Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
S amúgy nagyon tetszett amit Reid nyilatkozott a meccs után (Deny köszi a fordítást!) s lám nem magának tulajdonította a győztes játékhívást hanem Marty-nak adta. Ki dondolta volna róla hogy ilyet is tud 😛 Roccát én is nagyon csípen s bár nem fiatal játékos lám a rúgóknál nem annyira a kor számít sőt! Akersben is benne lehet jó pár év még ha bírja a lába.dandeha már Rocca szóba került... ott a blokkolt FG-nál ő volt aki vissza ért és szerelni tudott... az ausztrál focis múlt meglátszik, más "mezei" punterek nem biztos hogy visszaértek volna szerelni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Osztom.Kevinnek is a lehető legjobb az lenne ha valahol kezdőként mutathatná meg magát...és erre nagy igény van liga szinten(mármint jó QB-ra).A lehető legjobb árért menjen.El tudnám én is képzelni itt második QB-nak,de ez neki sem lenne jó se elég.A vezetés meg nagyon jó munkát végzett azzal,hogy tavaly idehoztuk Vick-et.Ezzel remekül előkészítve a QB váltást a csapatnál.Utólag belegondolva ez üzenet volt akkor McNabb-nek,hogy most vagy soha.Nem akartam offolni, ezért Newman ide írom: Kolb-ot valóban most kell elküldeni, csak egy dolgot figyelembe kell majd venni. Hiába lesz Mike-nak nagy szerződése (mert lesz), ő azért a játékstílúsával követeli a csere QB-t, aki megfeleő, hiszen Vick elég sérülékenyveszélyes.Tény,de sajnos nem tehetjük meg azt,hogy egy kezdő színtű QB-t padoztassunk,ugye problémákat is szülne,mert nyilván nem tetszene neki ez a szerep (ami érthető is lenne szvsz)+láttuk a csevegőben,hogy hány csapatnak van szüksége irányítóra,amiből mi elég jól kijöhetünk,egy esetleges "licitháborúval" (nem kell nagy dologra gondolni ez alatt)Persze nekem nem lenne probléma,ha maradna,mert igazad van abban,hogy Vick stílusához kell egy jó csere QB,nem mintha az első QB kiesése nem lenne probléma a liga 90%-ának 😀Newman
Ha valakit érdekel az előzmény: NFL csevegő topicdeny79
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem akartam offolni, ezért Newman ide írom: Kolb-ot valóban most kell elküldeni, csak egy dolgot figyelembe kell majd venni. Hiába lesz Mike-nak nagy szerződése (mert lesz), ő azért a játékstílúsával követeli a csere QB-t, aki megfeleő, hiszen Vick elég sérülékenyveszélyes.Tény,de sajnos nem tehetjük meg azt,hogy egy kezdő színtű QB-t padoztassunk,ugye problémákat is szülne,mert nyilván nem tetszene neki ez a szerep (ami érthető is lenne szvsz)+láttuk a csevegőben,hogy hány csapatnak van szüksége irányítóra,amiből mi elég jól kijöhetünk,egy esetleges "licitháborúval" (nem kell nagy dologra gondolni ez alatt)Persze nekem nem lenne probléma,ha maradna,mert igazad van abban,hogy Vick stílusához kell egy jó csere QB,nem mintha az első QB kiesése nem lenne probléma a liga 90%-ának 😀
Ha valakit érdekel az előzmény: NFL csevegő topicdeny79
több mint 14 éve
Nem akartam offolni, ezért Newman ide írom: Kolb-ot valóban most kell elküldeni, csak egy dolgot figyelembe kell majd venni. Hiába lesz Mike-nak nagy szerződése (mert lesz), ő azért a játékstílúsával követeli a csere QB-t, aki megfeleő, hiszen Vick elég sérülékenyveszélyes.Ha valakit érdekel az előzmény: NFL csevegő topic
több mint 14 éve
Deny amire van erőd és energiád mindegy nekünk minden ajándék szerintem nem válogatunk azért más dolog is van az életben! :cool:Szerintem is, így beleolvasva. Vagy legalább a 80%-a. Erre lenne igény, vagy inkább maradjanak a meccs utániak? (még jönne Vick, Asante, meg defense-ből 3-4 rövidebb, esetleg Coughlin és Eli)deny79Gondolom dande Reid mondta, hogy neki kéne menni, de Marty hívja play-eket, alap, hogy ő hívja.Szerintem majdnem biztos. hogy a teljes cikk. Nincs viszonyítási alapom, de az általam belinkelt írás elég hosszú és kerek.Szabler
Ha megszerzem az SI számát (amire van esély, néha meg tudom), akkor lenne igény a Vick cikk teljeseének fordítására? (gondolom a Szabler link nem a teljeset tartalmazza, de megmondom őszíntán nem nagyon néztem még bele, csak megnyitottam új oldalra)
Egyébként elég sokan vetnek keresztet sok play előtt.deny79
több mint 14 éve
Szerintem is, így beleolvasva. Vagy legalább a 80%-a. Erre lenne igény, vagy inkább maradjanak a meccs utániak? (még jönne Vick, Asante, meg defense-ből 3-4 rövidebb, esetleg Coughlin és Eli)Gondolom dande Reid mondta, hogy neki kéne menni, de Marty hívja play-eket, alap, hogy ő hívja.Szerintem majdnem biztos. hogy a teljes cikk. Nincs viszonyítási alapom, de az általam belinkelt írás elég hosszú és kerek.Szabler
Ha megszerzem az SI számát (amire van esély, néha meg tudom), akkor lenne igény a Vick cikk teljeseének fordítására? (gondolom a Szabler link nem a teljeset tartalmazza, de megmondom őszíntán nem nagyon néztem még bele, csak megnyitottam új oldalra)
több mint 14 éve
Gondolom dande Reid mondta, hogy neki kéne menni, de Marty hívja play-eket, alap, hogy ő hívja.Szerintem majdnem biztos. hogy a teljes cikk. Nincs viszonyítási alapom, de az általam belinkelt írás elég hosszú és kerek.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Gondolom dande Reid mondta, hogy neki kéne menni, de Marty hívja play-eket, alap, hogy ő hívja.Ha megszerzem az SI számát (amire van esély, néha meg tudom), akkor lenne igény a Vick cikk teljeseének fordítására? (gondolom a Szabler link nem a teljeset tartalmazza, de megmondom őszíntán nem nagyon néztem még bele, csak megnyitottam új oldalra)
Egyébként elég sokan vetnek keresztet sok play előtt.
több mint 14 éve
S amúgy nagyon tetszett amit Reid nyilatkozott a meccs után (Deny köszi a fordítást!) s lám nem magának tulajdonította a győztes játékhívást hanem Marty-nak adta. Ki dondolta volna róla hogy ilyet is tud 😛 Roccát én is nagyon csípen s bár nem fiatal játékos lám a rúgóknál nem annyira a kor számít sőt! Akersben is benne lehet jó pár év még ha bírja a lába.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Hála Isten Vasárnap adja a Sport Tv a meccsünket. Végre újra látom a csapatot. Az elmúlt 3 meccset nem tudtam megnézni.
több mint 14 éve
Ha valakit érdekel az SI címlapján beharangozott teljes cikk Vickről:http://sportsillustrated.cnn.com/vault/article/magazine/MAG1178826/index.htm
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Troy Polamalu minden play előtt keresztet vet.Csatlakozva az OFF-hoz: valamelyik meccsen láttam keresztet vetni, amit ebben a sportban meccsen (értsd: nem a post-game prayer!) még nem nagyon láttam!Ha hétszer elesik is az igaz, mégis fölkel.BébéNagyon köszönöm, s ne haragudjatok itt lehet kicsit off de szerintem hozzá tartozik a történethez. Itt a Példabeszédek könyvéből való részből idéz Avant és nem a tökéletes hibátlan s ilyen módon igaz emberről van szó, hanem aki Isten által megigazított megjobbított Benne bízó, megváltozott (megváltoztatott) emberről. Ez úgy gondolom igaz lehet Vickre ha nyilvánosan még nem is beszélt erről vagy utalt rá illetve lehet ő maga a hithez nem is viszonyul így, de a társak vagy legalábbis Avant így tekintenek rá. Ez óriási dolog és ez az oka, hogy befogadtak és esélyt adtak, a megbocsátás ajándéka a bűnbánó embernek, azon az önző 😊 szándékon túl, hogy jó játékos és meg van benne a potenciál. Nyilván e mögött ott van az amerikai ember vallásossága jobb esetben a vallásosság mellett a hit is (a kettő sajnos nem mindig jár együtt) Ezért én magam még inkább örülök, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok! Na bocsánat kicsit más vizekre eveztem remélem érthető amit írni akartam de nekem ez számít. Így tovább a Úr adjon neki erőt!
on
deeeedande
ONskizofita
több mint 14 éve
Csatlakozva az OFF-hoz: valamelyik meccsen láttam keresztet vetni, amit ebben a sportban meccsen (értsd: nem a post-game prayer!) még nem nagyon láttam!Nagyon köszönöm, s ne haragudjatok itt lehet kicsit off de szerintem hozzá tartozik a történethez. Itt a Példabeszédek könyvéből való részből idéz Avant és nem a tökéletes hibátlan s ilyen módon igaz emberről van szó, hanem aki Isten által megigazított megjobbított Benne bízó, megváltozott (megváltoztatott) emberről. Ez úgy gondolom igaz lehet Vickre ha nyilvánosan még nem is beszélt erről vagy utalt rá illetve lehet ő maga a hithez nem is viszonyul így, de a társak vagy legalábbis Avant így tekintenek rá. Ez óriási dolog és ez az oka, hogy befogadtak és esélyt adtak, a megbocsátás ajándéka a bűnbánó embernek, azon az önző 😊 szándékon túl, hogy jó játékos és meg van benne a potenciál. Nyilván e mögött ott van az amerikai ember vallásossága jobb esetben a vallásosság mellett a hit is (a kettő sajnos nem mindig jár együtt) Ezért én magam még inkább örülök, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok! Na bocsánat kicsit más vizekre eveztem remélem érthető amit írni akartam de nekem ez számít. Így tovább a Úr adjon neki erőt!Köszönöm én a Biblia idézetre is gondoltam volna (ha jól sejtem az nincs benne) de kicsit másra gondoltam, mindegy. dandeHa hétszer elesik is az igaz, mégis fölkel.Bébé
on
deeeedande
ON
több mint 14 éve
Nagyon köszönöm, s ne haragudjatok itt lehet kicsit off de szerintem hozzá tartozik a történethez. Itt a Példabeszédek könyvéből való részből idéz Avant és nem a tökéletes hibátlan s ilyen módon igaz emberről van szó, hanem aki Isten által megigazított megjobbított Benne bízó, megváltozott (megváltoztatott) emberről. Ez úgy gondolom igaz lehet Vickre ha nyilvánosan még nem is beszélt erről vagy utalt rá illetve lehet ő maga a hithez nem is viszonyul így, de a társak vagy legalábbis Avant így tekintenek rá. Ez óriási dolog és ez az oka, hogy befogadtak és esélyt adtak, a megbocsátás ajándéka a bűnbánó embernek, azon az önző 😊 szándékon túl, hogy jó játékos és meg van benne a potenciál. Nyilván e mögött ott van az amerikai ember vallásossága jobb esetben a vallásosság mellett a hit is (a kettő sajnos nem mindig jár együtt) Ezért én magam még inkább örülök, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok! Na bocsánat kicsit más vizekre eveztem remélem érthető amit írni akartam de nekem ez számít. Így tovább a Úr adjon neki erőt!Köszönöm én a Biblia idézetre is gondoltam volna (ha jól sejtem az nincs benne) de kicsit másra gondoltam, mindegy. dandeHa hétszer elesik is az igaz, mégis fölkel.Bébé
on
deeee
több mint 14 éve
Példabeszédek, 24:16, a teljes szöveg amiből Avant idézett:Köszönöm én a Biblia idézetre is gondoltam volna (ha jól sejtem az nincs benne) de kicsit másra gondoltam, mindegy. Egyébként valóban nagy dolog honnan jött vissza akár mit is tett előtte megbűnhődött érte s reméljük a pozitív változás kitart majd a sikerek esetén is!Sejtem, hogy miről lehet szó de nem vagyok biztos benne, ha segítetek akkor tudok rá reagálni.danderöviden,tömören: Felnéznek a társak Vickre,mivel tudju(/á)k,hogy megjárta a "poklot" (börtön),de nem tört össze,nem adta fel és ugye azóta fantasztikusan játszik,ez pedig inspirációt ad a csapat számára is.(meg persze egy kis segítséget 😛).Newman
Ha más csapatban játszana s ellenünk lenne sikeres akkor is így gondolnám!dande
"A righteous man may fall seven times, but he gets up again. However, in a disaster wicked people fall."
"Mert ha hétszer elesik is az igaz, mégis fölkel, de a bűnösök elbuknak a bajban."
És a Károli féle old-school fordítás 😊
"Mert ha hétszer elesik is az igaz, ugyan felkél azért; az istentelenek pedig csak egy nyavalyával is elvesznek."
több mint 14 éve
Köszönöm én a Biblia idézetre is gondoltam volna (ha jól sejtem az nincs benne) de kicsit másra gondoltam, mindegy. dandeHa hétszer elesik is az igaz, mégis fölkel.
több mint 14 éve
Köszönöm én a Biblia idézetre is gondoltam volna (ha jól sejtem az nincs benne) de kicsit másra gondoltam, mindegy. Egyébként valóban nagy dolog honnan jött vissza akár mit is tett előtte megbűnhődött érte s reméljük a pozitív változás kitart majd a sikerek esetén is!röviden,tömören: Felnéznek a társak Vickre,mivel tudju(/á)k,hogy megjárta a "poklot" (börtön),de nem tört össze,nem adta fel és ugye azóta fantasztikusan játszik,ez pedig inspirációt ad a csapat számára is.(meg persze egy kis segítséget 😛).NewmanVick a heti SI címlapján:Sejtem, hogy miről lehet szó de nem vagyok biztos benne, ha segítetek akkor tudok rá reagálni.dande
Jason Avant így összegezte, hogy a csapat miként viszonyul Vickhez:
"We look up to him. The Bible says, 'The righteous man falls seven times but he gets up again.' He's getting up and trying, and it's helping him and helping our team. Guys look at him not as a quarterback; we look at him as an inspiration. We look at him as a guy who has been through hell and back-and he's conquered it."BleedingGreen
Ha más csapatban játszana s ellenünk lenne sikeres akkor is így gondolnám!
több mint 14 éve
röviden,tömören: Felnéznek a társak Vickre,mivel tudju(/á)k,hogy megjárta a "poklot" (börtön),de nem tört össze,nem adta fel és ugye azóta fantasztikusan játszik,ez pedig inspirációt ad a csapat számára is.(meg persze egy kis segítséget 😛).Vick a heti SI címlapján:Sejtem, hogy miről lehet szó de nem vagyok biztos benne, ha segítetek akkor tudok rá reagálni.dande
"We look up to him. The Bible says, 'The righteous man falls seven times but he gets up again.' He's getting up and trying, and it's helping him and helping our team. Guys look at him not as a quarterback; we look at him as an inspiration. We look at him as a guy who has been through hell and back-and he's conquered it."BleedingGreen
több mint 14 éve
Leaders in Pro Bowl votes...P Manning, Vick, Peterson, Brady, Rodgers, Brees, Rivers, C Johnson, A Foster, Gates.
több mint 14 éve
Vick a heti SI címlapján:Sejtem, hogy miről lehet szó de nem vagyok biztos benne, ha segítetek akkor tudok rá reagálni.
több mint 14 éve
RunD#-ünk nem kicsit üt az utóbbi időkben:http://www.csnphilly.com/11/22/10/Eagles-Are-Vulnerable-to-the-Run-No-More/landing_eagles.html?blockID=358502&feedID=692
Eagles meccsek nézettségi rekordokat döntögetnek:
http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2010/11/22/1829822/eagles-vs-giants-highest-rated-sunday-night-game-in-12-years
Bakker a meccset még mindig nem tudom beszerezni. :S
több mint 14 éve
Vick a heti SI címlapján:Jason Avant így összegezte, hogy a csapat miként viszonyul Vickhez:
"We look up to him. The Bible says, 'The righteous man falls seven times but he gets up again.' He's getting up and trying, and it's helping him and helping our team. Guys look at him not as a quarterback; we look at him as an inspiration. We look at him as a guy who has been through hell and back-and he's conquered it."
több mint 14 éve
Ja Rocca nagyon ott van.Amúgy évekig nem volt eredményes a ST(nem tudtunk összehozni visszahordott TD-t.)Az elmúlt 2 év nagyon nagy kárpótlás volt ezért nagyon fájó az,hogy idén megint semmi.(eddig)Amiről csak akkor beszéltünk, amikor baj volt: a special team javuló tendenciát mutat az utóbbi hetekben, mondjuk ebben talán az is benne van, hogy Akers szórja a TB-ket, Rocca meg egy állat, de akkor is! Talán kezdünk összeállni!somebody08Tényleg van javulás. A Chicago meccs jó teszt lesz, ott jó a ST. A Giants returner egységei igen gyengék voltak, könnyen levédekeztük őket. Colt Anderson jól pótolja Pattersont gunner poszton. A visszahordásaink viszont elég rosszak voltak, nemigen tudtunk utat nyitni a returnereinknek.
A hét ST játéka nálam Roccáé. Ha nem szerel a blokkolt FG-nál, akkor lehet, hogy visszahordják TD-re.BleedingGreen
szerk:1 helyen már fent van a meccsünk..de megint brutál méret.Ha vki lát kisebbet(kb 2-3 gb jelezze plz! )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Amiről csak akkor beszéltünk, amikor baj volt: a special team javuló tendenciát mutat az utóbbi hetekben, mondjuk ebben talán az is benne van, hogy Akers szórja a TB-ket, Rocca meg egy állat, de akkor is! Talán kezdünk összeállni!somebody08Tényleg van javulás. A Chicago meccs jó teszt lesz, ott jó a ST. A Giants returner egységei igen gyengék voltak, könnyen levédekeztük őket. Colt Anderson jól pótolja Pattersont gunner poszton. A visszahordásaink viszont elég rosszak voltak, nemigen tudtunk utat nyitni a returnereinknek.
A hét ST játéka nálam Roccáé. Ha nem szerel a blokkolt FG-nál, akkor lehet, hogy visszahordják TD-re.
több mint 14 éve
Amiről csak akkor beszéltünk, amikor baj volt: a special team javuló tendenciát mutat az utóbbi hetekben, mondjuk ebben talán az is benne van, hogy Akers szórja a TB-ket, Rocca meg egy állat, de akkor is! Talán kezdünk összeállni!