Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem Fletcherrel nincsen bajom. Nem kiemelkedő, de nem is rossz. Cary Williams sincsen nagy bajom egyelőre.
PFF cunami:
Denver elleni meccs:
www.bleedinggreennation.com/2013/9/30/4786664/philadelphia-eagles-broncso-nfl-week-4-pff-grades-defense-horrible
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/30/refo-phi-den-week-4/
Shady még 4 meccs után is 8 yard fölött fut középen. A liga átlag 3,9 yard.
A hét legszarabb csapatában csak egy Eagle 😀 (Cary Williams)
www.profootballfocus.com/blog/2013/10/01/had-a-bad-day-team-week-4-2/
A hét legjobb csapatába meglepő módon nem adunk tagot, ellenben 3 denveri is bekerült 😀
www.profootballfocus.com/blog/2013/09/30/pff-team-of-week-4/
A hónap csapata tele Eagle-el...Shady, DeSean, Mathis, Kelce
www.profootballfocus.com/blog/2013/10/01/pff-team-of-the-month-q1/
Védő oldalon vhogy senki sem került be tőlünk...
több mint 12 éve
Hát ez igen. Azoknak akik (Ricsárd sporttvtől, most figyelj) szerint megbukott Kelly offense:A Cold Hard Football Facts statjainak, elemzéseinek köszönhetően már könnyen hozzáférhető és remélhetőleg egyre szélesebb körben el is fog terjedni, hogy a meccsek végkimeneteléhez nem sok köze van a total yardokat, tehát az arra történő folyamatos hivatkozás a kinti következtetések során is teljesen felesleges, semmitmondó - viszont közérthető és nem kell rajta semmi magyarázni, csak a "győzelmekkel" nincs olyan szoros kapcsolatban, mint azt az ember hiszi. Az olyan statok közül, melyek az nfl.com oldalán is pár kattintással elérhetőek még mindig a passer rating a legpontosabb mutató, ami előrejelzi egy meccs kimenetelét és mutatja egy csapat erejét/hatékonyságát. Négy heti adat még nem feltétlenül jósolja meg előre a teljes idényt, de az elmúlt meccseket más színben tüntetheti fel. Passer rating differential alapján most 22. helyen álltok (támadók 9. helyezettek; védők 27. helyen állnak).
2. helyen állunk total offensben a ligában. Csak a Denver előz meg minket. Ez azért bíztató.
De akkor még is miért van az hogy, ennyire gyengének tűnünk?
Egyszerű: 32. helyen állunk jelenleg total defensben. De magyarra lefordítva a liga legszarabb védelme tevékenykedik nálunk. Ennyire szar helyzet még Castilloval sem volt, úgyhogy: I WANT CASTILLO BACK TO DC ROLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 31. helyen Álló rendskins védelemben, meccsenként 28 pontot enged. Mi 34,5 et meccsenként.
Ha 28 pontot engednénk meccsenként, 2-2 vel állhatnánk pl. 😀
Ezzel az O val. És akár a 2011 es védelmünkkel, szerintem nem csak PO esélyesek lennénk...ano92
A 2012-es előadás diasorozata, és további magyarázat: www.coldhardfootballfacts.com/content/40-and-fabulous-praise-passer-rating/14959/
több mint 12 éve
Igazából 2 jó safety kéne , wolff-ban van potenciál , szerintem ő nagy lehet vagy ha nem is akkor egy biztos kezdő. Cb-k szerintem nem rosszak , vagyis én 1000x rosszabbra számítottam . Falba hatalmas potenciál van. Ilb-k jók , Demecon egyáltalán nem látszik meg hogy szenvedne a 3-4-el . Szóval a Safety posztba kéne 1 igazán jó playmaker és egyből lehetne egy közepes defensünk amivel sima playoff lenne. Javítsatok ki ha rosszul látom .Petikievak01Bradley Fletchertől sem vagyok elájulva. Ha felé dobnak szinte biztos a 1st down (túlzok, de...).... illetve sok elütött labdája nem lesz. Wolff tényleg beválhat idővel. Allent kicsit jobban szabadjára kéne engedni, anno ballhawkként érkezett de Juanék hazavágták. 😀 Fletcher helyére még el tudnék képzelni egy jó kezű CB-t még és akkor elfogadható lenne a sec.
+ Offseasonban meg jöjjön még egy bitang OLB és akkor jók leszünk. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
A 31. helyen Álló rendskins védelemben, meccsenként 28 pontot enged. Mi 34,5 et meccsenként. ano92Igaz, de ők még nem játszottak a Denverrel idegenben. 😀
(Egy hónap múlva fognak. 😊)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Igazából 2 jó safety kéne , wolff-ban van potenciál , szerintem ő nagy lehet vagy ha nem is akkor egy biztos kezdő. Cb-k szerintem nem rosszak , vagyis én 1000x rosszabbra számítottam . Falba hatalmas potenciál van. Ilb-k jók , Demecon egyáltalán nem látszik meg hogy szenvedne a 3-4-el . Szóval a Safety posztba kéne 1 igazán jó playmaker és egyből lehetne egy közepes defensünk amivel sima playoff lenne. Javítsatok ki ha rosszul látom .
több mint 12 éve
Majd az öreg Huán. Nem para, 😀Hát ez igen. Azoknak akik (Ricsárd sporttvtől, most figyelj) szerint megbukott Kelly offense:Azért vegyük figyelembe az átállást, és azt, hogy a keret mennyire fiatal, valamint, hogy tele van olyan játékossal, akik épp tanulják a jelenlegi posztjukat. Ez a védelem véleményem szerint jövő ilyenkor már a liga középmezőnyében lesz, 3-4 év múlva pedig a liga legjobbjai közé is emelkedhet. Mondjuk azt nem gondolom, hogy Davis vezetésével.Shawn84
2. helyen állunk total offensben a ligában. Csak a Denver előz meg minket. Ez azért bíztató.
Egyszerű: 32. helyen állunk jelenleg total defensben. De magyarra lefordítva a liga legszarabb védelme tevékenykedik nálunk. Ennyire szar helyzet még Castilloval sem volt, úgyhogy: I WANT CASTILLO BACK TO DC ROLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 31. helyen Álló rendskins védelemben, meccsenként 28 pontot enged. Mi 34,5 et meccsenként.
Ezzel az O val. És akár a 2011 es védelmünkkel, szerintem nem csak PO esélyesek lennénk...ano92
több mint 12 éve
Hát ez igen. Azoknak akik (Ricsárd sporttvtől, most figyelj) szerint megbukott Kelly offense:Azért vegyük figyelembe az átállást, és azt, hogy a keret mennyire fiatal, valamint, hogy tele van olyan játékossal, akik épp tanulják a jelenlegi posztjukat. Ez a védelem véleményem szerint jövő ilyenkor már a liga középmezőnyében lesz, 3-4 év múlva pedig a liga legjobbjai közé is emelkedhet. Mondjuk azt nem gondolom, hogy Davis vezetésével.
több mint 12 éve
Hát ez igen. Azoknak akik (Ricsárd sporttvtől, most figyelj) szerint megbukott Kelly offense:2. helyen állunk total offensben a ligában. Csak a Denver előz meg minket. Ez azért bíztató.
Ezzel az O val. És akár a 2011 es védelmünkkel, szerintem nem csak PO esélyesek lennénk...
több mint 12 éve
D-Jax-nek is sokat segítene, ha nem őt kettőznék folyton, mert más képtelen elszakadni normálisan. Hiányzik legalább még egy jobb elkapó! (azért ilyenkor bassza meg a Denver, ahol azt se tudják ki a jobb éppen...)EazzyMaehlra figyeljetek. Sztem egyre több lehetőséget fog kapni, de tény DeSean egyedül kevés.
Megnézem még egyszer a meccsünket, de a O# playcall is szar. Több screen és rövidebb passz kellene GYORSAN (2 lépés után azonnal...stb) mert a fal összeomlik folyamatosan és nincs idő megvárni a WR-t, hogy megfussa a routot és elszabaduljon a védőjétől...pláne úgy, hogy alig van megbízható célpont. DeSeant is szarul használjuk az utóbbi meccseken. Többet kéne variálni a felállásoknál. (több slot, jobb és bal oldalon keverni a felállásokat)A védelmet nem is tudom hibáztatni...ennyit tudnak, de ha folyamatosan fent kell lenniük akkor elfáradnak és jön a pontzuhatag.
Röviden a védelemről: Davis egy fasz! 😀
Akartam már kérdezni,hogy miért állnak be néha a bírók a center mellé?JanekNa ez nekem is szemet szúrt...és nem az első ilyen. Az óra meg ketyeg lefelé..... Én pofátlanul elindítanám a játékot ilyenkor Vick helyében és maradjon csak ott a darálóban a nyomott zebra. 😀 Majd elmegy a kedve pár ilyen után.
Tervezi valaki innen, hogy vasárnap eljön a Malátába meccset nézni?Shawn84Alap. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Tervezi valaki innen, hogy vasárnap eljön a Malátába meccset nézni?
több mint 12 éve
D-Jax-nek is sokat segítene, ha nem őt kettőznék folyton, mert más képtelen elszakadni normálisan. Hiányzik legalább még egy jobb elkapó! (azért ilyenkor bassza meg a Denver, ahol azt se tudják ki a jobb éppen...)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Azért nézzük már meg,hogy 2 emberes az O Shadyt nem tudják megfogni lassan kiderül de ha leszedik Djaxot akkor kb itt a vége jelenleg.És a D nem képes kevés ponton tartani senkit sem annyit meg nem tudunk futni,hogy 30+ pontoka csináljunk.
Valamiben változtatni kell,vagy a védelemnek kell kevesebb pontot hagyni vagy az O kell fejlődnie valahol...(TE játék,pass) esetleg ST
több mint 12 éve
Én is hasonlóra jutottam egyébként de ha már magam vetettem fel az esélyeket nem akartam önmagamnak ellentmondva belekontárkodni 😛Mindenesetre szerintem lelki dolgokon fog múlni az egész, mert a tehetség és a tudás főleg az O-ban megvan. Ha a tartás megerősödik és a D is kicsit jobban figyel nem esik szét fejben, akkor működni fog, ha nem akkor irány Teddy maci 😛
több mint 12 éve
10-6 simán lehet, elnézve az ellenfeleinket 😀ano921-15 simán lehet, elnézve a játékunkat. 😛
több mint 12 éve
10-6 simán lehet, elnézve az ellenfeleinket 😀
több mint 12 éve
Lehet egyébként úgy vagyunk vele (bár erre bazírozni nagy merészség és korántsem biztos, hogy erről van szó), hogy koncentráljunk a csoporton belüli meccsekre és mondjuk még a Cards Raiders Bucs trió verhető és az elég is lehet egy eredményes PO-t érő idényhez, pláne a dolgok alakulását nézve. A következő öt meccsen de már lehet az első kettőn is sok minden eldől. Azért is Fly Eagles 😀
több mint 12 éve
Nagyon viccesek voltak a srácok, de azért az se lett volna baj, ha ezt a poént kihagyják és mondjuk eggyel kevesebb TD-t szopnak...deadspin.com/eagles-respond-to-peyton-manning-audible-by-yelling-pa-1428548149
Polk méltatása kimaradt, pedig szerintem szezon végére akár le is lépheti Brownt, ügyesen mozgott abban a pár playben, amikor fent volt. Henery meg bekaphatja, sokadszor is a szezonban!
több mint 12 éve
Kicsit olyan érzésem van a védelemmel kapcsolatban, hogy Davis a Skins elleni második félidőben beállította őket prevent módba és azóta is abban ragadtak. 😊 Azért az nem volt semmi, amikor többször is 3-man rush és 8-man cover volt, mégis volt üres elkapó (általában 8-10 yarddal a mélyebben helyezkedő védő előtt), aki elkapta a passzt, majd nyugodtan galoppozott még vagy 10 yardot, mire valaki odaért, hogy szerelje.Ha levonjuk a két special team TD-t, akkor kb. annyit kaptunk volna amennyire számítottam (35 kapott pontra tippeltem). Még szerencse, hogy Najeh Goodeot a jó spec. team munkája miatt hoztuk. Rendesen elnézett valamit a Holliday TD-nél.

több mint 12 éve
Ne gondold. Én annak idején azért lettem Colts/Manning fan, mert egy sehol se jegyzett, Baltimore-ból "szökött" másodvonalbeli franchise sorban szopta meccseit, de volt benne egy brilliáns fiatal gyerek, aki akkor még éppen több INT-et dobott mint TD-t. 😀 De élmény volt nézni a játékát, és ez bőven elég volt.Hát azért jobban örültem volna, ha Csabit meg tudjuk szerezni az idei szezonra szurkolónak. (SportTV sms klasszikus....azt hiszem Csabi volt 😀 )
Ha most ismerkednék a focival, szerintem tuti, hogy vagy a Washington vagy a Philly fogna meg, hasonló okokból. 😉peterk2005
több mint 12 éve
Akkor nem sírtam 😀 sry.Én is 120 km-re lakok. de ott leszek 😉Shawn84Közös meccsnézés? www.facebook.com/events/456937067753170/Shawn84ó, Szívesen elmennék. Ha nem egy kis faszom faluban laknék Pesttől 150 km.-re. De majd ha SB-t játszunk feb. 2.-án arra kapó lennék 😀ano92
No, nem baj. Reggel meló és szabit sem tudok kivenni sajna addigra,
több mint 12 éve
És a legrosszabb, hogy ezzel a játékkal sztem még új fanokat se szereztünk. 😀BébéNe gondold. Én annak idején azért lettem Colts/Manning fan, mert egy sehol se jegyzett, Baltimore-ból "szökött" másodvonalbeli franchise sorban szopta meccseit, de volt benne egy brilliáns fiatal gyerek, aki akkor még éppen több INT-et dobott mint TD-t. 😀 De élmény volt nézni a játékát, és ez bőven elég volt.
Ha most ismerkednék a focival, szerintem tuti, hogy vagy a Washington vagy a Philly fogna meg, hasonló okokból. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én is 120 km-re lakok. de ott leszek 😉Közös meccsnézés? www.facebook.com/events/456937067753170/Shawn84ó, Szívesen elmennék. Ha nem egy kis faszom faluban laknék Pesttől 150 km.-re. De majd ha SB-t játszunk feb. 2.-án arra kapó lennék 😀ano92
több mint 12 éve
És a legrosszabb, hogy ezzel a játékkal sztem még új fanokat se szereztünk. 😀
több mint 12 éve
Közös meccsnézés? www.facebook.com/events/456937067753170/Shawn84ó, Szívesen elmennék. Ha nem egy kis faszom faluban laknék Pesttől 150 km.-re. De majd ha SB-t játszunk feb. 2.-án arra kapó lennék 😀
több mint 12 éve
Akartam már kérdezni,hogy miért állnak be néha a bírók a center mellé?