Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha még csak 1 évre is fog maradni, remélem nagy hasznát fogjuk venni.
Jó lenne ha 700 yardot össze tudni hozni meg hozzá tudna tenni a játékhoz kritikus pillanatokban.Bébé
Én a kora miatt vagyok kicsit kétkedő, de gondolom nem véletlen akarta őt Kelly a csapatba. Tény h a játékstílusunkhoz tökéletesen passzol, akár jolly joker is lehet szvsz ha elkerülik a sérülések.Highlander
Főleg RB-knél 30 fölött jön a visszaesés.
De azért Thomas Jones is összehozott 31 évesen 1400 yardot. Ronnie Brown is 600-at.
Talán nála sem lesz olyan nagy visszaesés.
Csakúgy, mint Weaver talán Ő is közönségkedvencé tud válni egy szezon alatt. És nem pedig a másik véglet, Ronnie Brown szitu lesz belőle. 😀

Igaz Sproles inkább WR mint RB.Bébé
az elmúlt években azért nem kapott tejes terhelést, és most is csak shadynek segít majd be. tökéletesen jó lsz majd ő abba na szerepben amit kelly ad naki
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kíváncsi vagyok ki lesz a mai egy-két emberünk, illetve főleg milyen posztra? Már ha egyátalán történik valami érdemleges ma. Nem árt a pihenő 😛
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Jó lenne ha 700 yardot össze tudni hozni meg hozzá tudna tenni a játékhoz kritikus pillanatokban.Bébé
Én a kora miatt vagyok kicsit kétkedő, de gondolom nem véletlen akarta őt Kelly a csapatba. Tény h a játékstílusunkhoz tökéletesen passzol, akár jolly joker is lehet szvsz ha elkerülik a sérülések.Highlander
Főleg RB-knél 30 fölött jön a visszaesés.
De azért Thomas Jones is összehozott 31 évesen 1400 yardot. Ronnie Brown is 600-at.
Talán nála sem lesz olyan nagy visszaesés.
Csakúgy, mint Weaver talán Ő is közönségkedvencé tud válni egy szezon alatt. És nem pedig a másik véglet, Ronnie Brown szitu lesz belőle. 😀

Igaz Sproles inkább WR mint RB.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Én a kora miatt vagyok kicsit kétkedő, de gondolom nem véletlen akarta őt Kelly a csapatba. Tény h a játékstílusunkhoz tökéletesen passzol, akár jolly joker is lehet szvsz ha elkerülik a sérülések.
Itt pedig egy részletesebb elemzés Carroll-ról:
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/nolan_carroll_scouting_report_for_newest_member_of_the_eagles.html

több mint 11 éve
Jó lenne ha 700 yardot össze tudni hozni meg hozzá tudna tenni a játékhoz kritikus pillanatokban.
több mint 11 éve
Roseman üdvözli Sprolest 😀

több mint 11 éve
A sajtótájékoztató este 8-kor lesz.
több mint 11 éve
elvileg ez friss cap helyzet:  nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51Shawn84
Jah ezt már láttam én is, de nem akarom elhinni. 😀
24 millával kezdtük a FA-t (eaglescap.com). Cut lett Chung. 26 milla. Sproles csak egymaga elvisz több mint 3 millát és akkor még ott van Jenkins, Jones, Nolan és a két ST mágus.
Eaglescap.com twittere 19 millát ír, de abba még nincsen benne 3 kisebb igazolás.
Szal nem értem, hogy most akkor mi az igaz.

Amúgy ha Chung talál csapatot, akkor +1 milla felszabadul a sapka alól. Úgyhogy szurkoljunk. 😀
Legjobb az lenne, ha vmi NFC East csapat vinné el. 😀Bébé
Én tegnap saccper számoltam és 16-ra jött ki, de még Carroll szerződését sem ismertem. Max 18 az szvsz.
több mint 11 éve
elvileg ez friss cap helyzet:  nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51Shawn84
Jah ezt már láttam én is, de nem akarom elhinni. 😀
24 millával kezdtük a FA-t (eaglescap.com). Cut lett Chung. 26 milla. Sproles csak egymaga elvisz több mint 3 millát és akkor még ott van Jenkins, Jones, Nolan és a két ST mágus.
Eaglescap.com twittere 19 millát ír, de abba még nincsen benne 3 kisebb igazolás.
Szal nem értem, hogy most akkor mi az igaz.

Amúgy ha Chung talál csapatot, akkor +1 milla felszabadul a sapka alól. Úgyhogy szurkoljunk. 😀
Legjobb az lenne, ha vmi NFC East csapat vinné el. 😀
több mint 11 éve
Most már igazán visszahozhatnák Allent!
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
1/22-re én sem neki örülnék, de szerintem második körben kiviszik az tuti.Eazzy
Jó hát Jarrett-et is kivitték második körben 😀Bébé
Jah, az a balfasz csapat istenem... 😀

25,1 millánk van? Nem úgy volt, hogy valahol 20 körül?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
elvileg ez friss cap helyzet:  nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
több mint 11 éve
1/22-re én sem neki örülnék, de szerintem második körben kiviszik az tuti.Eazzy
Jó hát Jarrett-et is kivitték második körben 😀
több mint 11 éve
Szóval Bucannon is 20-asban tolja, nem is ügyetlen gyerek, kérdés, hogy hol érdemes behúzni, tehát pllesz-e olyan magasan a draft boardunkon, hogy mondjuk 1/22-re őt kapjuk ki...egyébként az Ő érkezésének örülnék Pryor és HaHa után a legjobban, sőt. Nagyot üt, jól coverezik, jó keze van.Eazzy
Nincs sok időm, szal gyorsan megnéztem az idei Oregon elleni meccsét.
Csak találja el az embert. 😀
Mariota azért picit megviccelte a 25. másodpercnél. 😀
 www.youtube.com/watch?v=I4x6J0cicds
3:20-nál is nagyon csúnya missed-tackle. 4:15-nél is csúszkál (igaz utána szép FF)
Gyors irányváltás, kitámasztás nem igazán megy neki.
5:06-nál blokkról nem tud lejönni és nagy play szereznek belőle a Kacsák.
6:00-nál is egy blokkal kiveszik a játékból.
6:55-nél is fut egy kicsit mint a hülye, aztán oldalról kap is egy nagy blokkot.

A viziten majd eldől, hogy be merjük-e majd vállalni korán meg mennyire tartják ezeket orvosolható hibáknak. Ha 1/22-re behúzzuk sokkot fogok kapni. 😀 Egy vidi kevés, de ez alapján a második körben se igazán örülnék neki. Félek, hogy nem tud elég gyorsan irány váltani, hanem csak egyenesen tud futni és kész.Bébé
1/22-re én sem neki örülnék, de szerintem második körben kiviszik az tuti.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Missed-Tackle, nálunk az jó ajánló levél 😛 😀
több mint 11 éve
Szóval Bucannon is 20-asban tolja, nem is ügyetlen gyerek, kérdés, hogy hol érdemes behúzni, tehát pllesz-e olyan magasan a draft boardunkon, hogy mondjuk 1/22-re őt kapjuk ki...egyébként az Ő érkezésének örülnék Pryor és HaHa után a legjobban, sőt. Nagyot üt, jól coverezik, jó keze van.Eazzy
Nincs sok időm, szal gyorsan megnéztem az idei Oregon elleni meccsét.
Csak találja el az embert. 😀
Mariota azért picit megviccelte a 25. másodpercnél. 😀
 www.youtube.com/watch?v=I4x6J0cicds
3:20-nál is nagyon csúnya missed-tackle. 4:15-nél is csúszkál (igaz utána szép FF)
Gyors irányváltás, kitámasztás nem igazán megy neki.
5:06-nál blokkról nem tud lejönni és nagy play szereznek belőle a Kacsák.
6:00-nál is egy blokkal kiveszik a játékból.
6:55-nél is fut egy kicsit mint a hülye, aztán oldalról kap is egy nagy blokkot.

A viziten majd eldől, hogy be merjük-e majd vállalni korán meg mennyire tartják ezeket orvosolható hibáknak. Ha 1/22-re behúzzuk sokkot fogok kapni. 😀 Egy vidi kevés, de ez alapján a második körben se igazán örülnék neki. Félek, hogy nem tud elég gyorsan irány váltani, hanem csak egyenesen tud futni és kész.
több mint 11 éve
Sproles oltás:
 the700level.com/sports/sproles-trade-doesnt-make-much-sense-for-eagles-anybody/Bébé
Amivel egyetértek, hogy lehet Black Mambat emiatt nem szerezzük meg, ami azért a jövőt tekintve rossz húzássá teheti ezt a cserét.

több mint 11 éve
Sproles oltás:
 the700level.com/sports/sproles-trade-doesnt-make-much-sense-for-eagles-anybody/
több mint 11 éve
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/deone_buccannon_safety_from_washington_state_to_workout_for_eagles.html
"After attending Bucannon's Pro-Day on Thursday, the Eagles like what they saw, and will be bringing in the safety for a private workout, a league source has told to NJ.com. "Highlander
A videó végére bevágták Dawkins beszédét, hideg megint kirázott tőle, hihetetlen.
Szóval Bucannon is 20-asban tolja, nem is ügyetlen gyerek, kérdés, hogy hol érdemes behúzni, tehát pllesz-e olyan magasan a draft boardunkon, hogy mondjuk 1/22-re őt kapjuk ki...egyébként az Ő érkezésének örülnék Pryor és HaHa után a legjobban, sőt. Nagyot üt, jól coverezik, jó keze van.

több mint 11 éve
Cap-helyzet. Kicsit kevesebb, mint 20 milla helyünk van. (15millánál biztos, hogy több)
És egy jó meglátást olvastam twitteren, hogy a rookie-e fizuja annyira nem is fogja befolyásolni a cap-helyzetet, mivel az Ő fizetésük kiüti a mostaniékat. (Salary cap-et az 51 legmagasabb fizetésű játékosok fizetése adja.)
Úgyhogy még költhetünk bőven. 😀
több mint 11 éve
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/deone_buccannon_safety_from_washington_state_to_workout_for_eagles.html
"After attending Bucannon's Pro-Day on Thursday, the Eagles like what they saw, and will be bringing in the safety for a private workout, a league source has told to NJ.com. "

több mint 11 éve
Nolan Carroll contract: 2014 base $750,000 fully guaranteed, 2015 base $2.9 million, $900,000 2015 escalator, no bonus. 2 yrs, $3.65 millionShawn84
Annyira érdekelne, hogy miért ment bele egy ilyen szerződésbe. Nem értem.

3 nap telt el a FA-ból és mindegyik nap 2-2 játékos érkezett hozzánk.
Remélem ez ma is így lesz. 😀
több mint 11 éve
Nolan Carroll contract: 2014 base $750,000 fully guaranteed, 2015 base $2.9 million, $900,000 2015 escalator, no bonus. 2 yrs, $3.65 million
több mint 11 éve
MLB - Middle Linebacker a 4-3 sémában a középső LB
ILB - Inside Linebacker 3-4-ben kettő van belőle, a két belső LB, nálunk most Kendricks és Ryans.Eazzy
Ok értem, köszi, mondjuk akkor ILB talán valóban depthnek hátrébb is jó. Ugyanakkor Ryans sem annyira fiatal már, talán megtalálhatnánk az utódját a korai körök valamelyikében. Sémaváltás sanszosan nem lesz. Meglátjuk Davis hogyan gondolkodik.
több mint 11 éve
MLB - Middle Linebacker a 4-3 sémában a középső LB
ILB - Inside Linebacker 3-4-ben kettő van belőle, a két belső LB, nálunk most Kendricks és Ryans.