Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Az egyetlen hátránya hogy ilyen jók vagyunk, az az, hogy a drafton nem tudjuk majd behúzni Patrick Petersont. Vele meg Asantéval nem lenne gondunk Cornerben az tutti. 😀
több mint 13 éve
Azt nézegettem,hogy egy esetleges 11-5el is simán POban kell lennünk.Szóval azért nyerjünk a nagy almában de ha nem akkor sem olyan nagy a baj.
több mint 13 éve
Hali mindenkinek!OFF: örülünk hogy tovább gyarapítod az EAGLES fanok táborát 😊
Most regisztráltam ide be, eddig csak követtem a dolgokat.
Gyorsan pár szót az Eagles és Én dologról:
Én mindig is nagy Philly szurkoló voltam, ám nem az Eagles, hanem a Sixers volt az alany, még Allen Iverson miatt. Aztán pár éve elkezdett érdekelni az NFL, és mivel már adott volt a kosár miatt a város, így meglestem mit is tud ez Eagles. Akkoriban nem volt kedvenc játékosom, vagy ilyenek, a csapatnak szurkoltam, tetszett a filozófia, illetve a színes játék.
A ligából pár elsőre szimpatikusan játszó játékost is "kinéztem", fura mód egy se volt Sas. LaDanien Tomlinson még a Chargersből, Michael Vick Atlantából, Asanthe Samuel a Patsből, és Plaxico Burres. Azóta Asanthe és Vick is itt játszik, aminek kimondottan örülök, míg óriási kedvencemmé DeSean Jackson vált, mint már ide draftolt játékos.
Egy ideig csak az eredményeket figyelgettem, aztán ez mára odáig fajult, hogy minden meccset igyekszem végig nézni, és próbálom a szabályokat, kifejezéseket, egyéb szakzsargonokat elsajátítani. Most már érzem magam annyira jártasnak, hogy komolyabb szakértőkkel, veletek is el tudjak diskurálni, anélkül, hogy szótáraznom kéne amit írtok smile Ezért is vettem most a bátorságot, és regisztráltam ide.
Fly Eagles!Desert Eagle .5o
ON: egyébként a falunk láttán elgondolkodtam...Ha Shawn egészséges tudott volna maradni, ez a Fal nem ilyen lenne. nagy kedvencem volt, sajnálom hogy íy alakult a sorsa. Óriási tehetség volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hali mindenkinek!Isten hozott miközöttünk! a Sas meg a Barca logo tetszik közte.... na nem piszkállak mindjárt nyitásként 😛 (halkan súgom csak meg, hogy azt a középsőt én egy ír lóherés manóra cserélném, de ezt ne mond el senkinek mert még banolnak 😊 ) Írj még néhány jó játékost akit még szeretsz de nem itt játszik hátha ők is előbb utóbb idekerülnek (mondjuk egy-két fal ember meg a sec.be vki) 😉
Most regisztráltam ide be, eddig csak követtem a dolgokat.
Én mindig is nagy Philly szurkoló voltam, ám nem az Eagles, hanem a Sixers volt az alany, még Allen Iverson miatt. Aztán pár éve elkezdett érdekelni az NFL, és mivel már adott volt a kosár miatt a város, így meglestem mit is tud ez Eagles. Akkoriban nem volt kedvenc játékosom, vagy ilyenek, a csapatnak szurkoltam, tetszett a filozófia, illetve a színes játék.
A ligából pár elsőre szimpatikusan játszó játékost is "kinéztem", fura mód egy se volt Sas. LaDanien Tomlinson még a Chargersből, Michael Vick Atlantából, Asanthe Samuel a Patsből, és Plaxico Burres. Azóta Asanthe és Vick is itt játszik, aminek kimondottan örülök, míg óriási kedvencemmé DeSean Jackson vált, mint már ide draftolt játékos.
Egy ideig csak az eredményeket figyelgettem, aztán ez mára odáig fajult, hogy minden meccset igyekszem végig nézni, és próbálom a szabályokat, kifejezéseket, egyéb szakzsargonokat elsajátítani. Most már érzem magam annyira jártasnak, hogy komolyabb szakértőkkel, veletek is el tudjak diskurálni, anélkül, hogy szótáraznom kéne amit írtok smile Ezért is vettem most a bátorságot, és regisztráltam ide.
Fly Eagles!Desert Eagle .5o
Fly Eagles
több mint 13 éve
Hali mindenkinek!Most regisztráltam ide be, eddig csak követtem a dolgokat.
Fly Eagles!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
18:05-nél Akers 😀http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/index.asp?mm_file_id=10033&play_clip=y
-You guys are tough!
Akers: No, no....Ben Roethlisberger is tough and Stew (Bradley) is tough....I am a kicker. 😀
(Lehet, h nem pont így mondta, de sztem érthető így is. 😀)
http://www.youtube.com/watch?v=tjaTQ0EPyRM
😀
több mint 13 éve
Reid azt mondta, Asante és D-Jax is jól érezte magát edzésen, semmi fájdalmat nem tapasztaltak, de holnap dől csak el.Bradley és Clayton biztosan OUT (nyílt titok volt eddig).
Várhatólag King Dunlap kezd RT-ben, ha Justice tud játszani, ha nem.
Hóról azt mondta AR, hogy még a Packersnél megtanulta, abban is lehet játszani a saját játékod, így ha lesz hó, az se akadály.
Burgess mindjárt aktíválva lesz az első meccsen
Vick-et sokkolat a hír láthatólag, hogy McNabb padozik majd 'Boys ellen.
Justice azt mondta kezdeni akar, de még nem 100%-os. Dunlap meg azt mondta, készen áll megint kezdeni.
Asante azt mondta, hetek óta nem érezte ilyen jól magát, most a day-to-day tényleg reményteljes.
több mint 13 éve
Asante, DJax és Justice questionable vasárnapra. Remélem a 3-ból legalább 2 játszani fog.
több mint 13 éve
Még jobban felértékelődik majd Dixonék szerepe abban, hogy tisztítsák az utat Chaney előtt, mert ha engedik hogy a Giants O-linemanek könnyen fellépjenek a LB-k szintjére, akkor az újonc nem könnyen fog leválni a blokkokról.Ja ez engem is meglepett.Gaither elég megbízható.Ennek ellenére sűrű rotációra számítok.
Mondjuk szerintem az már jelent valamit, hogy nem a rutinos Gaither került a kezdőbe helyette.BleedingGreen
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mind Asanta, mind Winston, mind DeSean beöltözött rendesen. Hamarosan kezdődik a tréning, folyamatosan ezt a hsz-t fogom frissíteni majd.Samuel limitáltan edzett csak, Justice teljes értékű munkát végzett, ennek ellenére King Dunlap többet volt az első csapattal ma.
több mint 13 éve
OFFNekem még egy olyan is, h a nagy szerződése után is csak vágyakozhat. Szerintem Fosztogató lesz jövőre, de ez tipp 😀deny79kicsit off, de hátha valakit innen érdekel: McNabb padon fog kezdeni Cowboys ellendeny79Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ott a PB-on és így csak egy 4. körös picket fogunk kapni a Washington-tól.Bébé
Szerintem legkevésbé ő tehet arról, hogy a Skinsnek nem úgy sikerült az idei idény ahogy tervezték. Már nem huszonéves, egyre jobban kellene neki egy jó fal, mert a mozgékonysága mára azért lecsökkent, már nem tud 10 mp-en keresztül menekülni. Futójáték nélkül nehéz, bár Torain megtett minden amit tudott. A passzjátékuk még így is 10. a ligában. Számtalanszor bebizonyosodott, hogy McNabb jobb akkor, ha 30 kísérlet alatt passzol, tehát van értelmes futójáték.
A védelem meg teljesen szétesett az idény második felére, majdem minden mutatóban a legrosszabbak között vannak.
Persze sírni azért nem fogok miattuk, mert riválisok. 😊
ON
Köszi, olvastam a Chaney interjút. Tudod hogy van: aki már nem tudja az tanítja. 😀
több mint 13 éve
Nekem még egy olyan is, h a nagy szerződése után is csak vágyakozhat. Szerintem Fosztogató lesz jövőre, de ez tipp 😀kicsit off, de hátha valakit innen érdekel: McNabb padon fog kezdeni Cowboys ellendeny79Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ott a PB-on és így csak egy 4. körös picket fogunk kapni a Washington-tól.Bébé
több mint 13 éve
kicsit off, de hátha valakit innen érdekel: McNabb padon fog kezdeni Cowboys ellendeny79Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ott a PB-on és így csak egy 4. körös picket fogunk kapni a Washington-tól.
több mint 13 éve
kicsit off, de hátha valakit innen érdekel: McNabb padon fog kezdeni Cowboys ellen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem meglepő,egyértelműen a két legjobb ember a falban Todd és Jason.Engem inkább McCoy lepett meg,a tavalyi játéka annyira nem győzött meg nem volt elég robbanékony,idén viszont fantasztikus,hihetetlen kezdő sebessége van és ahogy azokat a testcseleket megcsinálja,egészen hihetetlen,elkapásban eddig is jó volt,ott csak hozza az elvárhatót 😊 PB szezont fut,nem kérdés.NewmanUgyanígy érzek. Nem volt rossz tavaly, de egy percig nem győzött meg, hogy ő ligaelit futó lehet pár év múlva se, erre már idén top10es nálam, arra amire meg mi használjuk a futókat top3, és lehet hogy talán nincs is nála alkalmasabb Reidék számára. És még mindig csak 22 éves, a csapat legfiatalabb játékosa...
több mint 13 éve
Nem meglepő,egyértelműen a két legjobb ember a falban Todd és Jason.Engem inkább McCoy lepett meg,a tavalyi játéka annyira nem győzött meg nem volt elég robbanékony,idén viszont fantasztikus,hihetetlen kezdő sebessége van és ahogy azokat a testcseleket megcsinálja,egészen hihetetlen,elkapásban eddig is jó volt,ott csak hozza az elvárhatót 😊 PB szezont fut,nem kérdés.
több mint 13 éve
Deny a fentieknél Chaney-re gondoltál, amikor Clayton-t írtál, nem?Facepalm, igen 😀
McCoy a 4. negyedekben a legjobb:
http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/12/lesean-mccoy-mr-4th-quarter.html
http://sports.espn.go.com/nfl/players/splits?playerId=12514
Valamint érdemes megnézni, hogy bal oldalra mennyivel jobbak az átlagai, mint amikor a fal jobb oldala felé fut illetve amikor középen. Peters és Herremans oda teszi magát.Bébé
Bal oldalra amúgy már Westbrook is jobban futott elmúlt években. 4 negyedet én meg annak tudom be, hogy olyankor többet futattjuk, és fáradtabb az ellen defense is.
több mint 13 éve
Deny a fentieknél Chaney-re gondoltál, amikor Clayton-t írtál, nem?McCoy a 4. negyedekben a legjobb:
http://www.igglesblog.com/iggles_blog/2010/12/lesean-mccoy-mr-4th-quarter.html
http://sports.espn.go.com/nfl/players/splits?playerId=12514
Valamint érdemes megnézni, hogy bal oldalra mennyivel jobbak az átlagai, mint amikor a fal jobb oldala felé fut illetve amikor középen. Peters és Herremans oda teszi magát.
több mint 13 éve
De nálunk ott van fegyverként még Kevin Boss TE. Itt a fórumotokon elég sokat olvastam szezon közben, hogy a legrosszabbak vagytok TE-elleni védekezésben. Witten is eléggé fickándozott múlt vasárnap. Gondolom a Giants-nél sem mennek el emellett szó nélkül.G-menIgaz, ez eddig kimaradt. Mondjuk idén annyira bűnrosszak nem vagyunk a TE-ek ellen, de hagyományosan szar a csapat ezek ellen. Witten mondjuk mindig jól teljesít ellenünk, tehát ő nem faktor e téren 😀
több mint 13 éve
De nálunk ott van fegyverként még Kevin Boss TE. Itt a fórumotokon elég sokat olvastam szezon közben, hogy a legrosszabbak vagytok TE-elleni védekezésben. Witten is eléggé fickándozott múlt vasárnap. Gondolom a Giants-nél sem mennek el emellett szó nélkül.
több mint 13 éve
Papíron 😀kb. erre gondoltam én is ugye...amit én kihámoztam az annyi hogy ha ti a futást megfogjátok akkor az elégVéleményem szerint igazából az alapvető kérdés, ha ti támadtok, akkor a lyukas LB sorú front seven mit tud kezdeni a két PB futóval (Eli szerintem nem hajigálhat nagyon, nem olyan lesz a játékhívás a TO-k miatt, illetve WR-ek se éppen vannak nálatok jelenleg topon egészségügyileg, bár a mi secondarynk...), illetve fordítva Vicknek mennyi ideje lesz. Mivel mindegyik elkapónk inkább mélységi, így kell pár mp protection vagy zsebben vagy kimozogni. Ha ezeket elveszítek, akkor jöhet Shady, mert idén benne bármikor benn van egy 20 yardos futás.deny79
nekünk pedig ott van Vick , DeSean Jackson , Jeremy Maclin, McCoy akiket egyszerre kell
leszedni a pályáról ....
nagy valószínűséggel a turnoverek fogják eldönteni a meccset
( Tuck & Osi vs Vick ill. Asante vs Nicks & Eli )yooker
összességében tehát nektek több fegyveretek van amit tudtok használni....yooker
De a védelmetek meg szerintem nektek sokkal erősebb. Meg a mi O-Line-nk erősen fostartályos 😀
Egyébként Gaither dologra BleedingGreen-nek még, nem tudom olvastad-e pár nappal ezelőtt Clayton pár kérdéses interjúját. Abban mondja, hogy az óriási segítség, hogy Omar a 'Boys ellen végig kintről figyelte a dolgokat, és folyamatosan tudta adni a tanácsokat és hogy mit csesz el. Mert a meccs nem edzés, rutint csak ott lehet szerezni. De tény, Claytonban benne van a potenciál. És hát tipikus Reid pick, hátsókörös LB 😀
több mint 13 éve
Hát azért a futást most nagyon fogjuk. AP két nagyon jó meccs után futott 40 körül. Bár Lesean tényleg jó, és veszélyes screen faktor, remélem, hogy az első meccs 1-3 negyedéhez hasonlóan tartani fogjuk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
kb. erre gondoltam én is ugye...Véleményem szerint igazából az alapvető kérdés, ha ti támadtok, akkor a lyukas LB sorú front seven mit tud kezdeni a két PB futóval (Eli szerintem nem hajigálhat nagyon, nem olyan lesz a játékhívás a TO-k miatt, illetve WR-ek se éppen vannak nálatok jelenleg topon egészségügyileg, bár a mi secondarynk...), illetve fordítva Vicknek mennyi ideje lesz. Mivel mindegyik elkapónk inkább mélységi, így kell pár mp protection vagy zsebben vagy kimozogni. Ha ezeket elveszítek, akkor jöhet Shady, mert idén benne bármikor benn van egy 20 yardos futás.deny79Készült azért csak-csak egy rövidebb beharangozó a vasárnapi meccsre, igaz nem saját írás, kizárólag fordítás philly.com-ról:amit én kihámoztam az annyi hogy ha ti a futást megfogjátok akkor az elég
http://philly.blog.hu/2010/12/17/beharangozo_gyanantdeny79
nekünk pedig ott van Vick , DeSean Jackson , Jeremy Maclin, McCoy akiket egyszerre kell
leszedni a pályáról ....
összességében tehát nektek több fegyveretek van amit tudtok használni....
több mint 13 éve
Még jobban felértékelődik majd Dixonék szerepe abban, hogy tisztítsák az utat Chaney előtt, mert ha engedik hogy a Giants O-linemanek könnyen fellépjenek a LB-k szintjére, akkor az újonc nem könnyen fog leválni a blokkokról.Véleményem szerint igazából az alapvető kérdés, ha ti támadtok, akkor a lyukas LB sorú front seven mit tud kezdeni a két PB futóval (Eli szerintem nem hajigálhat nagyon, nem olyan lesz a játékhívás a TO-k miatt, illetve WR-ek se éppen vannak nálatok jelenleg topon egészségügyileg, bár a mi secondarynk...), illetve fordítva Vicknek mennyi ideje lesz. Mivel mindegyik elkapónk inkább mélységi, így kell pár mp protection vagy zsebben vagy kimozogni. Ha ezeket elveszítek, akkor jöhet Shady, mert idén benne bármikor benn van egy 20 yardos futás.deny79Készült azért csak-csak egy rövidebb beharangozó a vasárnapi meccsre, igaz nem saját írás, kizárólag fordítás philly.com-ról:amit én kihámoztam az annyi hogy ha ti a futást megfogjátok akkor az elég
http://philly.blog.hu/2010/12/17/beharangozo_gyanantdeny79
leszedni a pályáról ....
Mondjuk szerintem az már jelent valamit, hogy nem a rutinos Gaither került a kezdőbe helyette.