Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
erről dumálok itt. Vagyis akkor nem 250ezret kap hanem 12,5 milliót. Ezt nyüstölöm már fél órája. Idén lenen a legnagyobb a fizuja.Alapfizetés != garantált.mustaineergó az garantált. erre jön rá a 2 milliós signing bonusz = 12,5 milliót kap idén + 250000 egyéb bólusszal 12,75 lehet az idei maximális fizuja.Shawn84Áruld el nekem akkor hogy mi az a 10,5 millió base salary. Azt minek mondod? Merthogy nem bónusz az tuti.Shawn84Alapfizetés.Bébé
több mint 11 éve
Alapfizetés != garantált.ergó az garantált. erre jön rá a 2 milliós signing bonusz = 12,5 milliót kap idén + 250000 egyéb bólusszal 12,75 lehet az idei maximális fizuja.Shawn84Áruld el nekem akkor hogy mi az a 10,5 millió base salary. Azt minek mondod? Merthogy nem bónusz az tuti.Shawn84Alapfizetés.Bébé
több mint 11 éve
ergó az garantált. erre jön rá a 2 milliós signing bonusz = 12,5 milliót kap idén + 250000 egyéb bólusszal 12,75 lehet az idei maximális fizuja.Áruld el nekem akkor hogy mi az a 10,5 millió base salary. Azt minek mondod? Merthogy nem bónusz az tuti.Shawn84Alapfizetés.Bébé
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
No, DJax idei cap numberje 12,75M.Ugye 3 évre van még szerződése és minden évben 2M a signing bonus. Így a cut esetén ez 6M-et jelentene dead money-ban, DE van itt egy ilyen pont még, hogy $15 million guaranteed (signing bonus + 2012 base + $4M of 2013 base+$250k of 2014 base), így az idei évben DJax cutolása 6,25M dead money-t jelentene, tehát 6.5M cap space szabadul fel majd.
több mint 11 éve
Áruld el nekem akkor hogy mi az a 10,5 millió base salary. Azt minek mondod? Merthogy nem bónusz az tuti.Shawn84Alapfizetés.
több mint 11 éve
[/b]Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.Shawn84Ano leírta. Nem vágom annyira a szerződéses dolgokat, mint Ő és most nincs kedvem lekövetni, de jónak tűnik így első ránézésre. 😀
Kiből lesz a cserebogár. 😀
Amúgy így jön ki a 15 milla:
$15 million guaranteed (signing bonus + 2012 base + $4M of 2013 base+$250k of 2014 base)Bébé
Áruld el nekem akkor hogy mi az a 10,5 millió base salary. Azt minek mondod? Merthogy nem bónusz az tuti.Egyébként józan ésszel. Ha idén csak ennyit keresne szerintetek lett volna a rinya, hogy cap spacet spóroljunk? Egyébként már rajtam kívül még hárman mondják, hogy 12,5 millió lesz az a garantált idén. De most már kinyomozom.Shawn84Ha a teljes szerződésben van 15 milla garantált, akkor szerinted a szerződés 3. évében hogy kereshetne 12,5 milla garantáltat? Meg h csökkenne akkor évről évre a dead money meg ilyenek?Bébé
több mint 11 éve
Egyébként józan ésszel. Ha idén csak ennyit keresne szerintetek lett volna a rinya, hogy cap spacet spóroljunk? Egyébként már rajtam kívül még hárman mondják, hogy 12,5 millió lesz az a garantált idén. De most már kinyomozom.Shawn84Ha a teljes szerződésben van 15 milla garantált, akkor szerinted a szerződés 3. évében hogy kereshetne 12,5 milla garantáltat? Meg h csökkenne akkor évről évre a dead money meg ilyenek?
több mint 11 éve
Nah Lawrence az első körben? 😀Manziel vagy senki első körben 😀
www.bleedinggreennation.com/2014/3/24/5542432/2014-nfl-mock-draft-eagles-picks-dark-horse
4-3-ban lennénk oda lennék érte, hogy 2. körben Őt húzzuk be, de 3-4-ben nem biztos, hogy annyira örülnék neki még 2. körben sem. Megrémiszt a hiányos atletikus képessége a combine alapján. Egyetemen is 4-3-as DE volt szóval passz ellen szinte alig küldték hátra zónázni.
Vhol örülnék neki (azért első körben még így sem), mert bírom a csávót, de nem hiszem, hogy Ő jó fit lenne a számunkra.Bébé
több mint 11 éve
2 milla a garantált idén, 2 milla 2015-re és 2 milla 2016-ra, így ha kivágjuk/elcseréljük, 6 milliónak kell lenni a DM-nek. Az idei teljes fizetése pedig 12,75mthe master is arrived. Amúgy tavaly lett volna 12,5 milla a garantált.
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/mustaine
GIMME CM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Nah Lawrence az első körben? 😀 www.bleedinggreennation.com/2014/3/24/5542432/2014-nfl-mock-draft-eagles-picks-dark-horse
4-3-ban lennénk oda lennék érte, hogy 2. körben Őt húzzuk be, de 3-4-ben nem biztos, hogy annyira örülnék neki még 2. körben sem. Megrémiszt a hiányos atletikus képessége a combine alapján. Egyetemen is 4-3-as DE volt szóval passz ellen szinte alig küldték hátra zónázni.
Vhol örülnék neki (azért első körben még így sem), mert bírom a csávót, de nem hiszem, hogy Ő jó fit lenne a számunkra.
több mint 11 éve
2 milla a garantált idén, 2 milla 2015-re és 2 milla 2016-ra, így ha kivágjuk/elcseréljük, 6 milliónak kell lenni a DM-nek. Az idei teljes fizetése pedig 12,75mwww.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/
több mint 11 éve
Nem tudom. Spotrac eléggé pontos oldal. Ott nem 12,5m a maradék garantáltja.
több mint 11 éve
Egyébként józan ésszel. Ha idén csak ennyit keresne szerintetek lett volna a rinya, hogy cap spacet spóroljunk? Egyébként már rajtam kívül még hárman mondják, hogy 12,5 millió lesz az a garantált idén. De most már kinyomozom.
több mint 11 éve
Hát evvel a "Philadelphiai rezsicsökkentéssel", jól felzavarták az indulatokat! 😛 😛tûzoltóinkább ne akarnának rezsit csökkenteni xD
több mint 11 éve
Hát evvel a "Philadelphiai rezsicsökkentéssel", jól felzavarták az indulatokat! 😛 😛
több mint 11 éve
ez mondjuk így szar/nehéz elsőre kicsit, mert garantálhatják a base salaryt is, de a signing bonus az mindenféleképpen garantált.
több mint 11 éve
Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.Shawn84Ano leírta. Nem vágom annyira a szerződéses dolgokat, mint Ő és most nincs kedvem lekövetni, de jónak tűnik így első ránézésre. 😀
Kiből lesz a cserebogár. 😀
Amúgy így jön ki a 15 milla:
$15 million guaranteed (signing bonus + 2012 base + $4M of 2013 base+$250k of 2014 base)
több mint 11 éve
megtettem lentebb.Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.Shawn84A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.Nem ezért az a neve.
Shawn84
DeSean 47 millás szerződést írt alá 2012-ben 15 milla garantálttal.
Add össze az összes base salaryjét egy kicsit több jön ki mint 15 milla.Bébé
de konkrétan
$15 million guaranteed (signing bonus + 2012 base + $4M of 2013 base+$250k of 2014 base)
több mint 11 éve
...Shawn84Minden, amit tudnotok kell a fizetési sapkáról (tényleg minden) jó olvasást!
-Bevezetés ( www.profootballbusiness.com/2013/08/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa.html )
-1. rész: A bevételek könyvelési szabályai ( www.profootballbusiness.com/2013/09/az-nfl-fizetes-sapka-mechanizmusa-1.html )
-2. rész: Az SPL és nyilvántartásai, az AR előrejelzése ( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetes-sapka-mechanizmusa-2.html )
3. rész: A fizetési sapka és a játékosokkal kapcsolatos költségek generálása
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-3.html )
4. rész: További AR könyvelési szabályok
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-4.html )
5. rész:Fizetés, csapatszintű fizetés, a Paragraph 5 bér és az MSB könyvelése
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-5.html )
6. rész:Az aláírási bónusz könyvelésének speciális szabályai
( www.profootballbusiness.com/2013/10/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-6.html )
7. rész:A teljesítményösztönzők könyvelésének speciális szabályai
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-7.html )
8. rész:Egyéb tételek és szabályozások
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-8.html )
9. rész:Az átstrukturálás - játék a hard cappel
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-9.html )
10. rész:A könyvelési szabályok megsértésének következményei
( www.profootballbusiness.com/2013/11/az-nfl-fizetesi-sapka-mechanizmusa-10.html )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Akárhogy számolod a 15 milla nem jön ki. Számold össze hogy annyi jöjjön ki. Elismerem ha hülye vagyok, de akkor valaki magyarázza el kajakra hogy ez a szerződés konkrétan hogyan is van.A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.Nem ezért az a neve.
Shawn84
Add össze az összes base salaryjét egy kicsit több jön ki mint 15 milla.Bébé
több mint 11 éve
A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.Nem ezért az a neve.
Shawn84
Add össze az összes base salaryjét egy kicsit több jön ki mint 15 milla.
több mint 11 éve
gm játékozok ne szopass. a base salaray nem garantált pont azért nem emgy dead moneyba ha kivágod a játékost. a garantált az a signing bonus ami viszont megy dead moneyba, a hátralevő signing bonusából adódik össze a dead money. Többet néztem szerződéseket az elmúlt hónapban mint ittam sört xDA signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.Shawn84Dead $ If CutJah ez nekem is fura volt, szal utána is néztem és úgy néz ki, hogy Neked van igazad. 😀
2014: $6,000,000, akkor 10,25 nem lehet garantált. Vagy csak én nem értem 😀
ano92
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/
Szóval, ha jól értelmezem, akkor idén 2 milla garantált (signing bonus) plusz a 250 000)
Hát ez tényleg nem sok. De egyrészről gondolom nem olyan elérhetetlenek azok a bonushatárok plusz bakker 2012-ben Ő ment bele ebbe a szerződésbe. Akkor mi a faszért írta alá, ha most már nem tetszik?
Bár igen erre elég egyszerű a válasz. Első két évben sok volt a garantált, majd utána szinte semmi (tipikus Eagles deal) és úgy volt vele, hogy ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor elkezd "sírni" a szerződése miatt, átstrukturálják és akkor megint csak kapja a garantált fizut.
De azért még közel se sír a szerződése miatt DeSean. Vagy azt a színfalak mögött teszi. 😀
Mindenesetre annak örülnék a legjobban, ha maradna és ha szar hatással is van az öltözőre ez a pályán egyáltalán ne látszódjon.Bébé
mivel hátralevő években 2 millio midnen évben a garantáltja és 3 éve van ezért 6 millió a dead money ha most kivágja a csapat, plusz 250k minden teljesített év után. És ezért lenne 6.250.000 a dead money mivel ezt az évet teljesítette, de a többit nem fogja.
több mint 11 éve
A signing bonus az garantált, de a base salary is. Nem véletlenül alap fizetés a neve.Dead $ If CutJah ez nekem is fura volt, szal utána is néztem és úgy néz ki, hogy Neked van igazad. 😀
ano92
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/
Szóval, ha jól értelmezem, akkor idén 2 milla garantált (signing bonus) plusz a 250 000)
Hát ez tényleg nem sok. De egyrészről gondolom nem olyan elérhetetlenek azok a bonushatárok plusz bakker 2012-ben Ő ment bele ebbe a szerződésbe. Akkor mi a faszért írta alá, ha most már nem tetszik?
Bár igen erre elég egyszerű a válasz. Első két évben sok volt a garantált, majd utána szinte semmi (tipikus Eagles deal) és úgy volt vele, hogy ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor elkezd "sírni" a szerződése miatt, átstrukturálják és akkor megint csak kapja a garantált fizut.
De azért még közel se sír a szerződése miatt DeSean. Vagy azt a színfalak mögött teszi. 😀
Mindenesetre annak örülnék a legjobban, ha maradna és ha szar hatással is van az öltözőre ez a pályán egyáltalán ne látszódjon.Bébé
Van 10,5 milla alap fizuja, + 2 milla aláírási bónusz + 250000 egyéb bónusz. Így maximum a szezonban 12,75 milliót kereshet. ha meg kivágják 6,25 millió a bünti.
több mint 11 éve
Az alapfizetés garantált, a többi ami rá jön a 2,25 millió azok a bónuszok. A Dead meg az az összeg amit bele szoktak rakatni a játékosok a szerződésbe. Ha ki akarják vágni, ezt a pénzt ki kell fizetni. Minél nagyobb ez az összeg, annál kevésbé éri meg kivágni a játékost a csapatnak. Ez amolyan biztosíték a játékos részéről. Pl Tampában az elmúlt években nem írtak alá ilyen szerződést amiben volt dead money, ezért idén tudtak miből költeni. Ha DeSeant kivágják, akkor egyrészről megspórolod a 10,25 milliós fizuját de 6 milliót büntiben ki kell fizetni a kivágásért, tehát összességében csak 4,25 milliót spórolsz. Nem tudom érthető volt e így.Dead $ If CutNehéz komolyan venni ezeket a reportokat úgy, hogy múlthét elején még arról írtak, hogy kétségbeesetten keresi az okokat DeSean, de a pro dayek miatt Chip baszik rászánni 10 percet, majd most arról írnak, hogy DeSean nem veszi fel a telefont Chipnek. Bár a második esetet tudom inkább elképzelhetőnek tartani, de annyira ellentmond a kettő egymásnak, hogy ezek után nem fogok komolyan venni semmit ami nem szószerinti idézés az érintett felektől.E szerint az csak egyéb bónusz és 10,25 milla garantáltja van. www.eaglescap.com/Players/DeSeanJackson.htmlShawn84
Ezt mintha én írtam volna:
www.bleedinggreennation.com/2014/3/19/5525598/seeing-through-the-bullshit-desean-jackson-isnt-getting-traded-before
Amire már nem is emlékeztem, és most külön jó ebben a cikkben: 250 000k garantáltja van a 2014-es fizujában. Azért ez kicsit megmagyarázza azt, amikor megkérdezik a szerződéséről, és azt mondja, hát igen, nem lenne rossz kicsit átstrukturálni egy ilyen év után, megérdemelt lenne több garantált. Eddig sem tartottam nagyra a betalálását emiatt a komment miatt, de most mégtöbb értelmet nyert az, hogy kiforgatták a szavait.Eazzy
10,25 az alapfizetése ami nem garantált.ano92
több mint 11 éve
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/desean-jackson/de amúgy tessék.
6.000.000 garantáltja van hátralevő éveire, és ha most cutolják vagy tradelik akkor még plus 250.000 . Felszabadul 4 milla cap space.