Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Azert van benne nemi igazsag... tegnap se voltak a wr-ek elerhetetlenek vegig + hulye buntetese (dallas ellen is2) nem cseszegetve ezzel folestami nekem hiányzik belőle az a merészség, illetve hogy ha kell tudjon futni. Legalább az egyik meglenne.
De szerintem a legjobb pelda a fg volt, amikor (talan) 3 es 6ra dobott egy rovidet mccoynak celek pl lerazta magarol az emberet.. de ami nekem nagyon hianyzott azok 5-10 yardos qb futasok amig eddig voltak (es most is lett volna ra lehetoseg)zsojti
továbbra is tartom, hogy fontos meccseket, nem fogunk megnyerni ezzel a "csak ne csesszem el" mentalitással.
Én leszarom ha minden évben POba is jutunk, ha nem jutunk soha SB-be.
És ez a Peters-Mathis-Herremans generáció nem fog míg a világ játszani, lassan ők is kiöregednek, ráadásul a játékuk is visszaeshet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Azert van benne nemi igazsag... tegnap se voltak a wr-ek elerhetetlenek vegig + hulye buntetese (dallas ellen is2) nem cseszegetve ezzel folestPont erre gondoltam 😊MontanaEgyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.MontanaJa hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...ano92
De szerintem a legjobb pelda a fg volt, amikor (talan) 3 es 6ra dobott egy rovidet mccoynak celek pl lerazta magarol az emberet.. de ami nekem nagyon hianyzott azok 5-10 yardos qb futasok amig eddig voltak (es most is lett volna ra lehetoseg)
több mint 12 éve
Pont erre gondoltam 😊Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.MontanaJa hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...ano92
több mint 12 éve
Én minden harmadik és hosszúra hail mary-t hívnék és eldobatnám vele. (Túlzok, de csak próbálom világossá tenni az álláspontom.)Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.MontanaJa hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...ano92
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.MontanaJa hát végülis ha fognak minden emberünket, dobja oda a CB nek, legyen egy int azt még hordják is vissza...
több mint 12 éve
Egyetértek azokkal akik Foles-ban kételkednek,és megkérdőjelezik hogy ő franchise QB.Tegnap is érezhető volt rajta hogy annyira figyeli a rating-jét hogy inkább oldalra vágja -15-ért vagy simán térdel,csak pick ne legyen.Hiényzik belőle a vagányság a bevállalás és hogy 100%-ig a csapatért játszon.(Pl.tegnap Luck)Persze idelye még van hogy ezt levetkőzze,csak mire ez eljön nehogy késő legyen.
több mint 12 éve
Sokan írjátok,hogy Foles nem franchise qb,de ezzel nem értek egyet.Foles még nem játszott le egy teljes idényt se.POhoz még életébe nem volt köze ezelőtt.Mindezek ellenére hozott egy BŐVEN elfogadható szintet,minden egyes hibájával együtt.Arról se szabad elfeledkezni,hogy ez a Saints defense azért top10 ha nem jobb,és maga a szentek is sokkal nagyobb rutinnal rendelkeznek po terén.Ezt a meccset nem Brees nyerte meg,és nem Foles veszítette el.Én mint Cowboysos nagyon nem örülök,hogy Foles nálatok van 😀 Szerintem lehet rá bőven építeni,csak idő kell neki,
több mint 12 éve
Nah végre vége a szezonnak és megint SB esélyesek vagyunk. 😀mozogj sokat , és étkezz egészségesen , akkor talán van esélyed 😀
Hát a Ryans jóslatom majdnem bevált. 😀 De hát az én jóslataim így szoktak bejönni. 😀
A jobb csapat ment tovább, teljesen megérdemelten. Mi ennyire vagyunk képesek.
Betlizett az O#, D# és az ST is és Chip-nek is voltak fura húzásai.
Ebben idén ennyi volt. Bár lehet h így is erőn felül teljesítettünk (könnyű sorsolás, ellenfél sérülései).
Jövőre ismét húzzuk be az NFC East-et aztán majd csak lesz vhogy.
Amíg élek addig egyszer csak fogunk nyerni egy SB-t. 😀Bébé
Szerk.: Ha jól gondolom most szurkolni kell a Packersnek meg a Chargersnek a jobb draftpozíció miatt nem?
több mint 12 éve
Nah végre vége a szezonnak és megint SB esélyesek vagyunk. 😀 Hát a Ryans jóslatom majdnem bevált. 😀 De hát az én jóslataim így szoktak bejönni. 😀
A jobb csapat ment tovább, teljesen megérdemelten. Mi ennyire vagyunk képesek.
Betlizett az O#, D# és az ST is és Chip-nek is voltak fura húzásai.
Ebben idén ennyi volt. Bár lehet h így is erőn felül teljesítettünk (könnyű sorsolás, ellenfél sérülései).
Jövőre ismét húzzuk be az NFC East-et aztán majd csak lesz vhogy.
Amíg élek addig egyszer csak fogunk nyerni egy SB-t. 😀
több mint 12 éve
Csak nálunk egy kicsit kom pletteb csapat van, és nem 3Srácok!Tavaly meg mi is ezt irtuk! 😀ZoliZoltán
Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk.......... erre mérget vehettek! 😊
Köszönet mindenért amit a csapat nyújtott. Talán még sose voltam ilyen elégedett. Gondoljatok csak bele! 😊
Imádom azt ami most van és bele sem merek gondolni mi jön még. Jó úton haladuk ...és ez a lényeg. RESPECT!
Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!Greengo
több mint 12 éve
50 Casey Matthews ILB (isten4)Aludtam egyet a meccsre, és így átértékelve, örülök ennek a szezonnak 😊 Sokkal rosszabbat vártam, és sokkal jobbat kaptam. Várom az offseasonban milyen változások lesznek a keretben.
mustaine
több mint 12 éve
Foles bőven franchise QB 😀 Nem tudom egyesek mi a f*szt várnak 😀 Jó meccs volt , bár csalódottan kellett aludnom menni . " A jó dolgokra érdemes várni"
több mint 12 éve
Quarterbacks2 Matt Barkley (kuka, kivágni szerintem nem fogjuk, bár megérdemelné)
9 Nick Foles (imádom, jövőre jobb lesz)
7 Michael Vick (backupnak olcsóért visszajöhet)
Running backs
34 Bryce Brown (teljesen korrekt szezon, jól tehermentesített)
25 LeSean McCoy (tökéletes)
32 Chris Polk (amikor labdához jutott, élt vele, ő is ügyes volt)
39 Matthew Tucker
Wide receivers
81 Jason Avant (őt már kitárgyaltuk)
14 Riley Cooper (talán egész szezonban egy hibája volt, az is a playoffban, de remélem, visszahozzuk)
10 DeSean Jackson (nagyon el tud tűnni, de összességében jó szezon)
13 Damaris Johnson (mehet)
88 Jeff Maehl (ő is mehet)
16 Brad Smith (menjen vissza buffalóba most azonnal)
Tight ends
85 James Casey (többet vártam tőle, nem sok mindent mutatott)
87 Brent Celek (kevesebb labdát kapott, mint régen, a szokásos dropok azért megvoltak, de 1-2 belefér)
86 Zach Ertz (jó)
Offensive linemen
76 Allen Barbre G
79 Todd Herremans G (isten)
65 Lane Johnson T (fejlődhetne, ő volt a legszarabb az o-lineból egész szezonban)
62 Jason Kelce C (isten2)
67 Dennis Kelly T (volt aktív keretben?)
69 Evan Mathis G (pff hype, amúgy ő is jó volt)
71 Jason Peters T (isten3)
64 Matt Tobin T (csak annyira emlékszem belőle, hogy a saints ellen tolt egy false startot fg-nál)
61 Julian Vandervelde C
Defensive linemen
91 Fletcher Cox DE (korrekt)
75 Vinny Curry DE (korrekt, lehetne többet használni)
90 Clifton Geathers NT (menjen nagyon messzire)
96 Bennie Logan NT (korrekt)
77 Damion Square DE (borzasztó gyenge, mehet isten hírével)
72 Cedric Thornton DE (korrekt, volt a szezonban 1-2 igazán tetszetős megmozdulása (pl a safety))
Linebackers
98 Connor Barwin OLB (egy állat)
58 Trent Cole OLB (a végére belejött, de szerintem fog jönni valaki a helyére)
53 Najee Goode ILB (cserének elmegy)
55 Brandon Graham OLB (azért tőle többet vártam idén, a snapek 1/3-án kb pályán volt, de nem sokat mutat)
95 Mychal Kendricks ILB (korrekt)
54 Jake Knott ILB
50 Casey Matthews ILB (st-ben egész jó)
59 DeMeco Ryans ILB (korrekt)
Defensive backs
29 Nate Allen SS (minimális elvárásaimat túlteljesítette, egy átlagos szintet hozott az aránylag szar helyett)
30 Colt Anderson FS (st-ben jó)
22 Brandon Boykin CB (hatalmas, imádom a játékát)
21 Roc Carmichael CB (mehet)
23 Patrick Chung FS (menjen vissza a patriotsbe most azonnal)
42 Kurt Coleman FS (kezdőbe nem való, végre ott játszik, ahol a helye van; a st-ben)
24 Bradley Fletcher CB (nem egy shutdown corner, de szerelni legalább tud)
38 Keelan Johnson SS
31 Curtis Marsh CB
26 Cary Williams CB (ő is legalább tud szerelni, egész jó meccsei voltak (meg egészen szarok is))
28 Earl Wolff SS (nem értem, az utolsó meccsen minek volt aktív, ha chung balfaszkodásait kellett nézni)
Special teams
46 Jon Dorenbos LS
6 Alex Henery K (takarodhat nagyon messzire)
8 Donnie Jones P (korrekt)
Reserve lists
17 Arrelious Benn WR (IR) (rá nagyon kíváncsi vagyok, árnyalhatja a WR helyzetet)
56 Phillip Hunt OLB (IR)
73 Joe Kruger DE (IR) (kíváncsi vagyok, mennyi izmot sikerült magára pakolni, azért jó lenne, ha belőle is lenne valaki)
18 Jeremy Maclin WR (IR) (jó lenne, ha maradna)
52 Jason Phillips ILB (IR)
több mint 12 éve
Úgy látszik egyedül én vagyok csalódott.Pont olyan underdogok voltunk, mint amikor nyert a Green Bay vagy a Giants így én is reménykedtem. Szezon végére összeálltunk, kevés sérült stb. De hát ez ilyen.
Én ettől a szezontól SB-t vártam, Sajnos az egész évben remeklő Offense az utolsó 2 hétre leeresztett, amikor a nyomás megnőtt. A védelem viszont odatette magát kulcsszituációkban, fiatal a védelem de tényleg nagy potenciál van benne.eaglesmcnabb
Foles-nak ez a kibaszott labdatartása nagyon idegesít, nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de egy két pick beleférne (persze nem a saját 20-asunkon), csak passzolna bevállalósabban. Töketlenséget sugall, hagyja magát bezsákolni, sok yardot vesztünk. Annyit puntolunk mindig, hogy az már undorító, lehetne több interception, kevesebb punt, több nagy játék. Érdekli a halált a passer rating meg a statisztika, most is baszhatjuk a 105-ös ratingjét.
Kelly menjen el Time management szemináriumra vagy valami, rég hagyni kellett volna, hogy bevigyenek egy TD-t, mi meg védekezünk meg időt kérünk. Lessük és a faszunkat vakarjuk, várjuk hogy kihagyják a field goalt a red zone-ból :S
Nem minősítem Henery teljesítményét. Emlékszem még az Akers-ös időkre, "jó hát 40-50 yard közötti field goal, ez van 3 pont zsebben" még rúgás előtt. De jó is volt. (kivéve a Green Bay ellen), most meg a 30 yardos field goalnál is izgulni kell.
Én nagyon nem vagyok elégedett a tegnapi teljesítménnyel, főleg az Offense-zel. Shady csak vergődött, jól megfogták a futást, futójáték nélkül meg szarok vagyunk, hiába a sok rekord meg statisztika. 2-3 yardos screenekkel meg szarra sem megyünk, nagyon fantáziadús volt.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 12 éve
Srácok!Tavaly meg mi is ezt irtuk! 😀
Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk.......... erre mérget vehettek! 😊
Köszönet mindenért amit a csapat nyújtott. Talán még sose voltam ilyen elégedett. Gondoljatok csak bele! 😊
Imádom azt ami most van és bele sem merek gondolni mi jön még. Jó úton haladuk ...és ez a lényeg. RESPECT!
Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!Greengo
több mint 12 éve
Jó lesz ez gyerekek!Ez volt a talulóév Kellynek is és jó néhány sràcnak is.
OLB ,CB,S,WR kell erre van 9hónap majdnem.
Benn is felépül,Maclin is valamint az idei wr class hihetetlen jó...
FA piacot még nem néztem
több mint 12 éve
Úgy látszik egyedül én vagyok csalódott. Én ettől a szezontól SB-t vártam, Sajnos az egész évben remeklő Offense az utolsó 2 hétre leeresztett, amikor a nyomás megnőtt. A védelem viszont odatette magát kulcsszituációkban, fiatal a védelem de tényleg nagy potenciál van benne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Srácok!Teljesen egyetértek az egész mondandóddal. Én nagyon boldog vagyok így is. Tessék visszaolvasni a szezon elején milyen negatív volt a hangulat. 1/1-es Drafthely volt emlegetve, az a D# akiket akkor pokolba kívántunk, az a szezon utolsó meccsein hihetetlen jó teljesítményt nyújtott (főleg magukhoz képest) .PO-ba jutott a csapat, és onnan emelt fővel búcsúzott. Mert 1pontal kikapni a Saints-től akár otthon is, minden csak nem szégyenteljes teljesítmény.
Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk..........Greengo
Mostantól van idő építkezni. Én úgy gondolom Foles maradhat, jó QB. Szerintem nem nagyon járnánk jobban egy Draftolt újoncal (egy-két éven belül). De Kelly a főnök nem én.
Jó szezon volt, jövőre hasonló jóra számítok, ha ez a csapat beérik, lehet évekig uraljuk majd az NFC East-et!
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
Nem láttam a meccset de a szezont köszönhetjük a csapatnak!Kell pár uj arc de erre ott a FA es a draft.
Cut pár ember ha dm birja...
Chung,carmichel,smith
több mint 12 éve
Ez van, szép volt jó volt hálásak lehetünk érte. Egy nagy kérésem van és remélem már megtörtént 😛
Henery cut
Jó offseasont és egyébként évet a magán életben kívánok mindenkinek, átváltok szeptemberig read only módba, még Foles-t se vagyok hajlandó védeni 😀 köszönöm az együtt szurkolást!!!
több mint 12 éve
Igazából így lenyugodva, bárki azt mondja nekem szezon előtt, hogy megnyerjük az East-et, még hozzá úgy, hogy utolsó fordulóban legyőzve a Cowboyst két számjegyű győzelemmel, kérdés nélkül aláírtam volna. Valószínűleg még a képzeletbeli papír is elszakadt volna. 😊Rebuilding év volt ez, annak meg bitang erős, orvosolni kell a problémákat (S, CB, elkéne DE és WR is) és meg kell válaszolni a kérdéseket, főleg ugye irányító kérdésben, ez a legfontosabb.
Nem látom igazából, hogy miért ne mehetne tovább a fejlődés és miért ne nyerhetnénk meg a csoportot újra, sőt... 😊
Évek óta most láttam először jelentős előrelépést a csapatnál és ez mindenképp bíztató.
A Saintsnek meg grat, sokkal jobbak voltak, megérdemelt győzelem volt abszolút.
több mint 12 éve
Srácok!Semmi baj nincs. 2 éven belül SB-t játszunk.......... erre mérget vehettek! 😊
Egyik legjobb szezon amit valaha láttam...és ez még csak a kezdet! 😉 Büszke vagyok a CSAPATRA...és ez a lényeg!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shokkos allapotban fekszek es nezek ki a fejembol... Borzaszto erzes igy...