Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
T-Mobile 7.kör-UDFA színvonal,de Vick mögé jó lenne sztem 😊
több mint 14 éve
Akkor most én is hypeoljam van Dyke-ot? 😀 Inkább neeem. De Harrisel jól járnánk az tuti. Amíg nem Jacory 😛Ott volt, hogy előnnyel indul. De hát istenem, ha onnan nem lehet rosszat húzni 😀DenyOdáig pedig az említett urakból egyik se fog leesni. Stanzi-nak én is örülnék, Höri is biztosan, talán az Eagles-t gyűlöli a legjobban 😀 Egyébként, amíg Kolb nem megy el, addig butaság erre picket elszúrni. Na jó, Gabbert előnnyel indul, őt már behúzhatjuk 3. körben akár 😀DenyMondja egy Mizzou szurkoló. Persze elfogultság nélkül 😀Shawn84
több mint 14 éve
Ott volt, hogy előnnyel indul. De hát istenem, ha onnan nem lehet rosszat húzni 😀Mondja egy Mizzou szurkoló. Persze elfogultság nélkül 😀Shawn84Itt igazából arra megy ki a dolog hogy Vickhez hasonlót kéne mindenképpen, mert ha megsérül kevésbé kell átalakítani a playbookot. Én személy szerint Daltonnak, vagy Stanzinak jobban örülnék, mert az ő stílusukat jobban kedvelem, de a csapat érdeke mást kíván. Egyre több szó esik a QB draftról, most hogy a szabad ügynök piac elmarad. De túl sok a needünk úgyhogy én drafton 6. kör előtt nem húznék irányítót semmi esetre sem.Shawn84Odáig pedig az említett urakból egyik se fog leesni. Stanzi-nak én is örülnék, Höri is biztosan, talán az Eagles-t gyűlöli a legjobban 😀 Egyébként, amíg Kolb nem megy el, addig butaság erre picket elszúrni. Na jó, Gabbert előnnyel indul, őt már behúzhatjuk 3. körben akár 😀Deny
több mint 14 éve
Mondja egy Mizzou szurkoló. Persze elfogultság nélkül 😀Odáig pedig az említett urakból egyik se fog leesni. Stanzi-nak én is örülnék, Höri is biztosan, talán az Eagles-t gyűlöli a legjobban 😀 Egyébként, amíg Kolb nem megy el, addig butaság erre picket elszúrni. Na jó, Gabbert előnnyel indul, őt már behúzhatjuk 3. körben akár 😀DenyDe ha már QB, akkor Tyrod Taylor jön workout-ra. Ő középső körökben mehet el, szakértők szerint 3-5. körig, én inkább 4-6-ra taksálom. Ott azonban elképzelhetőnek tartanék talán QB húzást, egy darabig én is agyaltam mock draft alatt rajta, de nem is volt már jó, meg igazából, ha elmegy Kolb, akkor egy project QB és Kafka, akármennyit is fejlődött, kevés lenne Vick mögé. Kellene egy rutinos harcos inkább.Itt igazából arra megy ki a dolog hogy Vickhez hasonlót kéne mindenképpen, mert ha megsérül kevésbé kell átalakítani a playbookot. Én személy szerint Daltonnak, vagy Stanzinak jobban örülnék, mert az ő stílusukat jobban kedvelem, de a csapat érdeke mást kíván. Egyre több szó esik a QB draftról, most hogy a szabad ügynök piac elmarad. De túl sok a needünk úgyhogy én drafton 6. kör előtt nem húznék irányítót semmi esetre sem.Shawn84
Meg pár napja voltunk mi is Pat Devlin pro day-en, ő is QB, várhatólag miatta jártunk Delaware pro day-én. Őt kissé sorolják hátrébb, én mondjuk őt nem is kedvelem, de előzőt sem, szóval mindegy 😊Deny
több mint 14 éve
Odáig pedig az említett urakból egyik se fog leesni. Stanzi-nak én is örülnék, Höri is biztosan, talán az Eagles-t gyűlöli a legjobban 😀 Egyébként, amíg Kolb nem megy el, addig butaság erre picket elszúrni. Na jó, Gabbert előnnyel indul, őt már behúzhatjuk 3. körben akár 😀De ha már QB, akkor Tyrod Taylor jön workout-ra. Ő középső körökben mehet el, szakértők szerint 3-5. körig, én inkább 4-6-ra taksálom. Ott azonban elképzelhetőnek tartanék talán QB húzást, egy darabig én is agyaltam mock draft alatt rajta, de nem is volt már jó, meg igazából, ha elmegy Kolb, akkor egy project QB és Kafka, akármennyit is fejlődött, kevés lenne Vick mögé. Kellene egy rutinos harcos inkább.Itt igazából arra megy ki a dolog hogy Vickhez hasonlót kéne mindenképpen, mert ha megsérül kevésbé kell átalakítani a playbookot. Én személy szerint Daltonnak, vagy Stanzinak jobban örülnék, mert az ő stílusukat jobban kedvelem, de a csapat érdeke mást kíván. Egyre több szó esik a QB draftról, most hogy a szabad ügynök piac elmarad. De túl sok a needünk úgyhogy én drafton 6. kör előtt nem húznék irányítót semmi esetre sem.Shawn84
Meg pár napja voltunk mi is Pat Devlin pro day-en, ő is QB, várhatólag miatta jártunk Delaware pro day-én. Őt kissé sorolják hátrébb, én mondjuk őt nem is kedvelem, de előzőt sem, szóval mindegy 😊Deny
több mint 14 éve
De ha már QB, akkor Tyrod Taylor jön workout-ra. Ő középső körökben mehet el, szakértők szerint 3-5. körig, én inkább 4-6-ra taksálom. Ott azonban elképzelhetőnek tartanék talán QB húzást, egy darabig én is agyaltam mock draft alatt rajta, de nem is volt már jó, meg igazából, ha elmegy Kolb, akkor egy project QB és Kafka, akármennyit is fejlődött, kevés lenne Vick mögé. Kellene egy rutinos harcos inkább.Itt igazából arra megy ki a dolog hogy Vickhez hasonlót kéne mindenképpen, mert ha megsérül kevésbé kell átalakítani a playbookot. Én személy szerint Daltonnak, vagy Stanzinak jobban örülnék, mert az ő stílusukat jobban kedvelem, de a csapat érdeke mást kíván. Egyre több szó esik a QB draftról, most hogy a szabad ügynök piac elmarad. De túl sok a needünk úgyhogy én drafton 6. kör előtt nem húznék irányítót semmi esetre sem.
több mint 14 éve
De ha már QB, akkor Tyrod Taylor jön workout-ra. Ő középső körökben mehet el, szakértők szerint 3-5. körig, én inkább 4-6-ra taksálom. Ott azonban elképzelhetőnek tartanék talán QB húzást, egy darabig én is agyaltam mock draft alatt rajta, de nem is volt már jó, meg igazából, ha elmegy Kolb, akkor egy project QB és Kafka, akármennyit is fejlődött, kevés lenne Vick mögé. Kellene egy rutinos harcos inkább.Meg pár napja voltunk mi is Pat Devlin pro day-en, ő is QB, várhatólag miatta jártunk Delaware pro day-én. Őt kissé sorolják hátrébb, én mondjuk őt nem is kedvelem, de előzőt sem, szóval mindegy 😊
több mint 14 éve
Okos 😀 Bár ő legalább posztot vágja 😀DenyLátszik hogy nem Bowl.hu-n pallérozódott. 😀
több mint 14 éve
Okos 😀 Bár ő legalább posztot vágja 😀
több mint 14 éve
Ezt viszont nehéz überelni:Találtam egy mockot yahoo-n, aminek még mindig a hatása alatt vagyok, konkrétan szétröhögöm magam:Tényleg vicces. Jimmy Smith, Danny Watkins és Nate Solder is utánunk megy ki szerintük. Ilyen Mockot max április elsején szabadna kitenni.Shawn84
Eagles selected Jake Locker, kjúbi, Washington (ha valakit érdekelne végig: http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/The-Shutdown-Corner-Mock-Lockout-Edition-17-3?urn=nfl-wp255 )
Más: Kendall Hunter jön privát workout-ra. RB a srác, az Oklahoma State-ről. De kb. 8-10 csapathoz megy/mentDeny
On path to the draft they interviewed Ashley Fox of the Philadelphia Inquirer and they asked her what do you think the Eagles will do in round one and she said basically " I think they could go Gabe Carimi and if he isn't there they could go Corner because they need someone opposite Asante Samuel. A CB they could look at with a lot of speed would be DeMarcus Van Dyke" 😂

több mint 14 éve
Találtam egy mockot yahoo-n, aminek még mindig a hatása alatt vagyok, konkrétan szétröhögöm magam:Tényleg vicces. Jimmy Smith, Danny Watkins és Nate Solder is utánunk megy ki szerintük. Ilyen Mockot max április elsején szabadna kitenni.
Eagles selected Jake Locker, kjúbi, Washington (ha valakit érdekelne végig: http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/The-Shutdown-Corner-Mock-Lockout-Edition-17-3?urn=nfl-wp255 )
Más: Kendall Hunter jön privát workout-ra. RB a srác, az Oklahoma State-ről. De kb. 8-10 csapathoz megy/mentDeny
több mint 14 éve
Találtam egy mockot yahoo-n, aminek még mindig a hatása alatt vagyok, konkrétan szétröhögöm magam:Eagles selected Jake Locker, kjúbi, Washington (ha valakit érdekelne végig: http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/The-Shutdown-Corner-Mock-Lockout-Edition-17-3?urn=nfl-wp255 )
Más: Kendall Hunter jön privát workout-ra. RB a srác, az Oklahoma State-ről. De kb. 8-10 csapathoz megy/ment
több mint 14 éve
Reid mondott pár dolgot Kolb-ról, többek között először ismerte be, hogy pár ajánlatot hallgat is meg rá, illetve új assistant coach van, bővebben a blogon: http://philly.blog.hu/2011/03/19/reid_kolb_rol_es_uj_segededzo
több mint 14 éve
Egy újabb elismerés. A legrosszabb szurkolótáborok:booooo a listára 😂
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Eagles-Phillies-top-GQ-list-of-Worst-Fans-in-America.htmlBébé
több mint 14 éve
Ez az eddigi legjobb ofseason hír.Ezt megéri megkérdezni? 😀DenyNagyon helyes! Utákjanak csak minket, akit utálnak, az sikeres! 😀DenyMár philadelphiai polgárnak tartod magad? :rolleyes:gyeek
több mint 14 éve
Ezt megéri megkérdezni? 😀Nagyon helyes! Utákjanak csak minket, akit utálnak, az sikeres! 😀DenyMár philadelphiai polgárnak tartod magad? :rolleyes:gyeek
több mint 14 éve
Nagyon helyes! Utákjanak csak minket, akit utálnak, az sikeres! 😀DenyMár philadelphiai polgárnak tartod magad? :rolleyes:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nagyon helyes! Utákjanak csak minket, akit utálnak, az sikeres! 😀Vick amúgy megkötötte börtön utáni 2. szerződését pár napja, asszem valami állvédőket gyártó céggel.
több mint 14 éve
Egy újabb elismerés. A legrosszabb szurkolótáborok:http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Eagles-Phillies-top-GQ-list-of-Worst-Fans-in-America.html
több mint 14 éve
Francba! Bár úgyse hiszem el 😀: http://www.bleedinggreennation.com/2011/3/15/2051861/dont-expect-the-eagles-to-draft-colorado-cb-jimmy-smithDenybalhés,még jó,hogy nem kell nekünk 😛
több mint 14 éve
Francba! Bár úgyse hiszem el 😀: http://www.bleedinggreennation.com/2011/3/15/2051861/dont-expect-the-eagles-to-draft-colorado-cb-jimmy-smith
több mint 14 éve
Sziasztok!Most pereskedés lesz pár neves játékos és az NFL, valamint a tulajok között. Első blikkre a játékosok az esélyesek és ha nyernek, akkor elég jó tárgyalási pozícióba kerülhetnek, így pedig szerintem lehet szezon, hacsak a liga nem követel meg valami olyat, amitől a játékosok sztrájkba lépnek. Szóval fene se tudja.
Légyszi ne ugassatok le, eléggé kavarodott vagyok most, h mi is lesz az NFL-ben...
Most, h nincs tárgyalás... akkor draft se lesz? És akkor szezon se?
Vagy most mik a tények?
légyszi egy összefoglaló választ valaki adjon
előre is köszönömGege55
Az említett pereskedés első meghallgatását április 6-ra tűzték ki, így a dolog valószínűleg nem ér véget a draftig, jelen állapotban ez pedig azt jelenti, hogy meg lesz tartva a draft, már csak a körülmények kérdésesek. Itt leírtam részletesebben, hogy mire számíthatunk, de legjobban a Business of Football blog alapján tájékozódhatsz, én is onnan dolgoztam.
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6049/mi_lesz_a_drafttal
több mint 14 éve
Sziasztok!Légyszi ne ugassatok le, eléggé kavarodott vagyok most, h mi is lesz az NFL-ben...
Most, h nincs tárgyalás... akkor draft se lesz? És akkor szezon se?
Vagy most mik a tények?
légyszi egy összefoglaló választ valaki adjon
előre is köszönöm
több mint 14 éve
Minap nekiálltam 2004-es alapszakasz meccsünket Vikes ellen visszanézni, erről dobtam egy írást blogra, képekkel, Moss-beszólásokkal. Kíváncsian várom kritikákat, illetve mit rontottam el: http://philly.blog.hu/2011/03/15/regi_meccsek_eagles_vikes_04Alapból nem szoktuk beírni, mert sok ilyen van, de most azért is, két Ohio State privát work-outján voltunk: Brian Rolle és Ross Homan. Rolle az NFL-es Antrel unokatesója, ő LB-S keverék (Clayton-típus), Homan OLB: