Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
A FAink értékelése:
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/11/04/stories-of-the-season-the-eagles-spending-spree-refocused/Bébé
Szerencsére a rossz döntések maximum 1 évre szólnak. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A FAink értékelése:
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/11/04/stories-of-the-season-the-eagles-spending-spree-refocused/
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Mathis tweetje: Next year, @EASPORTS should put @Sn00ki on the cover of Madden '13. Let's start putting this Madden Curse to good use. 😀Shadowt5
😀 😀 😀
több mint 14 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Mathis tweetje: Next year, @EASPORTS should put @Sn00ki on the cover of Madden '13. Let's start putting this Madden Curse to good use. 😀

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
jó lett

több mint 14 éve
Itt a heti tippelde is: http://philly.blog.hu/2011/11/03/week_9_tippverseny 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Andy Reid interjú, pl. arról is, hogy Vick 2 TD-nél is tudta nélkül playt módosított, de eredményesen: http://philly.blog.hu/2011/11/03/interju_andy_reid_by_ka
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Coleman twitter : I need to get some animal crackers and eat nothing but da bears

😀😀
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Szívtelen vagy

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ti hol ismerkedtek lányokkal, hogy szeretik az amerikai focit? 😀
Én nem igen találtam még ilyet.Desert Eagle .5o
Az úgy volt hogy én előbb szerettem az amifocit mint a barátnőmet ismertem volna. Az NCAA meg az NFL a csomagban volt. Nem mondom hogy nagyon nézi, de nem utálja. Ez meg nekem bőőőven megfelel. 😀 A Dolphinst pl azért szereti mert Delfinek és szép kékeszöld a mezük.Shawn84
Felnyithatnád már a szemét mert a midnight greennél nincs szebb szín. :cool:Greengo
Az is tetszik neki. Múltkor volt egy naggyon dúrva, mikor a fülbevalót vettük és ő elsőre Cowboysosat akart. Mondtam, hogy az felejtős. 😀 A Dolphinst amúgy én is bírom régóta, szóval azzal nincs gond.
több mint 14 éve
Az úgy volt hogy én előbb szerettem az amifocit mint a barátnőmet ismertem volna. Az NCAA meg az NFL a csomagban volt. Nem mondom hogy nagyon nézi, de nem utálja. Ez meg nekem bőőőven megfelel. 😀 A Dolphinst pl azért szereti mert Delfinek és szép kékeszöld a mezük.Shawn84
Felnyithatnád már a szemét mert a midnight greennél nincs szebb szín. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Az úgy volt hogy én előbb szerettem az amifocit mint a barátnőmet ismertem volna. Az NCAA meg az NFL a csomagban volt. Nem mondom hogy nagyon nézi, de nem utálja. Ez meg nekem bőőőven megfelel. 😀 A Dolphinst pl azért szereti mert Delfinek és szép kékeszöld a mezük.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Én nem igen találtam még ilyet.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Egy kicsit újítunk, és felkavarjuk az álló vizet. Nem Eagles cikk, de mindenkinek ajánlott olvasásra:
http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117
több mint 14 éve
😀 Még mindig jobb, mint az én barátnőm. Ő ugyan az Eaglesnek szurkol, de Aaron Rodgers megérne neki egy ajtócsapkodást😊somebody08
Még jó hogy Green Bay messze van 😊
Ment PM!
több mint 14 éve
😀 Még mindig jobb, mint az én barátnőm. Ő ugyan az Eaglesnek szurkol, de Aaron Rodgers megérne neki egy ajtócsapkodást😊
több mint 14 éve
Szégyellem is magam, bár közben büszke is vagyok, mert amit útnak indítottam, az nélkülem is jobban ment mint valaha😊

Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:somebody08
Rugdalózót? Acélbetétes kivitelben?Shawn84
Nem, erre gondoltam😊 somebody08
Csini. Csak aztán tessék hordani is. Az én barátnőmnek még csak fülbevalója van Eagles-ös, igaz lehet nem is lesz más, mivel ős leginkább a Dolphinsnak szurkol. 😀
több mint 14 éve
Látod milyen régen írtál már hozzánk cikket? Ejnye bejnye. 😊Shawn84
Szégyellem is magam, bár közben büszke is vagyok, mert amit útnak indítottam, az nélkülem is jobban ment mint valaha😊

Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:somebody08
Rugdalózót? Acélbetétes kivitelben?Shawn84
Nem, erre gondoltam😊
több mint 14 éve
Bakker a phillyblogot el is felejtettem😊 Megpróbálok azzal belépni!

Sikerült, sorry, így akkor tudok szerkeszteni! Yeah😊somebody08

Rugdalózót? Acélbetétes kivitelben?
több mint 14 éve
OFF
Hogyhogy? Nincs admin jogod? Pedig ha valakinek akkor Neked (mint a blog indítójának) kéne hogy legyen 😊 Ha gondolod és adsz egy mail címet küldök (a Tálibmester és a phillyblog user is a Tiéd nem?)Rataxes

Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:
több mint 14 éve
(bár javítani nem tudom😊somebody08
OFF
Hogyhogy? Nincs admin jogod? Pedig ha valakinek akkor Neked (mint a blog indítójának) kéne hogy legyen 😊 Ha gondolod és adsz egy mail címet küldök (a Tálibmester és a phillyblog user is a Tiéd nem?)Rataxes

Látod milyen régen írtál már hozzánk cikket? Ejnye bejnye. 😊
több mint 14 éve
OFF

Sikerült, sorry, így akkor tudok szerkeszteni! Yeah😊
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
De visszatérve Bearsre, nagyon kell, hogy korán előnybe kerüljünk (és nem 7 pontra gondolok, inkább 14-re legalább), mert nem szabad hagyni, hogy Forté futhasson sokat. Onnantól meg wide nine is jobb lehet, bátran mehet oldalra Babin és Cole, Cutlert meg terrorizálni kell. És igen, amíg kell, addig Nnamdi jöjjön be középre, DRC szélre, ez működik (egyébként Aso idén 7 meccsen kicsit engedett kevesebb elkapott yardot, mint tavaly egész évben. De szerintem sokan többnek gondolják, mint amennyi ez konkrétan, olyan 185 yard. És ebben benne van Cruz elleni szar napja, és máris egész pofás teljesítmény a 6 meccs 80 engedett yard dolog).Deny
Nyilván alap, hogy meg kell akadályozni, hogy sokat fussanak, de Forte ellen ez is kevés lehet, mert az egyik legjobb elkapó RB, csak Sprolesnak van több elkapása a RB-k közül. Úgyhogy ha passzra kényszerülne a Bears ,abban is erősen használni fogják Forte-t.

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
OFF
Hogyhogy? Nincs admin jogod? Pedig ha valakinek akkor Neked (mint a blog indítójának) kéne hogy legyen 😊 Ha gondolod és adsz egy mail címet küldök (a Tálibmester és a phillyblog user is a Tiéd nem?)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Somebody újra írt Philly blogra, szokásos szarkazmus is vele jött 😀 http://philly.blog.hu/2011/11/03/playoff_figyelo_by_somebody

Reid interjú meccs után: http://philly.blog.hu/2011/11/03/merkozes_utan_andy_reid_by_kandramar_327Deny
Köszönjük mindkettőt! Some egy pici hiba van benne: sajna a Hawks ellen idegenben játszunk s a Q field bizony kellemetlen pálya lehet. Reméljük túl éljük vhogy.dande
Úgy emlékeztem, hogy ők jönnek meg a Frisco, de tényleg a Cards érkezik még nem a Hawks. Nem baj, a Qwest fielden hangulatosabban alázunk😀 Mindenesetre köszi (bár javítani nem tudom😊