New York Jets

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Íme az eddigi cutoltak listája:
 blog.newyorkjets.com/2012/08/31/fifteen-cuts-announced-7-more-moves-to-go/

Jelenleg 60 fős a roster, 7 fő még retteghet. Úgy gondolom, hogy a QB team tagjai és a WR-ek biztonságban lehetnek. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem akartok megszabadítani minket Kolbitól?
silent7939
Kolbi minek nekünk? 😊
McElroy lassan standard kezdő lesz, ha így folytatja. 😀
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
RG cutolva. 😕
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
silent7939
Minek nekik még egy Sancho?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊civilmanu
Jelige: szart szarért 😀Wyatt
Ott a lényeg. 😀
De a lényeg, h megszabadultunk Huntertől, végre...😊
Valszeg RT poszton Austin Howard lesz a kezdő.
Beki
Akit Barry Richardson kiszorít a csapatból, azonnal vonuljon vissza! Howard mindenesetre nagyon biztatóan mozgott kezdőként. Azért bónusznak mókás, hogy a stábnak mennyi időbe telt, mire rájöttek, hogy Hunter kezdőként a teljes támadósorukat vágja taccsra.DoM
Talán az OL most már okés lesz, de ne adj' Isten, hogy valaki megsérüljön, mert helyettesek aztán alig vannak, főleg Mangoldnak.
Mondjuk hiába lesz okés az OL, ha az offense egyetlen TD-t sem tud felmutatni...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊civilmanu
Ott a lényeg. 😀
Beki
Akit Barry Richardson kiszorít a csapatból, azonnal vonuljon vissza! Howard mindenesetre nagyon biztatóan mozgott kezdőként. Azért bónusznak mókás, hogy a stábnak mennyi időbe telt, mire rájöttek, hogy Hunter kezdőként a teljes támadósorukat vágja taccsra.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ott a lényeg. 😀
több mint 12 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Elcseréltük Huntert...civilmanu
A többi nem érdekel, ezért imádkoztam lassan 1 éve 😀
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jelige: szart szarért 😀
Mondjuk jövőre fogtok szívni a szerződésével, de tény, Hunternél csak jobb lehet

több mint 12 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Elcseréltük Huntert Jason Smith RT-re a Ramsből. 2009 2nd overall, de bust esélyes... Ráadásul a fizuja 1.4 millóval több. Csere lesz. Huntert a nézők is kikezdték a 4. negyedben, le kellett fogni 😊

Go Jets!
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
gyenge ez a Jets :/ nem akarok itt vészmadár lenni, de hamar fog draftolni a Jets. szezonynitón szopás sztem otthon a Billstől.braxa88
lehet húznak 1 QB-t 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
Hunter cseréje hogyan játszott RT-ben?civilmanu
Nagyon jól, Johnsonnak nem sok momentuma volt mellette.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
gyenge ez a Jets :/ nem akarok itt vészmadár lenni, de hamar fog draftolni a Jets. szezonynitón szopás sztem otthon a Billstől.
több mint 12 éve
Aggasztó, hogy 3 meccs alatt 0 TD, 7 FG a támadók "eredménye"... Nem láttam még a meccset, Hunter cseréje hogyan játszott RT-ben?

Go Jets!
több mint 12 éve
Mint én a Fradi-Kispest végén, csak rajtam nem volt ilyen idióta szerkó 😊

Go Jets!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
(már megint leült a topic - már itt sem segít TT)
Komolyan nem értem, hogy miért erőlködik azzal a Jets, hogy Tebow QBként használja. RBnek hasznosabb lenne. Megint majdnem ő lett a leading rusher...

Jets fan Tebow utolsó passzánál - ki lehet találni, hogy sikeres volt-e:
több mint 12 éve
unearth 69 — Sanchez hater
Nagyon kihalt a fórum, mondjuk nem csoda én is majdnem felkötöttem magam az első két meccs láttán..
Ez a Száncsíta eltakarodhatna már, ilyen lassan körülményesen és pocsékul játszani, nem tudom mit várunk évek óta katasztrófa ez az ember, ami eredményt meg elért azt is a védelemnek és a futójátékunknak köszönheti, nem magának. Nyugodjanak békében akik nem bírták és lógnak valahol..
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Nem december 24? 😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Isten éltesse Tebowt! Ma van a szülinapja 😊burzum4ever
Mármint tegnap volt

több mint 12 éve
burzum4ever 66
Isten éltesse Tebowt! Ma van a szülinapja 😊
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nah, viccet félretéve úgy gondoltam, hogy bízom annyira Sanchezben, hogy nem fog lebőgni és Tebow max akkor lép majd pályára kezdő QB-ként, miután a PO-ba jutás már biztos. 😀Beki
Azért közel sem fogja segíteni Sanchezt ez a hiszti Tibó körül...Asbee
Annó pont azt hozták fel mellette hogy ex USC QB-ként jól viseli majd a new yorki médiát és az ezzel járó hisztiket. Ő fejben amúgy is erős, inkább másba lehet belekötni.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nah, viccet félretéve úgy gondoltam, hogy bízom annyira Sanchezben, hogy nem fog lebőgni és Tebow max akkor lép majd pályára kezdő QB-ként, miután a PO-ba jutás már biztos. 😀Beki
Azért közel sem fogja segíteni Sanchezt ez a hiszti Tibó körül...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
érdekes időpont a szerződés módosításra, de Slauson 1.3 millió helyett csak 1.05-öt kap majd idén