Philadelphia Eagles
Nolan Smith-t letartóztatták gyorshajtás miatt. Ez nálunk nem megszokott, nem fog örülni a vezetés. Le van hívva az 5. éves opciója, de nem lepődnék meg, ha elcserélnék akár a szezon során vagy utána. Jalyx Hunt esélyesebb lesz a hosszabbításra, ha folytatja a megkezdett utat. Ő valószínűleg nem keveredik ügyekbe sem, megfontoltabb fickónak tűnik.Akkor nem csak pletyka volt mert mèg csak FBn láttam ott meg van nèhány kamu oldal, infó. Hál Istennek nem sűrűn van ilyen nálunk ès remèljük nem is szaporodik meg. Bár Carterben is benne van hogy "meghülyül" szerintem nála is ezèrt vagyunk óvatosan a hosszabb szerződèssel. NSnek meg alkotnia kell ha maradni akar, valóban. Egyèbkènt ő se feltètlenül balhès játèkos vagy egèsz sokáig bírta 😏
Eagles EDGE Nolan Smith Jr. was arrested for speeding in excess of maximum limits & reckless driving on May 15th in Twiggs County, GA.
— Anthony DiBona (@DiBonaNFL) May 21, 2026
In January of 2022, Smith was also arrested for driving on a suspended license & speeding in a construction zone in Barrow County, GA. pic.twitter.com/2Ku5OnmUS0
BleedingGreen
Szerkesztette: dande2
telex.hu/gazdasag/2026/05/21/egyesult-allamok-magyarorszag-repulojarat-philadelphia-american-airlines
Eagles EDGE Nolan Smith Jr. was arrested for speeding in excess of maximum limits & reckless driving on May 15th in Twiggs County, GA.
— Anthony DiBona (@DiBonaNFL) May 21, 2026
In January of 2022, Smith was also arrested for driving on a suspended license & speeding in a construction zone in Barrow County, GA. pic.twitter.com/2Ku5OnmUS0

Early odds for #Eagles games this year per @BetOnline_ag:
— Ed Kracz (@kracze) May 18, 2026
-Favored in 13 games
-Dogs in 4 games. All four games they are a dog, the spread is +1½
-Home dog in one home game (vs the Rams). Others are at Bears, at Cowboys, at SF.
-Biggest favorite is 8½ vs. Cardinals (on road)
Bocs akkor fèlre èrtettem valamit 🙏Másik holnap 😊Igen, tehát holnapMájus?Gondolom igen. Mèg annyi hogy elvileg 15-èn kezdődik a jegyárusítás.Köszi! Innen csak az infok jönnek ugye?Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
www.nfl.com/international/games/london2026roi
dande2
MrMiksa
dande2
Janek
dande2
Janek
Másik holnap 😊Igen, tehát holnapMájus?Gondolom igen. Mèg annyi hogy elvileg 15-èn kezdődik a jegyárusítás.Köszi! Innen csak az infok jönnek ugye?Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
dande2
MrMiksa
dande2
Janek
dande2
I really love so much about this, but Jalen being so professional at the end and collecting the cards and pushing the chairs in might've been my favorite part https://t.co/6JdeMA6FLj
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) May 15, 2026
Illetve a nem fontos meccsek 😏
The trio to start 🏈@Ticketmaster | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/CvcHcKaRT7
— Philadelphia Eagles (@Eagles) May 15, 2026
Philadelphia Eagles 2026 schedule
Week 1: Sun, Sept. 13, vs Washington Commanders, 4:25 p.m., FOX
Week 2: Sun., Sept. 20, at Tennessee Titans, 1 p.m., TBD
Week 3: Mon, Sept, 28, at Chicago Bears, 8:15 p.m., ESPN
Week 4: Sun., Oct. 4, vs. Los Angeles Rams, 1 p.m., TBD
Week 5: Sun, Oct. 11, at Jacksonville Jaguars, 9:30 a.m., in London, NFL Network
Week 6: Sun., Oct. 18, vs. Carolina Panthers, TBD, TBD
Week 7: Mon, Oct. 26, vs. Dallas Cowboys, 8:15 p.m., ESPN
Week 8: Sun, Nov. 1, at Washington Commanders, 8:20 p.m., NBC
Week 9: Sun., Nov. 8, vs. Giants, 1 p.m., TBD
Week 10: BYE
Week 11: Sun., Nov. 22, vs. Pittsburgh Steelers, 4:25 p.m., TBD
Week 12: Thurs, Nov. 26, at Dallas Cowboys, 4:30 p.m., FOX
Week 13: Sun., Dec. 6, vs. Indianapolis Colts, TBD, TBD
Week 14: Sun., Dec. 13, at Arizona Cardinals, 4:25 p.m., TBD
Week 15: Sat., Dec. 19, vs. Seattle Seahawks, TBD, TBD
Week 16: Thurs., Dec. 24, vs. Houston Texans, 8:15 p.m., Prime
Week 17: Sun., Jan. 3, at San Francisco 49ers, 8:20 p.m., NBC
Week 18: Sat or Sun, Jan 9-10, at Giants, TBD, TBD
Papíron az elmúlt èvek messze legkönnyebb menetrendjènek tűnik, oszt majd ilyenkor szívunk 😛
Mindössze 5 magyar idő szerinti 7 órás meccs van jelenleg ( nekem ez is kicsit sok lèvèn utálom ezt a sávot de ez egyèni szoc problem) szóval lehet megtenni a tippeket 10-7 ès 13-4 közè teszem 🤔
Igen, tehát holnapMájus?Gondolom igen. Mèg annyi hogy elvileg 15-èn kezdődik a jegyárusítás.Köszi! Innen csak az infok jönnek ugye?Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
dande2
MrMiksa
dande2
Janek
Èn mennèk a meccsre szóval, ha valaki bejut a "jegyrendszerbe" mindjárt vehet kettőt! Tuti átveszem!Na nem VIP páholyos èrdekel!
Invincible
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
Május?Gondolom igen. Mèg annyi hogy elvileg 15-èn kezdődik a jegyárusítás.Köszi! Innen csak az infok jönnek ugye?Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
dande2
MrMiksa
dande2
Várj, most hogy mondod 🤗🤔😉mièrt ne 😀Idèn nem panaszkodhatunk, Hálaadas, Karácsony London, remèljük idèny vègèn is lesz meccsünk a SB is bejön ebbe a szèp sorba😛Örökös bajnoki cím alanyi jogon nem kéne?
dande2
warr_b
Idèn nem panaszkodhatunk, Hálaadas, Karácsony London, remèljük idèny vègèn is lesz meccsünk a SB is bejön ebbe a szèp sorba😛Örökös bajnoki cím alanyi jogon nem kéne?
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
ès tadám karácsonyi meccset is kapunk:
NFL SCHEDULE LEAK
— NFL Nerd (@NerdingonNFL) May 14, 2026
Texans at Eagles - Week 16 TNF (Christmas Eve) pic.twitter.com/NfUM3oYYeN
Idèn nem panaszkodhatunk, Hálaadas, Karácsony London, remèljük idèny vègèn is lesz meccsünk a SB is bejön ebbe a szèp sorba😛
Gondolom igen. Mèg annyi hogy elvileg 15-èn kezdődik a jegyárusítás.Köszi! Innen csak az infok jönnek ugye?Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
dande2
MrMiksa
Köszi! Innen csak az infok jönnek ugye?Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
dande2
Iratkozz fel ide elsőnek 🙂Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2
MrMiksa
Valaki lenne innen esetleg?Én mindenképp, úgyhogy ha bármi info van a jegyvásárlással vagy bármivel kapcsolatban, akkor szívesen várnám. 🙂
dande2