New York Jets

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No ha Sanchita megtáltosodik ezen a meccsen, megérdemli a QB posztot.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Texans' defense, headed by coordinator Wade Phillips, is ranked No. 1 in the league. Their pass defense is terrific. In fact, they've allowed only 6.0 yards per pass attempt, tied for best in the league. Their top player is DE J.J. Watt, whom Rex Ryan believes is the early frontrunner for NFL Defensive Player of the Year. He leads the league with 7.5 sacks, including 6.5 in pass rushes of four or fewer players, per ESPN Stats & Information. That means he can get to the quarterback without the assistance of blitzes.

Statistically, the Texans are the most run-heavy offense in the league. Arian Foster leads the way with 380 yards and five TDs, thriving in a zone-blocking scheme. They use the outside stretch play, which could pose problems for the Jets' beleaguered run defense. QB Matt Schaub, who has won eight straight starts (dating to last season), relies heavily on play-action. They'll run, run, run, and then he'll go over the top to WR Andre Johnson off play-action. He also has a dangerous weapon in TE Owen Daniels. The knock against Schaub is that he doesn't handle pressure well.

No, egy rövid kitekintő a Texans elleni meccsre. Benne van minden miért fogunk kikapni. 😀
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 426 — #NoStress
Tebow mikor lesz kezdő?burzum
Amikor isten is úgy akarja.Sobri Jóska
Hmm, akkor lehet Tebow rosszul imádkozik és ezáltal imái nem kerülnek meghallgatásra? 😀Beki
Tebow nem azért imádkozik, hogy játszon, se nem azért, hogy nyerjen.
Ő a szegényekért, rászorulókért, elesettekért. És ennek a jutalma a győzelem.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amikor isten is úgy akarja.Sobri Jóska
Hmm, akkor lehet Tebow rosszul imádkozik és ezáltal imái nem kerülnek meghallgatásra? 😀
több mint 12 éve
Amikor isten is úgy akarja.

több mint 12 éve
burzum Denver Broncos 154
Tebow mikor lesz kezdő?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hétfőn jön a Texans meccs, a liga legjobb védelmével - lehet megoldják a dolgot és leölik Sanchezt X hétre 😀Höri
Á, ők abban nem jók. Az eddigi legnagyobb trófeájuk Gabbert segge volt, aztán következő vasárnap mégis játszott, sőt nyert a Colts ellen.iktriad
Ez tetszik. 😀😀😀
Hillről köszi a rövid ismertetőt!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hétfőn jön a Texans meccs, a liga legjobb védelmével - lehet megoldják a dolgot és leölik Sanchezt X hétre 😀Höri
Á, ők abban nem jók. Az eddigi legnagyobb trófeájuk Gabbert segge volt, aztán következő vasárnap mégis játszott, sőt nyert a Colts ellen.

Jason Hill:
2010 végén szedtünk fel, a 49ers rakta ki nem sokkal előtte(még Samurai Mike korszak), akkor úgy tűnt steal lesz, pillanatok alatt összeszokott Garrarddal, csinált szép dolgokat és mindenki bizakodó volt vele kapcsolatban. Annyira, hogy ő és nem Mike Sims-Walker(ő vajon hol van most? Talán nála is lehetne próbálkozni...) lett meghosszabbítva az offseasonban.

Aztán jött a 2011es szezon, a QB és WR játékunk eléggé kilátástalan volt (bár az 5. héten volt a egy 73 yardos TDje Hillnek Gabbertől a Bengals ellen), és (kicsit érthetetlen módon) rá csapott le Gene Smith kaszája a WRek közül. Mondjuk az a Revis üzengetés nem volt bölcs dolog tőle, nálunk azt nem díjazzák. Azon a meccsen nem játszott, mert sérült volt...
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úristen, fogtam a fejemet mikor a játékosok szerződéseit néztem, hogy kinek mikor jár le:

www.nyjetscap.com/freeagents.htmlBeki
Mi a baj?
Az, hogy Landry-nek annyira nagyon lejár jövőre a szerződése, hogy kétszer szerepel a listán? 😀 HanSolo
Hogy mi a baj? 😮
A 4 active safetynk közül a kéz kezdőnek lejár a szerződése.
A kezdő RB-nk, TE-nk, a 2 OG-nk, DE-nk és Bryan Thomas szerződése is lejár, a cap helyzetünkről szót sem ejtenék. :/

Csak ennyi...Beki
Sanchez 2017 problem?!Amadeus91
Ott nincs akkora probléma, 2013-as szezon végén kitehetjük ingyen. 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
Úristen, fogtam a fejemet mikor a játékosok szerződéseit néztem, hogy kinek mikor jár le:

Mi a baj?
Az, hogy Landry-nek annyira nagyon lejár jövőre a szerződése, hogy kétszer szerepel a listán? 😀 HanSolo
Hogy mi a baj? 😮
A kezdő RB-nk, TE-nk, a 2 OG-nk, DE-nk és Bryan Thomas szerződése is lejár, a cap helyzetünkről szót sem ejtenék. :/

Csak ennyi...Beki
Sanchez 2017 problem?!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Mi a baj?
Hogy mi a baj? 😮

Csak ennyi...
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Ha ehhez hozzáveszed a jövő évi induló cap helyzetet, akkor fogod igazán markolászni a fejed!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson

Mi a baj?
Az, hogy Landry-nek annyira nagyon lejár jövőre a szerződése, hogy kétszer szerepel a listán? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

www.nyjetscap.com/freeagents.html
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Igazából megvalva nem vagyok nagy ismerője a Jetsnek, de aki a Pats ellensége, az a barátom 😀

Revis és Holmes nélkül irány a rebuild, az egyértelmű. Szerintetek kiben van most annyi a csapatban, hogy ebben a rebuildben vezéregyéniség legyen? Sanchez kuka, WR sor kuka, RB kuka, Front 7 öreg, a CB-k szerintem jók (mármint Revis és Cromartie, bár nem láttam őket mostanában)

Egyáltalán ilyen giga szerződések, Revis és Sanchez mellett mi esély van itt bármit is csinálni?

Mit gondoltok?flzoli
Sajnos egy ilyen hét után nehéz megtalálni azokat az elemeket, amikre építkezni lehetne.
Alap, hogy Sanchezt azonnal száműzni kellene, mert mindegy hogy Tebow vagy bárki más van mögötte, ezt a teljesítményt akárki tudná hozni.
A WR sort fiatalok alkotják, akiket nem kell leírni, de egyelőre nem Calvin Johnson szintű játékosokról beszélünk, aki bárkiből tud jó QB-t faragni. Nyilván elejtenek néhány labdát, ami az ő saruk, de legtöbbször a bokájukhoz vagy 2 méterrel föléjük érkezik a passz ...
Az RB sor sem kuka szerintem, bár Greenet nem kedvelem, de annyira azért nem rossz, főleg Powellel kiegészülve. Itt mindenképp az O fal a ludas nagyrészben, ha Ray Rice lenne mögöttük, valószínűleg akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet.
A Front7-t öregnek nevezni azért túlzás! Wilkerson tavaly jött a draftról, Coples pedig idén. Ha Pouha éppen nem játszik, akkor Ellis is csak csökkenti az átlagéletkort, a kezdő LB sorból pedig csak Scott és Pace van 30 felett.
A DB sor szerintem rendeben van. Nyilván kell majd vissza Revis, meg az sem ártana, ha Landry kevesebb szerelést hibázna el.

Ami tényleg nagy gebasz a QB kérdésen túl az a két fal szerintem. A mi futóinkat egyáltalán nem tudják segíteni, az ellenfélnél meg még rózsaszirmokat is szórnak eléjük 😊leeon83
Az RB sorban egyedül Powellt tartom hasznosnak a feladatára, Greene nem azt nyújtja, amiért itt van. Az OL egyedül futás blokkolásban rossz, de pass protection sokat javult az előző szezonhoz képest, hiszen van, hogy Sancheznek rengeteg ideje van megnézni hova dobja. Az 1-2 sack meccsenként pedig mindenhol előfordul.

A DL sztem abszolút nem fiatal ez tuti, hiszen ott van Wilkerson, Coples és Ellis is, inkább a teljesítménnyel van a gond, hiszen a futásokat nem igazán tudják megállítani.
több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Sziasztok! Igazából megvalva nem vagyok nagy ismerője a Jetsnek, de aki a Pats ellensége, az a barátom 😀

Revis és Holmes nélkül irány a rebuild, az egyértelmű. Szerintetek kiben van most annyi a csapatban, hogy ebben a rebuildben vezéregyéniség legyen? Sanchez kuka, WR sor kuka, RB kuka, Front 7 öreg, a CB-k szerintem jók (mármint Revis és Cromartie, bár nem láttam őket mostanában)

Egyáltalán ilyen giga szerződések, Revis és Sanchez mellett mi esély van itt bármit is csinálni?

Mit gondoltok?flzoli
Sajnos egy ilyen hét után nehéz megtalálni azokat az elemeket, amikre építkezni lehetne.
Alap, hogy Sanchezt azonnal száműzni kellene, mert mindegy hogy Tebow vagy bárki más van mögötte, ezt a teljesítményt akárki tudná hozni.
A WR sort fiatalok alkotják, akiket nem kell leírni, de egyelőre nem Calvin Johnson szintű játékosokról beszélünk, aki bárkiből tud jó QB-t faragni. Nyilván elejtenek néhány labdát, ami az ő saruk, de legtöbbször a bokájukhoz vagy 2 méterrel föléjük érkezik a passz ...
Az RB sor sem kuka szerintem, bár Greenet nem kedvelem, de annyira azért nem rossz, főleg Powellel kiegészülve. Itt mindenképp az O fal a ludas nagyrészben, ha Ray Rice lenne mögöttük, valószínűleg akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet.
A Front7-t öregnek nevezni azért túlzás! Wilkerson tavaly jött a draftról, Coples pedig idén. Ha Pouha éppen nem játszik, akkor Ellis is csak csökkenti az átlagéletkort, a kezdő LB sorból pedig csak Scott és Pace van 30 felett.
A DB sor szerintem rendeben van. Nyilván kell majd vissza Revis, meg az sem ártana, ha Landry kevesebb szerelést hibázna el.

Ami tényleg nagy gebasz a QB kérdésen túl az a két fal szerintem. A mi futóinkat egyáltalán nem tudják segíteni, az ellenfélnél meg még rózsaszirmokat is szórnak eléjük 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Höri engedd meg, hogy erre adjak egy likeot és legyen igazad. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen, tudom (és írtam is), hogy Holmes is és Revis is IR-re került, ezért gondoltam, hogy az esetleges reménykedés a sikeres szezonra nézve, innentől kezdve befejeződikflzoli
Beki ebben a legjobban illetékes,ő pedig nem sok optimizmust sugall (nem alaptalanul).
Joco
Ezer meg ezer sebből vérzünk, amelyre a szezon előtt gondolni sem mertem. Ugyan a preseasonból sok következtetést nem lehet, mert sok offense play nem került elő, de mind a mai napig nem tudom, hogy a Bills ellen a Buffalo D#-je aludt, vagy mi a csoda történhetett (mert már csak ez, ami lehetséges).

Az MNF keretein belül tökéletes képet kapunk, mit tud kezdeni az elit Texans D# J. J. Wattal és Cushinggal (stb.) az offensünkkel és, hogy fogja szétcincálni futott/passzolt yardokban az O#-juk a defensünket.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hétfőn jön a Texans meccs, a liga legjobb védelmével - lehet megoldják a dolgot és leölik Sanchezt X hétre 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sobri: maradjunk annyiban egyelőre, hogy imáid sztem a bye week után meghallgatásra kerülnek és végre lehull a lepel Tebow mit tud kezdeni egy ilyen gyenge offenseben. 😊
több mint 12 éve
Sobri, úgy tűnik imáid meghallgatásra találnak.
Delonso_
Igazából ezeket felülről intézik, és ami biztos, azért egy hívő nem imádkozik. 😊Sobri Jóska
erre csak azt tudom mondani szándékosan így írva: hüle 😉 😛 (gyengébbek kedvéért a lehü..zés nem rossz szándékú és indulatú megfogalmazása)dande
Tavaly nyáron is tudható volt (vissza is nézheted a megfelelő hsz.-t), hogy amikor kell, akkor majd jön Tebow. Jött is.
Ha a Jets-nek most kell, akkor most jön.Sobri Jóska
Nyilván ezt én nem is szándékoztam vitatni, meg tudom mit mondtál írtál (hej ki ne tudná 😀) hanem a megfogalmazásra írtam, amit írtam, mert jót mosolyogtam rajta, de mindegy nem lényeg neked ott is sikerül vitatkozási szándékot gondolni és (plussz hozzászólást generálni) ahol kivételesen tényleg nincs 😉dande
A válasz az nem vita.
Ha meg feljövök a fórumra, hogy írogassak, akkor írogatok, és ott opponálok ahol csak tudok.
Ahol nem tudok, ott likeolgatok. Ilyen egyszerű. 😊

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Delonso_
Igazából ezeket felülről intézik, és ami biztos, azért egy hívő nem imádkozik. 😊Sobri Jóska
erre csak azt tudom mondani szándékosan így írva: hüle 😉 😛 (gyengébbek kedvéért a lehü..zés nem rossz szándékú és indulatú megfogalmazása)dande
Tavaly nyáron is tudható volt (vissza is nézheted a megfelelő hsz.-t), hogy amikor kell, akkor majd jön Tebow. Jött is.
Ha a Jets-nek most kell, akkor most jön.Sobri Jóska
Nyilván ezt én nem is szándékoztam vitatni, meg tudom mit mondtál írtál (hej ki ne tudná 😀) hanem a megfogalmazásra írtam, amit írtam, mert jót mosolyogtam rajta, de mindegy nem lényeg neked ott is sikerül vitatkozási szándékot gondolni és (plussz hozzászólást generálni) ahol kivételesen tényleg nincs 😉
több mint 12 éve
Delonso_
Ha a Jets-nek most kell, akkor most jön.

több mint 12 éve
Delonso, a tavalyi Broncos és az idei Jets ég és föld, de ezt már Stez elég részletesen leírta. tomi-tomi
Leírta, de ettől még nincs így. Mondhatni téved.
Az egyik kupac szar sárgás, a másik zöldes, kb. ennyi a különbség.
De jött Tebow, és lett PO.
Ha most jön Tebow, és jön PO, mit mondasz?
Hogy alapvetően ez egy jó Jets volt, és nem Tebow kellett ide?
Szép, amikor a gombhoz keresitek a kabátot, az elmélethez próbáljátok igazítani a valóságot.
A Denver Tebow motiváló erejének és csodára való alkalmasságának köszönhette a PO-t. Ugyanolyan szar, tartás és remény nélküli csapat volt Ortonnal, mint most a Jets Sanchezzel.