Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
nagyon elfogultak vagytok Cole-cal...
több mint 13 éve
Kis összefoglaló az eddigi szerződésekről: http://philly.blog.hu/2012/03/16/atigazolasok_2012_elso_reszShawn84Március az, nem Május.... 😊
több mint 13 éve
T. Cole szerződésének a részletei:8 milla signing bonus
2012-ben: 3 millió a base salary-je. (garantált)
2013-ban: 3,5 millió a base salary-je. (garantált)
(Ami biztosnak tűnik, hogy idén 5,8 millát visz el a capből.)
2014-ben: 5 millió nem garantált base salary és a capből 6,6 millát visz el
2015-ben: 10 millió nem garantált base salary és a capből 11,6 millát visz el
2016-ban: 10,9 millió nem garantált base salary
2017-ben: 13,9 millió nem garantált base salary
több mint 13 éve
Most okés 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Most nézd meg. Már jónak kellett volna lennie az előbb is, de talán most. Valamiért nem mentette a beállítást.Kis összefoglaló az eddigi szerződésekről: http://philly.blog.hu/2012/03/16/atigazolasok_2012_elso_reszShawn84Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...Eazzy
több mint 13 éve
Kis összefoglaló az eddigi szerződésekről: http://philly.blog.hu/2012/03/16/atigazolasok_2012_elso_reszShawn84Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés...
több mint 13 éve
Kis összefoglaló az eddigi szerződésekről: http://philly.blog.hu/2012/03/16/atigazolasok_2012_elso_resz
több mint 13 éve
Úgy teszünk, mintha nem egy elsőévessel sikerült volna pótolni Super Mariot... És ez azért valahol baszott nagy kritika. Gondolom én naivan, hogy ilyen szerződéseket azoknak szoktak dobálni, akik nem, vagy csak nehezen pótolhatók. A Texans elég jól megoldotta...Azért mert egy csapat jól draftol és a védelem élén egy nagyon jó DC áll, ne ekézzünk már egy játékost 😊
sarastro
Ennyi erővel Joe Montana se volt senki hiszen mikor elment a Chiefsbe Steve Young gond nélkül átvette a helyét...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Azért egy elit DE játéka ne merüljön már ki az irányító siettetésében. Csípem Williamst, de ennyit nem ér. Cole, ha rosszabb is pass rushban (bár ez már az a fajta összehasonlítás, amikor, ha törik, ha szakad, az ember mindenképp találni akar valami különbséget), futás ellen egyszerűen nem egy szint a két ember.Mario Williams szerződése 2017ig: 100 milla, 50 garantáltEzt azért nem hiszem. Inkább közel azonos.Shawn84
Trent Cole szerződése 2017ig: 55 milla, 15 milla garantált
És ehhez még vegyük hozzá, hogy T. Cole jobb játékos.
Mathis-el folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.
DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.Bébé
Úgy teszünk, mintha nem egy elsőévessel sikerült volna pótolni Super Mariot... És ez azért valahol baszott nagy kritika. Gondolom én naivan, hogy ilyen szerződéseket azoknak szoktak dobálni, akik nem, vagy csak nehezen pótolhatók. A Texans elég jól megoldotta...
Mi lenne Phily-ben, ha kivennénk a D-line-ból Cole-t?
több mint 13 éve
Ne vesd el, Indyben dolgozott Mudd-dal.Gyorsan végigpörgettem az FA listát. Hát tényleg alig van értelmes játékos.Mármint FA-ról G GreengoMár nem sok opció maradt. Akit érdemes volt azt már vitték. Shawn84
Talán Jake Scott jöhet szóbe, de Ő is 30 éves és gondolom pénzre hajt.Bébé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Itt most nem szarozhatunk. Meg kell dobni Mathist egy olyan szerződéssel, hogy ne akarjon Baltimoreba menni.Gyorsan végigpörgettem az FA listát. Hát tényleg alig van értelmes játékos.Mármint FA-ról G GreengoMár nem sok opció maradt. Akit érdemes volt azt már vitték. Shawn84
Talán Jake Scott jöhet szóbe, de Ő is 30 éves és gondolom pénzre hajt.Bébé
több mint 13 éve
Na talán ez kicsit bíztatóbb:Let's not get carried away. RT @R1balla: @caplannfl looks like Mathis is going to the ravens
több mint 13 éve
Gyorsan végigpörgettem az FA listát. Hát tényleg alig van értelmes játékos.Mármint FA-ról G GreengoMár nem sok opció maradt. Akit érdemes volt azt már vitték. Shawn84
Talán Jake Scott jöhet szóbe, de Ő is 30 éves és gondolom pénzre hajt.
több mint 13 éve
Jaja. Vakoldal és Vick megvédése nagyon fontos ezért is írtam,hogy RT-nek nagyon jó emberke kéne.Egy az egyben ezt akartam írni. Vak oldalra új embert nagyon kockázatos, és tuti nem is vállalja be Reid, mivel most all about keeping Vick healthy (or alive).Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)GreengoHerremans sztem bevált, meg a bizalom is megvan felé, szóval akkor már inkább a fal közepén kísérletezzünk új emberrel minthogy a vakoldali tackle-el.Bébé
Valamint azt se felejtsük közben el, hogy mennyire jó az nekünk, hogy három zöldfülű van egymás mellet a kezdőben.Eazzy
Ennek is megvan az előnye. Évekre meg lehetne a fal alapja.Shawn843 fiatal játékossal egymás mellett azért nem lennék nyugodt(kettőn is átjönnek 3 maga lenne a paradicsom az ellenfeleinknek)...szval marad az az opció, hogy veterán kell a falba ha Mathis menne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ennek is megvan az előnye. Évekre meg lehetne a fal alapja.Az sem rossz, mondjuk minden felállásban az jönne ki, hogy 3 fiatal játékos egymás mellett. (LG+C+RG vagy C+RG+RT)Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)GreengoHerremans sztem bevált, meg a bizalom is megvan felé, szóval akkor már inkább a fal közepén kísérletezzünk új emberrel minthogy a vakoldali tackle-el.Bébé
Szval a legjobb az lenne ha vmi rutinos falember érkezne FA-n, drafton meg rámehetnénk egy jó LB-re. 😊Greengo
több mint 13 éve
Az sem rossz, mondjuk minden felállásban az jönne ki, hogy 3 fiatal játékos egymás mellett. (LG+C+RG vagy C+RG+RT)Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)GreengoHerremans sztem bevált, meg a bizalom is megvan felé, szóval akkor már inkább a fal közepén kísérletezzünk új emberrel minthogy a vakoldali tackle-el.Bébé
Szval a legjobb az lenne ha vmi rutinos falember érkezne FA-n, drafton meg rámehetnénk egy jó LB-re. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Már nem sok opció maradt. Akit érdemes volt azt már vitték. Toddot én nem mozgatnám megint vissza. persze meg lehet csinálni gond nélkül, de nekem valahogy az már nem tetszene annyira. Viszont a drafton jobb az OT classz.Lehet fordítva lesz. 😀Én eddig nem nagyon gondolkoztam Hightowerben, de asszem elkezdem nézegetni komolyabban is. Nem lenne rossz ő sem, de azért nagyobb a kockázat benne mint a 3 top FA MLB-ben.Shawn84Hát ez biztos, ezért lenne alap, hogy ha első körben G, akkor FA-ról jöjjön MLB!Eazzy
Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)Greengo
több mint 13 éve
Egy az egyben ezt akartam írni. Vak oldalra új embert nagyon kockázatos, és tuti nem is vállalja be Reid, mivel most all about keeping Vick healthy (or alive).Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)GreengoHerremans sztem bevált, meg a bizalom is megvan felé, szóval akkor már inkább a fal közepén kísérletezzünk új emberrel minthogy a vakoldali tackle-el.Bébé
Valamint azt se felejtsük közben el, hogy mennyire jó az nekünk, hogy három zöldfülű van egymás mellet a kezdőben.
Szerk. Na bazze Greengo is pont ezt írta 😀 Ti aztán termeltek 😊
több mint 13 éve
Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)GreengoHerremans sztem bevált, meg a bizalom is megvan felé, szóval akkor már inkább a fal közepén kísérletezzünk új emberrel minthogy a vakoldali tackle-el.
több mint 13 éve
Lehet fordítva lesz. 😀Hát én őszintén szólva még jobban is örülnék ennek.
Mármint FA-ról G és a drafton MLB.Greengo
Persze ha Vick megvédése a cél, akkor azért nem ártana FA-ról normális G-t hozni 😀
Azért Mudd bában én megbízok annyira, hogy már van terve Mathis papa pótlására...
több mint 13 éve
Remélem, hogy marad Mathis mert akkor az elit támadófalunk 1az1-ben megmaradna idénre, sőt évekre. Plusz nagy eséllyel olcsóbb is lenne a Mathis+Kuechly kombó, mint a rookie OG+FA MLB (Lofton, Tulloch, Vilma)
több mint 13 éve
De nála kérdés nem lesz-e bünti ls hát a kora sem az igazi. Jó lenne most már ez ügyekben dűlőre jutni de félek nem fogunk olyan hamar mint szeretnénkMinőségi MLB. Ha Vilmát kiteszik én megdobnám egy 2-3 éves ajánlattal. Olcsóbb lenne mint Tulok vagy Hawthorne szvsz. Mondjuk nem sokkal de mégis.Shawn84Én eddig nem nagyon gondolkoztam Hightowerben, de asszem elkezdem nézegetni komolyabban is. Nem lenne rossz ő sem, de azért nagyobb a kockázat benne mint a 3 top FA MLB-ben.Shawn84Hát ez biztos, ezért lenne alap, hogy ha első körben G, akkor FA-ról jöjjön MLB!Eazzy
több mint 13 éve
Lehet fordítva lesz. 😀Hát ez biztos, ezért lenne alap, hogy ha első körben G, akkor FA-ról jöjjön MLB!EazzyÉrtem én hogy mi nem sietünk, na de azért véletlen se akarunk valakit megnézni magunknak közelebbről?Én eddig nem nagyon gondolkoztam Hightowerben, de asszem elkezdem nézegetni komolyabban is. Nem lenne rossz ő sem, de azért nagyobb a kockázat benne mint a 3 top FA MLB-ben.Shawn84
Ha Mathis húz el, akkor viszont Hightower fog szerintem második körben érkezni. Nem mondom, hogy szomorú lennék, na de azért egy MLB jöhetne FA-ról, aki érti a dolgát.Eazzy
Mármint FA-ról G és a drafton MLB. Illetve ne felejtsük el Herremans igazi helye LG. Szval RT is érkezhet. (oda viszont qrva jó ember kéne)

E-A-G-L-E-S EAGLES !