NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
798
74
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Ide is egy kis mentegetőzés 😛 Szerény számításaim szerint több pontom van mint 3, elég szűkkezűen bántál a 4/3-3/4 sémák különbségei miatt adandó pontokkal 😊Barrett Jones-al tényleg szigorú voltam. Igaz simán játszana OT-t is mivel egyetemen is első évében az volt és magas szinten játszott ott is, de saját magamnál sem fogadtam el így veled sem tettem kivételt. 😊 (Inkább C/G ő)
QB/S alapból két pont, szerintem Barrett Jonesra is jár egy, OL-t írtam és belőle is lehet még tackle Johnsonhoz hasonlóan. Bennie Loganről azt mondják NT-t is játszhat, az + pont Hughes miatt. És ugye írtam DT-t is, ami ugye 3-4-ben inkább DE, ebből kettőt is hoztunk. A safety húzásnál illetve a 7. körös DT/DE picknél a kört is eltaláltam, dupla... Szóval legyen inkább 8 az a 3, de megalkudhatunk a mértani közepén 😀
Nem mintha nem lenne tökmindegy, csak mégis kicsit ciki sereghajtónak lenni 😊Rataxes
Rataxes 2013.04.25. 20:59:05
1/4 Dion Jordan OLB - ide nem adtam pontot mert se Jordan nem jött se LB. 😊
2/35 EJ Manuel QB - ide számoltam 1-et mert végül is QB jött a drafton
3/67 Barrett Jones OL - nem számoltam mert nem jött C/G , de ha akarod akkor OL és akkor 1 pont . 😊
4/101 Montori Hughes NT - ide adtam 1 pontot mert NT/DT és jött DT a drafton ezért 1 pont
5/136 Rontez Miles S - ezt benéztem ,vagy kb nem is pontozhattam nálad..szval a helyén S 2 pont. Sorry.
7/210 Jawann Jamison RB - nem jött
7/212 Gilbert Pena DT - ezt azért nem számoltam mert a drafton egy DT jött és arra ment a pont a 4. körben.
7/217 Courney Garner WR -nem jött
7/239 Mike Mauti LB -nothing
Ez össz: 4 pont ha hozzávesszük a Jones picket akkor 5 pont. Ha most felteszed magadban a kérdést, hogy akkor, hogy jött ki a 3 pont (?) akkor erre a válaszom az, hogy fogalmam sincs 😂 és még egyszer sorry. Lehet kicsit elveszítettem a fonalat pár tipp megfejtése és kisilabizálása után. 😊 (amiért külön köszönet)
Ám köszi mindenkitől a tippeket. Idén tényleg sokkal nehezebb volt megtippelni, hogy kiket húzunk. Ami nekem csalódást okozott az az, hogy a megszellőztetett Johnson pick igaz lett. Nem a pickkel van bajom (mielőtt félreértené vki...mert az rendben van ránézésre) inkább azzal, hogy az új stábtól is kiszivárognak ilyen hírek.
Amúgy a draftról és az utána kialakult helyzetről annyit, hogy sajna a védelem elég lyukas maradt a következő szezonra. Illetve maradtak kérdőjelek az átalakult csapategységben. Az ok, hogy már ránézésre életveszélyes O# alakul...ezt talán most felesleges is boncolgatni, de a védelem nálam erősen kérdőjeles. Most a D line szerencsés esetben Logan-Sopoaga-Cox , de mögöttük meg nagy kérdőjelek, hogy ki meg hova. Arról már nem is beszélve, hogy Logannek rookie éve, Sopo meg új csapattal. (ok ott a rutin) DE/OLB-k Barwin ok, de a többieknél azért kérdéses, hogy mennyire lesznek hatékonyak az új szerepkörben. ILB-ben Ryans és Kendricks. Sztem ők ellesznek ezen a poszton és mögöttük is lehet keresni valója még Matthewsnak és Chaneynek is. A sec viszont még átláthatatlan. Biztos nagy küzdelem lesz a kezdő S posztokért, de egyik név sem annyira húzónév, hogy nyugodtan várjuk a szezont. CB állomány is lehetne jobb szval félek lesznek kellemetlen pillanataink. Szval megértem én, hogy nem lehet egy év alatt átalakítani a csapatot és azt is, hogy a méretes capspace ellenére nem esnek abba a hibába, hogy sztárnevekkel tömjék be a hiányposztokat , de akkor legalább azt vártam vna, hogy a draftra további pickeket szerezve elinduljon valami a védelem építéséért. Sajnos ez idén elmaradt és csak reménykedhetünk, hogy a későbbi húzások illetve a meglévő cserék valahogy beválnak és a kezdők is elfogadható szintet hoznak. Sok van még a szezonkezdésig, de kicsit most attól tartok, hogy pár meccsig működik majd a meglepetésfaktor és utána jön a hideg zuhany. 😊 Nem is ragozom tovább...sztem hiba, hogy csak 1 kezdő érkezett a védelembe. Ettől még persze lehet a miénk a legjobb draft a csoportban. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/05/07/eagles_draft_class_13_hatterRataxesOff: Köszi nálam már be is lett állítva háttérnek 😊
több mint 12 éve
Mathisnak műtik a bokáját. Úgy néz ki nem komoly és TC-re rendben lesz.Legalább Watkins több lehetőséget kap a minicampek során.
www.bleedinggreennation.com/2013/5/6/4306072/report-eagles-g-evan-mathis-undergoes-ankle-surgeryRataxes
Lurie újra megházasodott:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20130506_eagles.html
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/05/07/eagles_draft_class_13_hatter
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ide is egy kis mentegetőzés 😛 Szerény számításaim szerint több pontom van mint 3, elég szűkkezűen bántál a 4/3-3/4 sémák különbségei miatt adandó pontokkal 😊QB/S alapból két pont, szerintem Barrett Jonesra is jár egy, OL-t írtam és belőle is lehet még tackle Johnsonhoz hasonlóan. Bennie Loganről azt mondják NT-t is játszhat, az + pont Hughes miatt. És ugye írtam DT-t is, ami ugye 3-4-ben inkább DE, ebből kettőt is hoztunk. A safety húzásnál illetve a 7. körös DT/DE picknél a kört is eltaláltam, dupla... Szóval legyen inkább 8 az a 3, de megalkudhatunk a mértani közepén 😀
Nem mintha nem lenne tökmindegy, csak mégis kicsit ciki sereghajtónak lenni 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Grat a győztesnek! :cool: philly.blog.hu/2013/05/07/draftjatek_eredmenyhirdetes

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Mathisnak műtik a bokáját. Úgy néz ki nem komoly és TC-re rendben lesz.www.bleedinggreennation.com/2013/5/6/4306072/report-eagles-g-evan-mathis-undergoes-ankle-surgery
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Így , hogy nem jött mélyítés a falba a drafton nagy eséllyel rosteren marad. Ha szerencsénk lesz idén(elkerülik a falat a komolyabb sérülések) akkor nem látjuk a kezdőben. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én sem értem miért cutolnánk, nem állunk olyan jól, hogy ne férne rosterre. De az tuti, hogy ez egy make or break szezon lesz neki.
több mint 12 éve
Na erre én nem számítottam: www.nfl.com/news/story/0ap1000000167002/article/danny-watkins-a-possible-cut-for-philadelphia-eaglesShawn84Nem értem a cikket.Miből gondolják ezt. Ha szarul fog játszani, és nem fér be a legjobb 53-ba, akkor nyilván cut-oljuk, (Cap-ben nem spórolunk vele. Se nem plusz, se nem mínusz.) de most így random nem fogjuk kivágni.
több mint 12 éve
Na erre én nem számítottam:
több mint 12 éve
Utána néztem a játékosnak és meg kell, hogy mondjam én lettem Barkley legnagyobb fanja, nagoyn szurkolok neki, hogy ne csak a rosteren maradjon évekig, hanem ő legyen a franchise QB is. Csípem Folest (Vicket nem),de Barkley játék stílusa és a mentalitása is tetszik. Én hiszek benne, hogy többre viszi, mint az elmúlt évek USC prospectjei. Szóval nálam nyert a meccsei alapján.
több mint 12 éve
Kis előretekintés, hogy melyik posztokon kik kerülhetnek rosterre: www.mcall.com/sports/football/eagles/mc-eagles-roster-composition-0503-20130503,0,3893910.column?utm_medium=referral&utm_source=t.coShawn84nekem a wr-ek közül hianyzik A Benn, meg szerintem a Thorton/Dixon páros közül vki megcsinalja a rostert
LB sorba is lehet még pár változás...
C Andersont meg sajnálnám,
több mint 12 éve
Kis előretekintés, hogy melyik posztokon kik kerülhetnek rosterre: www.mcall.com/sports/football/eagles/mc-eagles-roster-composition-0503-20130503,0,3893910.column?utm_medium=referral&utm_source=t.coShawn84Ez így rendben is lenne, kiegyeznék vele. Momah-ra nagyon kíváncsi vagyok, mit tudna majd nyújtani.
több mint 12 éve
Kis előretekintés, hogy melyik posztokon kik kerülhetnek rosterre: www.mcall.com/sports/football/eagles/mc-eagles-roster-composition-0503-20130503,0,3893910.column?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 12 éve
Igaz hogy eddig tényleg nem tudta magát megmutatni, de én meg láttam őt jó néhány meccsen, és tudom, hogy jobb ezeknél a játékosoknál. Tavaly szezon eleje óta követeltük a csapatba, de csak a végén mikor már minden mindegy volt, kapott lehetőséget. 6 meccs 9 tackle. Hozzátéve, hogy ezeken a meccseken is alig volt fenn talán átlag 12 snapnél. Ezt majd te cáfolod vagy megerősíted. Szóval ha valaki nem kapja meg az esélyt nehéz élni vele. Én feltétel nélkül bízom benne, és igen, jobb mindegyiknél. Punktum! 😛Shawn84Curry ennél sokkal többet volt a pályán. Átlagban 15 snap-et volt fent a pályán. 😀
Panthers ellen debütált. 22 snaps, 5 tackles és majdnem sack-elte Newtont. 😀
De jah bízunk Curry-ben. 😀
Amúgy majd Nic Purcell (OL) is lesz nálunk tryouton.
26 éves, új-zélandi születésű. Jó atléta, 6-6 magas és 300 font.
Oregon-nál akart játszani, de az NCAA nem engedte. Egy kicsit zavaros az ügy:
bleacherreport.com/articles/1558272-oregon-football-the-strange-case-of-potential-2013-recruit-nic-purcell
Kb 2 éve amerikai focizik. Lényeg a lényeg, hogy hajrá. 😀
több mint 12 éve
Nem. Igaz hogy eddig tényleg nem tudta magát megmutatni, de én meg láttam őt jó néhány meccsen, és tudom, hogy jobb ezeknél a játékosoknál. Tavaly szezon eleje óta követeltük a csapatba, de csak a végén mikor már minden mindegy volt, kapott lehetőséget. 6 meccs 9 tackle. Hozzátéve, hogy ezeken a meccseken is alig volt fenn talán átlag 12 snapnél. Ezt majd te cáfolod vagy megerősíted. Szóval ha valaki nem kapja meg az esélyt nehéz élni vele. Én feltétel nélkül bízom benne, és igen, jobb mindegyiknél. Punktum! 😛2. kör volt az. Meg azért a tavalyi szezonban Hunt kb ugyanazt hozta, mint Curry. Szinte semmit. Igaz Hunt még így is 2x annyi meccsen kapott szerepet valamint sack-je is volt.azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)Cox és Thornton is tud DE-t játszani 4-3ban. Logan és Kruger szintén. Persze nem olyan jól mint Curry.Shawn84
meg Curry olcsó is, ugyanakkor nem képvisel ellenértéket, de ez egy év után változhatna akkor is ha csak 4-3-ban állna fel, összességében kár lenne kidobni egy újabb 3. kört....zsojti
Remélem Shawn az utolsó mondat szarkazmus volt. 😀 Curry semmit nem mutatott még. Valamint az, hogy draft közben is trade-blockon volt nem vmi bíztató.
Annó Teo-ról is páran ódákat zengtek mert a rookie szezonja utsó meccsén volt egy sack-je a Dallas ellen és hogy majd jövőre beindul és pusztítani fog. Hát annyira jó formában volt, hogy az 53ra se került fel. Curry tavalyi teljesítményét egy UDFA is tudta volna hozni.
Az egyetemi számai tényleg durvák (ahogy pár hete be is linkeltem), de ez az NFL és eddig itt semmit sem mutatott. Persze én is szurkolok neki, mert mégiscsak Eagles-fan meg tökszimpinek tűnik. Ezt mutatja a mezszám választása is, meg sohase fogom elfelejteni, hogy pont a philadlephiaeagles.com-on ült Spadaro mellett amikor behúztuk Boykint (akivel nagy spanok lettek a draft előtt pár hónappal) és ott visított örömében. 😀
Ez tökjó meg minden, csak fasza lenne ha a pályán is mutatna már vmit. 😀Bébé
több mint 12 éve
Pár stat Barkley-ről:- a 2011-es szezonkezdet óta 20+ yardra 24 TD-t dobott és csak 2 intit
- deep-passzoknál 4x többx dobta túl az elkapót, mint alul
- amikor kiforgott a zsebből 65%-os pontossággal passzolt, 23 TD-t és 3 intit dobott
- blitz elleni statisztikája egyetemi karrierje alatt: 44 TD, 6 inti
- tavaly 20+ yardra 52%-os pontossággal passzolt
Momah pro-day-e:
www.youtube.com/watch?v=2lZRTqpFlMU
Mathis Top6 NFL játékos 😀
www.profootballfocus.com/blog/2013/05/03/pffs-top-101-of-2012-the-top-10/
B.Graham amúgy a 76. volt náluk.
több mint 12 éve
+Steve van Buren-t is a csapat jelképeinél nem szabad elfelejtenikicsit off de Chuckie minden idők 2. legkeményebb vasembere az nfl.com szerint. illetve betonemberHát lényegében Bednarik és Dawkins a csapat tényleges jelképei. Velük lehet leginkább azonosítani a franchiset és, hogy mit jelent Philadelphia Eaglenek lenni meg mit jelent a fanoknak a csapat.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000166388/article/greatest-iron-man-moments-in-nfl-history?campaign=Facebook_writers_rankAttis
Főleg talán Bednarik, aki pl. ellenünk szurkolt a 2004-es SB-n amennyire tudom. Meg később se volt teljesen felhőtlen a viszonya a csapattal. Tökéletesen beleillik, "ha szarul játszol egyből boo-zni fogunk tökmind1, hogy előtte mit csináltál" képbe. 😀Bébé
több mint 12 éve
Barkley mezszáma ugye a #2 lett. De mielőtt végleges lett volna, a csapat felhívta Akerst, hogy beleegyezik-e ebbe meg áldását adja-e rá. Szép gesztus ez a csapat vezetésétől. 2008as NFC-champ meccs ide, 2010-es WC meccs oda mégiscsak a franchise legjobb kickere és több mint 10 évig viselte ezt a számot.
több mint 12 éve
kicsit off de Chuckie minden idők 2. legkeményebb vasembere az nfl.com szerint. illetve betonemberHát lényegében Bednarik és Dawkins a csapat tényleges jelképei. Velük lehet leginkább azonosítani a franchiset és, hogy mit jelent Philadelphia Eaglenek lenni meg mit jelent a fanoknak a csapat.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000166388/article/greatest-iron-man-moments-in-nfl-history?campaign=Facebook_writers_rankAttis
Főleg talán Bednarik, aki pl. ellenünk szurkolt a 2004-es SB-n amennyire tudom. Meg később se volt teljesen felhőtlen a viszonya a csapattal. Tökéletesen beleillik, "ha szarul játszol egyből boo-zni fogunk tökmind1, hogy előtte mit csináltál" képbe. 😀
több mint 12 éve
kicsit off de Chuckie minden idők 2. legkeményebb vasembere az nfl.com szerint. illetve betonemberwww.nfl.com/news/story/0ap1000000166388/article/greatest-iron-man-moments-in-nfl-history?campaign=Facebook_writers_rank
több mint 12 éve
2. kör volt az. Meg azért a tavalyi szezonban Hunt kb ugyanazt hozta, mint Curry. Szinte semmit. Igaz Hunt még így is 2x annyi meccsen kapott szerepet valamint sack-je is volt.azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)Cox és Thornton is tud DE-t játszani 4-3ban. Logan és Kruger szintén. Persze nem olyan jól mint Curry.Shawn84
meg Curry olcsó is, ugyanakkor nem képvisel ellenértéket, de ez egy év után változhatna akkor is ha csak 4-3-ban állna fel, összességében kár lenne kidobni egy újabb 3. kört....zsojti
Remélem Shawn az utolsó mondat szarkazmus volt. 😀 Curry semmit nem mutatott még. Valamint az, hogy draft közben is trade-blockon volt nem vmi bíztató.
Annó Teo-ról is páran ódákat zengtek mert a rookie szezonja utsó meccsén volt egy sack-je a Dallas ellen és hogy majd jövőre beindul és pusztítani fog. Hát annyira jó formában volt, hogy az 53ra se került fel. Curry tavalyi teljesítményét egy UDFA is tudta volna hozni.
Az egyetemi számai tényleg durvák (ahogy pár hete be is linkeltem), de ez az NFL és eddig itt semmit sem mutatott. Persze én is szurkolok neki, mert mégiscsak Eagles-fan meg tökszimpinek tűnik. Ezt mutatja a mezszám választása is, meg sohase fogom elfelejteni, hogy pont a philadlephiaeagles.com-on ült Spadaro mellett amikor behúztuk Boykint (akivel nagy spanok lettek a draft előtt pár hónappal) és ott visított örömében. 😀
Ez tökjó meg minden, csak fasza lenne ha a pályán is mutatna már vmit. 😀
több mint 12 éve
Cox és Thornton is tud DE-t játszani 4-3ban. Logan és Kruger szintén. Persze nem olyan jól mint Curry.azért ha idén nem vegytiszta 3-4 D lesz akkor maradhatna, mert 4-3 DE Cole és Graham-en kívül nem nagyon van... (Hunt cut, vki más?)nem valami veretes számokat mutat 5 év alatt, de az ST játék pozitív, meg az is, hogy a csapat azért tudja, hogy még hol lyukas a keret (főleg ez az ami a hírben megfogott!)Meg ez annak is a jele, hogy V.Curry-vel nagyon nincsenek megelégedve.
Ha olcsó meg Kelly-nek kell akkor megnézzük mit tud, kicsit nekem Barwinra hajaz a fizimiskája 😊zsojti
Legalábbis nagyon nem illik az elképzelésbe, mert a pár nap minicamp alatt nem hiszem, hogy sok mindent meg lehet mondani egy védőjátékosról.Bébé