Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Draft előretekintő 6 DB-vel, hogy egy kicsit eltereljük a figyelmet a Jackson-sagaról:philly.blog.hu/2014/03/23/2014_nfl_draft_eloretekinto_vedelem_iii

több mint 11 éve
HaHa, Fuller, Verrett, Roby is bent volt még akiket 1/22-re simán elhoztam volna inkább. Második körben Marcus Smith inkább.Bowl.hu draft:Nekem egyik húzás sem tetszik, látva, hogy kiket lehetett volna még helyettük beírni. Rossz emberek rossz helyen.
bowl.hu/bowlhu_mock_draft_50
Vélemény?
1. kör Shazier LB: nagyon nem örülnék ennek a picknek. Nekünk nem érné meg első körben.
2. kör Anthony Johnson DL: nem ismerem a játékost, de DL-be kell ember, végülis megmagyarázható pick.
3. kör Lawrence OLB: nagy kedvencem a csávó, de az a combine-on kiderült, hogy nem 3-4 OLB-nek való.Bébé
Egy ilyen jobban tetszett volna: 1: Stephon Tuitt DE, 2: Jordan Matthews WR, 3: Deone Bucannon S, vagy Marcus Smith OLB.Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A Vick-fanok nevében köszönjük ezt a csodás búcsúajándékot! Te hol bukkansz rá az ilyen együttesekre?? Ez azért felvet kérdéseket....^ ^
Vicknek már szeretettel, és ha D-Jax megy nekem nincs több hozzáfűzni valóm a témához 😛dande
Mindenesetre nagy megkönnyebülés lehet ez neked, de ha Desean is távozik nekem a top3 kedvencből kettő is elmegy, szóval én nem vagyok túl vidám.
Foles for President!!!!
több mint 11 éve
Bowl.hu draft:Nekem egyik húzás sem tetszik, látva, hogy kiket lehetett volna még helyettük beírni. Rossz emberek rossz helyen.
Vélemény?
1. kör Shazier LB: nagyon nem örülnék ennek a picknek. Nekünk nem érné meg első körben.
2. kör Anthony Johnson DL: nem ismerem a játékost, de DL-be kell ember, végülis megmagyarázható pick.
3. kör Lawrence OLB: nagy kedvencem a csávó, de az a combine-on kiderült, hogy nem 3-4 OLB-nek való.Bébé
Egy ilyen jobban tetszett volna: 1: Stephon Tuitt DE, 2: Jordan Matthews WR, 3: Deone Bucannon S, vagy Marcus Smith OLB.
több mint 11 éve
Bowl.hu draft:Nem rossz, de a söprögető poszt így megint nem lesz erősítve. 😀
Vélemény?
több mint 11 éve
Bowl.hu draft:Vélemény?
3. kör Lawrence OLB: nagy kedvencem a csávó, de az a combine-on kiderült, hogy nem 3-4 OLB-nek való.
több mint 11 éve
BleedingGreenNation @BleedingGreen 32 mpReport: DeSean Jackson Hasn't Returned Chip Kelly's Calls sbn.to/1fPIp29
www.bleedinggreennation.com/2014/3/22/5537298/desean-jackson-chip-kelly-calls-hasnt-returned-report
több mint 11 éve
shit just got realEleinte jókat kacagtam a pletykákon, most már nem annyira. Nagyon elkeserednék, ha tényleg elküldenénk. Akkor a nagyobb célokról lemondhatunk, ha egy Maclin, Cooper + valamilyen rookie trióval vágunk neki a szezonnak...
több mint 11 éve
Nem akarok beleszólni srácok, de erre én is emlékszem. Utána mondta, hogy kiforgatták a szavait, és semmi baja nincs a szerződésével. Nem tudom mi lehet ez a hatalmas probléma, ami miatt az eagles konkrétan kidobja D-Jax-et...Ebben hol van h ha nem kap több lét akkor nem jönnek elkapasok?I definitely feel it's something deserving," Jackson said at his locker in the NovaCare Complex on locker cleanout day. "We'll see how that plays out, and hopefully we can work things out smoothly and not have to worry about anything out of the ordinary.tûzoltóA PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...Ezt kajak lenyilatkozta szóról szóra? nem emlékszem már.
Amennyiben nem kapok több pénzt, lehet hogy nem jönnek az elkapások..., és ilyen hozzáállást nem tűrhet a vezetőség!tûzoltó
Highlander
Nem beszélvé arról h mondta utána h kiforgattak a szavait.Eazzy
Ha a pénz a gond, akkor azt simán meg lehet oldani...
Egy ilyen szerződés pl megoldaná a dolgokat:
8 misi base salary bonus: 1 millió dollár /300 elkapott yard, de csak 900 yard felett, tehát minimum lennie kell mondjuk 900 yardjának. Anno a PFT egyik embere beszélt ilyen szerződésről, hogy sokszor egy ilyen dologgal ki lehet küszöbölni a rinyáló játékost. Tessék, ott a pénz, dolgozz meg érte. Nem mondhatja erre senki, hogy kevés lenne a pénz...
De szerintem most nem a pénz a probléma. Ha az lenne, akkor kéz alatt adnának neki 1 milliót, hogy maradjon csendben, és akkor nem kell amiatt idegeskedni, hogy van 10+ misi dead money olyan játékos miatt, aki még csak nem is játszik az Eagles-nél...
bocsánat, hogy idepofátlankodtam 😊
több mint 11 éve
Ebben hol van h ha nem kap több lét akkor nem jönnek elkapasok?I definitely feel it's something deserving," Jackson said at his locker in the NovaCare Complex on locker cleanout day. "We'll see how that plays out, and hopefully we can work things out smoothly and not have to worry about anything out of the ordinary.tûzoltóA PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...Ezt kajak lenyilatkozta szóról szóra? nem emlékszem már.
Amennyiben nem kapok több pénzt, lehet hogy nem jönnek az elkapások..., és ilyen hozzáállást nem tűrhet a vezetőség!tûzoltó
Highlander
Nem beszélvé arról h mondta utána h kiforgattak a szavait.
több mint 11 éve
I definitely feel it's something deserving," Jackson said at his locker in the NovaCare Complex on locker cleanout day. "We'll see how that plays out, and hopefully we can work things out smoothly and not have to worry about anything out of the ordinary.A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...Ezt kajak lenyilatkozta szóról szóra? nem emlékszem már.
Highlander
több mint 11 éve
meg akkor még szotyiért játszott. akkor sem elfogadható, de mégis érthetőbb.De akkor nem Kelly volt az edző!tûzoltóA PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...2 éve is ezt csinálta nem?Shawn84
több mint 11 éve
A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...Ezt kajak lenyilatkozta szóról szóra? nem emlékszem már.
több mint 11 éve
De akkor nem Kelly volt az edző!A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...2 éve is ezt csinálta nem?Shawn84
több mint 11 éve
Ezek csak találgatások. Várjuk meg, hogy kiderüljön mi az igazi ok, addig felesleges bárkit ócsárolni. Viszont ha nem kapunk jobbat egy 3. körnél nála, akkor nagy szarban vagyunk, és nálam a playoff is igen kérdéses, a SB meg teljesen esélytelen, és nem csak idénre.
több mint 11 éve
Marshall Miami--> Chicago cseréje(?) jut eszembe, amikor értetlenül állt mindenki a dolog előtt, aztán később jött elő valami eljárás ellene.Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.undisputedlyRendőrségit hallod azért időben. Összezörrenés lehet abból pl, hogy el akarnak küldeni, majd megkérnek h adj is még le a pénzedből hogy nekik jobb legyen. Mindezt nem egy 33 éves belassult WR-nek, hanem élete szezonjában levő srácnak.
Ha DeSean a köcsög, akkor elnézést fogok kérni, de jelenleg csak a csapatot tudom okolni.Eazzy
több mint 11 éve
A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...2 éve is ezt csinálta nem?
több mint 11 éve
A PO mérkőzés után!!! ,azt nyilatkozta (újság szerint), hogy át kellene írni a szerződését, hogy ne kelljen semmi szokatlan miatt aggódni...Amennyiben nem kapok több pénzt, lehet hogy nem jönnek az elkapások..., és ilyen hozzáállást nem tűrhet a vezetőség!
több mint 11 éve
Most így hirtelen egy olyan ugrott be nekem, hogy lehet az volt a baj, hogy ha Cooper teljesítményét honorálták Chipék, meg az ACL-ből visszatérő Maclinre is volt pénz akkor ő miért nem kapott karrier high szezon után emelést és lehet kicsapta a balhét. Más perpill nem jut eszembe.
több mint 11 éve
Azért azt kell mondjam, hogy Rosemanékat sem ilyennek ismertük meg az elmúlt években. itt egy olyan dolog lehet a háttérben amiről nem tudunk és kb közel sem jár senki a találgatásokban. Ezért kéne már hogy valamelyik fejes mondjon már valamit mert a szarkavarás nem tesz jót senkinek sem.Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.undisputedlyRendőrségit hallod azért időben. Összezörrenés lehet abból pl, hogy el akarnak küldeni, majd megkérnek h adj is még le a pénzedből hogy nekik jobb legyen. Mindezt nem egy 33 éves belassult WR-nek, hanem élete szezonjában levő srácnak.
Ha DeSean a köcsög, akkor elnézést fogok kérni, de jelenleg csak a csapatot tudom okolni.Eazzy
több mint 11 éve
Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.undisputedlyRendőrségit hallod azért időben. Összezörrenés lehet abból pl, hogy el akarnak küldeni, majd megkérnek h adj is még le a pénzedből hogy nekik jobb legyen. Mindezt nem egy 33 éves belassult WR-nek, hanem élete szezonjában levő srácnak.
Ha DeSean a köcsög, akkor elnézést fogok kérni, de jelenleg csak a csapatot tudom okolni.
több mint 11 éve
basszuk ki az egyik legjobb játékosunkat és legnagyobb playmakerünket, fuck logic
több mint 11 éve
Fizetési sapka okán már elcserélik az FA nyitányán. Itt valami balhé lesz a háttérben. Rendőrségi ügy, vagy összezörrenés a stábbal.
több mint 11 éve
Jimmy Kempski @JimmyKempski 1 hrAhhhh, finally the reason. RT @taoish DeSean Jackson threw a pass in 2008. He has a lifetime 100% interception rate as a QB.