NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
4
4
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Miguel Maysonet, RB, Stony BrookHuhú, ő kurva jó kis RB, akár rosteren is ragadhat.
több mint 12 éve
Damion Square, DT, Alabama
több mint 12 éve
Kiket sajnál Kelly, hogy lemaradt róluk: Dion Jordan, Kyle Long, Kiko Alonso, Kenjon Barner. Ha bent lettek volna, behúzta volna őket amikor mi jövünk következőnek.
több mint 12 éve
Russell Shepard, WR, LSU
több mint 12 éve
Azért egy Chase Thomas Thomas Jeff UDFA érkezéstől sem lennék szomorú 😀 bár biztos megvan az ok, hogy miért csúsztak ki teljesen a draftból.
több mint 12 éve
Igazából mindenki Eagles szurkoló az egész világon csak van aki még nem tudja 😀
több mint 12 éve
Még a térdszalagomat is elszakítottam volna 😀Azt mondja, ő is Eagles szurkoló...somebody08Idén jelentkeznünk kellett vna a draftra. :cool:Greengo
több mint 12 éve
Egészen pontosan Spadaro kérdezte tőle, hogy Eagles rajongóként mit szólt ahhoz, hogy a csapattársa, Lane nálunk kötött ki.Azt mondja, ő is Eagles szurkoló...somebody08Mi mást is mondana?Shawn84
több mint 12 éve
Azt mondja, ő is Eagles szurkoló...somebody08Idén jelentkeznünk kellett vna a draftra. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Azt mondja, ő is Eagles szurkoló...
több mint 12 éve
Nem nagyon ismered mi?Közben megvan az utolsó húzásunk:Valamilyen Kingnek, aki magas mindig kell lennie a csapatban 😊BleedingGreen
David King DE Oklahoma. 6'5 elég nagydarab forma lehet. 😀Greengo
több mint 12 éve
most lesz az Eagles.comon Kelly press comf ha a lényeget (ha mond vmi érdekeset) leírjátok hálás leszek 😀
több mint 12 éve
Közben megvan az utolsó húzásunk:Valamilyen Kingnek, aki magas mindig kell lennie a csapatban 😊
David King DE Oklahoma. 6'5 elég nagydarab forma lehet. 😀Greengo

több mint 12 éve
Utolsó választásunk igazán illusztris lett Dávid Király (David King DE) személyében hátha legyőzi majd a Góliátokat 😀
több mint 12 éve
Közben megvan az utolsó húzásunk:David King DE Oklahoma. 6'5 elég nagydarab forma lehet. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kicsi offNem kell bántani (Petikievak01,) Ő biztos "COFIDIS"-es, és hozzászokott a jó lehetőségekhez... 😀
több mint 12 éve
Petikére azért kiváncsi lennék, hogy mennyi egyetemi focit néz.Poyerről egy rossz szót nem írtam , azt se írtam hogy nem need a CB meg a safety. Véleményem nekem is lehet . Az hogy Logan-t kedvelem az a személyes véleményem , picit elfogult vagyok vele talán. Az meg hogy Wolff BPA , az a te véleményed , én nem foglak lehülyézni mint te engem , de szerintem egy Rambo vagy Evans inkább BPA.
Pont arra írta, hogy fasza pick, aki igazából nem kis reach volt (Logan), míg azokról ír mindenféle szarságot, akik BPA-k voltak és needre is jöttek (Wolff és Poyer is kurva jó pickek voltak ott)
Barkley meg lehet rendszeridegen, de színtiszta BPA volt. (meg igazából azt sem tudjuk, hogy milyen lesz a rendszer)Newman
több mint 12 éve
Már írtam az előbb mert szvsz Kelly nyilván nem szórakozásból hozta és "hacsak nagyon alul nem teljesít" kitétel is hangsúlyos .-) de persze tévedhetek.
több mint 12 éve
Nem tudja senki pontosan mit fogunk játszani. Pl. 2007-ben még OC-ként úgy nyert Sun Bowlt, hogy sérülések miatt a 4. számú Qb-nek Justin Ropernek kellett kezdenie. Roper 6'6, 204 nem egy mozgékony Qb volt. 4 TD-t dobott azon a meccsen. Szóval Kelly inkább a játékosok képességeihez igazítja a taktikát, mint fordítva. Ha befürdünk majd jön Mariota. 😀Qb azért várható volt, én legalábbis vártam. Játékban be is írtam Matt Scottot. Az nem meglepő, ha egy új HC új Qb-t hoz. Még olcsón megúsztuk, hogy nem az első két napon vittünk valakit. Barkley drafthelyét tekintve jó érték, csak én nem kedvelem. Tavaly is anyáztam a Foles picken.BleedingGreenIgazából Qb picket majdnem mindenki várt szvsz, csak nem érti senki hogy miért pro style QB jött. de már világos. Kellynek ilyen QB kell és nem futkorászós. McNabb illene most Kelly rendszerébe rohadtul 😀Shawn84

több mint 12 éve
Dixon miért fix?Azok után, hogy Kolbászért kaptunk egy 2. kört meg egy DRC-t sohase lehessen tudni meg nagy lehet hirtelen vhol a kétségbeesés. De mielőtt megint elfogultsággal vádoltok hangsúlyozom ez lehet Foles is 😛 a lényeg, hogy a kb 5 qb-ból max 3 mradhat és Dixon és Barkley helye fix hacsak nagyon alul nem teljesítenek (ezt már nem magyaráznám tovább miért fix 😀)dandeTudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.Petikievak01Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta KellydandeMost így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.dandeEzt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀Greengo
több mint 12 éve
Azok után, hogy Kolbászért kaptunk egy 2. kört meg egy DRC-t sohase lehessen tudni meg nagy lehet hirtelen vhol a kétségbeesés. De mielőtt megint elfogultsággal vádoltok hangsúlyozom ez lehet Foles is 😛 a lényeg, hogy a kb 5 qb-ból max 3 mradhat és Dixon és Barkley helye fix hacsak nagyon alul nem teljesítenek (ezt már nem magyaráznám tovább miért fix 😀)Tudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.Petikievak01Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta KellydandeMost így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.dandeEzt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀Greengo
több mint 12 éve
Egy olyan csapat akinek nincs jelenleg igazán jó kezdő irányítója, és már idén PO-t akarnak. Az ár pedig kb 4. kör lehet. Idén megfizethető, és ha nem válik be év végén elküldhető.Tudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.Petikievak01Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta KellydandeMost így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.dandeEzt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀Greengo
több mint 12 éve
Tudom hogy én vagyok itt a vak meg a hülye , de magyarázd el melyik csapat menne bele egy tradebe egy olyan irányítóért aki a futásaiból élt meg 30 fölött van (kezd kiöregedni) és baromira sérülékeny. max 1-2 éve van a ligába , max 6. körös cetlit adnék érte. Azért meg nem adnám az eagles helyébe.Részemről egyszerűen csak annyi, inkább logikailag mint szakmailag, hogy túl sok QB-nk van, ő a legidősebb legsérülékenyebb és jövőt tekintve talán benne van a legkevésbé lehetőség. De ugyan így lehet ez Foles is Dixont nyilván nem fogjuk nem véletlenül hozta KellydandeMost így megint végig gondolva a liga csapatait lényegében nincs igazán kezdő QB needes csapat de sanszosnak tartom hogy a pre season meccsek előttig esetleg Foles-t vagy Vicket megpróbáljuk elpasszolni főleg a TC-k után amikor már esetleg lehet látni ki mire képes. Izgi lesz az biztos.dandeEzt a Vicket eltradeljük nekem nem tiszta. Már többen felvetették..Egy magyarázatot lökjetek már hozzá..mert ez a lépés nekem totál homály. 😀Greengo
több mint 12 éve
Petikére azért kiváncsi lennék, hogy mennyi egyetemi focit néz.Pont arra írta, hogy fasza pick, aki igazából nem kis reach volt (Logan), míg azokról ír mindenféle szarságot, akik BPA-k voltak és needre is jöttek (Wolff és Poyer is kurva jó pickek voltak ott)
Barkley meg lehet rendszeridegen, de színtiszta BPA volt. (meg igazából azt sem tudjuk, hogy milyen lesz a rendszer)