Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 309 — Eagles fan
Amúgy nem nagy kedvencem a Walterfootball, de ezt a mockjukat most úgy ahogy van írnám is alá. 😊
 walterfootball.com/draft2014.php .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Cooltiszo Philadelphia Eagles 190
Az oké, támogatom én is, viszont akkor úgy tűnik, hogy nem idén fogunk SB-t nyerni (nyilván ilyet kijelenteni lehetetlen hónapokkal a szezon előtt, de nem gyakran nyer fiatal, rutintalan csapat SB-t). Viszont akkor jövőre mindent bele, és gyúrjunk rá arra a gyűrűre, mert hiszem, hogy van egy olyan csapatunk, és edzőnk, akik képesek lehetnek megnyerni! 😊Hulkeinstein
Az Eagles fanoknak mindig csak ez jut. 😀

De azért ez már nagyon pesszimista, hogy 2 napja kezdődött el a FA piac, de mi már feladtuk a szezont és már a 2015-ös szezonra gyúrunk. 😀Bébé
Nyugi nyugi nyugi 😀 Szereztünk egy upgrade-et safety poszton és nem lesz SB? Hát ha hoztuk volna Byrd-t, Revis-t, és Orakpot is, akkor se lett volna biztosan SB. Ez nem létező fogalom 😊 Jussunk be PO-ba, utána minden megtörténhet (lásd Giants SB). Arra pedig jó esélyünk van, h PO-ba jussunk. Semmit nem gyengült a csapat tavalyhoz képest, és elvárható a kerettől egy fejlődés is az új rendszer ismerete és a tapasztalat miatt. És még nem is volt draft 😊 2011-ben SB esélyesek voltunk FA után és mi lett belőle 😊 Nem ilyenkor játsszák le a meccseket.
Úgy gondolom nem kell a kezdőbe hoznunk jövőre még senkit, minden poszton van legalább átlagos kezdőnk, szóval drafton se CB vagy S legyen az első mert különbön falnak megyek. Leszarom kit húzunk, csak legyen BPA. Ha ez egy MLB, akkor legyen az, ha DE akkor meg az. Ha ez esetleg egy S (Dix vagy Pryor), akkor pedig az 😊
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Jó végülis belegondolva tényleg melyik értelmes FA CB akarna idejönni.
Cary, Fletcher, Boykin és a korai körös rookie 100%, hogy rosteren lesz. Szal lényegében 1 helyért kéne csatáznia. Bár nyilván ha igazolunk egy jobb FA CB-t, akkor Őt se fogjuk tudni cut-olni egyből, vagyis lényegében már meg is lenne az 53as keret CBállománya TC előtt. 😀

Kelly pedig szereti a versengést. Hát ez ekkor nem lenne. 😀

Plusz lényegében minden FA CB tudja, hogy egyetlen esélyük pályára kerülni ha bejátsszák magukat a kezdőbe vagy vmelyik kezdőnk lesérül. Nickelként esélytelen, hogy snap-et kapjanak.
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Nem nagy sztárjátékosok kellenek, hanem olyanok, akikkel jó csapat lehet, az Eagles!
Bízzunk egy kicsit Kelly elképzelésében!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tegye fel a kezét aki meglepődik 😛

www.bleedinggreennation.com/2014/3/12/5501672/nfl-free-agency-2014-darrelle-revis-eagles-interest-report

Kb annyira esélyes mint ahogy Byrd már alá is írt hozzánk 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Szerintem azzal kellene megbarátkozni, hogy itt amíg Kelly az edző, sosem lesz elit védelem. A közepes, vagy a közepesnél picit jobb játékosokkal kell megelégedni (Fletcher és Cary erre tökéletes példa). Inkább az offense-re költik majd a pénzt, az is jó móka lesz. Foles esetleges nagy szerződése, és a többi...
A draftról pedig mindenképpen kell egy fejlődőképes corner, lehetőleg a második napon.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Az oké, támogatom én is, viszont akkor úgy tűnik, hogy nem idén fogunk SB-t nyerni (nyilván ilyet kijelenteni lehetetlen hónapokkal a szezon előtt, de nem gyakran nyer fiatal, rutintalan csapat SB-t). Viszont akkor jövőre mindent bele, és gyúrjunk rá arra a gyűrűre, mert hiszem, hogy van egy olyan csapatunk, és edzőnk, akik képesek lehetnek megnyerni! 😊Hulkeinstein

De azért ez már nagyon pesszimista, hogy 2 napja kezdődött el a FA piac, de mi már feladtuk a szezont és már a 2015-ös szezonra gyúrunk. 😀Bébé
Persze, azért is írtam oda, hogy nonszensz természetesen ilyet kijelenteni, csak hangosan gondolkozom 😀 Úgyis még akkor is gyűrűben gondolkoznék, ha 0-6-tal nyitnánk, és sztem nem lennék egyedül 😀
több mint 11 éve

De azért ez már nagyon pesszimista, hogy 2 napja kezdődött el a FA piac, de mi már feladtuk a szezont és már a 2015-ös szezonra gyúrunk. 😀
több mint 11 éve
Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊Hulkeinstein
Ott szétfutottak. 😀
Amúgy örültem vna én is neki, de úgy látom inkább a draftra gyúrunk és fiatalabb játékosokban gondolkozunk.Greengo
Erre rosszul emlékszel, Cassel passzolt vagy 350 yardot. Asiata (vagy kicsoda 😀) futott 3 td-t, de összesen vagy 50 yardot 2,5es átlaggal.mustaine
Ja emlékszem. Közben nekem is beugrott, hogy a futott TD-k mellé kevés yard párosult. Mind1 a lényeg, hogy alapból jó játékosok mindketten . Harmadik körben/körig jó lesz egy CB sztem és azzal meg is leszünk.
Sztem a SB győzelemig egy hosszabb út vezet és mi még ennek az útnak az elején vagyunk.(építkezünk) Persze örülnék egy SB győzelemnek a következő szezonban ...vagy bármikor 😀 , viszont nem vagyunk még kész csapat , illetve annyira sok minden változott/változik az új Era-ban a csapat körül, hogy ennek még össze kell állnia(be kell érnie) a siker eléréséhez.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊Hulkeinstein
Ott szétfutottak. 😀
Amúgy örültem vna én is neki, de úgy látom inkább a draftra gyúrunk és fiatalabb játékosokban gondolkozunk.Greengo
Az oké, támogatom én is, viszont akkor úgy tűnik, hogy nem idén fogunk SB-t nyerni (nyilván ilyet kijelenteni lehetetlen hónapokkal a szezon előtt, de nem gyakran nyer fiatal, rutintalan csapat SB-t). Viszont akkor jövőre mindent bele, és gyúrjunk rá arra a gyűrűre, mert hiszem, hogy van egy olyan csapatunk, és edzőnk, akik képesek lehetnek megnyerni! 😊
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Ilyenkor csak azt nem értem, hogy miért a negatív meccs merül csak fel? Ha egy meccs alapján ítélkezünk, akkor én meg a Bears ellenit választom, ahol a liga közel legjobb WR párosát állítottuk meg...akkor most az a reális?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Hát az úgy sikerült. 😀
Minden évben van legalább egy olyan meccsünk, amikor kikapunk egy szar csapattól. 😀
2013 - Vikings (ráadásul B/C csapattal álltak ki 😀 )
2012 - itt mi voltunk a szar csapat 😀
2011 - Cards Skeltonnal, nem tudom h h tudtunk ott kikapni 😀
2010 - Vikings Joe Webb-el irányítóként 😀
2009 - Raiders JaMarcus Russellel 😀
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Ott szétfutottak. 😀
Erre rosszul emlékszel, Cassel passzolt vagy 350 yardot. Asiata (vagy kicsoda 😀) futott 3 td-t, de összesen vagy 50 yardot 2,5es átlaggal.

több mint 11 éve
Ott szétfutottak. 😀
Amúgy örültem vna én is neki, de úgy látom inkább a draftra gyúrunk és fiatalabb játékosokban gondolkozunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein
:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.Bébé
Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊Greengo
Jah. Minőségi depth, mert jelenleg a csere CB-nk Roc Carmichael.
Rohadt nagy mázlink volt, hogy tavaly nem dőlt ki hosszabb távra senki a CB-sorból. (Emlékezhetünk, hogy a Chargers ellen Fletcher nem tudott játszani és Rivers nem kicsit szarrá dobált minket.)Bébé
Értem én...csak cserének nem jött vna ide. 😊

CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein
Egyébként mióta ilyen világklasszisak a CB-jeink? 😀
Oké, hogy offseason van, és saját játékosok, és fejlődjenek csak, de könyörgöm, egész évben Boykinon kívül kritikán aluliak voltak 1-2 kivétellel.Hulkeinstein
Ezt cáfolnám. A szezon elejét álmosan kezdték, de Williams és Fletcher is felnőtt a feladatához és nem egy látványos szerelést mutattak be. Mögéjük csere kell nem még 1 kezdő . Az pedig megoldható a draftról is. Fletchernél csak az a kérdés, hogy egészséges maradjon. Értem, hogy bevásárolnál, de sztem felesleges.Greengo
Nem is a bevásárláson van a hangsúly, hanem a védelmünk tavalyi teljesítményén. Vikings meccs? 😊
több mint 11 éve
Rohadt nagy mázlink volt, hogy tavaly nem dőlt ki hosszabb távra senki a CB-sorból. (Emlékezhetünk, hogy a Chargers ellen Fletcher nem tudott játszani és Rivers nem kicsit szarrá dobált minket.)Bébé
Értem én...csak cserének nem jött vna ide. 😊

Oké, hogy offseason van, és saját játékosok, és fejlődjenek csak, de könyörgöm, egész évben Boykinon kívül kritikán aluliak voltak 1-2 kivétellel.Hulkeinstein
Ezt cáfolnám. A szezon elejét álmosan kezdték, de Williams és Fletcher is felnőtt a feladatához és nem egy látványos szerelést mutattak be. Mögéjük csere kell nem még 1 kezdő . Az pedig megoldható a draftról is. Fletchernél csak az a kérdés, hogy egészséges maradjon. Értem, hogy bevásárolnál, de sztem felesleges.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
nagyjából ugyanez elmondható volt a legtöbb posztra. nagy bajban lettünk volna, ha kidőlnek a kezdők.mustaine
Hát igen.
Ezért is kell az idei FA-szezonban minőségi depth játékosokat hozni, nem pedig egy sztárra elbaszni a pénzt.
több mint 11 éve
nagyjából ugyanez elmondható volt a legtöbb posztra. nagy bajban lettünk volna, ha kidőlnek a kezdők.

több mint 11 éve
Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy a drafton az első két nap mindenképpen kell majd hozni egy fiatal, tehetséges CB-t. És ha a FA-ról érkezne egy minőségi csereCB, akkor ez a poszt is meglenne.
több mint 11 éve
Rohadt nagy mázlink volt, hogy tavaly nem dőlt ki hosszabb távra senki a CB-sorból. (Emlékezhetünk, hogy a Chargers ellen Fletcher nem tudott játszani és Rivers nem kicsit szarrá dobált minket.)
több mint 11 éve
Oké, hogy offseason van, és saját játékosok, és fejlődjenek csak, de könyörgöm, egész évben Boykinon kívül kritikán aluliak voltak 1-2 kivétellel.
több mint 11 éve
Jaja, de minek? Cserének kellett vna vagy minek ? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Neal pedig marad a Packersben. Lassan célpont se lesz.Hulkeinstein
Nagyon jó...

O'Brien Schofield mégse lett Óriás. (Pletykálják, hogy elbukta a fizikai felmérőt.)
több mint 11 éve
Neal pedig marad a Packersben. Lassan célpont se lesz.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 643 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nekem is grrrrrrrrrrrrrrr