Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Örülök az OT picknek, bár én Fishert szerettem volna, de Andy bácsi is, szóval Joeckel maradt volna, nem gondoltam volna, hogy a méretes DL problémáikkal mégis Joeckelt húzzák a jaguárok. Sebaj, láthatóan fosott a Miami, hogy kihúzzuk előlük Jordant, annak a picknek én jobban örültem volna.

Milyen predator 3-4 OLB-k vannak még? Megérné azt húzni? Mondjuk akkor lehet kinézne egy Graham/Cole csere valami 3-4-es DE-ért. Na jó utánanézek magamtól is, de azért nyomjatok neveket még! PL ha a Jags QB-t húz, vagy valaki felmegy Genoért, akkor 3. helyig kb bármilyen posztra húzhatjuk a legjobb elérhető D játékost. Brown tesója pl?

Tyűh, ha jövőre Peters a top formája 90% körül lesz, és Lane rendesen védi a QB-t, akkor végre talán nem fogunk remegni minden snapnél...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
PFF is jó húzásnak tarja:
"The Philadelphia Eagles continue the run on offensive tackles as they select Lane Johnson out of Oklahoma. No quarterback faced as much pressure as Eagles starter Michael Vick last season as he was under heat on 41 percent of his dropbacks. It wasn’t much better when Nick Foles took over as he faced pressure 37 percent of the time. Even though the Eagles were decimated by injuries on the offensive line last season, they came in expecting to upgrade their front five and Johnson seems like a perfect candidate for new head coach Chip Kelly’s spread offense."

Még több minden Lane Johnson-ról:
 igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/more-on-lane-johnson/
több mint 12 éve
Kicsit atletikus lett az eddig sem lassú támadófalunk:
 bloggingthebeast.com/2013/04/25/with-lane-johnson-aboard-how-athletic-is-the-eagles-offensive-line/
A "Rank" oszlopban azt lehet látni, hogy hány olyan játékos volt, akik jobban teljesítettek a combine-on náluk. Nem idén, hanem egészen 1999-től.

Összességében nem volt rossz választás Lane. Bár Starnak azért jobban örültem volna, de így, hogy lecsúszott pár 3-4es DE a 2. kör elejére ott is vihetünk jókat. Főleg úgy, hogy Kyle Long és Pugh is kiment már még jobbnak tűnik ez az OT-t pick.

Támadófalunk:
Peters - Mathis - Kelce - Herremans - Lane
Barbre - Vandervelde - Reynolds - Backdraft - Kelly
És akkor még ott van Matt Tennant, Nate Menkin és Ed Wang.
Bár csak papíron/depth charton néz ki így. Nagy eséllyel, ha kidőlne egy tackle, akkor Herremans menne vissza Reynold vagy Backdraft pedig jönne guardnak. Még a 7. körben talán hoznék egy belső falembert aztán akkor meg is lennénk. Kelce állapotától függ végülis minden. Valamint, hogy mennyire kedveli az edzői kar Backdraftot és Reynolds-ot.
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz kiShawn84
Végre be lett tömve a hatalmas lyuk a fal jobb oldalán 😀 a Bal oldalunk pedig a legjobb szerintem a ligában , most már senki nem mondhatja majd hogy nem volt fala vicknek ha szar lesz. 😀Petikievak01
ok nem fogom mondani,csak ne legyen senki szar
több mint 12 éve
Amikor volt nálunk visiten Lane, megállapítottuk, hogy olyan 315-320 körül is tud játszani, annak kéne lennie a versenysúlyának.

A sajtótájékoztatója magyar idő szerint este 11kor lesz. A draft pedig éjfélkor kezdődik.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Jesse Williamsnek örülnék, utána meg jöhet Rambo 😀

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
DL, azon belül nem tudom melyiknek örülnék jobban egy NT-nek (pl Jesse Williams) vagy egy DE-nek..
aztán CB, utána S

bár ha jól néztem még csak egy TE ment ki, szóval... 😊
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Még Geno is bent van! 😂
ha nem ő én DL-ba hoznék embert, CB-k csúsznak, szóval az ráérne később is szerintem

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Cb

Banks,esetleg Poyer.
Dline

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 727 — je suis poloska
ha bent lesz akkor nekem Cyprien kéne 2. körben

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
2, körben DL. Jesse Williams, Okafor, Carradine, Hankins, Jenkin? Kit akarnátok?
Ráadásul Lb posztra és CB posztra is jól áll a szénánk. Ez után az OL run után, nagyon jó húzásnak néz ki Lane Johnson. Pont jókor pont jó embert.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 718 — Apu ökölbeszorított keze
Eleg kemeny ot run lett. Pough top 20,kyle long is
Remelem bevalik a srac

több mint 12 éve
EJ Manuel kiment 1/16-al a Bills-hez.

Senior Bowl vidi Lane Johnson-ról:
 www.youtube.com/watch?v=Lc4m0i2bsbU
több mint 12 éve
Lane megkapta Dunlap számát, #65-ös lesz.
több mint 12 éve
Mondjuk nekem sem Big Jon jutott róla eszembe. 😊 Runyan nem volt egy kifejezetten atletikus OT, de nagyon erős és agresszív volt, tipikus RT. Johnson meg pont atletikus, de még ráférhet erősítés és inkább vakoldali OT. Ne feledjük, ha Vick lesz a kezdő (ez még kérdéses), akkor a RT lesz a vakoldal.BleedingGreen
Mármint nasty-ségben hasonlítják Runyanhoz.
több mint 12 éve
Jon Runyan-hoz hasonlítják. Tipikus nasty játékos. Meg van benne a gyilkos ösztön.Bébé
csak vagy 1000* atletikusabb 😀Newman
Jó az, hogy gyorsabb a 40 yardja mint Boldinnak meg olyan magasra ugrik mint AJ Green azért az úgy elég durva. 😀
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 409 — Beware the Slim Reaper!
Jon Runyan-hoz hasonlítják. Tipikus nasty játékos. Meg van benne a gyilkos ösztön.Bébé
...Nem elég agresszív a pályán, mentalitása alapján nem hinnénk NFL játékosnak...
Bébé
Mondjuk ez alapján nem is tudom...skizofita
Mondjuk nekem sem Big Jon jutott róla eszembe. 😊 Runyan nem volt egy kifejezetten atletikus OT, de nagyon erős és agresszív volt, tipikus RT. Johnson meg pont atletikus, de még ráférhet erősítés és inkább vakoldali OT. Ne feledjük, ha Vick lesz a kezdő (ez még kérdéses), akkor a RT lesz a vakoldal.

több mint 12 éve
...Nem elég agresszív a pályán, mentalitása alapján nem hinnénk NFL játékosnak...
Bébé
Mondjuk ez alapján nem is tudom...skizofita
Vmelyik csak bejön. 😀

De akkor legalább így megvan a csereguardunk is Watkins személyében.
A csere OT-nk Herremans személyében. (Bár lehet, hogy Kelly az első számú backup.)
Azért a 2011-es draftunk most kapott egy újabb pofont.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
csak vagy 1000* atletikusabb 😀

több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Bébé
Mondjuk ez alapján nem is tudom...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Jon Runyan-hoz hasonlítják. Tipikus nasty játékos. Meg van benne a gyilkos ösztön.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz kiShawn84
Végre be lett tömve a hatalmas lyuk a fal jobb oldalán 😀 a Bal oldalunk pedig a legjobb szerintem a ligában , most már senki nem mondhatja majd hogy nem volt fala vicknek ha szar lesz. 😀

több mint 12 éve
Chip:
Ha jól értettem, akkor nekünk is úgy nézett ki a draft boardunk, ahogy ment a draft.
Fisher, Joeckel, Jordan
4 játékosunk volt. Nem akarunk tradelni, se fel, se le. Úgy voltunk vele, aki marad azt húzzuk.
Azért azt sajnálom, hogy nem sikerült pickeket gyűjteni. De mondta is Chip, hogy miután a Miami feltradelt nem igazán égtek a vonalak.
Az upside-jáért van oda Kelly.
Lenyilatkozta Chip, hogy nem fogunk reachelni. (Legalábbis a mi boardunk szerint.)
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
sőt a tavalyihoz képest elég jól hangzik 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A Peters - Mathis-Kelce-Herremans-Johnson fal nem rossz. Nem all white de jól néz ki