New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Tényleg érdekes meccs volt. Először is a Texans-t ma nem éreztem annyira élesnek. Schaub enyhén szólva is mérsékelten játszott, de Johnsontól sem emlékszem még olyan dropra mint a tegnapi jó rég óta. A Jets viszont meglepően szívósan, kitartóan ment utánuk, és kis szerencsével még a meccs is meg lehetett volna. A Texans futó alakulatra nincs jobb szó, mint, hogy brutális. Tate nem is játszott, és így is 170 yardot pakoltak fel, miközben a Jets futás védekezése határozottan dícsérhető, és nem is csak a múlt hét fényében. Cromartie leradírozta Johnsont a pályáról, ami szintén dícsérendő.
Támadásban jóval több a gond. Sanchezről nekem a tavalyi Cutler jut eszembe. Nem lehet azt mondani egésztelműen, hogy gyatra, azt meg pláne nem, hogy jó, de nem mindenért ő a hibás. A tegnapi meccse is nagyon kettős volt, voltak remek megmozdulásai, az INT-ek sokkal inkább a pech, mint az ő számlájára írhatóak, de közben meg elereszt olyan ergya passzokat is, hogy az ember csak néz. És a sok blokkolt passzban sem csak az oline a hibás, ő se nagyon figyel erre.
Tebownak sok szerep nem jutott. Amikor fent volt, jókat csinált. Volt még pár szituáció amikor én inkább őt hoztam volna be, mint Sanchot. Volt pl. egy támadás amikor a RZ-n belül TT bejött, futott pár yardot kétszer is sikeresen, elvive a drive-ot a goal line közelébe, majd bejött Sanchopanza és passzolt onnan két sikertelent. Ott pl. nem értem, miért nem maradhatott és fejezhette be TT a drájvot.
(Egyébként Sancho vs TT kérdésben szerintem ami most van, az a legrosszabb. Sancho feje fölött ott lóg a damoklész kardja, ami nyilván stresszeli. TT meg kevés időt kap ahhoz képest, amennyit ebben a mostani rendszerben is kaphatna.
TT idekerülésével ez egy 2QB-s csapat lett, akárki akármit is állít, és nevez be a kezdőbe. Jobb lenne ezt "hivatalosítani" inkább. Legyen mindegyik kezdő, és kapjanak arányosabban szerepet. Többet rotálva őket, és mindegyikből azt használni amit jobban tud a másiknál. Ha kiderül, hogy működik, akkor haleluja, Ryan a zseni, ha meg nem, akkor el kell dönteni hogy észak vagy dél.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Néhány statisztika a tegnapi meccsről/általánosságban:Mark Sanchez's league-low 48.4% completion rate is nearly 6% worse than the next closest QB (Andrew Luck-- 54.2%)
For the 2nd straight week, Jets RB Bilal Powell had more snaps than Shonn Greene. Last night, Powell had 25. Greene had 24.
Jets patchwork WR corps: Schilens played 52 of possible 57 snaps. Kerley: 44 snaps. Newly acquired Jason Hill: 21. Antonio Cromartie had 3
Jets rookie LB DeMario Davis played a season-high 10 snaps vs Texans last night.
Terrific game by Antonio Cromartie, who played all 66 defensive snaps + 3 offensive snaps. Had INT. Held Andre Johnson to 1 catch for 15 yds
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Cro és TT WR-ként egyszerre? 😀5 WR-s felállás kellett volna nyomni és el is fogytunk volna elkapókból. 😀
több mint 12 éve
Érdekes egy meccs volt annyi szent. Titkon nagyon reménykedtem, hogy a Texans elbízza magát, Rex meg feltüzeli a srácokat, majdnem bejött 😕Csalóka egy kicsit Foster statja, mert a meccsen végig az volt az érzésem, hogy a def a futás ellen elég jól összeszedte magát, de egy, a saját endzone elöl indított 50 yardos rush felturbózta az összképet. Ezt leszámítva nekem nagyon bejött a védelem játéka! Cromartie remekül semlegesítette Johnsont, Bell sokszor nagyot mentett utolsó emberként, de a többiekre sem tudok sok rosszat mondani, persze leszámítva a gyér passrush-t.
Az offense már más tészta! Sancheznek volt egy-két szép hosszú passza, de közelre képtelen passzolni. Hihetetlen bosszantó volt látni, hogy Watt állandóan beleütött a dobásaiba. A két INT közül az egyik így született, a másik meg ha jól emlékszem Cumberland hibája volt.
Tebow megint nem kapott elég szerepet szerintem. Azt hiszem egy passzt bíztak rá, ami sima TD volt, de az "új" Hill elejtette. Ezen kívül volt néhány szép futása, köztük két 4 és inch 😊. Egyértelműen övé kellett volna legyen a meccs vége, akkor talán ...
A fal sem volt előttük botrányos, Watt-ot mások sem tudják tartani!
Egy dolog volt, amin nem tudok még most sem túllépni, hogy a return TD után a 3. negyedben 6 pontos hátrányban miért kellett onside kick??? Egy ráadás bünti miatt 40 yardról jöhetett a Houston! Azt hittem az agyam eldobom!
Mangold sérülésénél kicsit beijedtem, remélem nincs semmi komoly, mondjuk visszatért a meccsbe.
Azt lefelejtettem, hogy a meccs elején Cro elkapónak állt fel egyszer, Sancho meg is célozta, megvolt az elkapás, de néhány centit kilépett sajna. Egy jó 40 yardos play biztos lett volna 😕. Ja meg volt, hogy Cro és Tebow egyszerre voltak fent wr-ként 😀
több mint 12 éve
burzum
154
Aki látta a meccset: milyen volt a mexikói? A statjait látom, az alapján gyengének tűnik; ugyanakkor az int-ökben volt peche az összefoglalók alapján, úgyhogy árnyalt a kép.Tebow mikor lesz kezdő?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem az összefoglalót ez alapján ugyan sokat nem tudok levonni, de az offense látszólag Kerleyn kívül sokat nem mutatott.Greene 26 yardot futott, Tebow a 2. legtöbb yardot futotta. Ideje lenne megtalálnunk már vmi állatot erre a posztra és nem ezzel a gyenge brigáddal szerencsétlenkedni.
De mikor megláttam h Foster egymaga 152 yardot felrámolt a statjaihoz majdnem lefordultam a székről.
Sanchezt 4x sackelték, míg a defensünk egyet sem tudott felmutatni.
Watt pedig egy állat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ebben több volt!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amúgy azon gondolkoztam, hogy Demario Davist az edzések alapján Ryan nagyon dicsérte, hogy mekkora vezér lehet a védelemben és eddig nem nagyon láttam a pályán. Összesen eddig 3 tackleje van, csak nem értem, hogy ennyire gyenge, vagy olyan packageket használunk a védelemben, amelyben nem jut szerep neki Harris és Scott mellett? :/Bár, mivel a futás elleni védekezésünk ennyire gyenge lehetne próbálkozni vele.
több mint 12 éve
újabb 0-zás a láthatáron, ráadásul főműsoridőben :/
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Félek ebből nagyon csúnya vereség lesz ismét :S
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
TE Dustin Keller, WR Stephen Hill, FB John Conner and DL Sione Pouha are all listed as doubtful for MNF vs Texans.So, it appears Jets WRs/TEs for Mark Sanchez vs Texans will be Jeremy Kerley, Chaz Schilens, Clyde Gates, Jason Hill + Jeff Cumberland #nyj
Kérem a Texans játékosait könyörüljenek rajtunk.
több mint 12 éve
NEW YORK JETSHátha valami csoda történik! Go Jets!
Out: CB Darrelle Revis (knee).
Did not practice: RB John Conner (hamstring), WR Stephen Hill (hamstring), TE Dustin Keller (hamstring), S LaRon Landry (heel), RB Joe McKnight (illness), DT Sione Po'uha (back).
Hill nem fog játszani, ahogy Keller sem valószínű.
Így 3 egészséges WR van a rosteren: Schilens, Kerley és Jason Hill. Mit ne mondjak atomdurva WR sor.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NEW YORK JETS Out: CB Darrelle Revis (knee).
Did not practice: RB John Conner (hamstring), WR Stephen Hill (hamstring), TE Dustin Keller (hamstring), S LaRon Landry (heel), RB Joe McKnight (illness), DT Sione Po'uha (back).
Hill nem fog játszani, ahogy Keller sem valószínű.
Így 3 egészséges WR van a rosteren: Schilens, Kerley és Jason Hill. Mit ne mondjak atomdurva WR sor.
több mint 12 éve
sry, új üzenetek eggyel korábbi oldalra vitt, és nem láttam, h itt folytatódik, így a képet se. sorry.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
mintha már ezt valahol láttam volna
😊Black_Adder
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Akkor az SB-n se játszhat.(Sanchez change - Tebow - PO - SB) :p
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Holmes felépülése várhatóan 6 hónapot vehet igénybe.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ebben van vmi. 😀Sanchezt épp most kérdezték, hogy mennyire aggódik, hogy második számú kjúbé lesz, válasz: Nem aggódik, naná.BekiHát, ha Eva Longoriát szúrnám meccsek után otthon, én sem aggódnék 😀 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sanchezt épp most kérdezték, hogy mennyire aggódik, hogy második számú kjúbé lesz, válasz: Nem aggódik, naná.BekiHát, ha Eva Longoriát szúrnám meccsek után otthon, én sem aggódnék 😀 😀
Btw, látom White visszatért PS-re, na, majd őt tessék használni sokat, és jó lesz (nekem) 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tannebaum is lenyilatkozta, hogy nincs Johnsontól semmilyen nyomás, hogy Tebow többet játszhasson.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Sanchezt épp most kérdezték, hogy mennyire aggódik, hogy második számú kjúbé lesz, válasz: Nem aggódik, naná.BekiKolb 2.0 = "Mit aggódjak deal már így is in da haus"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sanchezt épp most kérdezték, hogy mennyire aggódik, hogy második számú kjúbé lesz, válasz: Nem aggódik, naná.
több mint 12 éve
Én alapvetően, magát a Tebow idehozatalt sem értem most már.Sanchez végülis egy fiatal QB, akivel kétszer is konfdöntőt játszott a csapat és akinek francise szerződése van, ráadásul több évre. Játszik ahogy játszik, normális esetben mögéje maximum egy viszonylag erős cserét lett volna értelme hozni, arra az esetre, ha történik vele valami.
De pont Tebow-t hozták ide. És mindemellé még le is nyomtak valami homályos dumát arról, hogy jön valami eddig nem volt, teljesen új támadási stratégia, playbook, mittudoménmi.
Annak idején Phillyben, Vick-et hasonló módon vitték oda, de ott csináltak is egy olyan playbookot, amelyikben fokozatosan egyre több szerepet kapott, az első pillanatban lehetett látni, hogy mi a cél az egésszel. De a Jetsnél ebből semmi nem látszik. Sanchez kezd, Tebow meg puntot blokkol, és egyszer-egyszer fut egyet. Értelmetlen az egész, nem látszik, hogy mi is az igazi cél Tebow-val. Az viszont kezdettől világos volt, hogy ha nem megy minden tökéletesen, akkor jókorát lehet bukni rajta. Garantálható volt, hogy Sanchezt stresszelni fogja a helyzet, és bármi gond lesz az eredményességgel, vagy vele, akkor pár meccs múlva jönni fog a Tebowzás. Ezen meg mindenki, edző, csapat, Sanchez és Tebow is csak veszíthet.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)