New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Íme az eddigi cutoltak listája:blog.newyorkjets.com/2012/08/31/fifteen-cuts-announced-7-more-moves-to-go/
Jelenleg 60 fős a roster, 7 fő még retteghet. Úgy gondolom, hogy a QB team tagjai és a WR-ek biztonságban lehetnek. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem akartok megszabadítani minket Kolbitól?Kolbi minek nekünk? 😊
silent7939
McElroy lassan standard kezdő lesz, ha így folytatja. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 546
RG cutolva. 😕
több mint 12 éve
Nem akartok megszabadítani minket Kolbitól?Minek nekik még egy Sancho?
silent7939
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Nem akartok megszabadítani minket Kolbitól?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Talán az OL most már okés lesz, de ne adj' Isten, hogy valaki megsérüljön, mert helyettesek aztán alig vannak, főleg Mangoldnak.Akit Barry Richardson kiszorít a csapatból, azonnal vonuljon vissza! Howard mindenesetre nagyon biztatóan mozgott kezdőként. Azért bónusznak mókás, hogy a stábnak mennyi időbe telt, mire rájöttek, hogy Hunter kezdőként a teljes támadósorukat vágja taccsra.DoMOtt a lényeg. 😀Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊civilmanuJelige: szart szarért 😀Wyatt
De a lényeg, h megszabadultunk Huntertől, végre...😊
Valszeg RT poszton Austin Howard lesz a kezdő.
Beki
Mondjuk hiába lesz okés az OL, ha az offense egyetlen TD-t sem tud felmutatni...
több mint 12 éve
Akit Barry Richardson kiszorít a csapatból, azonnal vonuljon vissza! Howard mindenesetre nagyon biztatóan mozgott kezdőként. Azért bónusznak mókás, hogy a stábnak mennyi időbe telt, mire rájöttek, hogy Hunter kezdőként a teljes támadósorukat vágja taccsra.Ott a lényeg. 😀Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊civilmanuJelige: szart szarért 😀Wyatt
Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ott a lényeg. 😀Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊civilmanuJelige: szart szarért 😀Wyatt
több mint 12 éve
Elcseréltük Huntert...civilmanuA többi nem érdekel, ezért imádkoztam lassan 1 éve 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊civilmanuJelige: szart szarért 😀
Mondjuk jövőre fogtok szívni a szerződésével, de tény, Hunternél csak jobb lehet
több mint 12 éve
Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊
Go Jets!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
gyenge ez a Jets :/ nem akarok itt vészmadár lenni, de hamar fog draftolni a Jets. szezonynitón szopás sztem otthon a Billstől.braxa88lehet húznak 1 QB-t 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hunter cseréje hogyan játszott RT-ben?civilmanuNagyon jól, Johnsonnak nem sok momentuma volt mellette.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
gyenge ez a Jets :/ nem akarok itt vészmadár lenni, de hamar fog draftolni a Jets. szezonynitón szopás sztem otthon a Billstől.
több mint 12 éve
Aggasztó, hogy 3 meccs alatt 0 TD, 7 FG a támadók "eredménye"... Nem láttam még a meccset, Hunter cseréje hogyan játszott RT-ben?
Go Jets!
több mint 12 éve
Mint én a Fradi-Kispest végén, csak rajtam nem volt ilyen idióta szerkó 😊
Go Jets!
több mint 12 éve
(már megint leült a topic - már itt sem segít TT)Komolyan nem értem, hogy miért erőlködik azzal a Jets, hogy Tebow QBként használja. RBnek hasznosabb lenne. Megint majdnem ő lett a leading rusher...
Jets fan Tebow utolsó passzánál - ki lehet találni, hogy sikeres volt-e:
több mint 12 éve
Nagyon kihalt a fórum, mondjuk nem csoda én is majdnem felkötöttem magam az első két meccs láttán..Ez a Száncsíta eltakarodhatna már, ilyen lassan körülményesen és pocsékul játszani, nem tudom mit várunk évek óta katasztrófa ez az ember, ami eredményt meg elért azt is a védelemnek és a futójátékunknak köszönheti, nem magának. Nyugodjanak békében akik nem bírták és lógnak valahol..
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Isten éltesse Tebowt! Ma van a szülinapja 😊burzum4everMármint tegnap volt
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Isten éltesse Tebowt! Ma van a szülinapja 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Annó pont azt hozták fel mellette hogy ex USC QB-ként jól viseli majd a new yorki médiát és az ezzel járó hisztiket. Ő fejben amúgy is erős, inkább másba lehet belekötni.Nah, viccet félretéve úgy gondoltam, hogy bízom annyira Sanchezben, hogy nem fog lebőgni és Tebow max akkor lép majd pályára kezdő QB-ként, miután a PO-ba jutás már biztos. 😀BekiAzért közel sem fogja segíteni Sanchezt ez a hiszti Tibó körül...Asbee
több mint 12 éve
Nah, viccet félretéve úgy gondoltam, hogy bízom annyira Sanchezben, hogy nem fog lebőgni és Tebow max akkor lép majd pályára kezdő QB-ként, miután a PO-ba jutás már biztos. 😀BekiAzért közel sem fogja segíteni Sanchezt ez a hiszti Tibó körül...
több mint 12 éve
érdekes időpont a szerződés módosításra, de Slauson 1.3 millió helyett csak 1.05-öt kap majd idén