Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
DAT (De'Anthony Thomas) csak 4,5-öt futott, így kicsivel több esély van rá, hogy újra Chip-el fog dolgozni. Első 4 körben szerintem, nem igazán fogják elvinni. (Legalábbis ahogy láttam a dolgokat. Igaz vhol 2. körös prospect, de több helyen meg 6. körös, szal jah kíváncsi leszek, hogy hol megy ki.) Amúgy Azt hittem, hogy Ő be fog férni 4,4 alá.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
Kelvin Benjaminról is cikkeznek, hogy beleillene Kelly rendszerébe:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20140223_Florida_State_s_Benjamin_the_type_of_wideout_Eagles_would_love.html
Róla vélemény? (aki jobban vágja az egyetemi focit)Highlander
Nem feltétlenül a kedvenc WR-em az idei classból, de ha Cooper nem marad, akkor megfelelő pótlás lenne. Még messze van a kész játékostól, de már így is veszélyes. Vannak dropjai, de szerintem főleg koncentráció hiányra és kapkodásra vezethetőek vissza, mert sokszor olyankor droppolt, ha tök üresen volt, ill. slant routeoknál mozgás közben nem fejezte be rendesen az elkapást. (Ugyanakkor fontos pillanatokban csinált meg nagy elkapásokat.) A combineon is látszott, hogy még nem egy igazán csiszolt route-futó, bár az alkata miatt valószínűleg sose a hirtelen megállás/irányváltás lesz az erőssége, de még ebben is javulhat.
Kérdés persze, hogy kell-e nekünk egy ilyen erős WR classból az első körben hozni valakit.

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Byrd-öt semmi áron nem engedné a Bills, akár franchise tag is szóba jöhet ha nincs más megoldás:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/22/5437068/jairus-byrd-rumors-eagles-nfl-free-agency-2014

www.philly.com/philly/sports/eagles/20140223_Florida_State_s_Benjamin_the_type_of_wideout_Eagles_would_love.html
Benjaminnak örülnék! 😊 Jó volna ha jönne a csapatba.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 454 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én úgy képzelem el az elkövetkező pár hónapot hogy FA Safety igazolás , 1. kör OLB/ILB aztán 2. körben egy jó kis WR . Nagyon durva idén a WR felhozatal , 2. kör végén simán lehet (sőt szinte kötelezőnek érzek) egyet behúzni .Petikievak01
Én úgy képzelem el a következő pár (11) hónapot, hogy a végén SB győztesek leszünk 😛 😀
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én úgy képzelem el az elkövetkező pár hónapot hogy FA Safety igazolás , 1. kör OLB/ILB aztán 2. körben egy jó kis WR . Nagyon durva idén a WR felhozatal , 2. kör végén simán lehet (sőt szinte kötelezőnek érzek) egyet behúzni .

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Ha tagelnék a 120%-os szabály miatt 8,3 milkát keresne, ami már majdnem top safety fizu (igaz csak 1 évre). Egyedül Berry keres többet 2014-ben.Rataxes
Jó de neki nem csak a fizu számít. olyan csapathoz akar végre kerülni amivel PO-ba is juthat. Nagyon túl kéne őt fizetni, hogy maradni akarjon. Nem 8,3 millát hanem inkább 11-12-t kéne hozzá kapnia.

de egyébként ha mi akarnánk megszerezni akkor a 8 milla/év az reális fizetés lehet.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Ha tagelnék a 120%-os szabály miatt 8,3 milkát keresne, ami már majdnem top safety fizu (igaz csak 1 évre). Egyedül Berry keres többet 2014-ben.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Byrd-öt semmi áron nem engedné a Bills, akár franchise tag is szóba jöhet ha nincs más megoldás:
 www.bleedinggreennation.com/2014/2/22/5437068/jairus-byrd-rumors-eagles-nfl-free-agency-2014

Na az vicces lenne ha Byrdöt tagelnék. Már tavaly sem akart játszani, hiába tagelték, aztán mégis rászánta magát, de még egyszer nem fogja az tuti.
több mint 12 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

Róla vélemény? (aki jobban vágja az egyetemi focit)

több mint 12 éve
Marcus Smith és KVN:
 www.jsonline.com/blogs/sports/246705721.html
Mindkettő szóba jöhet 1/22-nél.
több mint 12 éve
Kelce bulizgat 😀
 www.shotofginn.com/2014/02/jason-kelce-c-philadelphia-eagles.html
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
Maclin elvileg jobb játékos mint Cooper, de az egészségén kívül kérdés, hogy blokkolásban mire lesz képes, mert két évvel ezelőtt elég botrányos volt sok esetben. Kíváncsi vagyok kipróbálnánk-e inkább slotban, mert jó route futó, csak nem tudni mennyire bírná a több ütközést ott. De végül is Kelly már nem egy játékos játékát és hozzáállását javítottá meg tavaly is.

több mint 12 éve
Megint kijött egy report miszerint inkább Maclin, mint Cooper:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20140222_Eagles_favor_keeping_Maclin_over_Cooper.html
De legalább ezek szerint Maclin rehabja jól haladhat és úgy látják, hogy két ACL szakadás az nem gáz. 😀
(Végülis jöttek már innen vissza + ugye sport science 😀 )
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 910 — Apu ökölbeszorított keze
"kicsit" sok nekem

több mint 12 éve
Nepi Philadelphia Eagles 25
Az Eagles mez egész faszán festene.

több mint 12 éve
Photoshop? 😊 Lehet meg kéne tartani linebackernek 😀

több mint 12 éve
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?Nepi
Utolsó hazai meccse: 2008 Dallas utsó héten. 2008-ból a Steelers elleni.
2002-ben a Texans elleni. Nyilván a 2004-es NFC-Champ meccset se hagyd ki, ha már végre sikerült nyerni, meg utána a beszédtől még mindig libabőrös vagyok (+ a hit se volt szar Crumpleren)
 www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
2003-as PO meccs a Packers ellen.
Ezeket mindenképpen nézd meg.Bébé
Köszi a tippet. Pont a 2004-es NFC Champ. Falcons elleni meccset vadásztam/vadászom mindenhol, de egyszerűen lehetetlen.
több mint 12 éve
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?Nepi
Utolsó hazai meccse: 2008 Dallas utsó héten. 2008-ból a Steelers elleni.
2002-ben a Texans elleni. Nyilván a 2004-es NFC-Champ meccset se hagyd ki, ha már végre sikerült nyerni, meg utána a beszédtől még mindig libabőrös vagyok (+ a hit se volt szar Crumpleren)
 www.youtube.com/watch?v=QLSrF81Q8rM
2003-as PO meccs a Packers ellen.
Ezeket mindenképpen nézd meg.
több mint 12 éve
Azért a kiemelkedő fontosabb izgalmasabb meccsek fent vannak tyt en is (régebben még 1980 as meccset is láttam ott). Andy Reid első alapszakasz meccsét nézd meg. Az pl jó volt 😀ano92
Fenn vannak, csak éppen senki nem seedeli öket sajnos.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Azért a kiemelkedő fontosabb izgalmasabb meccsek fent vannak tyt en is (régebben még 1980 as meccset is láttam ott). Andy Reid első alapszakasz meccsét nézd meg. Az pl jó volt 😀

több mint 12 éve
Nah Attaochu nem vesz részt a combine-on:
 nflspinzone.com/2014/02/20/2014-nfl-scouting-combine-jeremiah-attaochu-will-participate/
Pedig megadtam volna neki az esélyt, hogy lenyűgözzön, de akkor ez még várat magára a Pro Day-ig. 😀
több mint 12 éve
Kedvem támadt kicsit nosztalgiázni. Néznék régebbi meccseket, amik kiemelkedőek voltak Dawkinstól. Viszont sehonnan nem lehet már lekapni ilyen régebbi cuccokat (vagy csak én vagyok a béna), TenYardon is elég halottak ezek. Nincs valami jó tippetek? Illetve melyikeket lenne érdemes visszanézni szerintetek?
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Nézzük csak meg az Incognito esetet, nagyon fontos ám jó embereket találni, hogy jó csapatot építhessünk. Avant simán kell ilyen célból is, ez egyértelmű.

Egy védelmet meg vezetni kell. Tudsz biztosan hozni egy srácot, aki megcsinál annyi szerelést, vagy egyéb statisztikai mutatót, mint DeMeco. De elég kicsi az a csoport, akik azonnali impact-et jelentenek a védelem vezetésében. Márpedig ez kurva sokat dob a védelem egészének teljesítményén, ez nem is vitatéma. Az meg hogy szerezz egy ilyen embert abból a kevésből...hát nem egyszerű.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
 mmqb.si.com/2014/02/18/jason-avant-eagles-ted-wells-report-locker-room-culture/Rataxes
Az ilyenek miatt tartanám meg Avant-ot mindenképpen és kerülne be az 53as keretbe is. (5. WR-ként még simán rosteren lehet).
Ryans-et is lehet, hogy a pályán nem lenne olyan nehéz pótolni, de az öltözőben igen, szóval Őt is ezért tartanám meg pénztől függetlenül.
több mint 12 éve
 mmqb.si.com/2014/02/18/jason-avant-eagles-ted-wells-report-locker-room-culture/