Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám. eaglesmcnabb49 passz, 0 TD, 4 inti, 3 fumble (egyet elveszítettünk), 6,1 yard/attempt és láttuk a mutatott játékot is. Nem mernék rábízni 2 alapszakasz meccset. Persze fejlődik az offseason során meg minden, de ha Vick megy (és nagy eséllyel menni fog), akkor mindenképpen hoznék ide a draftról (FA-n nem tudom h lesz-e vmi értelmes) QB-t.
több mint 12 éve
Manziel eröltetése meg aztán abszolút betesz a normális emberi észnek, egy elkényesztetett kis hülye kell ebbe a csapatba, akinek minden negyedik játéka kb. olyan, mint amit Eli a NE elleni döntőben dobott Tyreenek, azzal a különbséggel, hogy Eli nézte is hova dobja, Manziel meg kb. meg lát egy nagyobb tömeget és akkor az neki már elég is....erre nem lehet játékot építeni.Anno Desean-ra is ezt mondták, hogy kéne a fasznak egy ilyen mentalitású player.
Arról ne is beszéljünk inkább, hogy első kör elejét kéne feláldozni rá. (én leszek az első aki sírva fog röhögni azon a csapaton, amelyik behúzza :p nem látom magam előtt, hogy ne lenne bust belőle...no de ez már erősen magánvélemény)Newman
Nyugodtan jelentkezzen aki szerint hiba volt idehozni.
Az meg hogy bust lesz, pontosan annyi esély van rá mint hogy Boyd az lesz vagy bárki más, szerinted az lesz, szerintem meg nem, egyikünk se tudhatja. Camre is ezt mondták hogy ordas nagy bust lesz, NFLben nem él meg stb, Clausenre meg hogy mekkora király...
Barkleyban meg egyelőre nem látok többet mint Folesban, nem is írtam, csupán arra reagáltam miszerint "kéne egy jobb backup QB". Nehogymár ne legyen elég jó backupnak, mert lefosom a bokám.
egy szó mint száz, én csak attól rettegek, hogy úgy járunk mint a cincy, ők is kemény csapatot építettek fel, minden évben PO, aztán baszhatják, mert Daltonból többet nem tudnak kihozni, akármilyen bivaly csapatot is raknak alá.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Másik dologgal kapcsolatban pedig, Avant szerintem maradjon, ha Maclin rendben visszajön, akkor a DeSean-Maclin-Sunshine-Avant négyes mellé nálam csak egy magas RZ WR kéne már, aztán részemről az egység okés, főleg, ha Ertz fejlődik, és Casey is marad.DenyCsak kérdés, hogy Maclin rendben vissza tud-e jönni.
Ez már a második ACL sérülése (első egyetemi évében volt az első). Egy keresztszalag szakadás az "nem tétel", de kettő az már elég parás.
Elég ha csak Stewart Bradley-re gondolunk vagy Steve Smith-re.
Szóval nálam még ebben az esetben is jönne vmi fiatal, fejlődési potenciállal bíró WR.
több mint 12 éve
Pont most ment róluk ki írás blogra is, bár sok extrát nem lehet írni a listához: philly.blog.hu/2014/01/06/eagles_szabadugynokokAmúgy 1/22 a miénk a Bolts/9ers sikerekkelDenyFA-ink (március 11-én nyit a piac)Bébé
Másik dologgal kapcsolatban pedig, Avant szerintem maradjon, ha Maclin rendben visszajön, akkor a DeSean-Maclin-Sunshine-Avant négyes mellé nálam csak egy magas RZ WR kéne már, aztán részemről az egység okés, főleg, ha Ertz fejlődik, és Casey is marad.
több mint 12 éve
Amúgy 1/22 a miénk a Bolts/9ers sikerekkelDenyDraft-pickek:
1. kör
2. kör
3. kör
4. kör
5. kör
5. kör - Pats
7. kör
FA-ink (március 11-én nyit a piac)
Vick
Maclin
R. Cooper
Thornton (RFA)
Geathers
P.Hunt (RFA)
N.Allen
K.Coleman
C.Anderson
D.Jones
Jelenleg kb. 20 millával vagyunk a sapka alatt.
Aki szóba jöhet cut/tradeként:
Avant (31 éves) - 3,2 millát spórolnánk
James Casey (30 éves) - 3 millát spórolnánk (azonban az utsó 4-5 meccsre már jócskán megemelkedett a snap-száma, jókat blokkolt, meg ST-ben sem volt rossz, szal azért sztem maradni fog)
Chung (27 éves) - 2 millát spórolnánk, hát a trade nem hiszem, hogy szóba jön nála, de a cut már annál inkább. 😀
Ryans (30 éves) - 6,8 millát spórolnánk, azonban Ő a D# QB-ja, nagyon fontos láncszem a pályán és a pályán kívül is, hatalmas baromság lenne Őt elengedni. Inkább akkor kössünk vele 2 éves szerződést (2014 az utsó szezonja)még és vmelyest csökkenjen akkor a fizuja.
Jason Peters (32 éves) - 10 milla - ugyanaz mint Ryans. Ha normálisan tudnánk hosszabbítani vele 2 évet (Neki ez az utsó szezonja), akkor jól kijöhetnénk belőle.
Azonban mindkettő fizetését bőven el is bírjuk, szóval ez csak extra lenne.
Akik a határon vannak/nem érné meg:
T.Cole (31 éves) - 6,6 millát keres, de csak 1,8 millát spórolnánk meg, szóval nem érdemes se cutolni, se tradelni. Nah nem mintha vmi nagy trade értéke lenne.
B.Graham (26 éves) - 3,3 millát keres és 3,4-be kerül a cutolása/tradelése. Mivel neki sincsen nagy tradeértéke, valószínűleg maradni fog.
C.Williams és B.Fletcher (29 és 28 éves) - 3 millát tudnánk spórolni bármelyikük elengedésével, de nyilván baromság lenne.
Avant esete nehéz. Öltözőben nagyon kell, azonban a pályán kéne nála jobb játékos. Érdekes döntés lesz Ő. Bár tipikusan az aki nem fog reklamálni azért, ha csak alig fog pályára kerülni. Jó lenne megtartani, de közben hozni vkit a helyére.
Valamint Kelcének pedig 2014 az utsó éve a szerződéséből, szal vele jó lenne hosszabbítani egyet az offseasonban, biztos ami biztos alapon.
több mint 12 éve
Sean Payton and Drew Brees came together in 2006. They won in 2009. John Harbaugh and Joe Flacco joined the Ravens in 2008. They won in 2012. Aaron Rodgers was drafted in 2005, sat until 2008 and then won the SB in 2010.Go back to Aikman-Johnson, Montana-Walsh and other classic combos. It took time.
Football is an always evolving game. I was hoping that Chip Kelly and Nick Foles might be able to buck the trend and lead us on a magical Super Bowl run right off the bat. Didn’t happen. Both guys still have growing to do. Foles must improve as a QB. Kelly must improve as a coach. And they must continue to grow together.
Amúgy 1/22 a miénk a Bolts/9ers sikerekkel
több mint 12 éve
Na közben mindent végig olvastam és kiválogattam a "kedvenceimet"Az O a falon kívül bekaphatja. Egyébként visszajátsszásokban párszor mutatták, hogy DeSean feltett kézzel értetlenkedik, hogy miért nem dobja fel neki Foles, amikor lépéselőnyben van....aztán egyszer feldobta neki, ha az Vick dobja, sima TD, a so called franchise playerünk meg jó 5 méterrel aluldobja, mák, hogy DPI volt. Látszik, hogy nem tudja normálisan használni DeSeant.Ja, nem tudja használni végülis, csak career year elkapott yardban, elkapásban és TD-ben is, mi lenne, ha tudná? 😀
Eazzy
???ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.
marci88
eaglesmcnabb
Te fejtsd már ki, hogy mégis mi a búbánatot látsz te Barkleyban?
Ez maximum akkor lenne érthető, ha nem mondanád azt Folesra, hogy nem elég ide.
Barkley plafonja nagyon jó esetben Foles, és akkor még szerintem felé is lőttem a srácot.
Manziel eröltetése meg aztán abszolút betesz a normális emberi észnek, egy elkényesztetett kis hülye kell ebbe a csapatba, akinek minden negyedik játéka kb. olyan, mint amit Eli a NE elleni döntőben dobott Tyreenek, azzal a különbséggel, hogy Eli nézte is hova dobja, Manziel meg kb. meg lát egy nagyobb tömeget és akkor az neki már elég is....erre nem lehet játékot építeni.
Arról ne is beszéljünk inkább, hogy első kör elejét kéne feláldozni rá. (én leszek az első aki sírva fog röhögni azon a csapaton, amelyik behúzza :p nem látom magam előtt, hogy ne lenne bust belőle...no de ez már erősen magánvélemény)
több mint 12 éve
Nem piszkálódásból (plusz korábban kifejtettem a saját véleményem erről a faktorról), de azok után ami ezen a fórumon ment az elmúlt pár héten, ez azt megállja a helyét az irónia definíciójaként.blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Örülök, hogy sokan Boydot emlegetik, mint QB lehetőség.Középső körökben hatalmas steal lehetne, mert most kb. ott tartunk, hogy 3.körre várja mindenki. (ami mondjuk egy rossz vicc, na de, ha ez kell, hogy újabb hibát kövessenek el a csapatok, hogy egy jó irányítót bent hagyjanak eddig, ám legyen...remélem mi leszünk azok akik kihasználják ezt 😊 )
több mint 12 éve
Edző-stáb:HC: Chip - remélhetőleg marad
Azt szerintem leszögezhetjük, hogy egyik koordinátorunkat se fogják elvinni HC-nek.
OC: Shurmur - tanuljon meg videózni, de remélem marad. Nem kell megbolygatni az O#-t.
DC: Davis - talán mondható, hogy felülmúlta a várakozásokat. Mindenképpen maradjon. (Egyedül Rex Ryanra cseréltem volna le.) Kell a stabilitás. Elmúlt 2 szezonban, 3 DC-nk volt. Az elmúlt 4-ben pedig 4. Nem kéne, hogy rámenjenek a D# játékosok erre.
ST: Fipp - első két meccs nagyon jó, aztán átlagos, és szar. Kb ez volt a lefolyás. Punterünk isten. LS-ünk isten. Kickerünk már kevésbé. Punt rúgásban jók voltunk és levédekezésben se volt nagy baj. Azonban a kickreturn még mindig nem megy nekünk meg a levédekezés se sikerült vmi jól. Igaz ebben szerepet játszik Henery gyenge lába is. Ha marad Fipp akkor marad, ha megy megy. Annyira nem hat meg, hogy mi lesz a sorsa. De örülnék, ha fel tudna nőni a feladathoz és megmutatná, hogy össze tud rakni egy Top ST-t.
QB-coach: Bill Lazor – maradnia kell
Oline-coach: Stoutland – nem kérdés, marad
TE-coach: Ted Williams – nem kérdés, marad
RB-coach: Duce Staley – nagyon bírom, marad
WR-coach: Bob Bicknell – szerintem rá sem lehet panasz, marad
Dline-coach/Ass. HC: Azzinaro – marad
OLB-coach: McGovern – marad
ILB-coach: Minter - marad
DB-coach: Lovett – rá se lehet semmi panasz, marad
Nagyon remélem, hogy sikerül megtartani mindenkit.
Több játékosunk is élete szezonját futotta és ebben mindenképpen szerepet játszik az edzői stáb.
több mint 12 éve
Marcus Vick? 😀 😀 😀 állítólag free agentPontosítok akkor. Barkleyban valóban sok van, viszont nem hiszem, hogy nálunk ez kijöhet. Olyan faszit képzelek ide cserének, akiről elhihetem, hogy akár idővel kezdő is lehel (na meg az sem árt, ha esetleges sérülésnél sem kell rögtön azt mondani, hogy vége a szezonnak). Barkleyról ezt nem tudom elhinni. Foles pont ilyen volt. Egy fiatal "Vick"-nek örülnék, aki papíron illik Kellyhez.marci88ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.
marci88
eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Egy nappal a szezon vége után az első benyomásokról írtunk a blogon: philly.blog.hu/2014/01/05/elso_benyomasok_135Deny4&25re sztem jó döntés volt rúgni. Hülyeség lett volna ott nekimenni. Meg ez miért kockázatosabb, mint egy új játék? Szal akkor már inkább puntolni kellett volna. 😀
Meg ennyi erővel azt is fel lehetne hozni, hogy amikor volt egy 4&rövid yardos szitu a Saints 20-asánál akkor kellett volna inkább rúgni és úgy nagy eséllyel felpakoltunk volna 3 pontot a táblára. 😀
Amúgy jah az idő nekünk dolgozik, csak az a baj, hogy idő-menedzselésben elég szarok vagyunk. 😀
több mint 12 éve
Egy nappal a szezon vége után az első benyomásokról írtunk a blogon: philly.blog.hu/2014/01/05/elso_benyomasok_135
több mint 12 éve
Közben a Chargers igyekszik beváltani a jól megérdemelt SB-t 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
No de mindenesetre annak ellenére, hogy itt fikázódom, amúgy nagyon elégedett vagyok és pozitív a hozzáállásom a jövőt tekintve. Remélem Foles javul és tökösebb lesz. Van mire építkezni, bővülhet a playbook, jó az edzői stáb, pár emberrel csodát műveltek. Talán ilyen pozitívan sosem vártam az offseasont vagyis a következő szezont.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Pontosítok akkor. Barkleyban valóban sok van, viszont nem hiszem, hogy nálunk ez kijöhet. Olyan faszit képzelek ide cserének, akiről elhihetem, hogy akár idővel kezdő is lehel (na meg az sem árt, ha esetleges sérülésnél sem kell rögtön azt mondani, hogy vége a szezonnak). Barkleyról ezt nem tudom elhinni. Foles pont ilyen volt. Egy fiatal "Vick"-nek örülnék, aki papíron illik Kellyhez.ide kéne majd Barkleynál több potenciállal rendelkező backup.ezt fejtsd már ki légyszi. Szerintem ha létezik QB potenciállal akkor pont Barkley az.
marci88
eaglesmcnabb
több mint 12 éve
A védőfal volt az, ami a szezon végére úgy éreztem, hogy kifáradt. Sokáig ők voltak a védelem erőssége, és ha valami jót csinált a védelem, szinte mindig benne voltak. A Vikings ellen éreztem először, hogy gyengül a védőfal játéka, ami a passrush hiányában nyilvánult meg először. Aztán tegnap már sem futás és passz ellen nem voltak igazán veretesek. Persze ez érhető is valamennyire, mert egyrészt nem volt minőségi rotáció Curryn kívül, ő is csak a szezon második felétől kapott több snapet. Ráadásul két 4-3-ról átálló DE-vel játszottunk és egy újonc nosetackle is volt a kezdőben. Thorntonék a szezon végén már nem tudták annyira veszélyeztetni az irányítót, és bár Logan újonchoz képest jó volt, de tegnap amikor nagyon szükség lett volna rá, akkor őt is félrerakták az útból.A védőfal gyengébb játékát a linebackerek javuló játéka kompenzálta valamennyire, főleg Cole és Kendricks lépett előre jelentősen a szezon vége felé.
Viszont a fal nagyon fiatal, és 3-4-ben még tapasztalan játékosokkal is a csapat erőssége volt, így mindhárom kezdőtől nagyobb előrelépés is elképzelhető jövőre. Ettől függetlenül jobb depth kell mögéjük, mert Geathers és Square néhány snapnél többre nem voltak jók.
Folesnak és Kellynek ez lesz az első offseasonja úgy, hogy egyértelműen Foles lesz a kezdő poszt várományosa. Tavaly elég hektikus lehetett az offseason Kellynek is: új hely, az új edzői stáb összerakása, a játékosok megismerése stb. Viszont idén máár "otthon van" és nyugodtabban lehet készülni.
Boydot és is elfogadnám a drafton, bár vannak jóval nagyobb hiányai is a csapatnak, ahol nem ártana a fejlesztés. Úgyhogy, ha úgy esik, hogy jó értéken megszerezhetünk egy Qb-t, akkor legyen, de nem örülnék, ha pl. feltrédelnénk valakiért.

több mint 12 éve
Mindenki mondja, hogy Kelly nem szereti a turnovereket (én sem) és azért játszunk így és van ilyen kevés...csak azt nem értem, hogy a puntokat miért szereti. 😀picksixEgy edzőt mondjatok már aki szereti a turnovereket. Itt csak azon múlik ki mennyi kockázatot mer vállalni. Kelly mondja Folesnak hogy öcsi vágyázz a lasztira. de melyik edző nem teszi meg ezt az irányítójával? A pályán meg csak Foleson múlik, hogy eldobja e vagy nem. Ő általában inkább nem. Néha ez jó néha nem. Én a magam részéről jobban kedvelem ha egy irányító bevállalósabb, és ezzel együtt többet is hibázik, mint ha csak a tutira megy. Ettől még Foles jövőre simán lehet jobb futó, és bevállalósabb is. Meg a playbookot is alapból köré lehet gyártani. Ettől függetlenül biztos vagyok abban hogy egy scrambing QB is jön majd a keretbe, hogy minimum megnézzék mit lehet kihozni a dologból. Ha pár kezdő szintű játékossal megerősítjük a védelmet (S, CB, OLB) és a támadókhoz is hozunk még 1-2 fegyvert (WR, OT, G, hogy a jövő is biztosítva legyen) jövőre is simán Po esélyesek lehetünk, és tuti, hogy Foels és Kelly is némi rutinnal felvértezve már másképp fogja csinálni, és csak jobb lesz. 2015-ben már ennek a csapatnak reálisan nézve is SB esélyesnek kell lennie.
több mint 12 éve
Mindenki mondja, hogy Kelly nem szereti a turnovereket (én sem) és azért játszunk így és van ilyen kevés...csak azt nem értem, hogy a puntokat miért szereti. 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Na most néztem meg...kb sikerült ugyanazt lehoznunk arányaiban mint a Dallas ellen, annyi volt a különbség h Brees nem dobott intet GW drive-ban
több mint 12 éve
Na most néztem meg....Nah ki mondta meg, és lett lehurrogva, hogy ezt a fasz Heneryt amint lehet basszuk ki? Nem lehet azt mondani, hogy ha azt berúgja, akkor mi nyerünk, de fasz ki van azzal, hogy minden 40+-os FG-nál imádkozni kell, hogy ne chokerkedjen. Viszonlátás!
Az O a falon kívül bekaphatja. Egyébként visszajátsszásokban párszor mutatták, hogy DeSean feltett kézzel értetlenkedik, hogy miért nem dobja fel neki Foles, amikor lépéselőnyben van....aztán egyszer feldobta neki, ha az Vick dobja, sima TD, a so called franchise playerünk meg jó 5 méterrel aluldobja, mák, hogy DPI volt. Látszik, hogy nem tudja normálisan használni DeSeant.
De amikor McCoynak dobta meg a nem firstdownt, akkor látszott visszajátszásban, hogy a megbotlás után Cooper totál üresen futott keresztbe...de asszem Celek is elszakadt.
Ilyen mentalitással nem lehet SB-t nyerni, hogy nulla kockázat.
Kellyt se értettem nagyon, eddig működő playekből szinte semmit nem hívott, de helyette legalább lófasz playek kerültek a könyvbe.
Az az igazság, hogy egy nyerhető meccset dobtunk el. Nem mindig dob két homály intet Brees, és még a D is rendben volt, annyi ideig lefogták a Saints O-t, ameddig kellett. Nem gondoltam volna, hogy pont az O-n bukjuk el...
Ja majdnem elfelejtettem a pozitív hangulatú hsz-emben megemlíteni azt a gyökér Chungot. Na őt se lássam többet Eagles mezben.
Szar érzés van....majd ha lenyugszok értékelek szezont is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
És sztem könnyelműség azt kijelenteni, hogy Foles-al már nem fogunk nyerni.Bébénem azt mondtam hogy Folessal nem nyerünk. Hanem Azt hogyha ugyanezzel a mentalitással fog játszani akkor tuti nem.
Én leszarom a ratinget, ezzel a biztonsági játékkal nem vagyunk többre hivatottak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Azért Vick előtt le a kalappal. Nagyon jó csapattársként viselkedett. Újságíróknak is mindig azt mondta amit kellett. Valamint a legjobb volt az, amikor meccs közben két play között mutatta a kamera és akkor is mosolygott meg minden. Remélem, hogy vhol még kap lehetőséget a bizonyításra (TC-ben egy QB-verseny), mert nála sokkal rosszabb QB-k dobálnak az NFL-ben. A 2010-es szezon pedig hatalmas szezonunk volt, amit nagyrészt neki köszönhetünk. (Meg Clay Matthewsnak 😛 ) Sajnos ott is WC vereség lett a vége.
több mint 12 éve
tisztában vagyok vele, azért lenne pont jó, mert az elején jóval nagyobb needek vannak, mint a qbBoydért nem hiszem, hogy fel kéne tradelni, ahogy olvastam, jelenleg úgy néz ki, csúszik a 3-4. körigBoyd az idei draft "RW"-ja és a legnagyobb sleeper QB. A méretei miatt alul értékelt, de ettől eltekintve hatalmas tehetség.silent7939
De amúgy őt szívesen látnám Foles alternatívájaként 😊mustaine