NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Ez jelenleg 27 dollár...
Greengo
Szerintem az inkább 27000 😊 Ha a vessző nem az ezres tagolást jelölné akkor itt indokolatlan lenne a második:
 goldin.co/item/october-4-2022-aaron-judge-record-breaking-62nd-home-run-baseball-mlbxh2a0
Rataxes
Kár. 27 dodót megért volna. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 001 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na CGJ csak ment IR-re a Saints ellen térhet vissza.
több mint 3 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Akkor lehet csak jól értettem először. ezért még ha lenne rá pénzem nem is sajnálnám, de mondjuk a Hurts vagy Brady vagy James kártyáért már nagyon 😀
dande2
A múltkor nézegettem én is ezeket a megdöbbentő árakat, el is döntöttem hogy átnézem a 25 évvel ezelőtt gyűjtött NBA kártyáimat hátha akad közte valami gyöngyszem 😊

MÁS: Tegnap Tatán a Bacon Burger nevű helyen ettem Philly Cheesesteaket... Nem tudom mennyi köze lehet az eredetihez, de elég jó volt 😊 Ha esetleg erre jártok - Tatán sok a látványosság, így egyébként is érdemes útba ejteni ha városnézést tervez valaki - ajánlom kipróbálásra (a Don Salvatoreben kapható Lasagnevel együtt, ami a legjobb amit eddig ettem az országban)

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 001 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez jelenleg 27 dollár...
Greengo
Szerintem az inkább 27000 😊 Ha a vessző az ezres tagolást jelölné akkor itt indokolatlan lenne a második vessző:
 goldin.co/item/october-4-2022-aaron-judge-record-breaking-62nd-home-run-baseball-mlbxh2a0
Rataxes
Akkor lehet csak jól értettem először. ezért még ha lenne rá pénzem nem is sajnálnám, de mondjuk a Hurts vagy Brady vagy James kártyáért már nagyon 😀
több mint 3 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ez jelenleg 27 dollár...
Greengo
Szerintem az inkább 27000 😊 Ha a vessző nem az ezres tagolást jelölné akkor itt indokolatlan lenne a második:

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 3 éve
Hohó kérem, itt A LEHETŐSÉG 😊

goldin.co/item/2017-18-philadelphia-eagles-nfl-championship-ring-presented-to-the-fams6cau
dande2
Úgy látom nem ugrotok a lehetőségre 😉

Off
de akkor segítsetek értelmezni egy kicsit a dolgot az árak tekintetében: az normálisnak tűnne ha ez mondjuk 27 ezer dollár lenne, de az számomra teljesen agybeteg dolog, ha mondjuk az eggyel előrébb lévő Hurts kártya 100 ezer dollárt ér vagy mondjuk még előrébb Brady vagy LeBJames kártya 280 vagy 300 ezret.

Szóval mi a valid?
dande2
Ez jelenleg 27 dollár, de van még 2 hét a leütésig. Gyanítom nem ennyi lesz a végén. Ha elolvasod akkor láthatod, hogy ez nem az eredeti gyűrű hanem egy kisebb back up változat. Amolyan "utcai" viselet. 😀
Tippre pár ezer dollárra tenném a leütés végére.
Greengo
Igen, tudom, hogy nem az eredeti 😊 köszönöm akkor ez így korrekt😀
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

goldin.co/item/2017-18-philadelphia-eagles-nfl-championship-ring-presented-to-the-fams6cau
dande2

Off
de akkor segítsetek értelmezni egy kicsit a dolgot az árak tekintetében: az normálisnak tűnne ha ez mondjuk 27 ezer dollár lenne, de az számomra teljesen agybeteg dolog, ha mondjuk az eggyel előrébb lévő Hurts kártya 100 ezer dollárt ér vagy mondjuk még előrébb Brady vagy LeBJames kártya 280 vagy 300 ezret.

Szóval mi a valid?
dande2
Ez jelenleg 27 dollár, de van még 2 hét a leütésig. Gyanítom nem ennyi lesz a végén. Ha elolvasod akkor láthatod, hogy ez nem az eredeti gyűrű hanem egy kisebb back up változat. Amolyan "utcai" viselet. 😀
Tippre pár ezer dollárra tenném a leütés végére.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve

dande2

Off

Szóval mi a valid?
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Már megèrte Suht idehozni 😁😜

több mint 3 éve
Ismét erősen ajánlott nemcsak Eagles fanoknak 😊

több mint 3 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
3-4 gameball-t is ki kellett osztania Sirinek (az OL-nak eleve járt volna 5). A meccs utáni beszédekben is határozottan fejlődött, már nem is használja a jegyzeteket 😀

BleedingGreen
Nem is a meccsnek szólt szerintem hanem annak, hogy a jövőben is számítunk rád. Jó filozófiai/pedagógia.

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 417 — Beware the Slim Reaper!
3-4 gameball-t is ki kellett osztania Sirinek (az OL-nak eleve járt volna 5). A meccs utáni beszédekben is határozottan fejlődött, már nem is használja a jegyzeteket 😀

több mint 3 éve
Ráadásul Goedert is jól halad a felépüléssel 😊
több mint 3 éve
Davis pedig visszatér ès CGJt egyelőre nem tesszük IRre, tehát várható, hogy mondjuk a Giants ellen játszhat.
több mint 3 éve
Egy apró elsimerès: 😊

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Valaki aki talán 🤪èrt hozzá, Hurts (ès a hozzá hasonló nem QB) QBk játèkáról:

több mint 3 éve
Jobbulást neki, látszott, hogy ez elég fájdalmas volt.

Lutri lesz, mennyit kell kihagynia. Ha IR-ra teszik, az majd mond valamit a súlyosságáról.
Luck 2015-ben 7 meccset hagyott ki hasonló sérüléssel, de neki volt mellé izomsérülése is. Keenan Allen 2015 novemberben szenvedett ilyen sérülést, ő már nem tért vissza a szezonban.

Ertz 2019-ban egy meccset hagyott ki, miután megsérült a veséje + eltört a bordája a Dallas ellen. Az alapszakasz utolsó meccsét kihagyta, de a Seattle elleni rájátszás meccsen játszott.
Stefon Diggs két meccset hagyott ki az egyetemen ilyen sérüléssel.
BleedingGreen
Szerintem 4 meccset nyugodtan pihenhet, legyen egèszsèges a remèlhető POra, egyedül a minèl több INT szerzèsènek a lehetősège csökken, de majd bepótolja maradèk meccseken 😛 🤪
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 417 — Beware the Slim Reaper!
Jobbulást neki, látszott, hogy ez elég fájdalmas volt.

Lutri lesz, mennyit kell kihagynia. Ha IR-ra teszik, az majd mond valamit a súlyosságáról.
Luck 2015-ben 7 meccset hagyott ki hasonló sérüléssel, de neki volt mellé izomsérülése is. Keenan Allen 2015 novemberben szenvedett ilyen sérülést, ő már nem tért vissza a szezonban.

Ertz 2019-ban egy meccset hagyott ki, miután megsérült a veséje + eltört a bordája a Dallas ellen. Az alapszakasz utolsó meccsét kihagyta, de a Seattle elleni rájátszás meccsen játszott.
Stefon Diggs két meccset hagyott ki az egyetemen ilyen sérüléssel.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
#Eagles safety C.J. Gardner-Johnson is out indefinitely after suffering a lacerated kidney in Sunday night’s win over the #Packers, per sources.

It’s a non-surgical injury. Testing is ongoing, so timetable still TBD, but it is not expected to be season-ending.
több mint 3 éve
Nem rossz 🙂

több mint 3 éve
Eközben szèp csendben:

Pedig valami falábú Akers meg valami k. anád jó Henery is rugdosott erre 😛
több mint 3 éve

faternak jobb volt a genetika, úgy látom jóval magasabb
eaglesmcnabb
Mindenesetre a srácnak volt egy megmozdulása ami nekünk jól jött 😊

De a fater ugye Tackel volt nem is Guard
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 911 — je suis poloska

faternak jobb volt a genetika, úgy látom jóval magasabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!