Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
10,2 középen Brutális McCoy, de hát ezt eddig is tudtuk... 😀ano92
Az csak Herremans miatt van úgy 😛
több mint 12 éve
Nekem az a gyanúm, hogy a gameplanek kidolgozásában túl nagy szerepe van Shurmurnak (pl. miért hanyagoljuk a többi futónkat, amikor megy a futás, inkább passzolunk, ha épp nem Shady fut) aki szvsz az offseason egyik legrosszabb igazolása volt. Az jó ötlet volt, hogy egy NFL-t látott OC kell, csak nem ő.BleedingGreen
Ez azért Chip sara (is). Mármint mégiscsak Ő hívja a playeket. Annak ellenére, hogy lehet a felkészülés során is kevés labdát kapnak Bryce-ék a kezdőkkel. Bár Chip rotációját ismerve, meg h még Foles is edz a kezdőkkel, nem hiszem h ez állna fent.
Nekem még nincsen bajom Shurmur-ral, meg az jó, hogy ennyire más személyiség, talán jól ki fogják egészíteni egymást a jövőben.

Értem amit írsz, csak zavar, hogy Casey (3. számú TE) Damaris (4. számú WR) ennyire nem használjuk/nem tudjuk használni. Plusz Maehl és Polk meg aztán tényleg még pályára se kerülnek.
Főleg úgy, hogy azért se R.Cooper, sem pedig a Celek-Ertz páros nem villog. Avantot azért nem ostorozom, mert mindenki tudta, hogy Ő erre képes. Remek 3. számú WR meg kiegészítő ember, ha van mellé 2/3 átlagon felüli célpontod. Azonban idén csak DeSean nevezhető átlagon felülinek.
Pedig Celek is kapott el már 76 labdát egy szezonban és azért Vickel is rendre összehozta a 60 körüli elkapásokat. Pedig, ha ez így megy tovább akkor 22vel fog zárni.

A védelemnek pedig vagy gyorsan meg kéne állítani az ellenfelet vagy gyorsan pontokat kapniuk, mert az, hogy 7 perc után kapunk egy TD-t teljesen megöli a védelmet, főleg úgy, hogy a támadók miatt 3-4 percet ha tudnak pihenni összesen. Az elmúlt két hétben a védelem rendre 80 snap fölött volt a pályán. Ha Manning durva tempót fog diktálni meg mi is sietünk, akkor lehet meglesz hétvégén a 100. 😀

Boykin rendre OLB szerepben:
 www.phillymag.com/eagles/2013/09/26/all-22-brandon-boykin-the-nfls-smallest-outside-lb/
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Chip:
- Chung limitáltan fog edzeni ma. Még nem lehet tudni, hogy fog-e játszani vasárnap.
- Petersnek az ujja továbbra is sérült (még a Redskins ellen sérült meg), de mondta h nem kap segítséget Peters meg nem fogjuk leültetni. Míg így is a liga egyik legjobb LT-je.
 twitter.com/Jeff_McLane/status/383260716636979200/photo/1

#Eagles scored 4 TDs in first 31 minutes of the season. Have scored 5 TDs in 149 minutes since.
Ha 1-15-el zárunk, akkor is az a félidő (meg utána a reménykedés meg minden) örökre megmarad. 😀

#Eagles RB LeSean McCoy is averaging 10.2 yard a carry when he runs up the middle; 6.3 avg. to the left; 4.5 avg. to the right.Bébé
10,2 középen Brutális McCoy, de hát ezt eddig is tudtuk... 😀

több mint 12 éve
Chip:
- Chung limitáltan fog edzeni ma. Még nem lehet tudni, hogy fog-e játszani vasárnap.
- Petersnek az ujja továbbra is sérült (még a Redskins ellen sérült meg), de mondta h nem kap segítséget Peters meg nem fogjuk leültetni. Míg így is a liga egyik legjobb LT-je.
 twitter.com/Jeff_McLane/status/383260716636979200/photo/1

#Eagles scored 4 TDs in first 31 minutes of the season. Have scored 5 TDs in 149 minutes since.
Ha 1-15-el zárunk, akkor is az a félidő (meg utána a reménykedés meg minden) örökre megmarad. 😀

#Eagles RB LeSean McCoy is averaging 10.2 yard a carry when he runs up the middle; 6.3 avg. to the left; 4.5 avg. to the right.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 412 — Beware the Slim Reaper!
Ha megnézed, hogyan (nem)blokkoltak a futásoknak Celekék az open fielden, akkor nem kell feltenni ezt a kérdést. 😊 Rosszul blokkoló TE-ből elég egy is a pályán. (Ertz például még elég bizonytalanul mozog, ha blokkolni kell.) Avant, Cooper, még Jackson is jobban igyekezett a blokkolásoknál, és a passzjátékban sem voltak rosszak, nem csoda, hogy inkább őket tartják pályán most.BleedingGreen
Értem, csak nem látom értelmét, akkor a dolgoknak. Miért kellett James Casey-be is akkor belefektetni több, mint (legalább) 5 millát. Igwenagut minek kellett rosteren tartani, meg ilyenek.
Szóval nem azzal van bajom, hogy a szar TE-ink nem játszanak, hanem azzal, hogy akkor ezek szerint offseason-ban szarul ment a munka meg a játékosmegfigyelés. Bár tudom még csak 3 meccs ment le, ami überkevés. Ráadásul mivel most építkezünk még egy teljes szezon is belefér ebbe a kategóriába, de hát akkor is. Remélem azért, hogy idővel meg fognak táltosodni a fiúk.Bébé
Akkor válaszoltál is magadnak. Szerintem koncepcionális kérdéseket nem feltétlenül akkor kell számon kérni, amikor még a szezon fele sem ment le. Ha meg ragaszkodnánk a TE-ekhez, akkor meg azt mondhatnák sokan, hogy miért nem alkalmazkodunk a helyzethez, és miért nem változtatunk a játékon, ha kell. Nem tudom, hogy kit kellett volna rosteren tartani a TE-ek helyett, mert a WR állomány sem volt fényes az előszezonban. Amúgy meg jól blokkoló WR-ekkel is lehet olyan játékot játszani, amit említettél, ahogy ezt meg is tettük, nem egy játéknál.

Hibák pedig történtek a offseasonban, nem tudom várta-e valaki, hogy minden tökéletes lesz Kelly első szezonjában. Barkley draftolása eddig melléfogásnak tűnik (én negatívan vagyok elfogult vele, bevallom), Ertzet sem kellett volna feltétlenül ilyen magasan elvinni. Lehet mondani, hogy Chip túlságosan bízott a saját tapasztalataiban pl. hogy Barkleynek a Ducks ellen voltak jó meccsei. Más kérdés, hogy a vállsérülése lehet, hogy kinyírta a karrierjét.

Nekem az a gyanúm, hogy a gameplanek kidolgozásában túl nagy szerepe van Shurmurnak (pl. miért hanyagoljuk a többi futónkat, amikor megy a futás, inkább passzolunk, ha épp nem Shady fut) aki szvsz az offseason egyik legrosszabb igazolása volt. Az jó ötlet volt, hogy egy NFL-t látott OC kell, csak nem ő.

több mint 12 éve
Ha megnézed, hogyan (nem)blokkoltak a futásoknak Celekék az open fielden, akkor nem kell feltenni ezt a kérdést. 😊 Rosszul blokkoló TE-ből elég egy is a pályán. (Ertz például még elég bizonytalanul mozog, ha blokkolni kell.) Avant, Cooper, még Jackson is jobban igyekezett a blokkolásoknál, és a passzjátékban sem voltak rosszak, nem csoda, hogy inkább őket tartják pályán most.BleedingGreen
Értem, csak nem látom értelmét, akkor a dolgoknak. Miért kellett James Casey-be is akkor belefektetni több, mint (legalább) 5 millát. Igwenagut minek kellett rosteren tartani, meg ilyenek.
Szóval nem azzal van bajom, hogy a szar TE-ink nem játszanak, hanem azzal, hogy akkor ezek szerint offseason-ban szarul ment a munka meg a játékosmegfigyelés. Bár tudom még csak 3 meccs ment le, ami überkevés. Ráadásul mivel most építkezünk még egy teljes szezon is belefér ebbe a kategóriába, de hát akkor is. Remélem azért, hogy idővel meg fognak táltosodni a fiúk.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 412 — Beware the Slim Reaper!
Meg hol van az a híres, beharangozott TE játék.
3-4 TE-vel állunk fel. LB-kkel jönnek, passzolunk, ha DB-kkel akkor meg futunk. "Pick your poison!" Hát eddig ez nem így sült el.Bébé
Ha megnézed, hogyan (nem)blokkoltak a futásoknak Celekék az open fielden, akkor nem kell feltenni ezt a kérdést. 😊 Rosszul blokkoló TE-ből elég egy is a pályán. (Ertz például még elég bizonytalanul mozog, ha blokkolni kell.) Avant, Cooper, még Jackson is jobban igyekezett a blokkolásoknál, és a passzjátékban sem voltak rosszak, nem csoda, hogy inkább őket tartják pályán most.

több mint 12 éve
Basszus pont ezt akartam írni h DeSean sebességét nincs corner aki tartja, főleg nem egy egesz meccsen, mégis alig futott hosszú routokat...amit futott az rögtön 40 yardos elkapas lett. Csak mondom eb hülye vagyok ehhez, és inkább nem szolok.Eazzy
Még nem tanultad meg, hogy a szurkolók mindent jobban tudnak az edzőknél? 😀
Lásd V. Curry 😀

Amúgy nem igaz, hogy nem találunk sehol értelmes WR-eket az utóbbi időben. Pontosabban akiket találtunk azokat meg elküldtük/elcseréltük (D.Amendola, B.Gibson). Avant az egyetlen olyan WR-ünk, akit lényegében mi fejlesztettünk ki. (Maclin 1. körös pick, DeSean a személyisége miatt lecsúszott mázlinkra a másodikba.) Damaris szépen indult tavaly, de indén nuku.
R.Cooper meg úgy látszik nem kezdő szintű elkapó. Max blokkoló.
Meg hol van az a híres, beharangozott TE játék.
3-4 TE-vel állunk fel. LB-kkel jönnek, passzolunk, ha DB-kkel akkor meg futunk. "Pick your poison!" Hát eddig ez nem így sült el.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Basszus pont ezt akartam írni h DeSean sebességét nincs corner aki tartja, főleg nem egy egesz meccsen, mégis alig futott hosszú routokat...amit futott az rögtön 40 yardos elkapas lett. Csak mondom eb hülye vagyok ehhez, és inkább nem szolok.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Itt pedig a legutóbbi sack parádénkról lehet olvasni:  www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-defensive-front-gives-them-hope-against-Manning.htmlGreengo
Bírom Kelly stílusát. 😀
Chip Kelly was asked how important it was for the Eagles to generate a pass rush against Peyton Manning. "Not that important," Kelly joked. "I mean, we actually didn't even think of that."

Amúgy kíváncsi vok, hogy a D# mennyire fogja megmutatni, hogy mire készül. Rivers simán olvasta a védelmet és szopatta a védelmünket, úgyhogy Peytontól egy kicsit tartok. 😀
A nagy baj ott van, hogy hiába tudnánk rendszeresen nyomást rakni Manningre, sokkal jobbak a WR-eik meg minden, mint a mi védelmünk. Ha ezen a meccsen a D# isten lesz, akkor Davisnek örökös szerződés. 😀
Ez az a meccs számomra, amin egyáltalán nem fogok izgulni, mert úgy vagyok vele, hogy simán bukó. Ettől persze még biztos full ideg leszek a meccsen, amikor balfaszkodni fogunk. 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Akkor már ezt is érdemes végigfutni:  www.sbnation.com/nfl/2013/9/25/4760342/nfl-schedule-results-rg3-injury-cam-newton-josh-freeman-chip-kelly-eagles
Itt azért látszik, hogy alaposan meg van fogva a támadójáték:

Itt pedig a legutóbbi sack parádénkról lehet olvasni:  www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-defensive-front-gives-them-hope-against-Manning.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Pár D# felállás meg play elemzése: (Sopoaga, Wolff)
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-breakdown-the-Eagles-tricked-up-no-good-defense.html
Azért az nem gyenge, hogy B.Graham külső CB-t játszott, de jah végülis a cover jó volt. 😀
több mint 12 éve
NFL teams with 600 yards rushing and 600 yards passing after 3 games: 1941 Bears, 1963 Browns, 1976 Cards, 2013 Eagles.

Broncos safety Rahim Moore on LeSean McCoy: "He's the new era of Barry Sanders."
Bár talán Shady már nem táncol annyit, mint régen. Kevesebb mínusz yardos futást is csinál.

Cary Williams bekerült, Cox pedig majdnem a harmadik forduló álomcsapatába:
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/23/pff-team-of-week-3/

Azonban a legszarabb csapatba is adunk pár játékost (R.Cooper, Lane, Kendricks)
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/24/had-a-bad-day-team-week-3-2/

Tegnap Chung kihagyta az edzést (vállát fájlalja), rajta kívül mindenki fullon edzett.

Ez a stat se gyenge:
Eagles top 10 plays from KC game netted them 303 yards. The other 53 plays accounted for just 128 yards.
több mint 12 éve
Sztem ha tíz ponton belül megússzuk boldogok lehetünk csak akkor bosszankodunk, hogy talán meg lehetett volna, Azon fog múlni, hogy az O nem a labdaeladást szaporítja hanem pontokban megpróbál lépést tartani velük, különben......dande
Én úgy vagyok vele, ha negyedenként 10 ponton belül maradunk, akkor az már jó. 😀
Peyton ellen általában az a módszer, hogy támadjanak hosszan, így Manning marad a padon.
Hát Chip-nek nem igazán ez a játéka. 😀 Meglepődnék, ha 5 perc játék után még nem szerezne a két csapat minimum 1-1 TD-t. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 600 — Így remélem megfelelek nektek.....
Külföldi fórumról:
Az Eagles egyetlen esélye az, ha elhiteti Manningel, hogy ez egy playoff meccs. 😀Bébé
S nem a sasok hanem a hollók ellen játszanak, és igazából színtévesztők mert nem zöld mez van rajtuk hanem kék 😛

Sztem ha tíz ponton belül megússzuk boldogok lehetünk csak akkor bosszankodunk, hogy talán meg lehetett volna, Azon fog múlni, hogy az O nem a labdaeladást szaporítja hanem pontokban megpróbál lépést tartani velük, különben......
több mint 12 éve
Külföldi fórumról:
Az Eagles egyetlen esélye az, ha elhiteti Manningel, hogy ez egy playoff meccs. 😀
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Maclin nagyon hiányzik
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Kit hányszor vett célba Vick:
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/25/4768878/which-philadelphia-eagles-michael-vick-most-targets-desean-jackson
Azért nem gondoltam volna azt, hogy Damaris ennyire nem illik a rendszerbe.Bébé
Damarisnál ha kap lehetőséget akkor folyamatosan rettegek, hogy mikor lesz fumble. Maehl is még csak pár játékra volt fent. Kellene több célpont mert ez nagyon egysíkú és könnyen levédekezhető. Azért Maehlben bízok. Kicsit beletanul még a playbookba (Ducks játékos volt szval annyira nem lesz nehéz) és akkor talán hatékonyabbak leszünk.Greengo
Nincs minőségi elkapónk Jacksonon kívül 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
 www.bleedinggreennation.com/2013/9/25/4768878/which-philadelphia-eagles-michael-vick-most-targets-desean-jackson
Azért nem gondoltam volna azt, hogy Damaris ennyire nem illik a rendszerbe.Bébé
Damarisnál ha kap lehetőséget akkor folyamatosan rettegek, hogy mikor lesz fumble. Maehl is még csak pár játékra volt fent. Kellene több célpont mert ez nagyon egysíkú és könnyen levédekezhető. Azért Maehlben bízok. Kicsit beletanul még a playbookba (Ducks játékos volt szval annyira nem lesz nehéz) és akkor talán hatékonyabbak leszünk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Azért nem gondoltam volna azt, hogy Damaris ennyire nem illik a rendszerbe.
több mint 12 éve
Szerintetek nem preferálja túlzottan Kelly a korábbi egyetemi játékosait? Jó pár oregoni playert hozott idén (Maehl, Dixon, Chung), most is kacsa cseréli kacsát a PS-ben. Nyilván megvan az előnye annak, hogy ismeri az adott játékost, de azért ezt én kicsit homerkedésnek érzem... (van még "pár" egyetem az országban 😊 )Rataxes
Az 53as rosteren 3 Oregon játékos van, a PS-ben 2.
53as rosteren van Chung, Maehl, Casey Matthews. Előbbi kettőt hozta. Nem érzem soknak.
Csak max azért csalóka, mert ha oregoni jön, akkor egyből megjegyzik, hogy na Ő is a Kelly Family-ből van.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintetek nem preferálja túlzottan Kelly a korábbi egyetemi játékosait? Jó pár oregoni playert hozott idén (Maehl, Dixon, Chung), most is kacsa cseréli kacsát a PS-ben. Nyilván megvan az előnye annak, hogy ismeri az adott játékost, de azért ezt én kicsit homerkedésnek érzem... (van még "pár" egyetem az országban 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nincs akiért picket áldozni nagyon érdemes és elengednék nem horror "áron" szvsz.dande
Kenny szerintem apróért vihető jelen pillanatban 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Támadó játékosra nincs szükségünk jelen pillanatban, esetleg a fal mélyítésére, meg az O-ban Kelly bárkiből ki tudja hozni a zsenit ha úgy szükséges, meg találja a helyét csak idő kell hozzá, ettől nem tartok. Inkább a D-ben kéne még vki. De lehet ott sem, csak valóban Billel van gond ahogy valaki is írta, épp Kelly ellentéte nem tudja a játékosokat minden esetben megfelelően használni. Azért a KC ellen is ezek a 3 és hosszú szituációk szinte lekopírozva, ugyan úgy beszopva elég OMG.
Ám legyen, adjunk időt neki is vannak biztató jelek (mondom ezt én aki egy béna meccs után lekövetelem Vick-t a pályáról 😛 csakhogy lássátok van önkritikám 😀) . Nincs akiért picket áldozni nagyon érdemes és elengednék nem horror "áron" szvsz.dande
CASTILLOT A CSAPATHOZ!!!

Én nem így úgy látom hogy támadó oldalon is meglennének a megfelelő emberek, főleg a wr sor sz*r.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 600 — Így remélem megfelelek nektek.....
Támadó játékosra nincs szükségünk jelen pillanatban, esetleg a fal mélyítésére, meg az O-ban Kelly bárkiből ki tudja hozni a zsenit ha úgy szükséges, meg találja a helyét csak idő kell hozzá, ettől nem tartok. Inkább a D-ben kéne még vki. De lehet ott sem, csak valóban Billel van gond ahogy valaki is írta, épp Kelly ellentéte nem tudja a játékosokat minden esetben megfelelően használni. Azért a KC ellen is ezek a 3 és hosszú szituációk szinte lekopírozva, ugyan úgy beszopva elég OMG.
Ám legyen, adjunk időt neki is vannak biztató jelek (mondom ezt én aki egy béna meccs után lekövetelem Vick-t a pályáról 😛 csakhogy lássátok van önkritikám 😀) . Nincs akiért picket áldozni nagyon érdemes és elengednék nem horror "áron" szvsz.