Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Somebody újra írt Philly blogra, szokásos szarkazmus is vele jött 😀 http://philly.blog.hu/2011/11/03/playoff_figyelo_by_somebodyElég szókimondó lett 😊
Reid interjú meccs után: http://philly.blog.hu/2011/11/03/merkozes_utan_andy_reid_by_kandramar_327Deny
több mint 14 éve
PFF alapján Celek dropolási aránya 16%. 37 passz ment felé, 24 volt elkapható, 20 elkapása lett. Ezzel a 32 kezdő TE között a 29. helyezett lett 😕 Képzeljük el, hol végzett volna, ha Dallas meccs nincs...
több mint 14 éve
Somebody újra írt Philly blogra, szokásos szarkazmus is vele jött 😀 http://philly.blog.hu/2011/11/03/playoff_figyelo_by_somebodyKöszönjük mindkettőt! Some egy pici hiba van benne: sajna a Hawks ellen idegenben játszunk s a Q field bizony kellemetlen pálya lehet. Reméljük túl éljük vhogy.
Reid interjú meccs után: http://philly.blog.hu/2011/11/03/merkozes_utan_andy_reid_by_kandramar_327Deny
több mint 14 éve
És ezt még megfejelem egy Records-szal is, ami ezer éve nem volt: http://philly.blog.hu/2011/11/03/records_913
több mint 14 éve
Somebody újra írt Philly blogra, szokásos szarkazmus is vele jött 😀 http://philly.blog.hu/2011/11/03/playoff_figyelo_by_somebodyReid interjú meccs után: http://philly.blog.hu/2011/11/03/merkozes_utan_andy_reid_by_kandramar_327
több mint 14 éve
Ezeket akartam még én is hozzátenni, amiket te is kb. Tehát Brandon is visszajön, bár kezdetben 5, majd szerintem olyan 10, aztán kap 20 snapet és meglátjuk (ha nem lesz sérülés). Bears ellen én már számolok vele, és kell is ő, ahogy Avant is (akinél szintén egyetértek, hiszen ha így folytatná, akkor kb Maclin tavalyi évét hozná yardban (közel 1000 yard), elkapásban Shady tavalyi évét (60+ rec), TD az egyetlen, amiben kéne sokat javulnia). És igen, DeSean nagy játékai hiányoznak, bár azért Cowboys ellen jól használtuk arra, amire kell, egy CB-t és egy S-t elvisz a fenébe, addig Maclin-Avant és most Celek trió kap egy 15-20 yardos elkapást. Tehát, ha ez működik, akkor leszarom, hogy labda se megy felé meccseken háromnál több. Aztán, mikor majd újra egy-egyben lesz védővel, akkor alkotni fog.Snapszámos érdekességek:Ezen én is agyaltam.
Avant szinte starter, ezt tudtuk, idén több mint 50%-át snapeknek pályán tölti, most 74-ből 50-szer volt fent.
Celek állat volt, de ilyen sokat nem is volt fent mellette Harbor egyszerre, most kb. 35 snapnél mindketten fent voltak. És eddig ugye az ilyen szituknál Harbor ment elkapni, Celek blokkolni, most volt csere, be is vált a húzás.
Erre meg Schmitt baszott rá, csak hatszor volt pályán, idei legkevesebbszer. De Steve Smith sem örömködhetett, aktív volt, de kapott snapet. Ja, nem, mégse.
Amúgy 22 snappel többet nyomhattunk, mint 'Boys offense, de ez a ToP-ből következett.
Védelmet is említsük meg, rotálás hátul nagyon nincs, Aso-Asante-Allen-Coleman is végig nyomta meccset, meg Chaney is. Ellenben a fal Reid legjobb pillanatait idézte, ezerrel ment a rotálás. Ugya 52 snap volt, ebből Babin 35, Cole 34, Tapp 20, Parker 16. De ez volt középen is: Jenkins 32, Patterson 29, Laws 23 (oda is ért ennyi játéklehetőség alatt), Landri 20. Ami még érdekes, hogy DRC majdnem mindig pályán volt, mindössze 11 snapnél nem. Erre meg Fokou baszott rá, ő kezdő létére, írd és mond, 9 snapet kapott. Rolle meg 33-at. Hanson volt még 18-cal jelentős. (Igen, volt olyan, hogy 4 CB volt pályán, plusz 2 S és egy LB).Deny
3rd&Avant idén sokkal nagyobb szerephez jut.(egyre több lehetőséget kap, néha már első kísérletnél is Ő kapja)Karrierjét figyelve egy lassabb,de folyamatos fejlődés látszik.Ezzel párhuzamosan Jackson kicsit szürkébbnek tűnhet(persze az Ő számai sem rosszak inkább a nagy passzok hiányoznak felé).Lehet az is benne van,hogy idén új szerződést kínálunk DeSeannak és kordában kéne tartani az árát?Remélem azért nem erről van szó.... 😊
Imádom a D lineunkat.Kell is a rotáció a frissesség megőrzése végett....és még jön Graham is. :cool: (héten neki is jönnie kéne,3 hete már edz)
Hanson nagyon jól játszott.Párszor már cutolták vna innen páran 😊 .Wittent is levédekezte ha kellett.Greengo
De visszatérve Bearsre, nagyon kell, hogy korán előnybe kerüljünk (és nem 7 pontra gondolok, inkább 14-re legalább), mert nem szabad hagyni, hogy Forté futhasson sokat. Onnantól meg wide nine is jobb lehet, bátran mehet oldalra Babin és Cole, Cutlert meg terrorizálni kell. És igen, amíg kell, addig Nnamdi jöjjön be középre, DRC szélre, ez működik (egyébként Aso idén 7 meccsen kicsit engedett kevesebb elkapott yardot, mint tavaly egész évben. De szerintem sokan többnek gondolják, mint amennyi ez konkrétan, olyan 185 yard. És ebben benne van Cruz elleni szar napja, és máris egész pofás teljesítmény a 6 meccs 80 engedett yard dolog).
több mint 14 éve
Akkor bocs ezt benéztem rosszul emlékeztem 😊 , de az irányítóra nézve ez sem rossz mert ugye egy bizonyos Manning kupálódott mögötte 😊 Jó tudom Manningnek nem feltétlenül szükséges az atombiztos fal, hogy kiválóan játsszon de azért nem ártott ha némileg védték a hátsóját.Shaddy teljesítményében és az O fal alakulásában egyértelmű szerepe van Mudd-nak és bár lehet nincs igazam de van összefüggés a között, hogy a Titánoknál CJ-nek nagyon nem megy mivel már Mudd papa nem ott dolgozik és a fal sem biztos, hogy jó helyeket ad CJ-nek (mondom lehet tévedek mert a meccseiket nem láttam). Úgyhogy e felől lehet jó reménységünk, nem véletlen, hogy CJ úgy szaladgált, ahogy nemcsak az ő tehetségén múlott, és ennyit számít egy jó edző aki talán gyengébb képességű játékosokból is jót hoz ki, vagy lehet eddig sem a képességekkel volt baj hanem az edzővel (nesze neked Castillo 😉 ) De nyugodtan cáfoljatok meg. S így az sem véletlen, hogy Shaddy-t kevesebbet kel használnunk mint elkapó mert használhatjuk arra amire született.dandeAnnyi a hiba a logikádban, hogy Mudd a Colts OL edzője volt korábban nem a Titansé. 😉 A Titansnél a másik faledző Washburn dolgozott.
Shady-t használni kell elkapásban is, mert abban is jó, és ott több a terület, jobban ki tudja használni a mozgékonyságát. A screen pass, shovel pass úgyis futáspótlékként van számon tartva. 28-30 run carry-t ne kapjon 16 meccsen, ha nem muszáj (ellenféltől, gamplantől függően persze). Használjuk tehermentesítésre Lewis-t, ő is tehetséges RB.BleedingGreen
több mint 14 éve
CJ csak hype amúgy is 😂 Ja nem azok mi vagyunk...igaz miszter Ryan ?? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Shaddy teljesítményében és az O fal alakulásában egyértelmű szerepe van Mudd-nak és bár lehet nincs igazam de van összefüggés a között, hogy a Titánoknál CJ-nek nagyon nem megy mivel már Mudd papa nem ott dolgozik és a fal sem biztos, hogy jó helyeket ad CJ-nek (mondom lehet tévedek mert a meccseiket nem láttam). Úgyhogy e felől lehet jó reménységünk, nem véletlen, hogy CJ úgy szaladgált, ahogy nemcsak az ő tehetségén múlott, és ennyit számít egy jó edző aki talán gyengébb képességű játékosokból is jót hoz ki, vagy lehet eddig sem a képességekkel volt baj hanem az edzővel (nesze neked Castillo 😉 ) De nyugodtan cáfoljatok meg. S így az sem véletlen, hogy Shaddy-t kevesebbet kel használnunk mint elkapó mert használhatjuk arra amire született.dandeAnnyi a hiba a logikádban, hogy Mudd a Colts OL edzője volt korábban nem a Titansé. 😉 A Titansnél a másik faledző Washburn dolgozott.
Shady-t használni kell elkapásban is, mert abban is jó, és ott több a terület, jobban ki tudja használni a mozgékonyságát. A screen pass, shovel pass úgyis futáspótlékként van számon tartva. 28-30 run carry-t ne kapjon 16 meccsen, ha nem muszáj (ellenféltől, gamplantől függően persze). Használjuk tehermentesítésre Lewis-t, ő is tehetséges RB.

több mint 14 éve
Reméljük esetünkben tényleg a jó munkához idő kell szlogen az igaz és ez történik a csapattal (játszhatnánk úgy, hogy bye weekkel kezdünk- meccs -by week- meccs és akkor összejöhetne a kb 30fordulós alapszakasz is csak miattunk) 😊, ez már a következő meccsen kiderülhet bár az igazi erőpróba a Giants elleni visszavágó lesz (Cutler előtt a fal remélem nem most táltosodik meg Kolbnak pedig csak nem adjuk már meg ajándékba, hogy sajnálni kezdjük az elengedését, ha még akkor ő lesz a kezdő 😛 ) Shaddy teljesítményében és az O fal alakulásában egyértelmű szerepe van Mudd-nak és bár lehet nincs igazam de van összefüggés a között, hogy a Titánoknál CJ-nek nagyon nem megy mivel már Mudd papa nem ott dolgozik és a fal sem biztos, hogy jó helyeket ad CJ-nek (mondom lehet tévedek mert a meccseiket nem láttam). Úgyhogy e felől lehet jó reménységünk, nem véletlen, hogy CJ úgy szaladgált, ahogy nemcsak az ő tehetségén múlott, és ennyit számít egy jó edző aki talán gyengébb képességű játékosokból is jót hoz ki, vagy lehet eddig sem a képességekkel volt baj hanem az edzővel (nesze neked Castillo 😉 ) De nyugodtan cáfoljatok meg. S így az sem véletlen, hogy Shaddy-t kevesebbet kel használnunk mint elkapó mert használhatjuk arra amire született.
több mint 14 éve
Hanson nagyon jól játszott.Párszor már cutolták vna innen páran 😊 .Wittent is levédekezte ha kellett.GreengoJah Hanson érdekes eset. A pálya szélén a liga 1ik legszarabb cornere, slotban pedig tavaly simán top3 volt a csávó.
Sztem DRC-t már nem is nagyon fogjuk próbálgatni középen. Rájött Castillo, hogy hiába nagy név, azért slot-ban annyira nem jó a csávó. Dallas ellen inkább Nnamdi jött be középre amolyan plusz LB-ként. Hanson meg ment slot-ba.
Remélem, hogy ez nem csak egy 1xi fellángolás volt a D#-től.
több mint 14 éve
Snapszámos érdekességek:Ezen én is agyaltam.
Avant szinte starter, ezt tudtuk, idén több mint 50%-át snapeknek pályán tölti, most 74-ből 50-szer volt fent.
Celek állat volt, de ilyen sokat nem is volt fent mellette Harbor egyszerre, most kb. 35 snapnél mindketten fent voltak. És eddig ugye az ilyen szituknál Harbor ment elkapni, Celek blokkolni, most volt csere, be is vált a húzás.
Erre meg Schmitt baszott rá, csak hatszor volt pályán, idei legkevesebbszer. De Steve Smith sem örömködhetett, aktív volt, de kapott snapet. Ja, nem, mégse.
Amúgy 22 snappel többet nyomhattunk, mint 'Boys offense, de ez a ToP-ből következett.
Védelmet is említsük meg, rotálás hátul nagyon nincs, Aso-Asante-Allen-Coleman is végig nyomta meccset, meg Chaney is. Ellenben a fal Reid legjobb pillanatait idézte, ezerrel ment a rotálás. Ugya 52 snap volt, ebből Babin 35, Cole 34, Tapp 20, Parker 16. De ez volt középen is: Jenkins 32, Patterson 29, Laws 23 (oda is ért ennyi játéklehetőség alatt), Landri 20. Ami még érdekes, hogy DRC majdnem mindig pályán volt, mindössze 11 snapnél nem. Erre meg Fokou baszott rá, ő kezdő létére, írd és mond, 9 snapet kapott. Rolle meg 33-at. Hanson volt még 18-cal jelentős. (Igen, volt olyan, hogy 4 CB volt pályán, plusz 2 S és egy LB).Deny
3rd&Avant idén sokkal nagyobb szerephez jut.(egyre több lehetőséget kap, néha már első kísérletnél is Ő kapja)Karrierjét figyelve egy lassabb,de folyamatos fejlődés látszik.Ezzel párhuzamosan Jackson kicsit szürkébbnek tűnhet(persze az Ő számai sem rosszak inkább a nagy passzok hiányoznak felé).Lehet az is benne van,hogy idén új szerződést kínálunk DeSeannak és kordában kéne tartani az árát?Remélem azért nem erről van szó.... 😊
Imádom a D lineunkat.Kell is a rotáció a frissesség megőrzése végett....és még jön Graham is. :cool: (héten neki is jönnie kéne,3 hete már edz)
Hanson nagyon jól játszott.Párszor már cutolták vna innen páran 😊 .Wittent is levédekezte ha kellett.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Mondjuk ez egy olyan téma mint a p.bowl kb. ...Gore mondjuk nehezebb helyzetben fut mert ott ugye tőle várható szinte minden o játék... nálunk ugye nem lehet azt mondani,hogy futó csapat vagyunk.
stb
Tény hogy mocskos jó eddig shady de ezt mi már tavaly is tudtuk csak Reid nem
több mint 14 éve
Snapszámos érdekességek:Avant szinte starter, ezt tudtuk, idén több mint 50%-át snapeknek pályán tölti, most 74-ből 50-szer volt fent.
Védelmet is említsük meg, rotálás hátul nagyon nincs, Aso-Asante-Allen-Coleman is végig nyomta meccset, meg Chaney is. Ellenben a fal Reid legjobb pillanatait idézte, ezerrel ment a rotálás. Ugya 52 snap volt, ebből Babin 35, Cole 34, Tapp 20, Parker 16. De ez volt középen is: Jenkins 32, Patterson 29, Laws 23 (oda is ért ennyi játéklehetőség alatt), Landri 20. Ami még érdekes, hogy DRC majdnem mindig pályán volt, mindössze 11 snapnél nem. Erre meg Fokou baszott rá, ő kezdő létére, írd és mond, 9 snapet kapott. Rolle meg 33-at. Hanson volt még 18-cal jelentős. (Igen, volt olyan, hogy 4 CB volt pályán, plusz 2 S és egy LB).
több mint 14 éve
Elkapásban a többi futóhoz képest hogy áll? Mert az is rengeteget számít, főleg nálunk.Desert Eagle .5oForté szerintem jobb abban, de most nem igazán néztem rendes statot erről, csak telefonról netezek.
több mint 14 éve
Jah én is úgy vettem észre, hogy kevésbé használjuk őt mostanában, de akkor a statok is igazolják.Amíg Shady nem ejti el, addig felőlem az ujjbegyén is pörgetheti, Vick viszont már sosem fog ezen változtatni, ez már szinte a védjegye 😊
Ez a lóbálás dolog meg úgy tűnik házon belüli gond, Vicknek se sikerül elmagyarázni, hogy 'he mán na', és Shady is nyugodtan futkározik így.Desert Eagle .5o
több mint 14 éve
Jah én is úgy vettem észre, hogy kevésbé használjuk őt mostanában, de akkor a statok is igazolják. Ez a lóbálás dolog meg úgy tűnik házon belüli gond, Vicknek se sikerül elmagyarázni, hogy 'he mán na', és Shady is nyugodtan futkározik így.
több mint 14 éve
RB screenekből eléggé visszavettünk idén ill. ami volt többnyire azok sem voltak olyan sikeresek mint korábban. Helyette kicsit több a WR screen.Shady labdafogása egyedül az idegesítő, futás közben nagyon szereti lengetni. Eddig még nem volt belőle nagy baj, de pont a Bears ellen kéne fokozottan figyelni erre.

több mint 14 éve
Elkapásban a többi futóhoz képest hogy áll? Mert az is rengeteget számít, főleg nálunk.Desert Eagle .5oIdén érdekes de nem túl jól. TD-kben igen, de elkapott yardban annyira nem. Mondjuk amióta jobb a fal, azóta esett vissza, elég jól kezdett a szezonban, de aztán a fal elkezdett tartani és így nincs szükség a checkdownra, csak a Red Zoneban szoktuk használni.
Amúgy én ezt az oldalt szoktam nézni, tavaly Shady itt a negyedik volt, és még idén is feljöhet, mert Smith és Peterson is pihen.
http://msn.foxsports.com/nfl/sortableStats?div=NFL&seasonState=regular&table=yard&stat=ydTot&sortType=nfl-player-stats-receiving&dir=descending
több mint 14 éve
Elkapásban a többi futóhoz képest hogy áll? Mert az is rengeteget számít, főleg nálunk.
több mint 14 éve
Amúgy Shady lett az NFC-ben a hét támadója.Plusz azt hiszem messze neki van a a legtöbb 10+ yardos futása a ligában. (Erről nincsen statom, csak a Redskins ellen mondták a kommentátorok.) Egyedül talán AP jobb nála, de azért nem biztos h elcserélném rá.
Egy kis megjegyzés, hallgattam ma Höri-Gabtsi-Fucu féle podcastet és valaki említi, hogy szerinte Fred Jackson a No.1 futó jelenleg a ligában. Ezen agyaltam, hogy vajon nálam Shady a legjobb-e? És arra jutottam, hogy 4-en vannak élen most nálam (Jackson, AP, Forte még). Erre hazajövök és látom, BGN-re felraktak egy ESPN-es táblázatot, futók rangsoráról és ez a brutális:
yardban AP van előtte csak, 44 yarddal, de egy meccsel többet játszottak (meg mellesleg 32-fel több futása volt). Yard/attemptben, ami szerintem a legmérvadóbb, ha valaki kap elég carryt, Shady a 3., ketten előzik meg, Vick (külön faj) és DeMarco Murray, akinek a sokezer yardos meccse után nem volt nagy extra elérni a 6-os átlagot. 20 yardnál hosszabb futása 8 darab volt McCoynak, ketten vannak előtte, Forte és Fred, mindketten 9-9 futással. Futott TD-ben is második Shady, szintén 8 van neve mellett, itt AP előzi, ő 9-nél jár. Emellett pedig neki van a futók között messze a legtöbb futott 1. downja, 49-cal, második AP 40-nál jár.Deny
több mint 14 éve
Amúgy Shady lett az NFC-ben a hét támadója.Egy kis megjegyzés, hallgattam ma Höri-Gabtsi-Fucu féle podcastet és valaki említi, hogy szerinte Fred Jackson a No.1 futó jelenleg a ligában. Ezen agyaltam, hogy vajon nálam Shady a legjobb-e? És arra jutottam, hogy 4-en vannak élen most nálam (Jackson, AP, Forte még). Erre hazajövök és látom, BGN-re felraktak egy ESPN-es táblázatot, futók rangsoráról és ez a brutális:
yardban AP van előtte csak, 44 yarddal, de egy meccsel többet játszottak (meg mellesleg 32-fel több futása volt). Yard/attemptben, ami szerintem a legmérvadóbb, ha valaki kap elég carryt, Shady a 3., ketten előzik meg, Vick (külön faj) és DeMarco Murray, akinek a sokezer yardos meccse után nem volt nagy extra elérni a 6-os átlagot. 20 yardnál hosszabb futása 8 darab volt McCoynak, ketten vannak előtte, Forte és Fred, mindketten 9-9 futással. Futott TD-ben is második Shady, szintén 8 van neve mellett, itt AP előzi, ő 9-nél jár. Emellett pedig neki van a futók között messze a legtöbb futott 1. downja, 49-cal, második AP 40-nál jár.
több mint 14 éve
Már megint mindenki a bandwagonon ül:Sztem úgy számolnak,hogy mi már nem kapunk ki alapszakasz meccsen. :cool: Ám tényleg vicces a média odaát.Egy meccs amin minden klappol és már kezdődik a hype.
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d823b1ec4/NFC-East-favorite
És a Cowboys? Reálisan kb kétszer vagy háromszor kapnak még ki idén...somebody08
Viszont lehet szavazni Shadyre a heti FedEx Ground Players of the Week szavazáson: http://www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2011/reg/8?module=HP11_content_stream_voting_fedex#playerId:09000d5d823a0395

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Már megint mindenki a bandwagonon ül: http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d823b1ec4/NFC-East-favorite
És a Cowboys? Reálisan kb kétszer vagy háromszor kapnak még ki idén...