Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.Hulkeinstein:S .... Pedig reménykedtem, hogy hátha meg tudjuk szerezni.
több mint 11 éve
CB Corey Graham agreed to a 4yr, $16 m deal with the #Bills, source confirmed.
több mint 11 éve
Chip Kelly talked to Bama's OLB Adrian Hubbard today. Talked to him at the combine too.Shawn84Nem tudom ez jelent e valamit, de ha ő a kiszemelt, ő talán 2.-3 körben is elérhető és akkor első pickkel jöhet S vagy CB
több mint 11 éve
Chip Kelly talked to Bama's OLB Adrian Hubbard today. Talked to him at the combine too.Shawn84Meglepődtem, hogy a combine-on 4,69-et futott. Ugrásokban is jól teljesített, karjai is hosszúak és a testfelépítése is nagyon jó (6-6, 257) (A 3-cone-t sztem nem véletlenül hagyta ki. Kijött volna, hogy azért olyan nagyon nem atletikus.)
Idén több szerepkörben is kipróbálták és nem is játszott olyan jól mint 2012-ben.
Nyilatkozni jól tud: "I think my game, if people will say it slipped this year, the only reason it slipped was because of Adrian Hubbard."
Tavaly Logan és Barkley nyilatkozatai is nagyon nyomtak a latba, hogy hozzánk kerültek.
Chip-et mindkettőjük lenyűgözte.
Senior Bowl-on nem szerepelt jól.
3. napos pick még ezzel a jó combine-al is.
Ha a 2012-es formáját hozza akkor lehet jövője, de közel sem az a must-get guy.
több mint 11 éve
Chip Kelly talked to Bama's OLB Adrian Hubbard today. Talked to him at the combine too.
több mint 11 éve
Nagy eséllyel Revis nem lesz Eagle:"Don't get your hopes up about the Eagles and Revis. It's not going to happen."
több mint 11 éve
Még mindig úgy vagyok vele, hogy túl drágának tartom. Braman érdekes egy csávó 😀
www.chron.com/sports/texans/article/Rookie-linebacker-Braman-survives-rough-road-to-2122868.php
Nagyapja 224 cm és 209 kg.
Modellkedett egy időben. Suliból kirúgták mert jóféle gombák voltak nála. 😀
A raszta haja még mindig megvan neki egy zacskóban.
több mint 11 éve
Revis hivatalosan is cutolva. Valószínűleg úgysem hozzánk jön, hanem megy New Englande, vagy esetleg a Jetsbe, vagy a Brownsba, de azért hátha sikerül idehozni. Ma olvastam egy olyat, hogy idénre 6m$ körüli cap spaccel be lehetne rakni egy nagy aláírási bónusz mellett. FIngers crossed.
több mint 11 éve
Denvernél nem szaroznak, Talib, Ward és Ware...jövőre nagyon nyerni akarnak 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Eagles signed former Texans LB Bryan Braman to a two-year, $3.15 million deal, including $1 million guarnteeed via @seanstellatoempty taxiMost meg ilyet olvasok:
"Bryan Braman Eagles deal three years $8.95 million, $1 million guaranteed, $600,000 signing bonus"
Ez kicsit soknak tűnik, bár 1 milla garantált, szal ha nem válik be, akkor jövőre cut. (idén úgyis keveset fog keresni minden bizonnyal)
Nah most már tudja, hogy vmit elbaszott 😀
"Something fishy about the Braman contract #s I retweeted before ...pretty sure it's 2-year deal. I'll correct when info comes."
több mint 11 éve
DeMarcus Ware's Denver deal will pay him $13M this year - $250,000 more than he was scheduled to make from Cowboys, who released himHát így nagyon nem bánom, hogy nem hozzánk jött. 😀
Kemény...zsojti
több mint 11 éve
DeMarcus Ware's Denver deal will pay him $13M this year - $250,000 more than he was scheduled to make from Cowboys, who released himKemény...
több mint 11 éve
Hali! Úgy látom ma eddig nálunk csak "apróságok" történtek. Máshol még nem néztem körül. Meglátjuk hogyan tovább.
több mint 11 éve
van az másfél is ...JanekInkább egy...kettő fél
2fél egy egész. (Több dologban is 😀 )
több mint 11 éve
van az másfél is ...Szvsz még 1 korrekt safety kéne és 1 a drafton korán. Akárhogy is számolom nekem csak 2 használható safety jün ki a mostani keretből.Shawn84Akkor lassan már csak egy S kell 😊JanekAzért a D#-ben nem jelentenek nagy erősítést (ha egyáltalán jelentenek vmit).
Szóval még azért kéne hozni pár minőségi cserét is.Bébé
több mint 11 éve
Szvsz még 1 korrekt safety kéne és 1 a drafton korán. Akárhogy is számolom nekem csak 2 használható safety jün ki a mostani keretből.Akkor lassan már csak egy S kell 😊JanekAzért a D#-ben nem jelentenek nagy erősítést (ha egyáltalán jelentenek vmit).
több mint 11 éve
A 2012es Decoud jó lenneAkkor lassan már csak egy S kell 😊JanekAzért a D#-ben nem jelentenek nagy erősítést (ha egyáltalán jelentenek vmit).
több mint 11 éve
Akkor lassan már csak egy S kell 😊JanekAzért a D#-ben nem jelentenek nagy erősítést (ha egyáltalán jelentenek vmit).
Szóval még azért kéne hozni pár minőségi cserét is.
több mint 11 éve
Colt Andersonnak ezzel nagy eséllyel befellegzett nálunk. Max ha nem kell senkinek akkor pár hét múlva visszahozhatjuk. Ugyanez igaz Kurt Coleman-ra is.Braman nem szarozik 😀
www.youtube.com/watch?v=C6p-FyBDwWE
Remélem azért jobban beválik, mint Owen Schmitt. 😀
( www.youtube.com/watch?v=IuqyyEVGFUo )
több mint 11 éve
és Braman személyében tovább bővül amúgy a hosszú szőkehajú játékos állományunk is.
több mint 11 éve
Akkor Colemant és Andersont pótoltuk. Maragosnak különösen örülök
több mint 11 éve
Maragos is meg ő is ST player. Tavaly meg Jason Phillips is az volt, csak ugye neki ACL-e volt.Eagles signed former Texans LB Bryan Braman to a two-year, $3.15 million deal, including $1 million guarnteeedShawn84Úgy látszik most már hagyomány lesz Texans LB-t igazolnunk...eddig bejött 😊picksix
több mint 11 éve
Eagles signed former Texans LB Bryan Braman to a two-year, $3.15 million deal, including $1 million guarnteeedShawn84Úgy látszik most már hagyomány lesz Texans LB-t igazolnunk...eddig bejött 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Eagles signed former Texans LB Bryan Braman to a two-year, $3.15 million deal, including $1 million guarnteeed via @seanstellato

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...