NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
4
4
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Geoff Mosher összeszedett némi infót az UDFA-królwww.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-sign-nine-rookie-free-agents-following-draft
Itt egy másik is
www.bleedinggreennation.com/2013/4/28/4278610/philadelphia-eagles-undrafted-free-agent-scouting-reports
Kelly jó véleménnyel van Nate Allenről
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/kelly-endorses-nate-allen-wont-make-any-promises
több mint 12 éve
Ami nekem abszolút tetszik, hogy konzisztens, gyorsan dönt és jól, határozottan tetszik nekem, az egyetlen problémám nekem is, hogy nagyon zseb irányító, nem mozog el, de határozottan kezdem értékelni ezt a picket. Főleg úgy, hogy 4/1-re nagyon jó egy olyan irányító, akit az 1. körbe vártak a szakik, nyilván nem érdemtelenül. Jó lesz ez és azt se felejtsük el, hogy ez a Kelly féle építkezés egyik első lépcsője.Én is épp a Stanford ellen figyelgetem. Nekem továbbra is bejön a csávó, csak látnám néha kimozogni a zsebből, hogy ott milyen.Shawn84sziasztok,Hello és üdv!
pár éve olvasom a topikot, és megfogadtam, hogy egy ideig még nem szólok hozzá, mert annyira azért nem vagyok még képben, nem rázom ki kiusujjból a játékot, de ennél a hsz-nél leesett a lánc. tudom, hogy kifiléztétek már, de annyit hadd tegyek még hozzá... jött általános meglepetésre egy olyan hc, aki virtuóz, újító, és ami már az érkezésekor pozitívum volt: nagyon ismeri az ncaa-t. sokat vártam ettől a drafttól, és pont nem azt, hogy olyanokat válasszon, akik kézen fekvőek.
de az, hogy valaki egy magyar kisfaluból idevágja, hogy senkiben nem lát fantáziát (!), az elég húzós.
abszolút az építkezést látom az idei draftunkban, + barkley-t meg bírom, lehet belőle jó irányító.
üdv, maradok főleg olvasó😊jorge
Nyugodtan maradj írni is szerintem, petike adatlapjára kattintva pedig tudod némítani, így a felesleges gyökérségektől megóvva magad.
Ma pedig belevetem Matt Barkley normális megismerésébe magamat, egy kicsit kivesézem, hogy miért kéne örülnöm neki, fel kell készíteni magam, hogy Folest előbb-utóbb úgyis kihajintjuk.Eazzy
több mint 12 éve
Azt hiszem, hogy erre a Személyeskedésre nincs szükség. Tartsuk tiszteletben mindenki véleményét, még ha nem is értünk vele egyet. Normálisan is meg tudjuk ezt beszélni, érvekkel alátámasztva. Peti is meg tudja indokolni, hogy miért ez a véleménye meg ti is.sziasztok,Hello és üdv!
pár éve olvasom a topikot, és megfogadtam, hogy egy ideig még nem szólok hozzá, mert annyira azért nem vagyok még képben, nem rázom ki kiusujjból a játékot, de ennél a hsz-nél leesett a lánc. tudom, hogy kifiléztétek már, de annyit hadd tegyek még hozzá... jött általános meglepetésre egy olyan hc, aki virtuóz, újító, és ami már az érkezésekor pozitívum volt: nagyon ismeri az ncaa-t. sokat vártam ettől a drafttól, és pont nem azt, hogy olyanokat válasszon, akik kézen fekvőek.
de az, hogy valaki egy magyar kisfaluból idevágja, hogy senkiben nem lát fantáziát (!), az elég húzós.
abszolút az építkezést látom az idei draftunkban, + barkley-t meg bírom, lehet belőle jó irányító.
Nyugodtan maradj írni is szerintem, petike adatlapjára kattintva pedig tudod némítani, így a felesleges gyökérségektől megóvva magad.
Ma pedig belevetem Matt Barkley normális megismerésébe magamat, egy kicsit kivesézem, hogy miért kéne örülnöm neki, fel kell készíteni magam, hogy Folest előbb-utóbb úgyis kihajintjuk.Eazzy
több mint 12 éve
Bízzunk benne, hhogy nem lesz szükség rá olyan elit falat varázsolnak köré illetve az aktuális QB köré és akkor majd mondhatják, hogy nem is olyan csudajó csak jó fal van körülötte. Nem nagyon zavarna 😛
több mint 12 éve
Én is épp a Stanford ellen figyelgetem. Nekem továbbra is bejön a csávó, csak látnám néha kimozogni a zsebből, hogy ott milyen.sziasztok,Hello és üdv!
több mint 12 éve
sziasztok,Hello és üdv!
Ma pedig belevetem Matt Barkley normális megismerésébe magamat, egy kicsit kivesézem, hogy miért kéne örülnöm neki, fel kell készíteni magam, hogy Folest előbb-utóbb úgyis kihajintjuk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ez az évi draft szerintem totális kuka , senkiben nem látom a fantáziát.Petikievak01sziasztok,
üdv, maradok főleg olvasó😊
több mint 12 éve
Talán picit off . De mi a f*szért játszunk mi minden évben a Cardinals ellen? 3 éve nézem a sportot és eddig minden évben játszottunk ellenük. Mi alapján történik ez ? Vagy csak szerencse?Petikievak01football.about.com/cs/football101/a/bl_schedproced.htm
több mint 12 éve
Talán picit off . De mi a f*szért játszunk mi minden évben a Cardinals ellen? 3 éve nézem a sportot és eddig minden évben játszottunk ellenük. Mi alapján történik ez ? Vagy csak szerencse?
több mint 12 éve
Bocs rosszul értelmezhetően tettem fel a kérdést 😛 A kihagyott játékosok felsorolásán túl (nyilván kérdésre válaszolt) miről beszélt még?Most már csak annyi miatt fanyalgok kicsit amit említettem is, hogy azért Chase Thomasnak és Thomas Jeffnek örültem volna UDFAként de igazából most már oldjuk meg azokkal akik vannak és akkor őket nem kell hiányolni. Biztos nem véletlenül csúsztak ki kíváncsi lennék az okokra itt azért nem hátsó körös játékosokról van szó hanem jóval előrébb vártakról.Csak az összes Oregon játékost említette 😀Shawn84
Chip mondott vmi érdekeset azon kívül hogy kiket sajnál hogy kivitték előlünk? (akiket látva én pont nem annyira hiányolok 😛)dande
több mint 12 éve
Most már csak annyi miatt fanyalgok kicsit amit említettem is, hogy azért Chase Thomasnak és Thomas Jeffnek örültem volna UDFAként de igazából most már oldjuk meg azokkal akik vannak és akkor őket nem kell hiányolni. Biztos nem véletlenül csúsztak ki kíváncsi lennék az okokra itt azért nem hátsó körös játékosokról van szó hanem jóval előrébb vártakról.Csak az összes Oregon játékost említette 😀
Chip mondott vmi érdekeset azon kívül hogy kiket sajnál hogy kivitték előlünk? (akiket látva én pont nem annyira hiányolok 😛)dande
több mint 12 éve
udfa playerekre mi a szabály?Simán leszerződtetjük őket, és vagy kivágjuk vagy trade. A szokásos.
aki ide került az védve van míg ki nem tesszük?Janek
több mint 12 éve
udfa playerekre mi a szabály?aki ide került az védve van míg ki nem tesszük?
több mint 12 éve
Most már csak annyi miatt fanyalgok kicsit amit említettem is, hogy azért Chase Thomasnak és Thomas Jeffnek örültem volna UDFAként de igazából most már oldjuk meg azokkal akik vannak és akkor őket nem kell hiányolni. Biztos nem véletlenül csúsztak ki kíváncsi lennék az okokra itt azért nem hátsó körös játékosokról van szó hanem jóval előrébb vártakról.Chip mondott vmi érdekeset azon kívül hogy kiket sajnál hogy kivitték előlünk? (akiket látva én pont nem annyira hiányolok 😛)
több mint 12 éve
A tavalyi draft pl kiváló volt, avagy amikor Sheldonékat hútuk anno...Shady, DeSean, Maclin, azért néhányszor beletenyerelt a szarba Andy is 😀EazzyIgen. Tavaly egész jó. De pl az előtte lévő 2 draft, ahol 24 játékosból most csak Kelce és Henery lehet kezdő, az meghatározta az elmúlt 2 év sikertelenségét. A csapaton belüli ellentétek mellett. Jó lesz ez. Nekem a Barkley pickel sincs bajom. Egyébként is bírom őt. Csak kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
több mint 12 éve
A tavalyi draft pl kiváló volt, avagy amikor Sheldonékat hútuk anno...Shady, DeSean, Maclin, azért néhányszor beletenyerelt a szarba Andy is 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
UDFA-k között is kell legalább egy ACL-es. Damion Squarenek volt ilyen 2009-ben.
több mint 12 éve
Na ne viccöjjünk kérem 😀Mondjuk az elmúlt évek Reid draftjaihoz képest ez tényleg nagy dolog hogy legalább 3 kezdőre esélyes játékost sikerült szerezni.Shawn84Ezt kikérem magamnak. Reid nagyon jó volt kezdő játékosok húzásában. 😀
2009-es draft 5. körében kezdő safety-t húzott Macho személyében.
2010-es draft 7. körében érkezett Chaney és Coleman. Mind2en elég sokszor kezdtek.
2011-es szezonnyitón Backdraft és Rolle is kezdő volt.
Szal Reid nagyon jó volt, hogy a drafton kezdő játékosokat találjon. 😀
Nem véletlenül terjedt el az a mondás, hogy a 6. körben mi kezdő LB-ket szoktunk húzni. 😀
Csodálkozom, hogy Lloyd nem lett nálunk legalább 10 meccses kezdő. 😀
Ezért szoktak jók lenni az utóbbi években a késői körös választásaink, mert nálunk kezdenek, míg egy normális csapatnál a kezdőcsapat közelébe nem jutnának. 😀
Szal Reidnek is sikerült pár kezdőre esélyes játékost szereznie. És sajnos kezdtek is. 😀Bébé
több mint 12 éve
Mondjuk az elmúlt évek Reid draftjaihoz képest ez tényleg nagy dolog hogy legalább 3 kezdőre esélyes játékost sikerült szerezni.Shawn84Ezt kikérem magamnak. Reid nagyon jó volt kezdő játékosok húzásában. 😀
2009-es draft 5. körében kezdő safety-t húzott Macho személyében.
2010-es draft 7. körében érkezett Chaney és Coleman. Mind2en elég sokszor kezdtek.
2011-es szezonnyitón Backdraft és Rolle is kezdő volt.
Szal Reid nagyon jó volt, hogy a drafton kezdő játékosokat találjon. 😀
Nem véletlenül terjedt el az a mondás, hogy a 6. körben mi kezdő LB-ket szoktunk húzni. 😀
Csodálkozom, hogy Lloyd nem lett nálunk legalább 10 meccses kezdő. 😀
Ezért szoktak jók lenni az utóbbi években a késői körös választásaink, mert nálunk kezdenek, míg egy normális csapatnál a kezdőcsapat közelébe nem jutnának. 😀
Szal Reidnek is sikerült pár kezdőre esélyes játékost szereznie. És sajnos kezdtek is. 😀
több mint 12 éve
Daniel Jeremiah az elmúlt 2 évben az Eagles scout-ja volt, többek között az Ő véleménye is olvasható a Barkley pick-ről, valamint, hogy miért választhattuk ki:bloggingthebeast.com/2013/04/27/former-eagles-scout-daniel-jeremiah-on-why-matt-barkley-makes-sense-for-the-eagles/
Amit szeret az Eagles benne az az, hogy gyorsan gondolkodik és Kelly up-tempo O#-ében ez nem hátrány.
több mint 12 éve
Összességében nem volt rossz ez a draft, jött 3 olyan ember is aki minden bizonnyal kezdő lesz. Első körös OL húzásnak a tavalyi év után kimondottam örülök.marci88Mondjuk az elmúlt évek Reid draftjaihoz képest ez tényleg nagy dolog hogy legalább 3 kezdőre esélyes játékost sikerült szerezni.
több mint 12 éve
Összességében nem volt rossz ez a draft, jött 3 olyan ember is aki minden bizonnyal kezdő lesz. Első körös OL húzásnak a tavalyi év után kimondottam örülök.
több mint 12 éve
A tegnapi napról az összefoglaló: philly.blog.hu/2013/04/28/draft_2013_a_harmadik_nap_esemenyei