Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha lehet én nem kívánok megint azon idegeskedni egyben marad e a QB-nk vagy nem. Nagyon szerettem D-McNB-t ez nem kérdés, de azért nála is a szívbaj kerülgetett időnként rendesen pedig ő még a nyugisabb kategóriába tartozott. Ha lehet inkább kíméljenek meg ettől 8-10 évre, amellett, hogy látványos meg minden. RW, CN még bírják kérdés meddig, bár ők a keményebb kötésűek közé tartoznak. Úgyhogy ezért is örülnék a Foles jövőre végleg beválna.
több mint 11 éve
Közben a Jets és a Bucs is érdeklődik Vick iránt:Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a QB állományunkkal.
www.bleedinggreennation.com/2014/2/2/5371182/nfl-free-agency-2014-rumor-michael-vick-jets-buccaneersHighlander
Lurie is úgy nyilatkozott már, hogy Vick szinte 100%, hogy távozik tőlünk, meg nem számolunk vele. Colt McCoy-t szívesen látnám nálunk. Barkley-val csatázhatnának egy jót a back-up posztért. Tavaly 118,8-os QB-ratinget hozott össze, szal vmit tudhat. (Foles 119,2) 😉
több mint 11 éve
ÓÓÓÓÓ Direkt nem írtam smileyt, halál komolyan gondoltam xDA smiley lemaradt . Anélkül ez a kijelentés értelmezhetetlen 😀Shawn84Megkapjuk Geno Smith-t dejó lenne, franchise qb, a következő 8-10 évre.ano92Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?dandeAzért PM-nek még gyúrnia kell h az idei Pro Bowl MVP szintjére kerüljön 😀 😛
Közben a Jets és a Bucs is érdeklődik Vick iránt:
www.bleedinggreennation.com/2014/2/2/5371182/nfl-free-agency-2014-rumor-michael-vick-jets-buccaneersHighlander
több mint 11 éve
A smiley lemaradt . Anélkül ez a kijelentés értelmezhetetlen 😀Megkapjuk Geno Smith-t dejó lenne, franchise qb, a következő 8-10 évre.ano92Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?dandeAzért PM-nek még gyúrnia kell h az idei Pro Bowl MVP szintjére kerüljön 😀 😛
több mint 11 éve
Megkapjuk Geno Smith-t dejó lenne, franchise qb, a következő 8-10 évre.Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?dandeAzért PM-nek még gyúrnia kell h az idei Pro Bowl MVP szintjére kerüljön 😀 😛
több mint 11 éve
Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?dandeAzért PM-nek még gyúrnia kell h az idei Pro Bowl MVP szintjére kerüljön 😀 😛
www.bleedinggreennation.com/2014/2/2/5371182/nfl-free-agency-2014-rumor-michael-vick-jets-buccaneers
több mint 11 éve
Foles-l a fiam ma futott!!!! Maddenben a Seahawks ellen egy több mint 50 yardos TD-t. Szerintetek PM-nek ha már itt tartunk ez ma összejön 😛 😀?
több mint 11 éve
Reuben Frank és Howie Roseman élőben a 94 WIP rádióban most betaplayer.radio.com/player/sportsradio-94wip
több mint 11 éve
Végülis így is lehet konklúziót levonni, ja 😊Bébé: azért az nem elhanyagolható hogy ~35 %-al kevesebb snapet kapott, és úgy hozott össze majdnem ugyanolyan ratinget.
i.snag.gy/3Yz8Z.jpg
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
tehát szarabb voltA PFF szerint jobb volt mint Byrd 😛 😀BébéEgyébként nem csak Ward és Byrd van a piacon jó safety. Mert Pollard és Whitner is erősen használható lenne számunkra 1-2 évig.Shawn84Whitner idén nem volt túl jó...Janek
több mint 11 éve
Ugyan, olvastam going deep blogon mikor PM et kérdezték, hogy rakja össze a tökéletes irányítót. Az egészre nem emlékszem csak a végére: "És fusson olyan gyorsan mint én" 😀inkább a csapatnak kéne PM h jövőre legyen esélyünk 😀 na jó ez szar volt 😀 én is kíváncsi lennék egy ilyen oldalra 😊HighlanderTudhatnád, hogy PM nem mobilis vagyis egyáltalán nem illik Chip rendszerébe valamint mi franchise QB-t akartunk és PM nem felel meg ennek. 😀Bébé
több mint 11 éve
A PFF szerint jobb volt mint Byrd 😛 😀Egyébként nem csak Ward és Byrd van a piacon jó safety. Mert Pollard és Whitner is erősen használható lenne számunkra 1-2 évig.Shawn84Whitner idén nem volt túl jó...Janek
több mint 11 éve
Egyébként nem csak Ward és Byrd van a piacon jó safety. Mert Pollard és Whitner is erősen használható lenne számunkra 1-2 évig.Shawn84Whitner idén nem volt túl jó...
több mint 11 éve
inkább a csapatnak kéne PM h jövőre legyen esélyünk 😀 na jó ez szar volt 😀 én is kíváncsi lennék egy ilyen oldalra 😊HighlanderTudhatnád, hogy PM nem mobilis vagyis egyáltalán nem illik Chip rendszerébe valamint mi franchise QB-t akartunk és PM nem felel meg ennek. 😀
több mint 11 éve
inkább a csapatnak kéne PM h jövőre legyen esélyünk 😀 na jó ez szar volt 😀 én is kíváncsi lennék egy ilyen oldalra 😊
több mint 11 éve
Megy PM.Rataxesha ingyenes nekem is jöhet pm xD Írok majd válaszba egy köszi puszit. 😀
több mint 11 éve
Megy PM.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
nah hát ez így nem buli 😀de arra elő kell fizetni, nem?Bébéja, sajnos.ano92
több mint 11 éve
ja, sajnos.nfl.com 😀 gamepassen visszalehet nézni meccseket, ki van vágva minden. Végigpörgeti az összes playt, a snaptől a play végéig. Nincs szünet.ano92de arra elő kell fizetni, nem?Bébé
több mint 11 éve
nfl.com 😀 gamepassen visszalehet nézni meccseket, ki van vágva minden. Végigpörgeti az összes playt, a snaptől a play végéig. Nincs szünet.ano92de arra elő kell fizetni, nem?
több mint 11 éve
Vki egyszer mondta, hogy van vmi elérhetősége egy olyan oldalhoz ahol kb 30 percben meg lehet tekinteni egy meccset. Ha vki tudja, hogy melyik oldal ez, akkor el tudná küldeni nekem PM-ben?Bébénfl.com 😀 gamepassen visszalehet nézni meccseket, ki van vágva minden. Végigpörgeti az összes playt, a snaptől a play végéig. Nincs szünet.
több mint 11 éve
Vki egyszer mondta, hogy van vmi elérhetősége egy olyan oldalhoz ahol kb 30 percben meg lehet tekinteni egy meccset. Ha vki tudja, hogy melyik oldal ez, akkor el tudná küldeni nekem PM-ben?
több mint 11 éve
- Peters 2. lett a Comeback Player of the Year szavazáson (Rivers nyert).- Chip pedig 4. az év edzője szavazáson. (Rivera, Reid, Belichick)
- LeSean McCoy finishes second to Peyton Manning for NFL Offensive Player of the Year award.
- Shady az elmúlt 3 évben már másodszor lett a FedEx Ground player of the year díj nyertese.
(Shady and Adrian Peterson (2008, 2012) are the only two-time winners of the FedEx Ground award, given out since 2003.)
Foles-al egy interjú:
www.youtube.com/watch?v=4GRKEuL339w
több mint 11 éve
Egyébként nem csak Ward és Byrd van a piacon jó safety. Mert Pollard és Whitner is erősen használható lenne számunkra 1-2 évig.
több mint 11 éve
akor jöjjön fuller, carmichaellel játszottak is együtt egyetemen, bár szerintem Carmichael már nem lesz itt jövőre 😀Én úgy vagyok ezzel, hogy kezdő poszton megvagyunk, de Williams nem győzött meg egyáltalán. Viszont 3 kezdő kaliberű CB van a rosteren, és Carmichaelekkel nem fogunk előrébb jutni. Kell még ide valaki aki 1-2 éven belül kezdő szintre fejleszthető. Ilyet pedig az első 3 körben kell majd keresnünk az a véleményem. Ilyenek szerintem lesznek. Nálam Verett nagyon jó, de ő elég korán ki fog menni. Roby, Joyner, Fuller, Desir, Purifoy, Hampton, McGill, azért akad is jó pár tehetség.Shawn84nemtom ki írta de Fullernek örülnék ha nálunk kötne ki, bár nem igazán látom hogy CB kéne nekünk első 2 körben.Szerintem CB poszton megvagyunk. Nem elit, egy erős közepes CB sor. Azért 2 ifjonc akik 2-3 év alatt tudnak sokat fejlődni, majd átvehetik Flecserék helyét az jó lenne úgy.
Safety nagyobb hiányposzteaglesmcnabb
A safety meg szerintem a legnagyobb hiányposzt xD Reactivate Dawkins!!!!!!ano92
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!