Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyébként mi a rákért foglalkoztok ti velünk ennyit muteoljatok le minket a picsába aztán csá .. olyan gyökér vagy easy mint egy 3 éves.
több mint 11 éve
Ha kimegy Pryor és HaHa, akkor felőlem BPA-zzunk. Meg egyébként is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
petr
12
nem tudom kiről van szó,de nem vagyok én olyan bátor gyerek 😀sziasztok új tag vagyok 😊Ha nem, süllyedsz ano vagy petikiafranc01 szintjére, akkor nem hiszem, hogy bárkit is zavarnál 😀Eazzy
durván 5 éve vagyok eagles fan( + ravens drukker is vagyok ez a 2 csapat van amit szeretek csak 😀)
remélem nem fogjátok leharapni a fejem,ha majd vmi hülyeséget kérdezek a jövőben tőletek 😀
nem vagyok akkora spíler mint itt jó néhányan azért 😀petr
én csak ilyen megfigyelő módba leszek jelen 😀
több mint 11 éve
Azért egy saftey kell, és bizony már a 22 választással is neccesen lesz meg a 2 legjobból az egyik. Már ha Kellyék akarják.Shawn84Szerintem is kell Safety, sőt OLB is nagyon, azonban ettől még nem érzem úgy hogy csak ilyen posztra lehet húzni 1-2. körben. Én kedvelem a 2 top S-t. Dix szerintem pont az a játékos, akit Davis akarna a védelmébe, Pryort pedig ki ne szeretné? 😊 Ettől függetlenül nem biztos, hogy a csapat is így gondolja. Biztos hogy húzunk S-t szerintem, de lehet hogy csak az 5. körben ha úgy alakul, akkor sincs katasztrófa.
több mint 11 éve
sziasztok új tag vagyok 😊Ha nem, süllyedsz ano vagy petikiafranc01 szintjére, akkor nem hiszem, hogy bárkit is zavarnál 😀
durván 5 éve vagyok eagles fan( + ravens drukker is vagyok ez a 2 csapat van amit szeretek csak 😀)
remélem nem fogjátok leharapni a fejem,ha majd vmi hülyeséget kérdezek a jövőben tőletek 😀
nem vagyok akkora spíler mint itt jó néhányan azért 😀petr
több mint 11 éve
Egy FA alatt jó mély lett a Secondary . 😀 Azért Roseman egy kikúrt jó GM , talán bátran lehet mondani hogy az egyik legjobb. Draftot ne basszuk el . BPA ezerrel , aztán jó lesz itt minden.
több mint 11 éve
petr
12
sziasztok új tag vagyok 😊durván 5 éve vagyok eagles fan( + ravens drukker is vagyok ez a 2 csapat van amit szeretek csak 😀)
nem vagyok akkora spíler mint itt jó néhányan azért 😀
több mint 11 éve
Nem hogy idő nem lesz kitalálni, hogy mit csináljanak, hanem fogalmuk sem lesz, hogy mit kéne. Már tavaly gondban voltak csak attól, hogy DeSean és Shady merre futkorászik keresztbe-kasul. Most majd jön mondjuk egy jó két RB-s felállás Sproles-al, aztán köpni-nyelni nem lesz idő...legalábbis álom lenne, ha így is lenne 😀
több mint 11 éve
Azért brutál egy offense épül itt. Lesz egy teljes offseason tökéletesíteni a Kelly-féle rendszert úgy hogy mindenki ismeri már az alapokat. Shady, Desean, Maclin, Cooper, Sproles, Celek, Ertz, Brown, Polk 😊 Az ellenfelek D-jeinek nem nagyon lesz idő pihenni 😀
több mint 11 éve
Úgy szép az élet ha zajlik 😛Azért ha BB megy Sproles miatt, murci leszek. Nagyon csípem őt és simán segíthet ha Shadyvel ne adj Isten történne valami. Ha elcserélnénk minimum 3. kör bár T Rich-t elnézve első kör is simán jó lenne érte, többet mutatott csereként is tavaly mint T-Rich. (nyugi nem gondolom komolyan)
Shady 25 neked meg üdv itt 😀
több mint 11 éve
szerintetek nem kell egy backup QB? Barkleyról nem tudom elképzelni, hogy jó megoldás lenne Foles sérülése esetén
több mint 11 éve
Azért egy saftey kell, és bizony már a 22 választással is neccesen lesz meg a 2 legjobból az egyik. Már ha Kellyék akarják.Az eddigi munkánkat elnézve tényleg sokat tanul Roseman a Watkins-Jarett féle draftból. Egyik interjújában mondta, hogy ott úgy mentek be, hogy behúzzák a top G-t és a top S-t a boardjukon, ebből lett 2 hatalmas bust. Jelenleg nincs ilyen posztunk, hogy egyszerűen kell oda egy ember vagy ki se tudunk állni. (S-en lehet vitatkozni, de azért ott is van most 3 ember, akiből 2 jó kezdő lehet, és Maragos is hasznosabb lehet rotációban mint Coleman vagy Colt).Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.Shawn84ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.Shawn84Ha csúszna Gilbert akkor egyáltalán nem bánnám a behúzását.
(Fletcher jövőre úgy is FA. Cary elküldésével pedig 6,5 millát fogunk tudni spórolni.)Bébé
Fogadni mernék hogy még fogunk szerezni pickeket a drafton. (Graham? Brown?) És most őszintén szólva azt se bánnám ha 22-ről visszatradelnénk a 2. kör elejére. Jelenleg úgy látom hogy ár érték arányban nagyon nagyon jó játékosok lesznek számunkra a 2. kör elején-közepén (Marcus Smith, Attouchu, Joyner, Bucannon, Van Noy, Jimmy Ward). De ez megint csak drafton történhet meg, mert ki tudja csúszik-e egy általunk favorizált prospect (esetleg Barr?)....Cooltiszo
több mint 11 éve
Az eddigi munkánkat elnézve tényleg sokat tanul Roseman a Watkins-Jarett féle draftból. Egyik interjújában mondta, hogy ott úgy mentek be, hogy behúzzák a top G-t és a top S-t a boardjukon, ebből lett 2 hatalmas bust. Jelenleg nincs ilyen posztunk, hogy egyszerűen kell oda egy ember vagy ki se tudunk állni. (S-en lehet vitatkozni, de azért ott is van most 3 ember, akiből 2 jó kezdő lehet, és Maragos is hasznosabb lehet rotációban mint Coleman vagy Colt).Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.Shawn84ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.Shawn84Ha csúszna Gilbert akkor egyáltalán nem bánnám a behúzását.
(Fletcher jövőre úgy is FA. Cary elküldésével pedig 6,5 millát fogunk tudni spórolni.)Bébé
Fogadni mernék hogy még fogunk szerezni pickeket a drafton. (Graham? Brown?) És most őszintén szólva azt se bánnám ha 22-ről visszatradelnénk a 2. kör elejére. Jelenleg úgy látom hogy ár érték arányban nagyon nagyon jó játékosok lesznek számunkra a 2. kör elején-közepén (Marcus Smith, Attouchu, Joyner, Bucannon, Van Noy, Jimmy Ward). De ez megint csak drafton történhet meg, mert ki tudja csúszik-e egy általunk favorizált prospect (esetleg Barr?)....
több mint 11 éve
Én voltam most az elkövető. Amúgy üdv mindenkinek a jövőben megpróbálok itt a fórumon is aktív lenni nem csak twitteren.Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.Shawn84ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.Shawn84Ha csúszna Gilbert akkor egyáltalán nem bánnám a behúzását.
több mint 11 éve
Jól csináljuk eddig, ahogy tavaly is. Nem megyünk bele felesleges bidding warokba, hogy mindenképp megszerezzünk valamilyen sztárt, Majd a drafton építkezünk hosszú távra.Carroll nagyon jó depth lesz, és nem lesznek simán odaadva Williamséknek a kezdő helyek sem. Nem kell majd izgulni, ha valaki megsérülne, nehogy tartósan Carmichaelre szoruljunk a kezdőben. Carroll jó spec. teamer is, Fipp örülhet (három jó special teamer is jött + Sproles, ebből azért lassan illene egy jó speciális csapatot csinálni). Úgy lászik szeretjük az olyan CB-ket, akiknek nehéz megkülönböztetni a vezeték és keresztnevét = Bradley Fletcher, Nolan Carroll 😊
Shady, Sproles, Jackson, Maclin, lehet majd keverni a kártyákat a különböző felállásoknál. 😉

több mint 11 éve
Örülök Sprolesnek nagyon feküdhet neki Kelly O rendszere.Titokban Edelmann-t szerettem volna...
több mint 11 éve
Elméletileg "csak" 5-11 magas Nolan. De legalább szerelni tud.
több mint 11 éve
Én írtam itt h Brown csereEazzyJogos, te is írtad, de twitteren most más 😊
több mint 11 éve
Én írtam itt h Brown csere
több mint 11 éve
Igen ebben van valami. Mint ahogy abban is szvsz amit twitteren írt valaki, hogy Bryce Brownt ezzel a Sproles cserével érdemes lenne elpasszolni.ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.Shawn84Ha csúszna Gilbert akkor egyáltalán nem bánnám a behúzását.
több mint 11 éve
ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.Shawn84Ha csúszna Gilbert akkor egyáltalán nem bánnám a behúzását.
(Fletcher jövőre úgy is FA. Cary elküldésével pedig 6,5 millát fogunk tudni spórolni.)
több mint 11 éve
Nah tökjó szerződés.Mindenki a nagyokkal akar játszani! 😀
Nem értem, hogy miért ment ilyenbe bele a gyerek. 😀
27 éves. Most kellett volna megszednie magát. De hát mind1, örüljünk. 😀Bébé
több mint 11 éve
Nah tökjó szerződés. Nem értem, hogy miért ment ilyenbe bele a gyerek. 😀
27 éves. Most kellett volna megszednie magát. De hát mind1, örüljünk. 😀
több mint 11 éve
Nolan Carroll's deal with the Eagles: two years, $5.2m with more in incentives, per source.ezzel szerintem csúszni fog a CB draft a 3.-4. körig legalább.
Hibátlan 😊 Competition gyerekek, 3 közepes CB, nyerjen a legjobb 2. Melléjük ugyanúgy lehet még 1. körben is draftolni CB-t ha az a BPA, de ha nem lesz akkor se maradunk hoppon 😊Cooltiszo
több mint 11 éve
Nolan Carroll's deal with the Eagles: two years, $5.2m with more in incentives, per source.Hibátlan 😊 Competition gyerekek, 3 közepes CB, nyerjen a legjobb 2. Melléjük ugyanúgy lehet még 1. körben is draftolni CB-t ha az a BPA, de ha nem lesz akkor se maradunk hoppon 😊