New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
erre csak azt tudom mondani szándékosan így írva: hüle 😉 😛 (gyengébbek kedvéért a lehü..zés nem rossz szándékú és indulatú megfogalmazása)Sobri, úgy tűnik imáid meghallgatásra találnak.Igazából ezeket felülről intézik, és ami biztos, azért egy hívő nem imádkozik. 😊Sobri Jóska
Delonso_
több mint 12 éve
Sobri, úgy tűnik imáid meghallgatásra találnak.Igazából ezeket felülről intézik, és ami biztos, azért egy hívő nem imádkozik. 😊
Delonso_
több mint 12 éve
Igen, tudom (és írtam is), hogy Holmes is és Revis is IR-re került, ezért gondoltam, hogy az esetleges reménykedés a sikeres szezonra nézve, innentől kezdve befejeződikflzoliBeki ebben a legjobban illetékes,ő pedig nem sok optimizmust sugall (nem alaptalanul).
több mint 12 éve
Igen, tudom (és írtam is), hogy Holmes is és Revis is IR-re került, ezért gondoltam, hogy az esetleges reménykedés a sikeres szezonra nézve, innentől kezdve befejeződika CB-k szerintem jók (mármint Revis és Cromartie, bár nem láttam őket mostanában)Revis-t nem is fogod 2013. augusztusáig a pályán látni az fix,nézz szét jobb oldalt a rövid híreknél vagy olvass lefele/felfele kicsit.
flzoli
Joco
több mint 12 éve
a CB-k szerintem jók (mármint Revis és Cromartie, bár nem láttam őket mostanában)Revis-t nem is fogod 2013. augusztusáig a pályán látni az fix,nézz szét jobb oldalt a rövid híreknél vagy olvass lefele/felfele kicsit.
flzoli
több mint 12 éve
Sziasztok! Igazából megvalva nem vagyok nagy ismerője a Jetsnek, de aki a Pats ellensége, az a barátom 😀 Revis és Holmes nélkül irány a rebuild, az egyértelmű. Szerintetek kiben van most annyi a csapatban, hogy ebben a rebuildben vezéregyéniség legyen? Sanchez kuka, WR sor kuka, RB kuka, Front 7 öreg, a CB-k szerintem jók (mármint Revis és Cromartie, bár nem láttam őket mostanában)
Egyáltalán ilyen giga szerződések, Revis és Sanchez mellett mi esély van itt bármit is csinálni?
Mit gondoltok?
több mint 12 éve
Senki nem vitatja azt, hogy Sanchezzel minden próbálkozás ami az utóbbi időben történt elhibázott volt. Itt a fórumon is mekkora meglepetés volt pl a szerződése.Sajnos azzal nem értek egyet hogy az a Broncos erősebb volt mint ez a Jets. Sőt. 1/1-nek kiállított/ beállított csapat volt, JMD által totál szétverve.
több mint 12 éve
egy ilyen lenullázás után te nem csapkodnád a pánik gombot? (Pats topikban ennél kevesebbért is kollektív harakiri van) Ennél a Sancheznél szarabb már nem lehet, ott tart a Jets, hogy nincs mit veszteniük.Amadeus91Nos, a Pats topikban már egy kapott TD után a vonat elé vetjük magunkat. A nagy különbség, hogy én csak egy magam rajzolta pánikgombot nyomkodhatok, Ryan-éké ellenben nagyon is valóságos.
Még egyszer, Sanchez ide a franchise megváltójaként érkezett (szerintem alkalmatlan rá, de ez nem számít), amely szerepet az első két évben - látszólag! - elég jól eljátszotta. A tavalyi évben kiesett a siker valódi záloga (a futójáték), a védelem is visszaesett, s Sanchez-ről egyértelmű lett, hogy semmit nem fejlődött, nem lépett a következő szintre, munkamorálját, hozzáállását, vezetői szerepét megkérdőjelezték.
A vezetőség két lépést tett, amelyek külön-külön kezelhették volna a helyzetet, de együtt kioltják egymást, plusz zavart hoznak a rendszerbe.
Egyrészt idehoztak egy potenciális kezdő, PO-ba jutó QB-t. Ez teremthet valódi versenyhelyzetet, felrázhatja Sanchez-t, megmutathatja az egész csapatnak, hogy vannak tökei.
Másrészt 2013-ig garantálttá tették a magas fizetését. Ez megnyugtathatja a bizonytalan, magában is kételkedő franchise QB-mat, láthatja, hogy bízik benne a csapat vezetése, kapott két évet, hogy szintet lépjen.
Ebből lett ez a katyvasz, Sanchez rosszabb, mint valaha, de nyugodtan beleszarhat, előre ki van fizetve két évre.
Delonso, a tavalyi Broncos és az idei Jets ég és föld, de ezt már Stez elég részletesen leírta. A Steelers meccs szerintem nem arra jó példa, hogy ne tömd tele a boxot, hanem arra, hogy az edzői arroganciának is van határa. LeBeau nem melléfogott, hanem szemtelen volt, 11 emberrel nem állunk be futás ellen. S egy szót nem ejtettem BigBen-ék impotenciájáról.
Tudom, hogy kedveled Tebow-t, nem arról szeretnék beszélni, hogy TT mire alkalmas és mire nem. Azt tartom fontosnak, hogy a Jets vezetése elkövetett egy hibát (feltrade Sanchez-ért), majd ezt újabbal kezelte (szerződéshosszabbítás ÉS TT idehozatala).
Most pedig arra készülnek közös erővel, hogy elkövessék a harmadikat. Sanchez-nek a cserével nagyjából harangoztak, ezzel elég jelentős dead cap-et is felírhatnak. Tételezzük fel, hogy Tebow-val is betlizik a Jets négy-öt meccsen keresztül (erre jó esély van), akkor Rex áll be QB-nak? A tulajdonos megszólalása semmi pluszt nem jelent a szándék és a pánik erején, nagyságán kívül, mivel az első két döntésben is vastagon benne kellett lennie.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nem az ő hibája volt, inkább a Steelers O-é. De ezt most nem fejteném ki, mégiscsak a Jets topik. 😊Lebeaut az egyik legnagyobb gurunak tartom akit valaha láttam, mélységesen tisztelem. Kevés ilyen melléfogására emlékszem.Delonso_Ja, nagyjából ennyi volt. Beálltunk futás ellen, Timinek meg bejött 3 hosszú passza, és azzal nyertek.Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_A pánik gomb már elfeketedett annyit csapdossák. Nemrég a tulaj megszólalt az ügyben, nem elég?
Nos, tele lehet tömni Tebow ellen a boxot, a Steelers is ezt tette, de jól jártak. Nem akarok homér lenni, de ennyire egysíkú játék már nem létezik az NFL-ben. Telenyomják a boxot, itt az úriember erős de pontatlan karja pedig dobálja a 30-60 yardos labdákat, amihez elég hogy el tudjon szakadni a WR és tudjon futni. Ez az ő játéka. Így lett egy 1/1-nek tartott Denver (ha nem hiszed olvass utána) PO csapat. Persze nyilván nem az ő sikere csak, de azért csak van benne része.Delonso_
Zseniális playcalling volt denveri részről.Jan
több mint 12 éve
Lebeaut az egyik legnagyobb gurunak tartom akit valaha láttam, mélységesen tisztelem. Kevés ilyen melléfogására emlékszem.Ja, nagyjából ennyi volt. Beálltunk futás ellen, Timinek meg bejött 3 hosszú passza, és azzal nyertek.Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_A pánik gomb már elfeketedett annyit csapdossák. Nemrég a tulaj megszólalt az ügyben, nem elég?
Nos, tele lehet tömni Tebow ellen a boxot, a Steelers is ezt tette, de jól jártak. Nem akarok homér lenni, de ennyire egysíkú játék már nem létezik az NFL-ben. Telenyomják a boxot, itt az úriember erős de pontatlan karja pedig dobálja a 30-60 yardos labdákat, amihez elég hogy el tudjon szakadni a WR és tudjon futni. Ez az ő játéka. Így lett egy 1/1-nek tartott Denver (ha nem hiszed olvass utána) PO csapat. Persze nyilván nem az ő sikere csak, de azért csak van benne része.Delonso_
Zseniális playcalling volt denveri részről.Jan
több mint 12 éve
Ja, nagyjából ennyi volt. Beálltunk futás ellen, Timinek meg bejött 3 hosszú passza, és azzal nyertek.Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_A pánik gomb már elfeketedett annyit csapdossák. Nemrég a tulaj megszólalt az ügyben, nem elég?
Zseniális playcalling volt denveri részről.
több mint 12 éve
Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_A pánik gomb már elfeketedett annyit csapdossák. Nemrég a tulaj megszólalt az ügyben, nem elég?
Nos, tele lehet tömni Tebow ellen a boxot, a Steelers is ezt tette, de jól jártak. Nem akarok homér lenni, de ennyire egysíkú játék már nem létezik az NFL-ben. Telenyomják a boxot, itt az úriember erős de pontatlan karja pedig dobálja a 30-60 yardos labdákat, amihez elég hogy el tudjon szakadni a WR és tudjon futni. Ez az ő játéka. Így lett egy 1/1-nek tartott Denver (ha nem hiszed olvass utána) PO csapat. Persze nyilván nem az ő sikere csak, de azért csak van benne része.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nah közben meg is találtam, amit kerestem, tehát Sanchez 2012 és 2013-ban guaranteed money-t kap, míg 2014-2016 között non-guaranteed-et, tehát 2013-ban ha gyengén tolja egyszerűen release, de ki vár addig? :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pontosan nem tudom Sanchez szerződése hogyan néz ki, hogy mikortól lehetne megszabadulni tőle, mindjárt rákérdezek gsn-nél, de amíg olcsón nem lehet elpasszolni, addig itt nem lesz QB draft, de egy ennyi sebből vérző csapatnak nem is tenne jót bár a vihar tudja mi kellene már...Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_Ha nincsenek (megfelelő szintű) elkapói egy TT dobóképességű (pontosságú) QB-nak, akkor mitől működne a futás? Ki tartana attól, hogy ha teletömi a boxot, akkor szétkapják a Sec-jét?
El lett ez cseszve évekkel korábban a drafton, idén a szerződéshosszabbítással és TT idehozásával csak tetézték (a kettő együtt volt hiba), Sanchez lecserélése tenné fel a koronát. Nagyjából azt jelentené, hogy csapkodják a pánik gombot.tomi-tomi
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
egy ilyen lenullázás után te nem csapkodnád a pánik gombot? (Pats topikban ennél kevesebbért is kollektív harakiri van) Ennél a Sancheznél szarabb már nem lehet, ott tart a Jets, hogy nincs mit veszteniük.Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_Ha nincsenek (megfelelő szintű) elkapói egy TT dobóképességű (pontosságú) QB-nak, akkor mitől működne a futás? Ki tartana attól, hogy ha teletömi a boxot, akkor szétkapják a Sec-jét?
El lett ez cseszve évekkel korábban a drafton, idén a szerződéshosszabbítással és TT idehozásával csak tetézték (a kettő együtt volt hiba), Sanchez lecserélése tenné fel a koronát. Nagyjából azt jelentené, hogy csapkodják a pánik gombot.tomi-tomi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.Delonso_Ha nincsenek (megfelelő szintű) elkapói egy TT dobóképességű (pontosságú) QB-nak, akkor mitől működne a futás? Ki tartana attól, hogy ha teletömi a boxot, akkor szétkapják a Sec-jét?
El lett ez cseszve évekkel korábban a drafton, idén a szerződéshosszabbítással és TT idehozásával csak tetézték (a kettő együtt volt hiba), Sanchez lecserélése tenné fel a koronát. Nagyjából azt jelentené, hogy csapkodják a pánik gombot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ezen a csapaton Tebow nem rontana, lenne futás is, elkapók meg nincsenek, nem lenne miért hibáztatni. Szerintem csak jót tenne a csapatnak és ha nem kezdeti a dagi ezúttal sem Timet, igen nagy nyomás lesz rajta, sajtó, közönség és már a tulaj is megjegyezte.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jogos, ezzel csak próbáltam érzékeltetni, hogy csak mondja a baromságait folyamatosan és nem hagy fel az elveivel, ami ha azt nézzük nem rossz, mert a drafton majd csak jó helyen leszünk és talán Sanchez is kikerül végre a kezdőből, de a lényeg, hogy Tebow sztem bye weekig nem fog kezdő lenni.jó hát amit Ryan mond azt nem kell komolyan venni, ki is lehet röhögni. Ő volt anno a Hardknocksban aki elkezdte a dumáját, hogy nem is baj, hogy Revis nincs meg tulajdonképpen nem is kell ő... Amadeus91Tebow kezd? Most elképzelem, ahogy Stez ül az ágy szélén, egyik kezével fogja a fejét, másik kezében a zaci bilétája, ami azért kellett, hogy Sobrit ki tudja fizetni. 😀No, ott azért még nem tartunk. Pont 10 perce ért véget Ryan sajtótájékoztatója, ahol megkérdezték tőle, hogy Revis és Holmes kiesése után változott-e a megítélése a szezon előtti csapattal szembeni elvárásairól? 😀
Csempiönsip.Amadeus91
A választ gondolom mindenki tudja. 😀 (Nem)Beki
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
jó hát amit Ryan mond azt nem kell komolyan venni, ki is lehet röhögni. Ő volt anno a Hardknocksban aki elkezdte a dumáját, hogy nem is baj, hogy Revis nincs meg tulajdonképpen nem is kell ő...Tebow kezd? Most elképzelem, ahogy Stez ül az ágy szélén, egyik kezével fogja a fejét, másik kezében a zaci bilétája, ami azért kellett, hogy Sobrit ki tudja fizetni. 😀No, ott azért még nem tartunk. Pont 10 perce ért véget Ryan sajtótájékoztatója, ahol megkérdezték tőle, hogy Revis és Holmes kiesése után változott-e a megítélése a szezon előtti csapattal szembeni elvárásairól? 😀
Csempiönsip.Amadeus91
A választ gondolom mindenki tudja. 😀 (Nem)Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow kezd? Most elképzelem, ahogy Stez ül az ágy szélén, egyik kezével fogja a fejét, másik kezében a zaci bilétája, ami azért kellett, hogy Sobrit ki tudja fizetni. 😀No, ott azért még nem tartunk. Pont 10 perce ért véget Ryan sajtótájékoztatója, ahol megkérdezték tőle, hogy Revis és Holmes kiesése után változott-e a megítélése a szezon előtti csapattal szembeni elvárásairól? 😀
Csempiönsip.Amadeus91
A választ gondolom mindenki tudja. 😀 (Nem)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Tebow kezd? Most elképzelem, ahogy Stez ül az ágy szélén, egyik kezével fogja a fejét, másik kezében a zaci bilétája, ami azért kellett, hogy Sobrit ki tudja fizetni. 😀Csempiönsip.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
További kellemes hírek:Hill és Keller ma sem fog edzeni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Revist túlértékeltnek, hmm...😀Köszi a rövid tájékoztatót. 😊
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamScheftera tavalyi Jax-Jets előtt ő volt az aki túlértékeltnek hívta Revist 😀
Check that: Jets signing WR Jason Hill.
Tehát ez előrevetíti, hogy Holmes kiesett a szezonra.
Nah valaki elárulna erről a paliról vmit? Mit tud stb.? :/Beki
a legjobb elkapó volt a Jaxben (nagy szó) de év közben kivágták, a Broncos 53-ba meg nem tudott bekerülni. Bővebben majd iktriad.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNJets will place Santonio Holmes on season ending injured reserve with lisfranc injury to left foot.