Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaSaints showing interest in ATL LB Curtis Lofton. TB been monitoring him. PHI also looking at LB. Slow moving market thus far #freeagency
több mint 13 éve
Én is azért dobtam be, mert nem régen beszéltünk itt róla.Én haragszok rá az elmúlt évért nagyon. Idén simán jóváteheti, de egyenlőre nem kedvenc.
A DeSean-os szöveg azért meg valóban túlzás volt kicsit. Azért nem egy bőven 100 yard fölötti meccse volt, illetve jópár playmaker momentuma. Valóban off volt a korábbiakhoz képest, de azért egy kalap kakitól nagyon messze volt.Eazzy
több mint 13 éve
Én is azért dobtam be, mert nem régen beszéltünk itt róla. A DeSean-os szöveg azért meg valóban túlzás volt kicsit. Azért nem egy bőven 100 yard fölötti meccse volt, illetve jópár playmaker momentuma. Valóban off volt a korábbiakhoz képest, de azért egy kalap kakitól nagyon messze volt.
Szerk, jah, én is bejelnetést szimatolok, azért is kértem twittereket, hogy mihamarabb tudjak róla 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Úgy érzem ma még a Philly is hírt ad magáról.
több mint 13 éve
Nem hinném. Azért tettem be mert 1, ma volt már róla szó a korábbiakbanNagyon unalmas már ez a szöveg. 😊Jah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀EazzyKi nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.Shawn84
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with SkinsShawn84Ezzel meg topicot tévesztettél.Greengo
2, csoport ellenfélhez írt alá
3. utánam Eazzy betette volna amúgy is 😀
több mint 13 éve
Marivödör már nem jön ide 😉Szerk, na le is késtem fél perccel 😀
több mint 13 éve
Nagyon unalmas már ez a szöveg. 😊Ki nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.Shawn84DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀Eazzy
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with SkinsShawn84Ezzel meg topicot tévesztettél.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with Skins
több mint 13 éve
Ki nem? Lassan kihúzhat a pályára aztán edzhet is, mert amit tavaly csinált azért egy kalap szart érdemelt volna. Pénz megvan, most már jöhet a teljesítmény is.DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀Eazzy
több mint 13 éve
DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.BébéJah, mondta, hogy ez a szerződés csak a kezdet, HoF-ra, meg SB-kre pályázik 😀
több mint 13 éve
Mario Williams szerződése 2017ig: 100 milla, 50 garantáltEzt azért nem hiszem. Inkább közel azonos.
Trent Cole szerződése 2017ig: 55 milla, 15 milla garantált
És ehhez még vegyük hozzá, hogy T. Cole jobb játékos.
Mathis-el folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.
DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.Bébé
több mint 13 éve
Mario Williams szerződése 2017ig: 100 milla, 50 garantáltTrent Cole szerződése 2017ig: 55 milla, 15 milla garantált
És ehhez még vegyük hozzá, hogy T. Cole jobb játékos.
Mathis-el folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.
DeSean pedig persze, hogy nagyon happy volt a sajtótájékoztatón.
több mint 13 éve
Köszönöm szépen!
több mint 13 éve
Tudtok valami jó twittert, amiket érdemes követni a FA cuccokkal kapcsolatban?Eazzyhttps://twitter.com/#!/caplannfl
http://twitter.com/#!/adamschefter
http://twitter.com/#!/jasonlacanfora

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Tudtok valami jó twittert, amiket érdemes követni a FA cuccokkal kapcsolatban?
több mint 13 éve
nem férne a csapatra 2 normális LB?Én röhögnék az tuti. 😂
De.
Szóval nem is viccesJanek
több mint 13 éve
nem férne a csapatra 2 normális LB?De.
Szóval nem is vicces
több mint 13 éve
Ez nem vót vicces. Tulok mellé jön Kutyuli OLB-nek. 😀 Na ez már vicces lenne.ELmondom, hogy lesz!Nincs semmi konkrét. Jay Glazer tweetelte, de azóta eltűnt. Könnyen lehet, hogy kacsa volt, de biztos vagyok benne, hogy megkeressük ajánlattal. Talán estére többet tudunk majd. Most indul az élet.Shawn84Azt nem értem, hogy tavaly simán elhozhattuk volna 3-4 milláért. De úgy tűnt, hogy meg se kerestük.
Szal lehet, hogy nem változott semmi és idén se fogunk lépni.
Washburn biztos tud róla vmit. 😀Bébé
Leigazoljátok, de szar lesz, mert csak. De mivel leigazoltátok, ezért nem húzzátok be Kiklit, akiről kiderül, hogy mellékállásban travi, ezért az összes csapat boardjáról lekerül, de mi behúzzuk 1/32-re, kineveljük belőle a dögletes hajlamait, és a Giantsből megy majd Cantonba. 😉 😂lotus86
több mint 13 éve
Én Tullochért sosem voltam annyira oda, de mostmár bazzeg akarom, hogy idejöjjön 😂 Még Kutyuliról is lemondok (persze ha a barna jön azért)
több mint 13 éve
ELmondom, hogy lesz!Azt nem értem, hogy tavaly simán elhozhattuk volna 3-4 milláért. De úgy tűnt, hogy meg se kerestük.Inkább erről a Tuloch dologról csicseregjetek. 😀lotus86Nincs semmi konkrét. Jay Glazer tweetelte, de azóta eltűnt. Könnyen lehet, hogy kacsa volt, de biztos vagyok benne, hogy megkeressük ajánlattal. Talán estére többet tudunk majd. Most indul az élet.Shawn84
Washburn biztos tud róla vmit. 😀Bébé
Leigazoljátok, de szar lesz, mert csak. De mivel leigazoltátok, ezért nem húzzátok be Kiklit, akiről kiderül, hogy mellékállásban travi, ezért az összes csapat boardjáról lekerül, de mi behúzzuk 1/32-re, kineveljük belőle a dögletes hajlamait, és a Giantsből megy majd Cantonba. 😉 😂
több mint 13 éve
Azt nem értem, hogy tavaly simán elhozhattuk volna 3-4 milláért. De úgy tűnt, hogy meg se kerestük.Inkább erről a Tuloch dologról csicseregjetek. 😀lotus86Nincs semmi konkrét. Jay Glazer tweetelte, de azóta eltűnt. Könnyen lehet, hogy kacsa volt, de biztos vagyok benne, hogy megkeressük ajánlattal. Talán estére többet tudunk majd. Most indul az élet.Shawn84
Washburn biztos tud róla vmit. 😀
több mint 13 éve
Inkább erről a Tuloch dologról csicseregjetek. 😀lotus86Nincs semmi konkrét. Jay Glazer tweetelte, de azóta eltűnt. Könnyen lehet, hogy kacsa volt, de biztos vagyok benne, hogy megkeressük ajánlattal. Talán estére többet tudunk majd. Most indul az élet.