Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Már most várjuk mit tud Kelly kitalálni a west kőkemény csapatai ellen.
több mint 11 éve
Na akkor most a SB után ki lehet mondani hogy az NFC erősebb mint az AFC? 😊 Vitaindító és trollkodó de eszembe jutott és nagyon messze van még a szezonkezdet 😕zsoeoHabár nem nekem szól, de remélem nem lesz belőle baj,ha ide írok.
Szerintem idén kétségtelenül az NFC volt az erősebb. Sőt, ha egy kis hazabeszélést megengedtek, akkor még azt is mondom,hogy a liga legerősebb divíziója is egyértelműen meghatározható volt, ami az idei évet illeti (West)
Egészen egyszerűen ilyen a liga, a ciklikusság. Pár éve még mondjuk a West volt a leggyengébb, aztán mi lett belőle idénre. Ugyanez a folyamat kezd kialakulni szerintem az AFC-ben a Jax csoportjában is, ahol kezd koncentrálódni a szakmai tudás, és az egyre erősebb rosterek és jó FO munka.
Ennek ellenére szerintem idén vita nem férhet hozzá,hogy az NFC erősebb volt, azaz inkább mondom azt,hogy az NFC Top5 nagyágyúja teljesen más kategória volt idén mint az AFC Top5.
Biztos vagyok benne,hogy most mindenki a "Seattle-utat" próbálja másolni, mert ilyen a liga, de szerintem egy Kelly féle mentalitás is bőven hozhat gyűrűt, mert nincs olyan,hogy csak egy út. PC pont azt bizonyította idén,hogy lehet az árral szembe úszni, és mindenkinek bebizonyítani,hogy az eredményre vezet.
Pl liga utolsó körüli helyen voltunk passzkísérlet/meccs statisztikában egy olyan ligában ahol napról napra dőltek a pont rekordok.
Ami a lényeg,hogy a saját rendszerét vigye tökéletes közelire a csapat. Nálunk ez a brutál D# és a futásra építő hatékony 3rd down passz.
Nálatok lehet simán domináns O# vezette csapat,ha mondjuk a védelem jó a redzone és turnover mutatóban, vagy ami fontosabb, a 3rd downokon. Szóvl szerintem nincs olyan út, ami csak és kizárólag. Tiétek lett a legtöbb explozív játék az alapszakaszban ha jól tudom, ami a toxic szám alapja, és az idei év azt is bizonyította,hogy ez a szám elég jó értékmérő.
több mint 11 éve
Na akkor most a SB után ki lehet mondani hogy az NFC erősebb mint az AFC? 😊 Vitaindító és trollkodó de eszembe jutott és nagyon messze van még a szezonkezdet 😕
több mint 11 éve
Na Janek, mit szűrtél le az SB-ből? Te mondtad, hogy számodra kiderül, hogy a pocket passer vs fiatal futkosós mi lesz. A meccs alapján szinte csak ez nem derült ki 😀 Két olyan dolog viszont igen, amit eddig is tudtunk, jól teljesítő OL és kiváló védelem szükségeltetik.QB szempontból az látszik,hogy RW nem roppant össze a teher alatt igaz nagyon nehéz dolga nem is volt...
Jelenleg nagyon érdekes számomra, hogy egy ilyen Seahawks D ellen Chip mi a rossebet tud kitalálni? Még pár hónap és kiderül 😀Eazzy
mire igazán pályára került addigra a broncos már padlón is volt.
PM meg PM aki a nyakába varja az béna vagy elfogult és béna.
több mint 11 éve
Power Ranking szerint nekünk már nincs hova fejlődni. 😀 Csak a csúcson kell maradni jövő ilyenkorig és kész.Rég voltunk felfelé ívelő pályán, lehet ennek is köszönhető, de optimuzmussal telve várom a szezont 😊CooltiszoMinden egyes offseasonba így megyünk, aztán elkezdődik a szezon. 😀Bébé
több mint 11 éve
Rég voltunk felfelé ívelő pályán, lehet ennek is köszönhető, de optimuzmussal telve várom a szezont 😊CooltiszoMinden egyes offseasonba így megyünk, aztán elkezdődik a szezon. 😀
több mint 11 éve
Hú, gyerekek, én kimondottan várom a jövő évi sorsolásunkat 😊 Lesz itt football bőven 😊 Megmondom őszintén várom hogy lássuk a 2. éves Chip offenset ilyen védelmek ellen (Seahawks, 49rs, Panthers). Tippelni se tudok milyen mérlegünk lehet (őszintén szólva kb egyik csapat se😊 ), de egy izgalmas szezon elé nézünk. Úgy érzem, hogy az O még egy 5-10 play-el meccsenként gyorsabb lesz és lesznek új "Foles-specifikus" elemek a játékunkban (tavaly is láthattuk, hogy Foles-al átalakult a futás formációnk), 1 év után látja Chip igazán hogy milye van, mit szeretne még hozzátenni és erre mi a legmegfelelőbb playbook. A védelem pedig idén sokat fejlődött, ha jövőre is tud fejlődni akkor teljesen reális elvárás lehet egy top 10-15-s védelem pontokban, yardokban 15-20. Természetesen egy ettől nagyobb fejlődésnek végképp örülnék, de azért ehhez jó pár dolognak össze kellene jönnie (Cox, Logan, Kendricks és Wolff szintlépése és impact OLB és safety play).Offseason: nagyon messze van még minden sajnos, de alig várom 😊
FA: remélem Maclin-t visszahozzuk, megnézném őt egy ilyen mentalitású csapatban. Őszintén szólva 4-5 játékost megint várok innen, akik közül maximum 1 top FA (Byrd,Ward vagy Orakpo, de csak akkor minden szempontból tökéletesnek ítéljük őket a rendszerben is), emelett remélhetőleg tudunk szerezni value FA-ket is (főleg védelemre gondolok).
Draft: kb bármit el tudok képzelni. Úgy érzem, hogy az O közelebb van egy esetleges elit státuszhoz legalább 2 évvel mint a D lehet, és ha lesz olyan O játékos akit Chip kinéz magának, akkor simán lehet O húzás (esetleg egy WR). Vannak jó kis S prospect-ek, szívesen látnék egy Pryor-t, de Ward-ot, talán Buccanon-t. Örülnék még CB, OLB húzásoknak is, és feltétlen húznék G-t is a középső körökben (3-5.-ig), de egy nagy NT is elférne Logan mellé rotációba.
Rég voltunk felfelé ívelő pályán, lehet ennek is köszönhető, de optimuzmussal telve várom a szezont 😊
több mint 11 éve
Ha majd rendes géphez kerülok leirom addig nyugi
több mint 11 éve
Nagyon helyes Kendricks:Eagles ILB Mychal Kendricks said he plans to make film study his priority this offseason.
Kendricks has freakish sideline-to-sideline physical tools, and he put them on display during a breakout sophomore campaign. He posted 106 tackles, four sacks, three interceptions, six tackles for a loss and two forced fumbles. Once Kendricks wraps his head around the position, he's going to be an annual All-Pro candidate. "You can only get so fast and so strong, but you cannot stop developing your mind," he said. "It's a more powerful weapon than anything else."
Talán rá fog jönni, hogy nem kell 110%osan sprintelni közvetlenül a szerelés előtt és akkor talán nem küldik el gyufáért. 😀
több mint 11 éve
Ugyan már, csak helyén van a cikkíró ítélőképessége 😀 😛Ez meg az évszázad poénja :Egy nagyon kicsit erős túlzásnak érzem. 😀Bébé
www.sbnation.com/nfl/2014/2/2/5354914/2014-nfl-power-rankings-super-bowl-seahawks-broncosdande
Am remélem nem lesz megint Dream Teamezés a sajtó részéről. Oké h az a nagy neveknek szólt de most meg egyben lehet nagyon a csapat, inkább csak szimplán számoljanak velünk , nekem az is elég 😀
több mint 11 éve
Ez meg az évszázad poénja :Egy nagyon kicsit erős túlzásnak érzem. 😀
www.sbnation.com/nfl/2014/2/2/5354914/2014-nfl-power-rankings-super-bowl-seahawks-broncosdande
több mint 11 éve
Egyébként sok mindenben a Chicago elleni meccsünkre hajazott ez a SB döntő kb 3 play és el is dőlt az a meccs is szerencsére a mi javunkra 😛Más: az a helyzet, hogy a legutóbbi 3 SB-lt olyan csapat nyerte aki finoman fogalmazva sem tartozik a kedvenceim közé, és oly nagyon nem örvendtem amellett, hogy maximálisan megérdemelték és gratulálok nekik (na jó a Giants annyira nem 😉 😛).
Így nincs más választásom muszáj vagyok nagyon utálni magunkat meg mondjuk a Chifst is és nagyon nem akarni, hogy végén nyerjünk, hátha aztán összejön. Ígérem igyekezni fogok nagyon rajtam ne múljon 😛 😀
Ez meg az évszázad poénja :
www.sbnation.com/nfl/2014/2/2/5354914/2014-nfl-power-rankings-super-bowl-seahawks-broncos
több mint 11 éve
Sándor kolléga elmagyarázta ezt a csúfos vereséget, aranyköpésekbe kivan emelve aki lemaradt volna róla xDano92Én inkább a rettentően hiteles, maximális meggyőződésből fakadó, szakmai elemzésein szoktam mosolyogni, hogy ő megmondta előre hogy ezt meg ezt játssza majd az ellenfél és mennyire rém egyszerű lett volna felkészülnie erre a másik csapatnak.
A bunda meg az összeesküvések meg sokszor részesei az élsportnak sajnos, de az általa lefestett sztorihoz meg az egész csapatnak benne kell lennie ráadásul a veszélye is megvan, hogy valaki később köpne, hacsak nem életveszélyesen fenyegettek meg mindenkit. szvsz azért tényleg furcsa volt ez a tegnapi döntő, pláne ahogy kezdődött, és ahogy fokozatosan összeomlott a Broncos. A Seattle viszont ellenállhatatlanul játszott, szóval felesleges bármit is belemagyarázni ebbe, de azért ilyet nem sűrűn látni.
Kövi szezonban meg szerencsére otthon játszunk velük az alapszakaszban, én nem temetem magunkat azért 😀
Bízok Kelly-ben meg a jó draftban, az tény, hogy megerősített D# nélkül nincs keresnivalónk, akármennyire is penge az O#, de nyilván ezzel tisztában vannak Phillyben is. Azt meg nem tudjuk, hogy képes lesz-e lehozni ugyanezt a teljesítményt jövőre is a Hawks és hogy egyben tud-e maradni.
www.bleedinggreennation.com/2014/2/3/5373138/super-bowl-2014-seahawks-championship-eagles-learn
Itt is leírják, hogy azért nem minden a defense, meg most attól h ezzel nyert SB-t a Seahawks, nem kell a csapat identitását totál felborítani emiatt. Amíg Kelly az edző, úgyis az Offense lesz előtérben, ami nem jelenti azt, hogy nem lesz minőségi D# felépítve. Szó van itt a már említett SB win faktorokról is: HC, FO, Draft, Free agency, mák. szóval tudott dolgok ezek, meg beszéltünk már róluk de azért hátha érdekel vkit.
több mint 11 éve
Na Janek, mit szűrtél le az SB-ből? Te mondtad, hogy számodra kiderül, hogy a pocket passer vs fiatal futkosós mi lesz. A meccs alapján szinte csak ez nem derült ki 😀 Két olyan dolog viszont igen, amit eddig is tudtunk, jól teljesítő OL és kiváló védelem szükségeltetik. Jelenleg nagyon érdekes számomra, hogy egy ilyen Seahawks D ellen Chip mi a rossebet tud kitalálni? Még pár hónap és kiderül 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Sándor kolléga elmagyarázta ezt a csúfos vereséget, aranyköpésekbe kivan emelve aki lemaradt volna róla xDano92láttam de nem tudom hogy komolyan gondja e 😀
több mint 11 éve
Sándor kolléga elmagyarázta ezt a csúfos vereséget, aranyköpésekbe kivan emelve aki lemaradt volna róla xD
több mint 11 éve
Háháháháháh 😀 Kár lenne tettetni hogy nem örülök , A Legion of Boom megérdemelte 😀 Bár az MVP címet én Chancellornak adtam volna ,de így is király!Petikievak01Én Manningnek azért szorítottam, hogy beérje az öcsikét gyűrűkben, de így nem volt rá sansz. Nem nagyon értem én ezt, kb az első másodperctől kezdve esélytelen volt a Broncos. Persze megérdemelte a Seattle, tökéletes játékot mutattak be. Azért RW válláról rengeteg terhet levesz ez a védelem, szóval nem bántam h védő lett az MVP, így volt fair.
Am ez az SB tiszta '98-as soccer VB döntő feeling volt 😀
több mint 11 éve
Finom lesz majd játszani jövőre az alapszakaszban a Seahawks, Panthers, 49ers hármas ellen 😀 Csoporton belül hasítanunk kell majd.HighlanderJah ez így elég durva lesz.
Ezért is gondolom úgy, hogy ha idén is meglesz a 10-6 akkor az fejlődésnek tudható be.
Ha most is le tud hozni úgy a D# 10 meccset, hogy nem kapnak 21 pontnál többet, akkor megtapsolom Őket. 😀
több mint 11 éve
Háháháháháh 😀 Kár lenne tettetni hogy nem örülök , A Legion of Boom megérdemelte 😀 Bár az MVP címet én Chancellornak adtam volna ,de így is király!
több mint 11 éve
Finom lesz majd játszani jövőre az alapszakaszban a Seahawks, Panthers, 49ers hármas ellen 😀 Csoporton belül hasítanunk kell majd.
több mint 11 éve
| Srácok szólni kéne Csípnek hogy inkább a védelmet kezdje el építgetni de nagyon gyorsan 😛 bármennyire is önmarcangolás lenne a számára 😀 |
több mint 11 éve
hímezett hámozott. Nem zárja ki hogy nagy nevet igazolunk, de felmérik a piacot, mert senkit nem fognak túlfizetni. Azt azért sikerült kihúzni hogy a safety poszttal nagyon komolyan melóznak majd, hogy végre Dawk után legyen megint egy használható egység itt is.Reuben Frank és Howie Roseman élőben a 94 WIP rádióban most betaplayer.radio.com/player/sportsradio-94wipShawn84mondott vmi érdekeset?Bébé
több mint 11 éve
Reuben Frank és Howie Roseman élőben a 94 WIP rádióban most betaplayer.radio.com/player/sportsradio-94wipShawn84mondott vmi érdekeset?
több mint 11 éve
Úgyhogy ezért is örülnék a Foles jövőre végleg beválna.Én személy szerint ennyire még nem szurkoltam egy játékos sikeréért. Régebben én is jobban szerettem a futkározós, látványos QB-kat de idővel beláttam, hogy hosszú távon nem feltétlen ez a kifizetődő. Persze manapság nem árt valamennyi mobilitás de többet ér a dolog ha van egy elit fal + egy eszes, pontos irányító némi mobilitással (lásd Rodgers). Bármennyire is vannak hibái Foles-nak, bőven fejlődhet jövőre, én látom benne a fantáziát. (mondjuk én Kolb-ban is bíztam, szóval ez nem mérvadó XD )
+ alapból rohadt szimpatikus. intelligens, szorgalmas embernek tűnik, nincsenek balhéi, igazi példakép lehet a későbbiekben ha összejön neki a dolog.