Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
- Jeffcoat (igaz "csak" 247 font)
Bébé
az a 247 az tökéletes.Shawn84
Mihez? 😀

Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.Bébé
Figy. Aki nekünk kell annak baszott gyorsnak kell lennie, és meg kell tudnia csinálni a szerelést. Na most ehhez elég lehet a 247 is ha jó a technikája. De mint írtam, simán fel tud magára rakni pár fontot 1 nyáron ha szükséges. Egy újoncnál tökéletes, aztán majd a csapat úgy alakítja ahogy neki megfelel.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Bébé
az a 247 az tökéletes.Shawn84
Mihez? 😀

Mathis-en kívül mondj egy (jó) 3-4-es OLB-t, aki 250 alatt van?
3-4-es OLB-k 90% 260 körül mozog.
több mint 12 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:
- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford

Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Kareem Martin
- HubbardBébé
az a 247 az tökéletes. szeptemberig simán felmehet az 255ig is akár
több mint 12 éve
Combine alapján (is), akik nagy eséllyel kiestek, mint 3-4es OLB:
- Lawrence
- Chrichton
- Ealy (igaz ment egy nagyon durva 3-cone-t, de 40 yardon lassú (10 yardja is), egyetemen DE volt, meg a meccsvidiken is látszik, hogy nincs meg az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz)
- Sam
- Bradford

Akik esetleg még oda is érhetnek:
- Kareem Martin
- Hubbard
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉dande
A lájk a második mondatra megy 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eaglesBébé
Jövő februárban kaphat egy másik gyűrűt 😛 Tudom unalmas már de ezeket nem bírom kihagyni, ígérem ez volt a utolsó SB-ra utalás 😉
több mint 12 éve
Foles eljegyezve: vagy Ő jegyzett el 😀 lényeg h menyasszonya van 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/24/5443380/nick-foles-engaged-tori-moore-eagles
több mint 12 éve
Attaochura de kíváncsi lennék. 😀
Így majd a Pro Day-én (gyorsabb pályán) fut egy 4,5-ös 40yardot és mindenki oda lesz érte... 😛

Akin még meglepődtem az Kareem Martin. Nagyon durva számokat tol.
Inkább DL-ban képzeltem, de ilyen számokkal akár még OLB is lehet belőle. (Bár a gyakorlatokat nem tudom nézni, csak a számokat látom. :S )
6-6, 272, 35-ös kar, 10-es tenyér, 4,72 40 yard (1,53 10 yard - jobb mint Clowney-é), 35,5 magasugrás, 129 távol, 7,2 3-cone ez se rossz.
több mint 12 éve
De drilleknél is elég jól mozogtak, engem azért érdekelnek.Shawn84
Jahjah nem is azért meg úgy mondtam, csak ez a smiley félreérthető. 😀
Azért mondtam, hogy vmi elképzelés legyen, hogy combine előtt hol tartották Őket számon.

Smallwood (Ő is szimpi nekem) csak 5.01-át futott, de ILB-nek talán még belefér, meg egy jó 20 ss meg 3-cone-al simán be lehetne vállalni.
több mint 12 éve
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás.Shawn84
Barr-tól én is többet vártam.

Pierre-Louis-t és Avery Williams-et is 6-7. körre rakták a combine előtt. A 4,51-es és a 4,66-os 40 yard lehet egy kicsit feljebb tolja Őket. 😀Bébé
De drilleknél is elég jól mozogtak, engem azért érdekelnek.
több mint 12 éve
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás.Shawn84
Barr-tól én is többet vártam.

Pierre-Louis-t és Avery Williams-et is 6-7. körre rakták a combine előtt. A 4,51-es és a 4,66-os 40 yard lehet egy kicsit feljebb tolja Őket. 😀
több mint 12 éve
LB-k hivatalos idejei:

Barr 4,66
Hubbard 4,69
Christian Jones 4,74
Mack 4,65
T.Murphy 4,86
KVN 4,71Bébé
Én most mozgásukat nézem gyakorlatok közben. Új név Avery Williamson nekem, Hubbardot és Pierre-Louist meg fogom még lesni. KVN azt hittem gyorsabb lesz, de Barr is csalódás. A héten szűkítem kicsit a listát úgy 4-5 névre aztán majd őket fogom jobban figyelgetni.
több mint 12 éve
LB-k hivatalos idejei:

Barr 4,66
Hubbard 4,69
Christian Jones 4,74
Mack 4,65
T.Murphy 4,86
KVN 4,71
több mint 12 éve
Nah megjöttek a hivatalos idők:
Gayle 4,7
Jeffcoat 4,63
Lawrence 4,8
Kareem Martin 4,72
Chris Smith 4,71
Marcus Smith 4,68
Webster 4,58

Lawrence ennyi volt :S Szép karriert neki 4-3-ban.
több mint 12 éve
Donald se gyenge, igaz őt én DE-nek néztem ki.Shawn84
Jah elég durva ekkora testtel ilyet futni. Nagy eséllyel el is kerül vmelyik 4-3as 1-gap-es csapathoz DT-nek és jó is lesz. A mi 2-gap-ünkben nem igazán tudná kamatoztatni a robbanékonyságát, gyorsaságát.
több mint 12 éve
- A másik kedvencem, Gayle elég jó kis időt ment. (4,6) 3. nap elején szóba jöhet.

- Jeffcoaton meglepődtem, hogy ilyen jót ment. Kimondottan róla 2013-as vidit nem találtam 1 hónapja, remélem hogy azóta már került fel pár és akkor meglesem.

- Marcus Smith idejére még kiv. leszek. Remélem a 4,6 körüli 40 yard meglesz neki.Bébé
Donald se gyenge, igaz őt én DE-nek néztem ki.
több mint 12 éve
- A másik kedvencem, Gayle elég jó kis időt ment. (4,6) 3. nap elején szóba jöhet.

- Jeffcoaton meglepődtem, hogy ilyen jót ment. Kimondottan róla 2013-as vidit nem találtam 1 hónapja, remélem hogy azóta már került fel pár és akkor meglesem.

- Marcus Smith idejére még kiv. leszek. Remélem a 4,6 körüli 40 yard meglesz neki.
több mint 12 éve
40 yard dash 4,72 elsőre az picsa. 10 yardon 1,62 viszont nem volt rossz.
másodikra 4,81 és 1,62. Egyelőre ez nekem kevés. A gyakorlatokban esetleg. Jeffcoat viszont elég jó időt ment.Shawn84
Pedig reménykedtem, hogy hátha megy eg 4,65 körülit és akkor meg is lett volna az OLB-nk a köv 10 évre. 😛 😀 Azért remélem a többi gyakorlatnál jót megy és akkor hátha. 😀 Végülis T.Cole is csak kb. 20%-ot ment coverbe. Igaz kérdéses, hogy ez azért volt mert Davis csak ennyit használja a ROLB-t vagy azért mert T.Cole többre nem alkalmas.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze
bezzeg Clowney

több mint 12 éve
Nah ma végre jönnek a DL-ek és az LB-k.
Aki a legjobban érdekel az Demarcus Lawrence, hogy meg van-e az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz. Ha megállja a helyét, akkor a 2. körben simán célpont lehet a számunkra.Bébé
40 yard dash 4,72 elsőre az picsa. 10 yardon 1,62 viszont nem volt rossz.
másodikra 4,81 és 1,62. Egyelőre ez nekem kevés. A gyakorlatokban esetleg. Jeffcoat viszont elég jó időt ment.
több mint 12 éve
Nah ma végre jönnek a DL-ek és az LB-k.
Aki a legjobban érdekel az Demarcus Lawrence, hogy meg van-e az atletikussága a 3-4-es OLB poszthoz. Ha megállja a helyét, akkor a 2. körben simán célpont lehet a számunkra.
több mint 12 éve
komp pick?Janek
Egy pár hetes előrejelzés szerint még 7. köröset se kapunk. 😀
több mint 12 éve
komp pick?

több mint 12 éve
Kérdés persze, hogy kell-e nekünk egy ilyen erős WR classból az első körben hozni valakit.BleedingGreen
Főleg ilyen kevés (legalábbis az előző évekhez képest) pickel. És fogalmam sincsen, hogy tudnánk szerezni. 😀
Lényegében, akik szóba jöhetnek: B.Graham és T.Cole
De T.Cole szerződését senki se fogja benyelni szóval ez is rontja az értékét, valamint ha B.Graham-et tradeljük akkor annyi a bünti, mint a fizuja :S És azt se nézem ki senkiből sem, hogy egy 4. kört adnának érte.
több mint 12 éve
Egy masodik koros odel pick jo lenne...