezt backupként, Tebowt pedig szokásos beugrós-mindesesként.toam
"I'm told owner Woody Johnson prefers Greg McElroy to be starting QB. GM Mike Tannenbaum & OC Tony Sparano prefer Mark Sanchez this week."
Ryan dönthet a munkája és a józan ész, amit diktál között.
Mike T pl. befoghatná a bagólesőjét, mert miatta is állunk ahol. Sparanot megértem, hogy van beleszólása, hiszen ő dolgozik Sanchezékkel, de drága GM-ünk mit okoskodik...Beki
több mint 11 éve
Nos érdekes helyzet állt elő és Ryan tényleg törheti a fejét:Nem azért, de Woodynak kb. tizedannyi köze van a taktikához, mint a GM-nek. Attól függetlenül én is szívesebben látnám McElroyt a kezdőben, Sanchezt backupként, Tebowt pedig szokásos beugrós-mindesesként.
"I'm told owner Woody Johnson prefers Greg McElroy to be starting QB. GM Mike Tannenbaum & OC Tony Sparano prefer Mark Sanchez this week."
Ryan dönthet a munkája és a józan ész, amit diktál között.
Mike T pl. befoghatná a bagólesőjét, mert miatta is állunk ahol. Sparanot megértem, hogy van beleszólása, hiszen ő dolgozik Sanchezékkel, de drága GM-ünk mit okoskodik...Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mikorra várható a bejelentésWesterAkár ma, de legkésőbb holnapra, hiszen a kezdő QB-nak elég időt kell hagyni a felkészülésre. 😉