Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Andy keze messzire elér 😀Asante's fine was originally $50,000 but Andy Reid made a call to the league office and got $10,000 trimmed off.
több mint 14 éve
Shawn84
8 527
Én is adnék neki esélyt a bizonyításra. Nem hiszem el hogy valaki Heismannt nyer aztán NFL-ben ekkora szar tud lenni. Tudom volt már rá példa bőven, de akkor se felejtett el játszani. Viszont az is igaz hogy ennyi év után már illett volna mutatnia valamit. Ha még a Cards is kitette akkor komoly bajok lehetnek vele. Mindenesetre Kafka szerintem jó irányban van afelé hogy 2. QB legyen a csapatban.Elhiszem, csak nem hittem volna, hogy ennyien ekkorát tévedhetnek. Az én álmaimban mindenkinek van egy második esélye és JaMarcus Super Bowlt játszik Leinart ellen😀somebody08Bocs, elcsesztem, a Briscoe Highba jártak mindketten Vick-el, csak a reklám, meg Vick egyeteme volt meg😊somebody08Annyira fényezték Matty-t régebben,hogy ez az USC meg Heisman megmaradt a fejemben....én elég sokat láttam már játszani még Warner előtt is.Nálam most túlzások nélkül is Kafka>>>>>Leinart. 😀Greengo
több mint 14 éve
Samuelt 40.000,-$-ra büntette a liga a legutóbbi meccsen elkövetett helmet-to-helmet ütközéséért. (Na, megnézhetjük legközelebb majd mikor próbál meg szerelni... 😊 . Még egy h2h és mészárosként lesz elkönyvelve Goodell-nél.)Herremans 5000,-$ büntetést kapott cut blockért.
több mint 14 éve
Nem hiszem,hogy sok picket kapnánk egy vsz csere QB-nak odavitt játékosért+Leinart egy kalap szar 😀Dehogy! Beszedünk érte egy csomó picket (nem tippelek, mert mindig fölülértékelem a játékosokat) és plusz Leinart. Azt még én is tudom, hogy Kolb >>>>>>>>>>>>>>>>>>>(és még a végtelenségig) Leinart😀somebody08Macho Harris a Redskinsben kötött ki.úgy érted Kolb Leinartra?Newman
Még nem voltam az NFL csevegőben, de gy Matt Leinart igazolást el tudnék képzelni a második számú pozícióra. Gondoljatok bele, a Houston lehet, hogy harapna Kolbra (az Arizona jobban harapott volna, kár, hogy kivágták) és Matt balkezes, akárcsak Vick. Nem kellene semmin változtatni, ha ő játszik, plusz van NFL tapasztalata, még ha nem is fényes. Ha jól tudom, ő is korábbi VT játékos, ráadásul Justice őrizte a vak oldalát az egyetemen, magyarán nincs halálfélelme😀somebody08
több mint 14 éve
Elhiszem, csak nem hittem volna, hogy ennyien ekkorát tévedhetnek. Az én álmaimban mindenkinek van egy második esélye és JaMarcus Super Bowlt játszik Leinart ellen😀Annyira fényezték Matty-t régebben,hogy ez az USC meg Heisman megmaradt a fejemben....én elég sokat láttam már játszani még Warner előtt is.Nálam most túlzások nélkül is Kafka>>>>>Leinart. 😀GreengoTiltakozom!!!!!! :mad: Láttad Leinartot játszani? Ne hozzunk már ide ekkora kutyaütőt!Még akkor sem ha (2)balkezes.(amúgy USC-ből jött) ...és én még ennyire riadt QB-t nem nagyon láttam...Heisman ide vagy oda.GreengoBocs, elcsesztem, a Briscoe Highba jártak mindketten Vick-el, csak a reklám, meg Vick egyeteme volt meg😊somebody08
több mint 14 éve
Annyira fényezték Matty-t régebben,hogy ez az USC meg Heisman megmaradt a fejemben....én elég sokat láttam már játszani még Warner előtt is.Nálam most túlzások nélkül is Kafka>>>>>Leinart. 😀Bocs, elcsesztem, a Briscoe Highba jártak mindketten Vick-el, csak a reklám, meg Vick egyeteme volt meg😊somebody08Macho Harris a Redskinsben kötött ki.Tiltakozom!!!!!! :mad: Láttad Leinartot játszani? Ne hozzunk már ide ekkora kutyaütőt!Még akkor sem ha (2)balkezes.(amúgy USC-ből jött) ...és én még ennyire riadt QB-t nem nagyon láttam...Heisman ide vagy oda.Greengo
Még nem voltam az NFL csevegőben, de gy Matt Leinart igazolást el tudnék képzelni a második számú pozícióra. Gondoljatok bele, a Houston lehet, hogy harapna Kolbra (az Arizona jobban harapott volna, kár, hogy kivágták) és Matt balkezes, akárcsak Vick. Nem kellene semmin változtatni, ha ő játszik, plusz van NFL tapasztalata, még ha nem is fényes. Ha jól tudom, ő is korábbi VT játékos, ráadásul Justice őrizte a vak oldalát az egyetemen, magyarán nincs halálfélelme😀somebody08
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Bocs, elcsesztem, a Briscoe Highba jártak mindketten Vick-el, csak a reklám, meg Vick egyeteme volt meg😊Macho Harris a Redskinsben kötött ki.Tiltakozom!!!!!! :mad: Láttad Leinartot játszani? Ne hozzunk már ide ekkora kutyaütőt!Még akkor sem ha (2)balkezes.(amúgy USC-ből jött) ...és én még ennyire riadt QB-t nem nagyon láttam...Heisman ide vagy oda.Greengo
több mint 14 éve
Samuel says he was fined $40,000 for unnecessary roughness penalty Sunday.Elég sok olyan játékos van, aki ennyi lóvét 2-3 meccs alatt keres meg. (Azt hiszem 15000 a minimum cash, amit kapsz egy meccsért.)
Sanders hasn't exactly given Asante much love on NFL Network whenever he's asked about the #Eagles cb.
Asante Samuel on Deion Sanders: "He's a hater. Write that."
Remélem, hogy tud játszani vasárnap, mert Cutler ellen nagyon is szükségünk van rá.
több mint 14 éve
Dehogy! Beszedünk érte egy csomó picket (nem tippelek, mert mindig fölülértékelem a játékosokat) és plusz Leinart. Azt még én is tudom, hogy Kolb >>>>>>>>>>>>>>>>>>>(és még a végtelenségig) Leinart😀Macho Harris a Redskinsben kötött ki.úgy érted Kolb Leinartra?Newman
több mint 14 éve
Macho Harris a Redskinsben kötött ki.Tiltakozom!!!!!! :mad: Láttad Leinartot játszani? Ne hozzunk már ide ekkora kutyaütőt!Még akkor sem ha (2)balkezes.(amúgy USC-ből jött) ...és én még ennyire riadt QB-t nem nagyon láttam...Heisman ide vagy oda.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Macho Harris a Redskinsben kötött ki.úgy érted Kolb Leinartra?
több mint 14 éve
Macho Harris a Redskinsben kötött ki.Még nem voltam az NFL csevegőben, de gy Matt Leinart igazolást el tudnék képzelni a második számú pozícióra. Gondoljatok bele, a Houston lehet, hogy harapna Kolbra (az Arizona jobban harapott volna, kár, hogy kivágták) és Matt balkezes, akárcsak Vick. Nem kellene semmin változtatni, ha ő játszik, plusz van NFL tapasztalata, még ha nem is fényes. Ha jól tudom, ő is korábbi VT játékos, ráadásul Justice őrizte a vak oldalát az egyetemen, magyarán nincs halálfélelme😀
több mint 14 éve
Óriási lehet ez a könyv, ha nem bánod Szabler felrakom blogra is majd, amiket írsz róla 😊deny79Persze! Mondjuk talán 10-esével lenne érdemes felpakolni.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
+1,kellemes kis könyv lehet (a videók is hatalmasak,mint mindig)...Köszi! Várjuk a folytatást.BleedingGreen
folyt. köv.Szabler
több mint 14 éve
A franchise-nak még sohasem volt két olyan WR-e, akik 1000 yard felett kaptak el ugyanabban a szezonban:Idén illene.Pillanatnyilag Maclin 705yardon áll(7TD-vel),Jackson meg 652yardon(5TD-vel).Van hátra 6 meccs mindkettőjüknek kéne 3-3 100 yard feletti meccs és megvan. :cool:
http://insidetheiggles.com/2010/11/24/eagles-maclin-flying-under-radar-in-midst-of-historic-season-with-jackson/
Könnyen megeshet, hogy Maclin és DeSean is 1000 yard fölé jut a szezon végére.
Bébé
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
A franchise-nak még sohasem volt két olyan WR-e, akik 1000 yard felett kaptak el ugyanabban a szezonban:http://insidetheiggles.com/2010/11/24/eagles-maclin-flying-under-radar-in-midst-of-historic-season-with-jackson/
Könnyen megeshet, hogy Maclin és DeSean is 1000 yard fölé jut a szezon végére.
Reid: Parker (hip flexor), Samuel (knee sprain) won't practice today
Reid: Hanson will take Samuel's snaps in practice today.
Reid: Calvin will return kicks.
több mint 14 éve
Óriási lehet ez a könyv, ha nem bánod Szabler felrakom blogra is majd, amiket írsz róla 😊
több mint 14 éve
...Köszi! Várjuk a folytatást.
folyt. köv.Szabler
több mint 14 éve
Ha már Samuel, akkor egy cikk róla: http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20101124_Paul_Domowitch__Samuel_tackling_new_territory_for_Eagles.html?page=2&c=yamibentényleg nagyon sokat fejlődött az eddigi éveihez képest,örömteli,hogy nem próbál meg minden playből picksixet vinni és ez által a csapat sem nyel be minden meccsen 50 yardos playeket róla
Arról is van szó benne, hogy idén fizikálisabban játszik, többször próbál meg szerelni olyan helyzetekben amikor korábban meg se próbálta volna (persze a tackle-t ilyenkor se csinálja meg általában 😊 ), de ez értékelhető fejlődésként. Én mondjuk nem kárhoztatom érte, hogy nem szerel jól, ha Deion-nál elviselték, én elviselem Asante-nál.BleedingGreen
több mint 14 éve
Ide is bepakolom!Három legújabb könyvszerzeményem három különböző csapat történetével kapcsolatos, de közös bennük, hogy az adott csapatok legnagyobb, legjelentősebb meccseit tárgyalják több/kevesebb részletességgel. A sorozat korábban 50 Greatest Plays in "XY team" History néven, ma Game Changers-ként fut és az általam első körben beszerzett Eagles-, Giants- és Steelers-kötetek mellett van Bears-es, Bills-es, Cowboys-os és Pats-es kötet is. Sőt az Alabama, az Iowa, a Georgia, és a Penn State történetének legnagyobb momentumait tárgyaló könyv is létezik.
A kötetek tartalmilag lehetnének picit alaposabbak, de képanyaguk remek és szerintem minden focitörténet iránt érdeklődő vagy az adott csapatért szorító szurkoló könyvespolcán ott a helyük. A cím egy picit megtévesztő, mert nem igazán konkrét játékok kerülnek terítékre, hanem sokkal inkább sorsfordító meccsek.
A könyvek ihletésére át is tekinteném, hogy a könyvek szerzői mit tartanak a kérdéses együttesek történetében a legmeghatározóbb momentumoknak. Az áttekintést folytatásokban tenném meg és ha esetleg van igény rá áthelyezem a szóban forgó csapatok topikjába is.
A könyvek:
Reuben Frank-Mark Eckel: Game Changers: the 50 Greatest Plays in Philadelphia Eagles Football History. 2009
50 Greatest - Eagles
50. A Real-Life Rocky.
Dátum: 1976. szeptember 19.
Ellenfél: New York Giants
Főszereplő: Vince Papale.
A Legyőzhetetlent azt hiszem nem kell bemutatni a csapat szurkolóinak. A 30 éves NFL-újonc a speciális egység tagjaként egy kiharcolt fumble-lal vette ki a részét a Giants 20-7-es legyőzéséből.
A valóságban nem úgy történt, mint a filmben, hiszen muffolt punt után nem lehet a labdát előre vinni. http://www.youtube.com/watch?v=m1hSXTDtNw8
49. O'Brien to Toon.
Dátum: 1988. december 19.
Küzdő felek: New York Jets - New York Giants.
Főszereplők: Ken O'Brien, Al Toon.
Érdekes választás, hiszen nem Eagles-meccsről van szó. Mégis a Jets-nek az utolsó fordulóban elért 27-21-es meglepetés-győzelme tette lehetővé, hogy a Sasok a Buddy Ryan-érában először megnyerjék az NFC Keleti Csoportját és playoffba jussanak. A Jets győztes TD-jét fél perccel a lefújás előtt kézbesítette Ken O'Brien Al Toonnak.
http://www.youtube.com/watch?v=0dvqe9F4q8o
48. Miracle Afternoon
Dátum: 2008. december 28.
Ellenfél: Dallas Cowboys.
Főszereplők: Joselio Hanson, Chris Clemons, Brian Dawkins etc...
Ezt a meccset nem kell bemutatni, hiszen valamennyien átéltük és egy Eagles-drukkernek kevés kellemesebb fociélménye lehet az utóbbi évekből!
http://www.youtube.com/watch?v=nnOwXfgaCbU
folyt. köv.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Ha már Samuel, akkor egy cikk róla: http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20101124_Paul_Domowitch__Samuel_tackling_new_territory_for_Eagles.html?page=2&c=yamiben Arról is van szó benne, hogy idén fizikálisabban játszik, többször próbál meg szerelni olyan helyzetekben amikor korábban meg se próbálta volna (persze a tackle-t ilyenkor se csinálja meg általában 😊 ), de ez értékelhető fejlődésként. Én mondjuk nem kárhoztatom érte, hogy nem szerel jól, ha Deion-nál elviselték, én elviselem Asante-nál.
több mint 14 éve
Az miért következik a statból, hogy a másik kettő, ami felé megy az complete passz? 😉Stat of the day: Samuel gets his hands on the ball (7 picks, 5 PDs) every 3 times he's targeted (36)Kár, hogy a maradék kettőben meg enged 50 yardot 😀FViktor93
Vagyis minden 3. felé szálló labdába minimum beleüt.Bébé
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Stat of the day: Samuel gets his hands on the ball (7 picks, 5 PDs) every 3 times he's targeted (36)Kár, hogy a maradék kettőben meg enged 50 yardot 😀
Vagyis minden 3. felé szálló labdába minimum beleüt.Bébé
több mint 14 éve
Stat of the day: Samuel gets his hands on the ball (7 picks, 5 PDs) every 3 times he's targeted (36)Vagyis minden 3. felé szálló labdába minimum beleüt.
több mint 14 éve
Várható volt, érkezett egy CB, Brandon Hughes a Giants PS keretéből. Hobbs pedig ma már hivatalosan is IR-re kerültÉs amúgy, higyéttek el, Kolb bizonyításának másik csapatban is akár, én örülnék a legjobban. Van pár szimpatikus csapat, akiknek elférne egy jó QB a keretében.