Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Hatalmas respect neki, hogy a 12-es évre elfogadott 10 millió aláírási bónuszt 😂 😂 (jól emlékeztem, h a caphitje megoszlik 5 évre). Az alapfizuja 750.000 lesz csak erre az évre, de a bonusszal csak kihúzza valahogy. 😀Eaglescap szerint DeSean:2012-ben 3 millát csak? :o ha igen hatalmas respect neki.Greengo
2012-ben: 3 millát
2013-ban: 9 millát
2014-ben: 12,5 millát
2015-ben: 12 millát
2016-ban: 10,5 millát
visz el a capből.Bébé

több mint 13 éve
Na akkor még se emlékeztem rosszul :cool: D-Jax szerződése egyre jobban tetszikUh, tényleg, hol? 😀NewmanMatthews bátyó csere GB 😛 ? esetleg némi pickkel megdobva. Na jó ez úgyse jönne össze. Sztem eszébe se jut senkinek odakint.dandeNem hiszem, de OLB-ként elférne. Kár hogy a GB tele van jó CB-kel.Shawn84
több mint 13 éve
Eaglescap szerint DeSean:2012-ben 3 millát csak? :o ha igen hatalmas respect neki.
2012-ben: 3 millát
visz el a capből.Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hú de termelés megy itt 😀 Beindult az élet végre!vmiért déjá vu-m van 😀
Örülök, hogy megállapodtunk DeSeannal!
Ha sikerülne McCoy - Mathis párossal is, akkor az nagyon nagy lépés lenne nekünk. Ha még Tulloch is jön, az már madjnem unfair a többiekkel szemben 😀 Eazzy
több mint 13 éve
Uh, tényleg, hol? 😀Nem hiszem, de OLB-ként elférne. Kár hogy a GB tele van jó CB-kel.Shawn84Ha McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.Shawn84Matthews bátyó csere GB 😛 ? esetleg némi pickkel megdobva. Na jó ez úgyse jönne össze. Sztem eszébe se jut senkinek odakint.dande
több mint 13 éve
Eaglescap szerint DeSean:2012-ben: 3 millát
visz el a capből.
több mint 13 éve
Hú de termelés megy itt 😀 Beindult az élet végre!Örülök, hogy megállapodtunk DeSeannal!
Ha sikerülne McCoy - Mathis párossal is, akkor az nagyon nagy lépés lenne nekünk. Ha még Tulloch is jön, az már madjnem unfair a többiekkel szemben 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ha McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.Shawn84Detroit úgy egyezik meg Tulloch-al ahogy mi akarjuk majd jön 1-1-ben a csere Asante-ért.
Nekünk jó mert biztos hozzánk kerül Tulloch, másrészről a Lions-nak is jó mert ingyen megszerezték Asante-t. 😀
több mint 13 éve
Na erre picit másképp emlékeztem de biztos. Meg igen, elfelejtettem, hogy az 3-4-s védelem kicsit más így vele a helyzet.Nem hiszem, de OLB-ként elférne. Kár hogy a GB tele van jó CB-kel.Shawn84Ha McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.Shawn84Matthews bátyó csere GB 😛 ? esetleg némi pickkel megdobva. Na jó ez úgyse jönne össze. Sztem eszébe se jut senkinek odakint.dande
több mint 13 éve
Nem hiszem, de OLB-ként elférne. Kár hogy a GB tele van jó CB-kel.Matthews bátyó csere GB 😛 ? esetleg némi pickkel megdobva. Na jó ez úgyse jönne össze. Sztem eszébe se jut senkinek odakint.dandeAz jó viszont McCoy-l meg épp ellentétes út lesz de az bele is kell hogy férjen.dandeHa McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.Shawn84
több mint 13 éve
Ez nem vitás. De mindenképpen kell majd mellé még OLB. Jó lenne Mathist megtartani, mert akkor az első körben jöhetne még Kutyuli, aki szintén átlag feletti OLB lehetne.Elhiszem, de tehetségben és tudásban a komplett LB sorunkat üti, tehát jöhetne éppenséggel. 😀NewmanVan bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀NewmanNa erre nem vagyunk kíváncsiak 😀Shawn84
több mint 13 éve
Matthews bátyó csere GB 😛 ? esetleg némi pickkel megdobva. Na jó ez úgyse jönne össze. Sztem eszébe se jut senkinek odakint.Ha McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.Shawn84Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.BleedingGreenAz jó viszont McCoy-l meg épp ellentétes út lesz de az bele is kell hogy férjen.dande
több mint 13 éve
Elhiszem, de tehetségben és tudásban a komplett LB sorunkat üti, tehát jöhetne éppenséggel. 😀Na erre nem vagyunk kíváncsiak 😀Shawn84Neki örülünk?Van bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀Newman
Tudom nagy név a szakmában, de nagy teljesítmény is van mögötte? 😀Bébé
több mint 13 éve
Ha McCoy megkapja a nagy lóvét, és még tényleg akarunk hozni játékosokat, akkor mindenképp cserélni kell Samut. Egy az egyben kéne elpasszolni egy LB-re.Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.BleedingGreenAz jó viszont McCoy-l meg épp ellentétes út lesz de az bele is kell hogy férjen.dande
több mint 13 éve
Ezen mán én is gondolkodtam Coughlin kapcsán (akirőől ugye azt tartják nem olyan nagy HC....)szívesen venném ha lenne egy nem nagy (méretben sem 😀 ) HC-nk de lenne két na jó akár egy gyűrűnk2014-16 lesznek majd az igazán megterhelt évek. A 15 milla garantált viszont jó.BleedingGreenOlvastam olyat, hogy 2014-ben új TV-s szerződés lesz, szal majd fel fog menni a sapka.
Akárki akármit mond kurva okos FO-nk van. 😀
Bár lehet, hogy jobb lenne ha hülyék lennének gyűrűvel az ujjukon. 😀Bébé
több mint 13 éve
Ha csak a cap managementen múlna, már többszörös bajnokok lennének az biztos.2014-16 lesznek majd az igazán megterhelt évek. A 15 milla garantált viszont jó.BleedingGreenOlvastam olyat, hogy 2014-ben új TV-s szerződés lesz, szal majd fel fog menni a sapka.
Bár lehet, hogy jobb lenne ha hülyék lennének gyűrűvel az ujjukon. 😀Bébé

több mint 13 éve
Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.BleedingGreenAz jó viszont McCoy-l meg épp ellentétes út lesz de az bele is kell hogy férjen.
több mint 13 éve
Na erre nem vagyunk kíváncsiak 😀Van bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀NewmanCurtis Lofton állítólag ide fog aláírni.szabaNeki örülünk?
több mint 13 éve
2014-16 lesznek majd az igazán megterhelt évek. A 15 milla garantált viszont jó.BleedingGreenOlvastam olyat, hogy 2014-ben új TV-s szerződés lesz, szal majd fel fog menni a sapka.
Bár lehet, hogy jobb lenne ha hülyék lennének gyűrűvel az ujjukon. 😀
több mint 13 éve
Kb 21,8 lett a cap hely idénre a Jackson szerződéssel.

több mint 13 éve
Futás ellen jó lenne. Elirányítgatná a védelmet. Sokkal jobban mint az elmúlt 5 évben bárki. De azért nem kell hasra esni tőle.Curtis Lofton állítólag ide fog aláírni.szabaNeki örülünk?
több mint 13 éve
Na ne hápogjon itt senki nem kacsák vagyunk vagy mi 😛 Mindenesetre Lofton korban jó lenne tán teljesítményben is
több mint 13 éve
Van bőven, enyhe orgazmusom lenne, ha idejön. 😀Curtis Lofton állítólag ide fog aláírni.szabaNeki örülünk?
több mint 13 éve
Gerald McCoy twitter.Curtis Lofton állítólag ide fog aláírni.szabaKi állít ilyeneket? 😀BleedingGreen
Ebben a pillanatban vonta vissza, miszerint még nem biztos.
több mint 13 éve
Most már mindenki írja, hogy Lofton kacsa volt.