Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
A FAink értékelése:Szerencsére a rossz döntések maximum 1 évre szólnak. 😊
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/11/04/stories-of-the-season-the-eagles-spending-spree-refocused/Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
A FAink értékelése:http://www.profootballfocus.com/blog/2011/11/04/stories-of-the-season-the-eagles-spending-spree-refocused/
több mint 14 éve
Mathis tweetje: Next year, @EASPORTS should put @Sn00ki on the cover of Madden '13. Let's start putting this Madden Curse to good use. 😀Shadowt5😀 😀 😀
több mint 14 éve
Mathis tweetje: Next year, @EASPORTS should put @Sn00ki on the cover of Madden '13. Let's start putting this Madden Curse to good use. 😀
több mint 14 éve
Itt a heti tippelde is: http://philly.blog.hu/2011/11/03/week_9_tippverseny 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Andy Reid interjú, pl. arról is, hogy Vick 2 TD-nél is tudta nélkül playt módosított, de eredményesen: http://philly.blog.hu/2011/11/03/interju_andy_reid_by_ka
több mint 14 éve
Coleman twitter : I need to get some animal crackers and eat nothing but da bears😀😀
több mint 14 éve
Az is tetszik neki. Múltkor volt egy naggyon dúrva, mikor a fülbevalót vettük és ő elsőre Cowboysosat akart. Mondtam, hogy az felejtős. 😀 A Dolphinst amúgy én is bírom régóta, szóval azzal nincs gond.Felnyithatnád már a szemét mert a midnight greennél nincs szebb szín. :cool:GreengoTi hol ismerkedtek lányokkal, hogy szeretik az amerikai focit? 😀Az úgy volt hogy én előbb szerettem az amifocit mint a barátnőmet ismertem volna. Az NCAA meg az NFL a csomagban volt. Nem mondom hogy nagyon nézi, de nem utálja. Ez meg nekem bőőőven megfelel. 😀 A Dolphinst pl azért szereti mert Delfinek és szép kékeszöld a mezük.Shawn84
Én nem igen találtam még ilyet.Desert Eagle .5o
több mint 14 éve
Felnyithatnád már a szemét mert a midnight greennél nincs szebb szín. :cool:Ti hol ismerkedtek lányokkal, hogy szeretik az amerikai focit? 😀Az úgy volt hogy én előbb szerettem az amifocit mint a barátnőmet ismertem volna. Az NCAA meg az NFL a csomagban volt. Nem mondom hogy nagyon nézi, de nem utálja. Ez meg nekem bőőőven megfelel. 😀 A Dolphinst pl azért szereti mert Delfinek és szép kékeszöld a mezük.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ti hol ismerkedtek lányokkal, hogy szeretik az amerikai focit? 😀Az úgy volt hogy én előbb szerettem az amifocit mint a barátnőmet ismertem volna. Az NCAA meg az NFL a csomagban volt. Nem mondom hogy nagyon nézi, de nem utálja. Ez meg nekem bőőőven megfelel. 😀 A Dolphinst pl azért szereti mert Delfinek és szép kékeszöld a mezük.
több mint 14 éve
Ti hol ismerkedtek lányokkal, hogy szeretik az amerikai focit? 😀 Én nem igen találtam még ilyet.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Egy kicsit újítunk, és felkavarjuk az álló vizet. Nem Eagles cikk, de mindenkinek ajánlott olvasásra:http://philly.blog.hu/2011/11/03/ncaa_beharangozo_lsu_alabama#more3351117
több mint 14 éve
😀 Még mindig jobb, mint az én barátnőm. Ő ugyan az Eaglesnek szurkol, de Aaron Rodgers megérne neki egy ajtócsapkodást😊somebody08Még jó hogy Green Bay messze van 😊
Ment PM!
több mint 14 éve
😀 Még mindig jobb, mint az én barátnőm. Ő ugyan az Eaglesnek szurkol, de Aaron Rodgers megérne neki egy ajtócsapkodást😊
több mint 14 éve
Csini. Csak aztán tessék hordani is. Az én barátnőmnek még csak fülbevalója van Eagles-ös, igaz lehet nem is lesz más, mivel ős leginkább a Dolphinsnak szurkol. 😀Nem, erre gondoltam😊Szégyellem is magam, bár közben büszke is vagyok, mert amit útnak indítottam, az nélkülem is jobban ment mint valaha😊Rugdalózót? Acélbetétes kivitelben?Shawn84
Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:somebody08somebody08
több mint 14 éve
Nem, erre gondoltam😊Rugdalózót? Acélbetétes kivitelben?Shawn84Látod milyen régen írtál már hozzánk cikket? Ejnye bejnye. 😊Shawn84Szégyellem is magam, bár közben büszke is vagyok, mert amit útnak indítottam, az nélkülem is jobban ment mint valaha😊
Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:somebody08
több mint 14 éve
Rugdalózót? Acélbetétes kivitelben?Szégyellem is magam, bár közben büszke is vagyok, mert amit útnak indítottam, az nélkülem is jobban ment mint valaha😊Bakker a phillyblogot el is felejtettem😊 Megpróbálok azzal belépni!Látod milyen régen írtál már hozzánk cikket? Ejnye bejnye. 😊Shawn84
Sikerült, sorry, így akkor tudok szerkeszteni! Yeah😊somebody08
Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:somebody08
több mint 14 éve
Szégyellem is magam, bár közben büszke is vagyok, mert amit útnak indítottam, az nélkülem is jobban ment mint valaha😊Látod milyen régen írtál már hozzánk cikket? Ejnye bejnye. 😊Shawn84OFFBakker a phillyblogot el is felejtettem😊 Megpróbálok azzal belépni!
Hogyhogy? Nincs admin jogod? Pedig ha valakinek akkor Neked (mint a blog indítójának) kéne hogy legyen 😊 Ha gondolod és adsz egy mail címet küldök (a Tálibmester és a phillyblog user is a Tiéd nem?)Rataxes
Amúgy a mai nappal teljessé vált a McNabb kollekcióm! Ugye nekem már volt egy McNabb mezem meg tavalyelőtt vettem egy rugdalózót a leendő utódnak, most pedig a barátnőmnek is vásároltam egy rózsaszín Reebokot! 😊 😊 😊 :cool:
több mint 14 éve
Látod milyen régen írtál már hozzánk cikket? Ejnye bejnye. 😊Bakker a phillyblogot el is felejtettem😊 Megpróbálok azzal belépni!(bár javítani nem tudom😊somebody08OFF
Hogyhogy? Nincs admin jogod? Pedig ha valakinek akkor Neked (mint a blog indítójának) kéne hogy legyen 😊 Ha gondolod és adsz egy mail címet küldök (a Tálibmester és a phillyblog user is a Tiéd nem?)Rataxes
több mint 14 éve
Bakker a phillyblogot el is felejtettem😊 Megpróbálok azzal belépni!(bár javítani nem tudom😊somebody08OFF
Sikerült, sorry, így akkor tudok szerkeszteni! Yeah😊
több mint 14 éve
De visszatérve Bearsre, nagyon kell, hogy korán előnybe kerüljünk (és nem 7 pontra gondolok, inkább 14-re legalább), mert nem szabad hagyni, hogy Forté futhasson sokat. Onnantól meg wide nine is jobb lehet, bátran mehet oldalra Babin és Cole, Cutlert meg terrorizálni kell. És igen, amíg kell, addig Nnamdi jöjjön be középre, DRC szélre, ez működik (egyébként Aso idén 7 meccsen kicsit engedett kevesebb elkapott yardot, mint tavaly egész évben. De szerintem sokan többnek gondolják, mint amennyi ez konkrétan, olyan 185 yard. És ebben benne van Cruz elleni szar napja, és máris egész pofás teljesítmény a 6 meccs 80 engedett yard dolog).DenyNyilván alap, hogy meg kell akadályozni, hogy sokat fussanak, de Forte ellen ez is kevés lehet, mert az egyik legjobb elkapó RB, csak Sprolesnak van több elkapása a RB-k közül. Úgyhogy ha passzra kényszerülne a Bears ,abban is erősen használni fogják Forte-t.

több mint 14 éve
(bár javítani nem tudom😊somebody08OFF
Hogyhogy? Nincs admin jogod? Pedig ha valakinek akkor Neked (mint a blog indítójának) kéne hogy legyen 😊 Ha gondolod és adsz egy mail címet küldök (a Tálibmester és a phillyblog user is a Tiéd nem?)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Úgy emlékeztem, hogy ők jönnek meg a Frisco, de tényleg a Cards érkezik még nem a Hawks. Nem baj, a Qwest fielden hangulatosabban alázunk😀 Mindenesetre köszi (bár javítani nem tudom😊Somebody újra írt Philly blogra, szokásos szarkazmus is vele jött 😀 http://philly.blog.hu/2011/11/03/playoff_figyelo_by_somebodyKöszönjük mindkettőt! Some egy pici hiba van benne: sajna a Hawks ellen idegenben játszunk s a Q field bizony kellemetlen pálya lehet. Reméljük túl éljük vhogy.dande
Reid interjú meccs után: http://philly.blog.hu/2011/11/03/merkozes_utan_andy_reid_by_kandramar_327Deny