New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha Revis lenne, simán magunkat tartanám esélyesnek a Colts ellen, de így azért meleg lesz. Ha viszont Donald Brown is 100 yard fölé jut ellenünk, akkor már tényleg nincs miről beszélni 😊. A Pats ellen csak a csoda segíthet, a Dolphins elleni meccsig meg ha Woody Johnson kibulizza, hogy Tebow legyen a kezdő, akkor nyerünk, ha nem akkor ...QB kérdéssel tényleg nem érdemes foglalkozni, abból kell főzni, ami van! Úgy olvastam, hogy ez a Jarvis Jones pass rush terén elég jó, de igen korai azért még a drafttal foglalkozni egy ilyen gyenge AFC-ben!Egyelőre még nem. Jelenleg 2-3-al állunk. Jön a bye week-ig a Colts, Pats és a Miami.
leeon83
Colts amolyan kiegyenlített erők viadala lesz, Pats sztem sima L. Nos a Miami ellen a Phins adott O# formája döntő lesz, de Bush-t nem fogjuk tudni megállítani 100 futott yard alatt.
Nem is mernék tippelni milyen mérleggel fogunk állni a bye week előtt, mert a Pats sima L sztem, de a Colts és Phins ellen bármi lehet.Beki
több mint 12 éve
"After the 666th MNF, Mark Sanchez has 6 TDs, 6 INTs, is averaging 6.6 yards per attempt, has a QB rating of 66.6, and wears No. 6? Oh, Lord."jjncaaÓmen. Meg vagyon írva, hogy ahol Istenfia megjelenik, ott az Antikrisztus is reinkarnálódik. Most legalább kiderült, hogy kinek a testébe bújt bele. 😉
Meg kell hagyni, van stílusa. Választhatott volna egy puntert vagy vízhordót is, de nem, a fickó ezúttal face-to-face játssza a pókert. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
QB kérdéssel tényleg nem érdemes foglalkozni, abból kell főzni, ami van! Úgy olvastam, hogy ez a Jarvis Jones pass rush terén elég jó, de igen korai azért még a drafttal foglalkozni egy ilyen gyenge AFC-ben!Egyelőre még nem. Jelenleg 2-3-al állunk. Jön a bye week-ig a Colts, Pats és a Miami.
leeon83
Colts amolyan kiegyenlített erők viadala lesz, Pats sztem sima L. Nos a Miami ellen a Phins adott O# formája döntő lesz, de Bush-t nem fogjuk tudni megállítani 100 futott yard alatt.
Nem is mernék tippelni milyen mérleggel fogunk állni a bye week előtt, mert a Pats sima L sztem, de a Colts és Phins ellen bármi lehet.
több mint 12 éve
QB kérdéssel tényleg nem érdemes foglalkozni, abból kell főzni, ami van! Úgy olvastam, hogy ez a Jarvis Jones pass rush terén elég jó, de igen korai azért még a drafttal foglalkozni egy ilyen gyenge AFC-ben!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
QB-kal beragadtunk még a köv. szezonra, addig tuti, hogy Sanchez marad.Egy QB mindig jól jön 😉 😛dandeA Walterfootball mock draftjában 1/4-re választanánk Jarvis Jonest. 😊BekiEnnél később fogunk draftolni az tuti! Amúgy meg inkább az O falt erősíteném, bár nem ismerem az egyetemistákat és nem tudom, hogy lesz-e valaki értelmes?!leeon83
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
AZ OL-hez draft cetlit használni max később körökben kell majd.A Walterfootball mock draftjában 1/4-re választanánk Jarvis Jonest. 😊BekiEnnél később fogunk draftolni az tuti! Amúgy meg inkább az O falt erősíteném, bár nem ismerem az egyetemistákat és nem tudom, hogy lesz-e valaki értelmes?!leeon83
Elnézve a csapat cap helyzetét és h mennyi játékosnak jár le a szerződése, sztem első lépés lesz majd Jason Smith kitevése, ezzel 12Met szabadítanánk fel.
Aztán pass rush nincs, a WR állomány romokban (bár nem tudom FA-n lesznek-e minőségi játékosok), RB sor röhej, S depthet is mélyíteni kellene.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A jóistenke áldjon meg, felejtsd már el ezeket a buzi, semmitmondó engedett/szerzett yard-okat!😀Nyugi Tebow segítségével már megáldott. 😀
Ha passzvédekezés, akkor ezerszer inkább ez: www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/6/DPR/
peterk2005 is megnyugodhat, tök jól látja a Colts helyzetét, szó nincs csodáról: 27. a Colts passzvédekezése. 😀
Futásnál jobban járunk, ha a yards/carry vagy yards/attempt mutatót nézzük. Tényleg pocsékul futtok, 30. hely?!
A 26. (Colts) és a 29. (Jets, hát Ryan is érdekesen valósítja meg a ground£ filozófiát!😀 ) futás elleni védelem fog szerepelni.tomi-tomi
Mindenképpen izgalmas meccs lesz, sok múlik azon, hogy Keller és Hill játszhat-e és végre Greene megembereli-e magát, de ezt inkább hagynám is...
több mint 12 éve
Egy QB mindig jól jön 😉 😛A Walterfootball mock draftjában 1/4-re választanánk Jarvis Jonest. 😊BekiEnnél később fogunk draftolni az tuti! Amúgy meg inkább az O falt erősíteném, bár nem ismerem az egyetemistákat és nem tudom, hogy lesz-e valaki értelmes?!leeon83
több mint 12 éve
"After the 666th MNF, Mark Sanchez has 6 TDs, 6 INTs, is averaging 6.6 yards per attempt, has a QB rating of 66.6, and wears No. 6? Oh, Lord."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Walterfootball mock draftjában 1/4-re választanánk Jarvis Jonest. 😊BekiEnnél később fogunk draftolni az tuti! Amúgy meg inkább az O falat erősíteném, bár nem ismerem az egyetemistákat és nem tudom, hogy lesz-e valaki értelmes?!
több mint 12 éve
A jóistenke áldjon meg, felejtsd már el ezeket a buzi, semmitmondó engedett/szerzett yard-okat!😀www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=2&defensiveStatisticCategory=TEAM_PASSING&conference=ALL&role=OPP&season=2012&seasonType=REG&d-447263-s=PASSING_NET_YARDS_GAME_AVG&d-447263-o=1&d-447263-n=1A pass D#-tek 15., míg a rush D# 25, de futás nálunk nincs. 😊BekiNa, ezen beköhögtem. Hogy a *csába? 😀
Egyetlen hadrafogható CB-n van, a többi mind sérült. 4. meg 5. CB-kell álltunk ki Rogersék ellen is, és az LB sorunk fele is lábadozgat még. Szóval vagy a statisztika nem jó, vagy csoda történik Indianapolisban. 😀
Amúgy meg mindegy. Ahogy Stez írta, egyik héten bírjuk verni a Packerst, a másik héten meg szopunk attól a Jagstől, akiknél szegény Gabbertnek kb. egy értelmes passza volt az egész meccsen, az is 30 mp-el a vége előtt. És lett belőle egy 80 yardos TD. 😛peterk2005
😊Beki
Ha passzvédekezés, akkor ezerszer inkább ez: www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/6/DPR/
peterk2005 is megnyugodhat, tök jól látja a Colts helyzetét, szó nincs csodáról: 27. a Colts passzvédekezése. 😀
Futásnál jobban járunk, ha a yards/carry vagy yards/attempt mutatót nézzük. Tényleg pocsékul futtok, 30. hely?!
A 26. (Colts) és a 29. (Jets, hát Ryan is érdekesen valósítja meg a ground£ filozófiát!😀 ) futás elleni védelem fog szerepelni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Walterfootball mock draftjában 1/4-re választanánk Jarvis Jonest. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Backup LB Josh Mauga has a torn pectoral muscle and is done for the year: source. Played in some sub packages.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A pass D#-tek 15., míg a rush D# 25, de futás nálunk nincs. 😊BekiNa, ezen beköhögtem. Hogy a *csába? 😀
Egyetlen hadrafogható CB-n van, a többi mind sérült. 4. meg 5. CB-kell álltunk ki Rogersék ellen is, és az LB sorunk fele is lábadozgat még. Szóval vagy a statisztika nem jó, vagy csoda történik Indianapolisban. 😀
Amúgy meg mindegy. Ahogy Stez írta, egyik héten bírjuk verni a Packerst, a másik héten meg szopunk attól a Jagstől, akiknél szegény Gabbertnek kb. egy értelmes passza volt az egész meccsen, az is 30 mp-el a vége előtt. És lett belőle egy 80 yardos TD. 😛peterk2005
😊
több mint 12 éve
A pass D#-tek 15., míg a rush D# 25, de futás nálunk nincs. 😊BekiNa, ezen beköhögtem. Hogy a *csába? 😀
Amúgy meg mindegy. Ahogy Stez írta, egyik héten bírjuk verni a Packerst, a másik héten meg szopunk attól a Jagstől, akiknél szegény Gabbertnek kb. egy értelmes passza volt az egész meccsen, az is 30 mp-el a vége előtt. És lett belőle egy 80 yardos TD. 😛
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vasárnap 7-től kiderül. 😀Tökre mindegy, a Jaxtől is kinyaltunk, amikor nem vártuk volna. Ezek után már semmi sem biztos, hiába vertük a Packerst, az nem jelenti, hogy minden héten elcsapunk bárkit.StezÁhh, remélem Keller még nem játszhat most vasárnap. 😛Nah Sancho+a kedvenc célpontja sem hiszem h gondot jelentene számotokra. A pass D#-tek 15., míg a rush D# 25, de futás nálunk nincs. 😊Beki
A Colts ellen még szopni kell, utána felőlem jöhet Tibó.Stez
több mint 12 éve
Tökre mindegy, a Jaxtől is kinyaltunk, amikor nem vártuk volna. Ezek után már semmi sem biztos, hiába vertük a Packerst, az nem jelenti, hogy minden héten elcsapunk bárkit.Áhh, remélem Keller még nem játszhat most vasárnap. 😛Nah Sancho+a kedvenc célpontja sem hiszem h gondot jelentene számotokra. A pass D#-tek 15., míg a rush D# 25, de futás nálunk nincs. 😊Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Áhh, remélem Keller még nem játszhat most vasárnap. 😛Nah Sancho+a kedvenc célpontja sem hiszem h gondot jelentene számotokra. A pass D#-tek 15., míg a rush D# 25, de futás nálunk nincs. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Semmi alapja azóta Jets beatwriterek írták azóta, hogy nem érdeklődünk TO iránt.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
www.nfl.com/news/story/0ap1000000078835/article/rex-ryan-never-say-never-on-terrell-owens-to-jets?module=HP11_headline_stackpff, Sanchezen egy T.O. kaliberű elkapó sem tud segíteni. Kuka az egész ember és lassan Ryan is mehet utána. Simán csak "holyshitezéssel" nem lehet vigéckedni az nfl-ben.
Owens kolléga lehet betér hozzánk, főleg ha Hill sokáig lesz sérült. 😀Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Áhh, remélem Keller még nem játszhat most vasárnap. 😛A Colts ellen még szopni kell, utána felőlem jöhet Tibó.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tebow ezt megnyerte volna, de nem kapta meg a célterülettől pár yardra sem, meg a végén semRyan 1 órája erősítette meg, hogy nem kérdéses, hogy Száncsó a kezdő.
Sajna Száncsó annyira nem volt kiábrándítóan gyenge, úgyhogy valszeg marad kezdő (mondjuk nekünk ez sem biztos, hogy baj 😊)Wyatt
Ellis 2 hétre kiesett, Mangold MRI ma.
Keller elvileg már játszhat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Tebow ezt megnyerte volna, de nem kapta meg a célterülettől pár yardra sem, meg a végén semSajna Száncsó annyira nem volt kiábrándítóan gyenge, úgyhogy valszeg marad kezdő (mondjuk nekünk ez sem biztos, hogy baj 😊)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Owens kolléga lehet betér hozzánk, főleg ha Hill sokáig lesz sérült. 😀
több mint 12 éve
Tényleg érdekes meccs volt. Először is a Texans-t ma nem éreztem annyira élesnek. Schaub enyhén szólva is mérsékelten játszott, de Johnsontól sem emlékszem még olyan dropra mint a tegnapi jó rég óta. A Jets viszont meglepően szívósan, kitartóan ment utánuk, és kis szerencsével még a meccs is meg lehetett volna. A Texans futó alakulatra nincs jobb szó, mint, hogy brutális. Tate nem is játszott, és így is 170 yardot pakoltak fel, miközben a Jets futás védekezése határozottan dícsérhető, és nem is csak a múlt hét fényében. Cromartie leradírozta Johnsont a pályáról, ami szintén dícsérendő.
Támadásban jóval több a gond. Sanchezről nekem a tavalyi Cutler jut eszembe. Nem lehet azt mondani egésztelműen, hogy gyatra, azt meg pláne nem, hogy jó, de nem mindenért ő a hibás. A tegnapi meccse is nagyon kettős volt, voltak remek megmozdulásai, az INT-ek sokkal inkább a pech, mint az ő számlájára írhatóak, de közben meg elereszt olyan ergya passzokat is, hogy az ember csak néz. És a sok blokkolt passzban sem csak az oline a hibás, ő se nagyon figyel erre.
Tebownak sok szerep nem jutott. Amikor fent volt, jókat csinált. Volt még pár szituáció amikor én inkább őt hoztam volna be, mint Sanchot. Volt pl. egy támadás amikor a RZ-n belül TT bejött, futott pár yardot kétszer is sikeresen, elvive a drive-ot a goal line közelébe, majd bejött Sanchopanza és passzolt onnan két sikertelent. Ott pl. nem értem, miért nem maradhatott és fejezhette be TT a drájvot.
(Egyébként Sancho vs TT kérdésben szerintem ami most van, az a legrosszabb. Sancho feje fölött ott lóg a damoklész kardja, ami nyilván stresszeli. TT meg kevés időt kap ahhoz képest, amennyit ebben a mostani rendszerben is kaphatna.
TT idekerülésével ez egy 2QB-s csapat lett, akárki akármit is állít, és nevez be a kezdőbe. Jobb lenne ezt "hivatalosítani" inkább. Legyen mindegyik kezdő, és kapjanak arányosabban szerepet. Többet rotálva őket, és mindegyikből azt használni amit jobban tud a másiknál. Ha kiderül, hogy működik, akkor haleluja, Ryan a zseni, ha meg nem, akkor el kell dönteni hogy észak vagy dél.)